free 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 ste opazil, da nas je kar nekaj z luno v devici... sej, zato se je pa tolk tezi kej zment vsi skupaj ce nas luna mece Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. junij 2003 Prijavi Deli 20. junij 2003 sonce Lev,asc.Lev,Luna Oven(sam ogenj) Mars v prvi hiši...no tkole...to sem jaz kje si kaj pozimi? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Evo ... Luna Bik, Asc. Strelec, Sonce Devica ,Mars Dvojček, Venera Lev, Merkur Tehtnica, Dan Torek. to mi je pa zanimiva kombinacija Aha, kako pa to lahko razumem? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 kakor zelis Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Free! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Exco 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Hm, me ze nek cajt ni bilo tle... Sicer: sonce - vodnar, ascendent - ribe, luna - bik, merkur&jupiter - kozorog, venera&mars - ribe, sreda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Preden preberem celo temo... opažam, da vpisujete podatke.. za kaj to? Poleg ferbca... še podatki Sonce: Kozoroginja 6HAsc: Levinja 1H Luna: Ovnica 10H Merkur: Kozoroginja 6HVenera: Kozoroginja 6H Jupiter: Škorpija 4HMars: Ribca 9H Saturn: Bikička 10HPluton: Devička 3HUran: Tehtnica 3HKiron: Ovnica 9H Uazu (vozel) J Ribica 8 HNeptun: Strelka 0 5H Dan: ups, menda sreda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Preden preberem celo temo... opažam, da vpisujete podatke.. za kaj to? Poleg ferbca... še podatki Sonce: KozoroginjaAsc: LevinjaLuna: Ovnica Merkur: KozoroginjaVenera: Kozoroginja Jupiter: ŠkorpijaMars: Ribca Saturn: BikičkaPluton: DevičkaUran: TehtnicaKiron: OvnicaNeptun: Strelka 0 Dan: ups, menda sreda ta je pa mocna a ne!!!?? kombinacija.pa se 1 kup zemlje!! tebi gre pa res za ''postati nekaj''!!?? a drzi?mas pa isto asc in luno ko jas. pa kirona tut.sreda tut jest. kaj pa ce bi vsi napisali tudi v kateri hisi!!??men bi blo se bolj zanimivo!! Poko, kdaj bo povzetek a se ti zdi, da so aktivnejsi obiskovalci ze podali svoj prispevek?torej ali je zadeva ze zrela? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Madonca, Sasha - s tabo pa ni heca! x!x Povzetek?Ta bo sele hud! ;>))) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Aja - mensezdi pa da nas je ful z Luno v Ribah! (*Pa ful kombinacij Riba/Sco na ta ali oni nacin)... To se po moje tudi Bobnarju zdi... da nas je ful... Kakorkoli ze - vsekakor nas je najbrz prevec (za omenjenega)... tudi ce ne ravno zdaj ful... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2003 pa sej sam slediš, no...vidiš, da zemlje ne manjka, zemlji dela trenje le voda,no...ogenj jo poganja, a zrak se še išče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 a ja? a tko? (grem kr dalje astrološke bukvice brat... nč ne štekam ... ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 No ker tle očitno nihče tega ne računa in objavlja svojih izsledkov... jaz umiram od radovednosti,... P.S.: Sonce Oven Luna Tehtnica Asc Škorpijon, Merkur Bik Venera Oven Mars Škorpijon Jupiter Kozorog saturn Škorpijon, Neptun Kozorog Uran Strelec Pluton Škorpijon.... do tega sem prišel.... so far(obupal sem na drugi strani, res se mi ne da tolk štet, takrat je bila moja radovednost potešena... hehe) Sonce :ov 2bi 0dv 2ra 2le 3de 0te 1šk 1st 2ko 2vo 4ri 2 Nič spektakularnega Luna :ov 1bi 1dv 2ra 1le 4de 5te 3šk 1st 0ko 1vo 3ri 2 Preveč devic za moj okus... in levov... Asc :ov 0bi 0dv 2ra 2le 2de 3te 3šk 6 (mi smo pravi rokerji:)=)st 1ko 2vo 2ri 0 Hm presenetljivo nobenih rib ovnov in bikov ?? škorpijoni pa jasno hehe največje odstopanje.... Heh morem reč da je raziskava inconclusive... ok jaz sem prvih 23, naj kdo zdaj nadaljuje tole mukotrpno delo... predlagam da kakšna devica hehe tistih je bilo ogromno, .... (nekdo mora začet, pa naj bo oven, ampak naprej se mi pa res ne da!) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2003 ja nino, si se potrudu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 se pravi, da tuki škorpijoni razturavajo, devičke pa ravnotežje držimo... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 kaj pa ce bi vsi napisali tudi v kateri hisi!!??men bi blo se bolj zanimivo!!kaj pa, če bi res bom mela neki žmohta za študirat pr men tkole: Uran, Sonce, Pluton- 3. hišaLuna, Merkur, Venera - 4. hišaNeptun - 5. hišaSaturn - 8. hišaJupiter - 9. hišaMars - 12.hiša yap, that's me Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. julij 2003 Prijavi Deli 9. julij 2003 pa sej sam slediš, no...vidiš, da zemlje ne manjka, zemlji dela trenje le voda,no...ogenj jo poganja, a zrak se še išče ::::: ... ZRAK ... ::::: mmmmmmmmmmmmmm....... tedaj pa res.... le morda tedaj postanemo tudi bolj redkobesedni modra, zrak, tisina, meditacija.... ja tega pa kar precej manjka tu v sloveniji...gremo: 3 x globoko vdihniti in izdihniti!!!! no ja, vsaj jast moram to veckrat pocet Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. julij 2003 Prijavi Deli 9. julij 2003 kaj pa ce bi vsi napisali tudi v kateri hisi!!??men bi blo se bolj zanimivo!!Jaz rojena v porodnišnici v KP. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2003 Prijavi Deli 9. julij 2003 Ninjo - po mojem si povrsno stel:Luna v Ribah - 2 ?? Saj jih iz glave kake 4 takoj nastejem...Intruder, MucaMaca, Cat, Contesa, Ich... ... NumNum (semizdi)... Sicer pa ne bom imela veliko dela s hisami: Sonce, Luna, Merkur, Mars - 4. :o|o: Venera - 6.Jupiter - 5.Saturn - 3. Uran - 9. (k. MC)Neptun - 12. (k. ASC)Pluton - 10. (k. MC) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. julij 2003 Prijavi Deli 9. julij 2003 Hmm ... se strinjam s teboj Marsa. Če presteješ dobiš sonce 21 oseb, luna 24 in asc 23 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. julij 2003 Prijavi Deli 9. julij 2003 tale matematka nikol mi ni šla prou dobr...kwa zdej vi to računate...?? El Nino je preštel, da nas ma sonce u devici - 0 (ground, zero ) najbrž se mu je zazdel, da sem že pršla do tiste ničelne točke Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. julij 2003 Prijavi Deli 9. julij 2003 Ja, Mateja, sem tudi jaz med izbrisanimi Ups, to ni prava tema Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. julij 2003 Prijavi Deli 9. julij 2003 take fejst punce u nč dajat Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. julij 2003 Prijavi Deli 9. julij 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.