Lenči 9. avgust 2002 Prijavi Deli 9. avgust 2002 icon_smile.gif Naj bo vsak dan najlepši! icon_smile.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. september 2002 Prijavi Deli 18. september 2002 Vsak dan je rojstni dan,vsak njegov trenutek je nov,spet se rodimo polni novih močiza novo delo in nov trud. -Isaac Watts to misel imam pred sabo v službiin mi daje polet in veselje do dela vsak dan Pomisli, vsak od nas lahko pripomore vsak čas,da je dan lepši, da je nasmeh večjiin prav nič ni treba čakati na jutri! Toplina in harmonija naj vas vse spremlja PozdravčekRibica Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2002 Prijavi Deli 18. september 2002 Hojla dve prijazni novi clanici Foruma! Seveda sta zelo "primerno ravnali". ;~))Kar prec z lepimi mislimi v Zlato ribico.Ce pa so to se Ribice... Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
popy 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 Točka moči je v sedanjem trenutku! zavedajte se tega ) live your life! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 24. september 2002 Prijavi Deli 24. september 2002 Mladinska knjiga je izdala knjižico z naslovom: ZLATE MISLI O VESELJU.Prva misel v knjižici pa se glasi: ZAPIŠI SI V SRCE, DA JE VSAK DAN NAJBOLJŠI DAN V LETU. To imenitno misel, ki si jo moraš povedati takoj zjutraj, ko vstaneš, je napisal RALPH WALDO EMERSON, roj.1803. V vsej zgodovini človeštva so se rojevali ljudje, katerih misli živijo, čeprav avtorjev že dolgo ni več med nami. bigm Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 26. september 2002 Prijavi Deli 26. september 2002 quote:icon_smile.gif Naj bo vsak dan najlepši! icon_smile.gif Lenči Pozdravljena Lenči! To želim tudi jaz,TEBI,MENI,VSEM NAM tu in tam... Še toliko bolj si mi blizu, ker je moje drugo ime prav LENČI. icon_smile.gif V otroštvu so me vsi tako klicali, sedaj pa me tako kličejo starši, brata in sestra, pa mogoče še kdo icon_smile_wink.gif Dobrodošla tule tudi v mojem imenu. icon_smile.gif Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 26. september 2002 Prijavi Deli 26. september 2002 quote:Pomisli,vsak od naslahko pripomorevsak čas,da je dan lepši,da je nasmeh večjiin prav nič ni treba čakati na jutri! Toplina in harmonija naj vas vse spremlja Pozdravček Ribica Stanka Draga Stanka Tole pa tako DRŽI icon_smile_approve.gifin resnično lepo od tebe, da si z nami podelila to čudovito misel. Želim ti le to,da bi zadovoljno icon_smile.gif plavalav naši družbici tule. Elena Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. oktober 2002 Prijavi Deli 3. oktober 2002 Hvala, ganjena sem in veseli me, da sem lahko z vami.Bom se še potrudila za kako sončno misel. Lepo se imejte Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2002 Prijavi Deli 12. oktober 2002 Vsak dan je zlata vreden http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 tako.odkar sem prvič zajadrala prisurfala in zabremzala tukaj na lunin.netje že ogromno časa nazaj, prav gotovo med prvimi mojimi iskanjina netu, ker sem kmalu ugotovila, da v slovenščini glede astro...so tu najboljše strani! potem sem na forumu občudovala in bralaastrološko znanje Marse in dr.g in Jupi in itdv nedeljo bo eno leto od kar sem se prvič prijavila sem na forumin moj prvi konkretni post je bil semle v lenčin Lep dan.dovolim in drznem si, da si sama sebi čestitam,če potegnem črto, ........ recimo ocena: zanimivo, pestro, sanjavo, kak dan odštekanoza kar se vsem iskreno in globoko opravičujem Hvaležna Marsi, da si je izmislila tale forum!....><>.... ....><>.... ....><>.... ....><>.... ....><>.... ....><>.... ....><>.... ....><>.... ....><>.... ....><>.... ....><>.... ....><>.... plavajmo veselo naprej stankaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Stankica... A s temle si uletela...Prava Ribica... ><> Fino, da si (priplavala semle) in si nasa Lunina pesnica. Fino tudi, da si tole izbrskala - mi je vsec, ko se semintja kdo spomni tule na forumu, pa kaj takega omeni, komentira... najde... Se veliko prijetnih trenutkov, Stankaa in zelim ti se veliko navdahnjenih prebliskov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Hvala Ti Marsa pa Lep dan, uspešen, prisrčen, zagnan! stankaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.