Skoči na vsebino

Planica

alef

Recommended Posts

V sobotnik Slovenskih novicah sem bral o Planici.

O ustavitvi del na velikanki.

Pa o davčnem dolgu.

Pa o razprtijah, podtikanjih, izmikanjih odgovornosti... :vragec: :xx!:

Pa o možni odpovedi prvenstva v poletih... :vragec:

Ma... :vragec: :wOOt: :bomb: :bomb:

Nisem niti bral do konca, saj je bilo nekaj o tem že prej na TV... xrolleyesx

Tu se res ne ve več kdo pije, kdo plača... x8Dx

Kdo koga j***... x:Dx x:o)x

Moje mnenje je da bi bilo nekatere posameznike treba spustiti po zaletišču velikanke... x:Dx :palec:

Brez smuči... :wOOt: :onfire: :devil:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 69
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

V sobotnik Slovenskih novicah sem bral o Planici.

O ustavitvi del na velikanki.

Pa o davčnem dolgu.

Pa o razprtijah, podtikanjih, izmikanjih odgovornosti... :vragec: :xx!:

Pa o možni odpovedi prvenstva v poletih... :vragec:

Ma... :vragec: :wOOt: :bomb: :bomb:

Nisem niti bral do konca, saj je bilo nekaj o tem že prej na TV... xrolleyesx

Tu se res ne ve več kdo pije, kdo plača... x8Dx

Kdo koga j***... x:Dx x:o)x

Moje mnenje je da bi bilo nekatere posameznike treba spustiti po zaletišču velikanke... x:Dx :palec:

Brez smuči... :wOOt: :onfire: :devil:

:palec: za večino bi blo dost tut če bi jih spustili s smučmi xnckrivx, prec bi se zmenil xcivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

:palec: za večino bi blo dost tut če bi jih spustili s smučmi xnckrivx, prec bi se zmenil xcivx

:vragec:

No ja... x:Dx :vragec:

Ampak samo če ne bo snega na doskočišču... x:Dx :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

:vragec:

No ja... x:Dx :vragec:

organiziraj zbiranje denarja,,,,

jst dam 100000 eurov

k ga bo zadost jo kupmo,,, x:Dx

x:Dx

Najprej onkološki inštitut.....največja sramota naše države.........No, potem pa je že blizu Planica.......to ne morš verjet........skakalnica z najdaljšimi poleti na svetu, legendarna skakalnica, mi pa tak z njo..... :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

skakalnica z najdaljšimi poleti na svetu, legendarna skakalnica, mi pa tak z njo..... :xx!:

ma tole se leta vleče...skoz ista zgodba...eni dnar pobirajo, drugi b pa moral z udarniškim delom slavo Planice reševat...to j vsa resnica....zakaj pa z Fisom ni nobenih problemov, ker se ve kdo pije in kdo plača...vse te zgodbice imajo skupni imenovalec tistega, ki roko drži nad tem......organizacijski komite in športno društvo naj pa kar dela, pol se bomo pa že zmenil, kok vam bomo dal.....na konc pa tistga "kok vam bomo dal" ni od nikoder in puf se samo veča.......zato j tud pršlo do tako krizne situacije.....tud lastniki zemljišč so za stvar, vendar za pošteno in pravično.......tko se pa v LJ dnarce prešteva pa s kupčka na kupček daje, pa po vsej verjetnosti tud v kako kuverto (sej drgač ga neb moglo tko hitr zmanjkat), tiste par "mandelcev" v Planic bodo pa že vtišal....in tu je rezultat dolgoletne igre okol Planice......

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Najprej onkološki inštitut.....največja sramota naše države.........No, potem pa je že blizu Planica.......to ne morš verjet........skakalnica z najdaljšimi poleti na svetu, legendarna skakalnica, mi pa tak z njo..... :xx!:

Tomazslo je pravilno napisal....

Onkološki inštitut, pa pediatrična klinika, pa ......Planica bi se ob pametnem vodenju lahko financirala sama, samo nekaj pohlepnih prstov bi bilo treba..... :vragec:

• 2 years later...

Planica... :o|o:

Spet... xrolleyesx

Malo gledam, malo poslušam tele planiške polete, pa malo razmišljam zraven.

Koliko časa že stoji velikanka?

Mislim da od 65 ali 66 leta, stara Bloudkova, zdaj samo žalostna podrtija, še precej več.

In kaj se je v teh letih spremenilo?

Nič.

Tekmovanje se še vedno začne s slavno planiško himno ali fanfarami ali kako se že temu reče.

Še vedno poteka grebatorstvo med športnimi reporterji za poročanje iz Planice kot najuglednejše športne prireditve(ma nemoj... :vio: :vragec: ).

Poročanje iz Planice je še vedno slišati kot nekakšen verski obred... :xx!:

Malo prej sem slišal poročevalca ko je skakalnico imenoval mamutsko, pravkar jo je primerjal s piramidami... :eek:

Me zanima če se zaveda kaj je rekel?

Piramide so ruševine, ostanek zgodovine.

Mamutov in dinozavrov je pa okrog Planice kar precej... :vragec:

Ampak tako mamuti kot dinozavri so izumrli ker niso bili sposobni prilagoditi se spremembam okolja... :vio:

V Planici sem se dvakrat znašla (ko je bila poanta se ga čimbolj nakresat s pivim ali vinom).

Dobro da tudi ta leta minejo.

Gužva, različni ljudje.............. žur.

Vsaj tako se mi je takrat zdelo, če se sedaj spomnim na to, si lahko roke dam čez oči in se bo še videlo kako me je sram kaj smo takrat počeli.

Če si tak v Planici, je verjetno super.

V nasprotnem primeru, pa verjetno mraz, če imaš srečo s stojiščem še kaj vidiš, zasoljene cene prehrane (spominkov raje ne omenjam)...........

Lahko se iz tega iztrži en lep dan.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

alef ti premal piješ in preweč razmišlaš, pol pa use takele naumnosti porajtaš x:px in se jeziš. sej jes tut x:o)x se morwa mal u roke uzet, ker tole ne prpele nikjer...

pa skoke zdele jes tut gledu.

kukr sm že zanč nek reku... kranjec robi :palec: ... sam pizda... temu fantu zmer glih mal sreče z okoliščinami zmanjka, pa nč ni kriu pa nč ne more za to...je pa t bolš :palec:

komentator pa(stare).... ps mu brado lizou :vragec: samo še žibrat je aberveznik njegowga formata :vragec: pojma nima. en kup ugibanja pa napowedovanja pa pametovanja, pa use več al manj čist mem... uni ta leteči pa nč bolš. use skos isto sprašujejo pa iste odgowore dobivajo. kakšna je tekma... kuko ste zadovoljni s skokom, kakšne so razmere... dolgčas in bedno. fantazija za prdnit. pardon izrazu.

pa tud sodnike sm neki hwalu zanč, pa sm ga u kamen. dons spet... po dve, tut dve pa pou točke različno ocenjeni isti skok. mislm...

ni dab govoru...

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Jaz sem post zbrisala, ker se mi v prihodnosti ne bo dalo kregat s kranjskogorskimi ljubljanomrznezi...

škoda. jes sem ga vidu in je meu en smisu. te pa tut zastopm in prou maš. u takelih debatah ima na koncu prou un, k je najbolj glasen. kao. in konec take debate je, ko ta pameten odneha. sploh pa je modro ne se kregat na splošno, še najmanj pa za nekej, za kar nisi kriv niti sam, niti sogovornik in ki itak ne morta nč spremenit. edin adwokati majo take radi x:Ix

kranjskogorski ljubljanomrzneži? nism ne eno, ne drugo, niti kogarkoli mrzim, pa bom mal ircnu na tole.

lej... če bi se hotl okol tega met eno realno sliko, bi mogl mal bl globoko pogledat. dons, če poslušaš domačine in njihove argumente... jim morš do neke mere dat prou. če "ljubljančane" in njihove argumente... tut jim morš dat do ene mere prou.

zakwa se pa sploh gre? ma sej noben več ne ve. usak vid samo swoje in pr tem uztraja, besede se obračajo, obljube se pozabljajo, dejstva se potvarjajo... seweda pa se je začel zarad dnarja. verjetn.

dejmo pomislt mal nazaj. recmo najmanj ene 50 let.

takrat je blo use drgač. u ljubljani, kr. gori, amsterdamu in vrjetn tut na luni, predvsem pa v zavesti ljudi.

to je biu še čas, ko so med ljudmi prevladovale ene čist druge vrednote. občutek pripadnosti, odgovornosti, lojalnost, solidarnost... med ljudmi in v družbi. in takrat se je tudi gradilo. udarniško in nesebično. (osebno poznam kar nekaj teh ljudi, med drugim tudi janka x^x derniča. to je tisti 85 letnik, k ga je imeu tud bergant za sogowornika in mirno lahko rečem, da je janko še mnogo večja faca, kot se je to itak loh že v intervjuju vidl) in bili so rezultati... swetovni sloves... denar... in "ljubljana"(pa menda tud nekaj domačinov) je to uspešno molzla, domačini in njihov trud, zemljišče, delo... pa je bilo itaq samoumevno. in je logično, da je enkrat bilo nekomu tega dovolj. sploh mlajšim. kako tudi ne, ko pa oni dneve in noči na svojih zemljiščih delajo s srcem za planico, nagrajeni pa s kranjskimi klobasami. pa sej spet ne bi blo panike, ampak... gledalcev v planici 50 000, kart prodanih pa kao 5 000??? in še več podobnih čarovnij. starejši začetniki vsega tega pa itaq samo zmajujejo z glavami in debelo gledajo in se sprašujejo, kam je use skp pršlo :o|o:

in pol, k majo teli domačini tega dost, pa teli hočjo iztržit za swoja zemljišča (roko na srce, k da so ponce WTC u new yorku) in delo... pa se ljubljana buni... ma en tak začaran krog... sam lih mal tko... da se ve obe plati. seweda pa možn, da se tut jes kej motm, ampak tko nekako vidm.

kr se tiče pa kwakanja mišel... a ma smisu kej rečt? mogoče si jim bla pa ušeč. al pa punčke ljubosumne al pa kej. v vsakem primeru pa tujka. in so pač kwakal. pa sigurn ne usi. glih tko kukr tut ti nis use kranjskogorce u lublan s kmetavzi ljubkovala. eni so pa jih.

ostalga se pa ne spomnim več razn seweda neomejeno spoštowanja... x:px

Eni bi sam dnar v žepe trpal, parazitiral druge [volunterje/entuzijaste, ...]

Lastniki zemljišč si vsekakor zaslužijo pravično nadomestilo, ...

tole šele zdej vidm in bi clo loh označu kot en kolkr tolk dobr poskus ircanja x:px x:Dx x^x

Okol Planice se je vedno "ribarilo"

http://www.dnevnik.si/novice/kronika/51824

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mo...&c_id=71998

Država postala lastnica zemljišč v Planici [15.09.2008]

Za nekaj manj kot 29 hektarov zemljišč je država skupaj odštela 2,7 milijona evrov

http://www.delo.si/clanek/67251

Nordijski center Planica

http://tinyurl.com/cymaru

alef ti premal piješ in preweč razmišlaš, pol pa use takele naumnosti porajtaš x:px in se jeziš. sej jes tut x:o)x se morwa mal u roke uzet, ker tole ne prpele nikjer...

Janko, nič bat za Alefa... x:px x^x

Nič se kaj dosti ne jezim, ne zaradi Planice ne zaradi česa drugega.

Raje jezim druge, je bolj zabavno... x:o)x

Pijem tudi kolikor mi paše, pa potem tud mal drugač razmišljam.

Me je pa vseeno malo sprovociral vse to okoli Planice, kot me vedno.

Ker se vsa ta leta ne premakne nič in nikamor.

Sam špetir, denarja ni oziroma kar ga pride tudi zgine, slovenski ponos gre pa počasi v maloro.

In potem poslušam še Goriška kako je ta letalnica edinstvena, kako je drugačna od vseh drugih.

Ja, to zadnje pa res drži.

Vse druge prinašajo tudi cekine, tale njegova pa jih samo požira.

Vsaka mu čast kot konstruktorju, ampak možakar očitno ne ve da so horuk časi pa udarništvo že zdavnaj mimo.

In ko sem prej že omenjal dinozavre pa mamute, naj se umaknejo, naj pustijo v Planico tiste ki znajo posel.

Potem se tudi žabarji pa kranjskogorci ne bodo več kregal.

Kar se pa jemanja v roke tiče, karkoli imaš že s tem v mislih, bi bilo dobro udarit kakšno konstruktivno debato o Planici in ostalih svetovnih problemih.

Najbolje kar v živo, ob piru in eventualno kakšnih dodatkih... x:px

Pa po možnosti kar v Planici, samo ne pozimi kadar so skoki, takrat je že tako preveč pijancev tam okoli... :vio:

Če Bog da in če nas bo služilo zdravje... xwizardx

Janko, nič bat za Alefa... x:px x^x ++++++++++++++++++++++ pa sej se sam mal finga delam... boš ti že :palec:

Nič se kaj dosti ne jezim, ne zaradi Planice ne zaradi česa drugega. ++++++++++++++++++++++ pametno polde :palec:

Raje jezim druge, je bolj zabavno... x:o)x ----------------------------- pa zgleda že rabjo tako izkušnjo x:Dx

Pijem tudi kolikor mi paše, pa potem tud mal drugač razmišljam. ---------------------------- itaq. drgač pa neb mel smisla pit x8Dx

Me je pa vseeno malo sprovociral vse to okoli Planice, kot me vedno.

Ker se vsa ta leta ne premakne nič in nikamor.

Sam špetir, denarja ni oziroma kar ga pride tudi zgine, slovenski ponos gre pa počasi v maloro.

In potem poslušam še Goriška kako je ta letalnica edinstvena, kako je drugačna od vseh drugih.

Ja, to zadnje pa res drži.

Vse druge prinašajo tudi cekine, tale njegova pa jih samo požira.

Vsaka mu čast kot konstruktorju, ampak možakar očitno ne ve da so horuk časi pa udarništvo že zdavnaj mimo.

In ko sem prej že omenjal dinozavre pa mamute, naj se umaknejo, naj pustijo v Planico tiste ki znajo posel.

Potem se tudi žabarji pa kranjskogorci ne bodo več kregal.

mah... jes bom kle raj kr tih. ne poznam dost vsega ozadja, niti me kej dost zanima, pa tud spremenu neb nč.

kr se tiče goriška se strinjam. kolk so po svetu dobičkonosne... pojma nimam. sam kukr se men zdi, pa jih na novo gradijo uglavnem tam, kjer jih res rabjo. al za razvoj tega športa, al za promocijo kraja in turizma, al pa za potrebe kakšnih olimpijad al pa večjih tekmovanj. tale goriškova ideja, da bi zraven tele letalnice nardil še eno. še večjo. se pravi 200 in 300 metersko z istim iztekom. tole se mi zdi pa res bolna. ok. če najdeš investitorja, ki bi jo financiral. drgač pa je čist mem. ko da kej pomeni imet svetovni rekord. če bi to res kej blo(smiselno vsaj) vreden, bi blo po svetu pomoje vsaj 5 večjih od planice. se praw, da smo si kle sami spomnil eno vrsto tekmovanja in zdej lahko tekmujemo samo sami s sabo. ka pa wem no... pa tut nočm bit žleht, ampak zdej še u mariboru za potrebe zniverzijade??? na wem. ne poznam in držim gobec.

da se pa žabarji in kranskogorci neb kregal??? se zajebavaš a ne?

za špetir se pa ja zmerej najde uržah, če se le komu lub kregat. sploh pa žabarjou nikjer ne maramo x:px x:Dx za usak slučaj morm povedat, da se mal hecam.

sej drgač so lublančani men čist kul. in kot planinci, kot turisti, rekreativci, žurerji... bl so dwomlivi tisti, k majo komplekse od lublančanou. pol pa se iz nekje bogu za ritjo nekak uturijo u lublano, pa misljo, da so kar naenkrat nekej bolšga, pa se pol še tko obnašajo. tisti so bl problem in pol blamirajo komplet use lublančane. no ja... ka pa wem... jes tut z njimi loh shajam.

da bi pa krkol vedu o dinozaurih, bi pa jes tud mogu tapru kej spit x:Dx mamuta so sicer enga najdl u kranju, ampak je biu že en cajt mrtu, tko da je sam še okostje,jurskega parka pa tut nism gledu, tko da sm čisti abrweznik. sem pa gledu na HTV eno staro oddajo Na rubu znanosti. Tam so vedl povedat, da so zračunal, kolk je biu dinozavr velik, pa kolk velike usta je imeu, da bi mogu jest 40 ur na dan. ne zajebavam se. in iz tega nej bi pol nekak izhajal, da je bla hrana takrat mal drgač kt zdej u hoferju. je bla polna mineralou in rudnin, kar pa za dons ne mormo lih garantirat.

Kar se pa jemanja v roke tiče, karkoli imaš že s tem v mislih, bi bilo dobro udarit kakšno konstruktivno debato o Planici in ostalih svetovnih problemih.

Najbolje kar v živo, ob piru in eventualno kakšnih dodatkih... x:px

Pa po možnosti kar v Planici, samo ne pozimi kadar so skoki, takrat je že tako preveč pijancev tam okoli... :vio:

okol tega se pa tud že menva... da naja že kurc počas gleda... ampak... sej še ne mislš škripnt al pa nehat pit? x:px sej le jest že dolh nč nisem. mi enostavn ne znese. preveč drugih stwari počnem in me zanima in k ne znam enga pira spit, se jih pa hitr nabere, pol mam pa mačka pa take jajca... in preweč drugih stwari zad ostane, tko da pol kurc gleda še tist en pir al pa dwa. se pa zmerej loh tut drgač odločm x^x

Če Bog da in če nas bo služilo zdravje... xwizardx

Jaz sem post zbrisala, ker se mi v prihodnosti ne bo dalo kregat s kranjskogorskimi ljubljanomrznezi...

Vedeti moraš, da sama Kranjska Gora prav velik nima pri tem, razen da za pjanci pospravljamo, pa da gostinci tri dni mal več pokasirajo. Za razliko od FIS tekme (ki je v organizaciji ASK Kranjska Gora) pri Planici domačini nimamo ničesar, vse je v rokah Ljubljane, kompletna organizacija in tud kompletni izkupiček. Nam ostane le svinjarija. Tko slabo k je blo letos organizacijsko urejeno, še nkol ni blo.

Pa da nam sam šinfal, sam tko je in nismo "ljubljanomrzneži". Čist prav dam tistim, k vztrajajo, da hočejo biti tudi pri izkupičku udeleženi, če se nekaj dogaja na njihovih parcelah, tko pa samo flaše, črepinje in piksne lahko po tekmi po svoji zemlji pobirajo, dnarček pa odjadra v Ljubljano....

Vedeti moraš, da sama Kranjska Gora prav velik nima pri tem, razen da za pjanci pospravljamo, pa da gostinci tri dni mal več pokasirajo. Za razliko od FIS tekme (ki je v organizaciji ASK Kranjska Gora) pri Planici domačini nimamo ničesar, vse je v rokah Ljubljane, kompletna organizacija in tud kompletni izkupiček. Nam ostane le svinjarija. Tko slabo k je blo letos organizacijsko urejeno, še nkol ni blo.

Pa da nam sam šinfal, sam tko je in nismo "ljubljanomrzneži". Čist prav dam tistim, k vztrajajo, da hočejo biti tudi pri izkupičku udeleženi, če se nekaj dogaja na njihovih parcelah, tko pa samo flaše, črepinje in piksne lahko po tekmi po svoji zemlji pobirajo, dnarček pa odjadra v Ljubljano....

prejle sm nek ujeu podatek, da je blo letos v vseh dneh skupej 60 ooo obiskovalcov. me prou zanima, kolk bodo pa pol prjawl, ko bo treba davk od kart plačat, pa kam se je ves dnar pogubu. čeprou... zdej, k je na očeh javnosti, mogoče niti naujo več upal pretirawat.

da pa kr. gora nima nč zravn razn smeti, pa je tut mal pretiran rečen. tolk ljudi... tut u kšnmu kafiču pa na štantu kej pusti. pa imiđ kraja pa to.

seweda se pa strinjam, da lastnike parcel neb smel več met za bebčke

da pa kr. gora nima nč zravn razn smeti, pa je tut mal pretiran rečen. tolk ljudi... tut u kšnmu kafiču pa na štantu kej pusti. pa imiđ kraja pa to.

seweda se pa strinjam, da lastnike parcel neb smel več met za bebčke

Seveda j ostalo nekaj drobtinic tud nam, pa nenazadnej tudi nekaj nočitev, samo besede pa občina nima prav nobene, niti občani, vse se ureja in pelje iz Ljubljane, v nasprotju z skupnimi interesi (ki naj bi bili zastopani v novem Nordijskem centru). Lahko ti povem samo eno veliko napako že iz naslova kršenja zakona o medijih. Zaradi TV pravic so namenili lokalnim, regionalnim in ostalim medijem akreditacije na prostoru, kjer nisi videl ne skakalnice, ne folka in so s tem onemogočili kakršnokoli aktivnost okoli informiranja lokalnih in regionalnih medijev. Tudi na drugih podriočjih ni klapalo, predvsem iz vzroka, ker niso dopustili domačinom, da bi sodelovali pri organizaciji in se je le to odvijala preko pisarn v LJ, kjer tud slučajno ne vedo kako na terenu v resnici izgleda. Domačini so bili lahko samo "murčiji".

Torej od Palnice nimamo nič razen zgoraj že omenjenega......lohk ti pa pokažem kar nekaj posnetkov folka po Kranjski Gori kaj v resnici počne in kako se obnaša in tudi posnetke, kaj ostane za tako prireditvijo na terenu. V nasprotju s tem, FIS poteka izključno v naši organizaciji in kjer je slika popolnoma drugačna.

Repriciral sem pa na trditev Michelle, da ne maramo Ljubljančanov in samo to sem hotel obrazložiti

V postu, ki sem ga izbrisala, sem tudi govorila o tem, kako so bile žičnice leta in leta v podnu, dokler se niso drugi fejst vmešali.

Pa povedala sem, da je moglo ze pred 20 leti kvakanje in zmerjanje z zabarko od kranjskogorskih otrok od kje priti.... in to je od kompleksov kranjskogorskih starsev.

se zdej gres v lokal (a grem imensko?) in slisis obrekovanje lj. ali pa stajercev.

niso pa vsi taki, jasno.

jaz mam pac slabe izkusnje. kar pa ne pomeni, da se bom KG zato odpovedala. mi narava vec pomeni.... kej pa tud kranjskogorci na men zasluzijo... zato...spostovanje..tko kt ga jaz dajem

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Nasplosno se zelo dobro razumem z ljudmi iz različnih regij, tako da je to malce mimo.

Ko si pa otrok, si pa pac otrok. Meni je bilo glavno, da sem se igrala.

Mene neposredno nihce ni napadal, vem pa, kaj slisim.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

V postu, ki sem ga izbrisala, sem tudi govorila o tem, kako so bile žičnice leta in leta v podnu, dokler se niso drugi fejst vmešali.

Pa povedala sem, da je moglo ze pred 20 leti kvakanje in zmerjanje z zabarko od kranjskogorskih otrok od kje priti.... in to je od kompleksov kranjskogorskih starsev.

se zdej gres v lokal (a grem imensko?) in slisis obrekovanje lj. ali pa stajercev.

niso pa vsi taki, jasno.

jaz mam pac slabe izkusnje. kar pa ne pomeni, da se bom KG zato odpovedala. mi narava vec pomeni.... kej pa tud kranjskogorci na men zasluzijo... zato...spostovanje..tko kt ga jaz dajem

Brez povoda nihče nikogar ne zmerja.....res pa je, da so se pred leti priseljevali razni "wikendaši", ki so na nas gledali iz viška, si dajali duška, kot da nekaj so in podobno (mi kmetavzi naj bomo pa tiho)...seveda niso bili nič, vse na lizing in kaki mali uradnički in ti so zagotovo zastrupili marsikoga, ki je danes bolj občutljiv, če nekdo hoče nekje svojo voljo uveljavljat. Jih je pa kar nekaj pri nas k tudi v SLO nekaj pomenjo in se obnašajo primerno naši okolici in zagotovo takih nihče ne zmerja z žabarji.

Zadnja leta se situacija izboljšuje in zagotovo je tistih važičev vse manj in manj, ker jim je nakradeno že pošlo in se ne morrejo več važit na lažnih predpostavkah in na lažnih obraztih. Ti kar prid med nas, sam ne govort kaj si in kako maš veze povsod v LJ in ne v trgovini reč, to pr nas v LJ pa bolš dobimo.....pa boš naša

Ah.

narobe razumela...če se boš obnašala normalno in ne "snobovsko" bo ve ok...ni problem kaj maš rada..jaz mam tud rad LJ....sam pravilo pa je, da se ti prilagodiš okolju kamor prihajaš, okolje ne bo tebi.....pa naj bo to kamorkoli...ne sam v Kranjsko...

lepo nočko

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...