Skoči na vsebino

Planica

alef

Recommended Posts

Bi pa želela tisto črno hišo videti v živo, ker mi je pač zanimiva. Zdi se mi pa da utegne biti tista, mimo katere se pelješ v Avstrijo. Ne spoznam se na tisti del.

ja pol pa le pohit, ker če j kaj pravice na svet, prav dolg ne bo več tam stala

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 69
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Pa saj jaz vse to štekam in vsaj vem, kako to deluje.

Govorila sem pa nasplošno - vedno ima nekdo nekaj za pripomnit, veliko je sosedskega nagajanja.

Ne Michelle, ne štekaš! Ne gre za sosedsko nagajanje, gre za vprašanje, če zakoni veljajo za vse enako....zgolj in le samo to.

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

JA ENJA, ŠTEKAM!

Madona ej, v prvem stavku, ki sem si ga citirala, sem govorila o doticnem primeru in problemu in stekam vso to dramo za tem in sem prebrala članek in da razumem.

V drugem stavku sem govorila nasplošno.

Pri nas osebno se je zgodilo (ne v tvojem območju), da je nek prizadet sosed klical ne vem koga vse, pa so prišli in počutili neumno, da so prišli nekam, kjer je vse po vseh regelcih. Tako. O tem sem govorila. Brezvezno sosedsko zajebavanja. Tega je pa ogromno.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Tole je meni arhitekturno ful zanimivo. Ne pase, to je pa res. Pa se drugi problemi.

"Ne moti nas gradnja, če postavijo normalne hiše, ki se bodo ujemale s tradicijo in okoljem," pravi Jože Gregori.

xsmx xsmx xsmx

Tole pa ni res.

Tam to NI res. Vedno ima kdo kaj za dodati.

Vedno sem upala, da sem vsaj povprečno inteligentna xrolleyesx ,Michelle mi bo dokazala, da se že vse življenje motim in da je to samo privzgojeni občutek večvrednosti (hvala mami in oči).

Ne štekam!

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Brezvezno sosedsko zajebavanja. Tega je pa ogromno.

s morala pa met eno fejst slabo izkušnjo v preteklosti, da toliko to povdarjaš, ker načeloma tega kar pišeš, skoraj ni oziroma zelo redko. V mestih sploh ne, ker že skoraj sosed soseda ne pozna, na podeželju mamo pa kaj bl pametnega za počet, kot za sosedove fernke gledat. Kadar je pa nekaj moteče j pa krivda sigurno samo pri tistem ,ki moti utečeno stanje in je reakcija pričakovana...sam to se mora pa zopet tisti zamislit, ki moti.....

v Kranjskogorski fari stoji prekrasna cerkvica Device Marije Vnebovzete, Predlagam, da se v Planici takisto postavi cerkev Svete Device po nebu leteče. Hvalimo Gospoda.

Mens sana in Inquisitio hispana

Gloria in excelsis Deo

Glória in excélsis Deo

Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis.

Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te,

Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam,

Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens.

Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe,

Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris:

Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis;

Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram,

Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis.

Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe,

Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen.

Vedno sem upala, da sem vsaj povprečno inteligentna xrolleyesx ,Michelle mi bo dokazala, da se že vse življenje motim in da je to samo privzgojeni občutek večvrednosti (hvala mami in oči).

Ne štekam!

A je res treba tako daleč?

Pač je prišlo do nesporazuma, jaz dobro vem, kako sem mislila in sem ti tudi razložila.

Če sem ti pa to dokazala, potem se pa iz srca opravičujem. Ni bil moj namen in niti slučajno ne mislim tega o tebi.

Če še vedno ne razumeš, pa naj tako ostane. Meni je pač čisto vse jasno. Posplošila sem samo na to, da imajo sosedje oz. ljudje dostikrat kaj za povedat. O dotični situaciji nisem rekla pa popolnoma nič, razen da se strinjam.

Tak sarkazem mi je odveč, zato se pač umikam.

Tudi "deklič" je odveč, edino če tako ne kličeš vseh, ki se bližajo številki 3...

s morala pa met eno fejst slabo izkušnjo v preteklosti..

Ja in zdaj je to končano. Vse dobro, vse super.

KG imam totalno rada, smučarijo tam tudi (še posebi odkar se je Hit oz. kdorkoli umešal in so se začele spremembe), rada grem v Tamar in podobne destinacije... z vsemi sem prijazna in tudi to zdaj dobim nazaj. Ko sem bila pa otrok, sem bila pa pač žabarka. Sem še zdej.

Jaz se nočem kregat, še posebi pa ne z enjo, tako da ne vem od kje to pride. Se tudi ne bom.

Že nekaj let ne morem KG ničesar očitat, razen počasnega pluženja. x:o)x

Že nekaj let ne morem KG ničesar očitat, razen počasnega pluženja. x:o)x

oj draga moja, pluženju pa res ne moreš nič očitat...so bli praktično po 24 ur na delu, kako urco spanja in nazaj...očiščeno vse po planu, res pa je, da pri taki količini snega in pri zasedenih parkirnih prostorih in tudi parkiranih avtih po cesti, ne morejo delati čudežev, pa tud vse ne more biti v enem dnevu....pejt pogledat nasproti Leka, koliko snega so odvozili iz centra, tam so kupi tudi 2o m visoki...kapo dol Komunalcem, moraš vedeti, da je bilo več kot meter in pol snega...pa da imajo tudi druge predele od Mojstrane do Rateč. Ko so bile Rateče prebite še tri tedne za tem preko meje proti Trbižu ni bilo placa več kot za en avto.....Mislim, da bi se na naših komunalcih lahko marsikdo tudi kaj dobrega naučil..

prilagam slikce kupov snega pred Lekom, ki so ga priprljali iz centra Kr. G....

post-2178-1237931835_thumb.jpg

post-2178-1237931849_thumb.jpg

Sej nic ne smem reci.

Pri nas jih pac ni bilo 3 dni in je bilo motece.

na spletni strani komunale imaš načrt pluženja in prioritete, poglej v kateri prioriteti si in zagotovo je bilo tako, kot je v načrtu...samo pot z plugom je bila pa prebita zagotovo v prvih dneh... tud pr men niso bili prvi dan, smo pač za silo počistili sami, dokončala je pa komunala...

vesela sem, če meni kdo reče deklič x8Dx

sej bi se loh clo mal potrudu, pa ti tut pičkica reku, pa me skrbi, da te bo od veselja fršlok, tko da bom rajš kr gobc držou x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

• 5 months later...
No, KONČNO sem se pobližje seznanila s to hišo. Svetovna je. :palec: Zdi se mi, da bo tam tudi ostala.

Za moje pojme nič ne kvari... prej je problem neurejenost po vasi...

Če si mislila "krematorij" imava fejst različna pogleda na to. Če vsaj neb bil črn, lesena naravna barva b manj kazila....sicer je pa zadeva v postopku, tko da še ni končano...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...