Lunin net 26. februar 2002 Prijavi Deli 26. februar 2002 Na mojem listku, ki sem ga dobila zraven pri nakupuhowlita piae:Magnezit in HowlitOmili vsakdanje stresne situacije in depresije,sporaca blokade, razstruplja telo in znilujeholesterol. Omogoci da se v livljenju boljeznajdemo.Prinese obilo uspehov. Ostali ucinki: slaberazvade, maligne bolezni. Zanima me ce je to vse res in kako naj bi vplival namaligne bolezni. Ali obstaja se kaksn drug kamen kinaj bi prepreceval maligne bolezni ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunin net 26. februar 2002 Avtor Prijavi Deli 26. februar 2002 Ce tako pise, so najbrz tako tudi ugotovili.Ponavadi pa dolocamo ucinek kamnine seveda tudi glede na njeno sestavo, barvo (magnezit je npr. magnezijev karbonat). Dokazano pa je, da npr. vecji kristal kamene strele cisti auro - obstajajo poizkusi s fotografijami... Seveda najbrz noben kristal ne more v celoti pozdraviti neke resnemalignosti - sprasujete me za to, vendar nic ne omenjate, na katerempodrocju gre za to tezavo oz. blokado... Ponavadi so ucinkoviti kamni, ki pomagajo tudi pri sevanju... Ucinkoviti in v pomoc so tako vsi nasteti kamni:Ahat, kateri od berilov (najprimernejsi heliodor), fluorit(prozornkastoroza, viola, pa tudi modro in zeleno - zelo podoben kot ametist), kalcedon (zelo primeren kamen blage narave, a izjemnih moci - zelo primeren tudi za psihicna stanja, ki jih omenjate s spiska), malahit, mesecev kamen, turmalin (predvsem zeleni)....... Najbolj ucinkovit kristal za te namene pa je zagotovo kristal kamene strele - najbolje pa ucinkuje, ce deluje hkrati s kamnom, ki pa je namenjen tocno doloceni cakri in njej povezujocimi organi oz. tezavami v zvezi z njimi. Npr... Ce boste hoteli cimbolj sprosceno in uspesno meditirati, bostazagotovo najucinkovitejsa povezava kamene strele in ametista...Ipd.V vasem primeru bi morda poizkusili s kameno strelo, cadavcom (dimni kremen) in citrinom, topazom, morda pa tudi kalcedonom. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts