zerkalo 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Doslej sem mislila, da vi na t.i. visjih nivojih, razumete stvari, ki sodijo pod nizje nivoje, oz., jih kao stekate. Saj ste sami bli enkrat tu, kjer smo še sedaj mi, ki vam govorimo iz nasih nizjih gor k vasim visjim nivojem. Ker ; da ste lahko prisli na vase kao visje nivoje, ste morali najprej plezati po nizjih gor, torej primitivne fore ste vcasih poznali še kako dobro ali ne Primitivne fore pravi, dobra ti je tale. Tolazenje sebe Jaz tud lakho recem, da ne najdem prave(ga), ker sem na visjem nivoju, kjer me revico vecvredno od ostalih, nihce ne razume, ker so vsi tako zadaj za mano Nikol si ne bi upala trdit, da sem na visjem nivoju. Pa sem ze imela malo morje intuicije, resnicnih sanj... To pa iz preprostega razloga : ker poznam eno, ki je tud to vse imela vsak dan kolkor ces in tud fajn kasirala, davkov pa ni placevala drzavi, ker je ona nad tem svetom po njenem mnenju in je povsod nekje nekaj dolzna. In ko so ji znanci posodili za varscino, da ni pristala v zaporu, sposojenega ni hotela vrniti. Ker ni dokazov, da ji je kdo posodil. Sele pod groznjami je vrnila. Danes pa vec jasnovidnih sanj in prebliskov nima. Hocem reci, da cetudi ima nekdo psihicne sposobnosti, pa naj bojo odraz blodnje , psihoticne motnje ali pa zares dokazljive pred komisijo ali naj bo malo obojega skupaj, NI nikakor receno, da je visje razvit in ne verjamem v nobeno vecvrednost, ker BREZ DOKAZOV NA ZEMLJI govorit o cem takem, je enako kot nekoc vera v visje razvito vecvredno arijsko raso. Pa ceprav taki cudaki nikoli nikomur ne skodijo. Vendar tud nikomur nic niso nardili dobrega s tem. Saj še niti sebi ne morete taksni pomagati in se resiti iz problemov, nonstop se nekaj jocete!! Pa na visjem nivoju je pa ja lepse Ce pa vam pomaga crkljati samega sebe s prepricanji o vecvrednosti, kot da z visine gledate na vse nezanimive probleme malih ljudi, pa je to vsekakor dobro : vi lazje zivite. In ce se zato pocutite bolje, ste posredno nekaj nardili tudi za druge, saj nic ne recem. Imet druge ljudi, ki delujejo nekomplicirano in preprosto, za primitivnejse, je samo odraz brezcutnosti v tebi do drugih zarad orientiranosti nase. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Em jaz menim, da človek z globjim čustvenim razumevanjem ne bo iskal človeka s plitvim razumevanjem čustev. Ne, da ga ne bo razumel - obratno - odlično ga bo razumel, bral bo njegova čustva, kot odprto knjigo - brez besed in brez nepotrebnih misli nizjega s popolnim razumevanjem. Težje pa se bo na takega človeka navezal, ker bi zanj to bilo, kot, da bi se vezal s čustvenim otrokom - kar pa ni v njegovem partnerskem interesu, razen, če bi šlo za učiteljstvo. Hmm, ko rečem navezal, se seveda nanašam že na intimni in poglobljen odnos med dvema človekoma. Padem pa med flegmatika in melanholika..... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Če je človek res duhovno razvit je sigurno tudi skromen in po mojem nima stalno v mislih to, da je na "višjem nivoju" in tudi drugim ne bo tega stalno razlagal, ampak bo to kazal z dejanji. Po mojem izžareva to kar je. Drugim bo pomagal prit na višjega. Se pa tak človek sigurno boljše počuti, saj ima verjetno tudi manj negativne energije v sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Težje pa se bo na takega človeka navezal, ker bi zanj to bilo, kot, da bi se vezal s čustvenim otrokom - kar pa ni v njegovem partnerskem interesu, razen, če bi šlo za učiteljstvo. sori k bom spet eno temo zapacou, k je nism niti prebrau, ampak ob takelih idejah me res prime, da bi spet kšn pir mogu oment, al pa mal poircat.pa k lih otroka omenjaš. dej otročku uzem njegouga plišastga medija, pa mu ponud nouga, druzga, lepšga, dražjiga, bolšga, bl zdrauga...ne bo ga jebou kej dost. zakaj? ker to enostavn ni tist medo, k ga ma on rad.a se navežeš na nekoga z enim partnerskim interesom, al majo kle kej filingi zraven?bi se dal lepš povedat, sam point se da ujet.sicer pa... jebi ga... janko Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Pri nobenem od teh. A imaš še kaj?Drugo pa ne obstaja. Se dobi pa bolj dolg vprašalnik, da se lahko bolj natančno dobiš ven. SanmelflegrikDobra mešanica. Kričiš pa itak ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Sanmelflegrik evo pa sva že dva.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Kje se najdete? Sangvinik: hitro menjuje čustva, šibka čustva, optimist, ekstrovertiranMelanholik: počasi menjuje čustva, globoka čustva, pesimist, introvertiranFlegmatik: počasi menjuje čustva, šibka čustva, optimist, introvertiranKolerik: hitro menjuje čustva, globoka čustva, pesimist, ekstrovertiran Jz sem pa čista mešanica hitro menjujem čustva (prehitro-baje!!),globoka čustva,niham med optimistom in pesimistom,(včasih sem pač rada najbolj ubogo bitje na svetu... ),pa bolj introvertirana sem. Kaj sem pol??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
arthur 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Bi rekel, da sem najbrž flegmatik, čeprav imam obdobja, ko sem tudi vse ostalo. Pa dneve, ko nisem nič. Citiraj dissapear here Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 sori k bom spet eno temo zapacou, k je nism niti prebrau, ampak ob takelih idejah me res prime, da bi spet kšn pir mogu oment, al pa mal poircat.pa k lih otroka omenjaš. dej otročku uzem njegouga plišastga medija, pa mu ponud nouga, druzga, lepšga, dražjiga, bolšga, bl zdrauga...ne bo ga jebou kej dost. zakaj? ker to enostavn ni tist medo, k ga ma on rad.a se navežeš na nekoga z enim partnerskim interesom, al majo kle kej filingi zraven?bi se dal lepš povedat, sam point se da ujet.sicer pa... jebi ga... janko Ja tale partnerski interes ni ravno lepa beseda - tako materialistično deluje, mar ne ..... Grem bolj opisovalno - moja prva punca je bila malce divja samomorilsko nagnjena, ampak ne preveč, ravno dovolj zame, ker so se najini kompleski tako med seboj porazgubili - bila sva perfekten par, nerazdružljiva. Oba dovolj čudna in drugačna, da sva se skupaj lahko postavila po robu temu tečnemu in klavstrofobičneu okolju družbenega pritiska. Čez nekaj časa, sem spoznal, da je ta pritisk samo posledica pritiska v moji glavi in začel sem se ubadat s sabo. Seveda je to doprineslo do notranjih sprememb - nisem več čutil tistega intenzivnega sovraštva, ko sem užival, če sem mimoidočemu spustil grd pogled iza svojih dolgih razpuščenih las - to je odšlo stran skupaj s postriženo frizuro. Naenkrat nisva bila več tak enotna, tako skupna - pa ne ker jo nebi razumel, odlično sem jo razumel - le čutila nisva več enako. Jaz sem v drugih bil sposoben zagledati ljubezen - ona pa samo sovraštvo. Nisva se več ujemala. No tako sva končala in poiskal sem si drugo deklico, ki pa je uživala v moji novi preobrazbi saj jo je prijetno spominjala na njene divje čase, kar pa je dajalo nov zagon tako njej kot meni Še vedno sva skupaj, močno jo ljubim. Pripravljam manjše presenečenje - prstan Vsi boste povabljeni na svatbo juhhhheeeejjj Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 To ni nobeno predalčkanje, dejstvo je tudi v življenju, da ne gre vsak z vsakim oz. gre pa jamrajo potem. Vem iz lastnih izkušenj. Tisto ostalo, pa itak ne vem kaj si hotela povedat, za moje pojme ena ponesrečena primerjava. Kar neki. Jaz sem na višjem nivoju in ne štekam, teh primitivnih for. Tole napisano ..Izraz- pa ni čisto v redu...ali se ti res zdi tako?? A res tako misliš , kot si napisala...Seveda je predalčkanje in to povsem mim...pa tudi , če je tako, ali so tisti na višjih nivojih več vredni kot oni spodaj...velika večina nam je bilo danega, zato ne vidim nikogaršnjih zaslug za visok IQ , lepoto , razvitost, postavo...in že iz tega aspekta gledano - čemu se hvalit s tem kar ti je bilo/ nič hudega slutečemu / dano ? Pa sploh ločevati...Opartnerstvu pa tko - praviš imaš izkušnje..vzrokov za jamranje je milion, ne glih zato, ker je eden duhovno višji in čustveno globji...prazne marnje...poleg tega imam tudi jaz izkušnje o zelo duhovno razvitih- kao, pa čustveno povsem praznih...pa vseskozi vase orientirano- že malo narcisoidnosti...bi dejal...Možno, da imaš kakšne zaznave, zelo lepo , samo kako jih uporabljaš - če je tvoje razmišljanje in razumevanje izraženo v rdeče povdarjenem stavku, je potem narava/ beri bog/ pri tebi povsem falila...kaj tako banalnega pa še nisem slišal..saj morda si kdo resnično tole domišlja...niti ne vidim kje je Mantis napisala kaj primitivnega..le strinjala se ni s teboj, - tudi jaz se ne, pa ne vem , če je to razlog za moj osebni primitivizem...Če ne boš niti razumela, niti skušala razumeti tiste, ki kao niso na tvojem nivoju, potem sploh nisi na nikakršnem nivoju..Res je prav žalostno tole prebrat...A misliš , da ti je / baje/ zato bil dan tak nivo zaznavanja...napaka, dekle !!! Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 ne morem si kaj da se ne bi nasmejala.... a veš kaj lahko pomen prstan,,, sužnji so ga nosili kot znamenje lastnine, .... no to samo tako asociacija in preblisk, niti po naključju nima zveze z globino Ja tale partnerski interes ni ravno lepa beseda - tako materialistično deluje, mar ne ..... Grem bolj opisovalno - moja prva punca je bila malce divja samomorilsko nagnjena, ampak ne preveč, ravno dovolj zame, ker so se najini kompleski tako med seboj porazgubili - bila sva perfekten par, nerazdružljiva. Oba dovolj čudna in drugačna, da sva se skupaj lahko postavila po robu temu tečnemu in klavstrofobičneu okolju družbenega pritiska. Čez nekaj časa, sem spoznal, da je ta pritisk samo posledica pritiska v moji glavi in začel sem se ubadat s sabo. Seveda je to doprineslo do notranjih sprememb - nisem več čutil tistega intenzivnega sovraštva, ko sem užival, če sem mimoidočemu spustil grd pogled iza svojih dolgih razpuščenih las - to je odšlo stran skupaj s postriženo frizuro. Naenkrat nisva bila več tak enotna, tako skupna - pa ne ker jo nebi razumel, odlično sem jo razumel - le čutila nisva več enako. Jaz sem v drugih bil sposoben zagledati ljubezen - ona pa samo sovraštvo. Nisva se več ujemala. No tako sva končala in poiskal sem si drugo deklico, ki pa je uživala v moji novi preobrazbi saj jo je prijetno spominjala na njene divje čase, kar pa je dajalo nov zagon tako njej kot meni Še vedno sva skupaj, močno jo ljubim. Pripravljam manjše presenečenje - prstan Vsi boste povabljeni na svatbo juhhhheeeejjj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 matr ej..vedn preberem naslov te teme golobji človek ircam..že bežim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 JAo Lia, a si ziher, da je prstna znak lastnine?? Bemu, mene so pa neky fopal, da je simbol večnosti, enosti ipd.jajca takoj snamem vseh 8 prstanov (joke) Kuvrtat, lepo za prstan, sam...ah nič če sm vabljena, mrbit še pridem razen če naum glih takrat sejvešvkerifazi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Kuvrtat, lepo za prstan, sam...ah nič če sm vabljena, mrbit še pridem razen če naum glih takrat sejvešvkerifazi Kr povej kaj te matra ( ah nič ) - že dalj časa sumim, da ko se zvečer preoblačim, da me nekdo pod balkonom opazuje Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 ASOCIALNI fazi, tumpek tm nekje sm Mich razlagala, da zna bit, da se naum na pikniku prkazala al da bom zviznila, če me bo ASOCIALNA faza zgrabla (in NE voajerska) eh Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Ah nč hudga, sej jaz bom verjetn na poroko in svatbo zaspal... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Tole napisano ..Izraz- pa ni čisto v redu...ali se ti res zdi tako?? A res tako misliš , kot si napisala...Seveda je predalčkanje in to povsem mim...pa tudi , če je tako, ali so tisti na višjih nivojih več vredni kot oni spodaj...velika večina nam je bilo danega, zato ne vidim nikogaršnjih zaslug za visok IQ , lepoto , razvitost, postavo...in že iz tega aspekta gledano - čemu se hvalit s tem kar ti je bilo/ nič hudega slutečemu / dano ? Pa sploh ločevati...Opartnerstvu pa tko - praviš imaš izkušnje..vzrokov za jamranje je milion, ne glih zato, ker je eden duhovno višji in čustveno globji...prazne marnje...poleg tega imam tudi jaz izkušnje o zelo duhovno razvitih- kao, pa čustveno povsem praznih...pa vseskozi vase orientirano- že malo narcisoidnosti...bi dejal...Možno, da imaš kakšne zaznave, zelo lepo , samo kako jih uporabljaš - če je tvoje razmišljanje in razumevanje izraženo v rdeče povdarjenem stavku, je potem narava/ beri bog/ pri tebi povsem falila...kaj tako banalnega pa še nisem slišal..saj morda si kdo resnično tole domišlja...niti ne vidim kje je Mantis napisala kaj primitivnega..le strinjala se ni s teboj, - tudi jaz se ne, pa ne vem , če je to razlog za moj osebni primitivizem...Če ne boš niti razumela, niti skušala razumeti tiste, ki kao niso na tvojem nivoju, potem sploh nisi na nikakršnem nivoju..Res je prav žalostno tole prebrat...A misliš , da ti je / baje/ zato bil dan tak nivo zaznavanja...napaka, dekle !!! Opa, opa. Do danes nisem imela dostopa do interneta in se nisem odzvala na tole zaradi tega. Ja tok slaba pa spet nisem no. Že res da sem malo tudi sebično orientirana, kot vsak na višjem nivoju. Ha, ha škorpijonska šala, pač temna, tako kot tisto kar si označil z rdečo. Šala, enako. Vse ostalo kar si pisal je potemtakem zame nerelavantno. In če to vzamem v zakup, bi rekla da štekam kaj pišeš in te razumem, da si hud na take kvazi duhovneže, samo tudi oni so na poti in imajo prav tako določene stvari za presvetliti. Tako kot čisto vsak na tej ljubi zemljici. Zame se pa ne boj, nisem človek, ki nebi skušala razumeti. To je v meni. Štekam kar je štekati težko. Mi je pa všeč, ker si bil odkrit, i like it. No Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.