Skoči na vsebino

Izdelava karte

SašaL

Recommended Posts

Ker občasno prebiram tale forum in vidim, da v njem sodeluje veliko oseb, ki se zelo dobro spoznajo na astrologijo, bi vas prosila, če mi lahko kdo izdela astrološko karto.

Sem malo iskala z googlom, pa si ne upam plačat nekomu kr tako, če sploh ne vem nič o njegovih referencah.

Tako da vas prosim, če mi lahko pomagate....

Lep pozdrav, S.

Deli na socialnih omrežjih

Oi!

Poznam tega starejšega gospoda :palec: :palec: (Prof. Viktor Gerkman, Brezje na Gorenjskem, spec.klinične psihologije in astrolog), ki se ukvarja z astrologijo že zelo dolgo in njegove reference so hude x^x . (med drugim napisal knjigo o astrologiji)

Always outnumbered - never outgunned!

Pozdravljena :palec:

na www.astro.com si lahko izdelaš svojo karto x;)x

karto si seveda lahko izdela vsak, a kdo jo bo interpretiral. xrolleyesx x;)x Moje osebno mnenje o teh stvareh je, da je bolje plačat kakšen Eur ljudem, ki so to študirali, kot si nekaj razlagat po svoje oz. kot razlagajo neke planete in aspekte v knjigah, netu, itd. Astrologov je kot listja in trave v Sloveniji a zelo malo dobrih.

Predvsem stavim na astrologe z dolgoletno prakso x^x

Se pa tudi na tem luninem netu najde zelo dober. Osebno so mi komentarji gospoda Berna zelo všeč. Realno, trezno in s kančkom humorja x:Dx

Oi!

(Prof. Viktor Gerkman, Brezje na Gorenjskem,

če ga bo kdo iskal, pa če ga ni na brezjah, naj pogleda še v begunje na gorenjskem. če se ni odselil v roku zadnjih par let, potem je še tam.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

če ga bo kdo iskal, pa če ga ni na brezjah, naj pogleda še v begunje na gorenjskem. če se ni odselil v roku zadnjih par let, potem je še tam.

Črnivec (črnivc`), natačneje. Blizu Brezij in Begunj, hehe.

Super, hvala zEn.

Sedaj pa bi še prosila, če mi lahko poveste, kako priti v kontakt z njim - a ima kakšen e-mail, ali kar po pošti in če morda kdo ve koliko prbl. stane izdelava karte za eno osebo, na netu je namreč cena od 20-50 EUR.

Pa ali je kaj popusta, če jih daš izdelat več....

Hvala še enkrat

Črnivec (črnivc`), natačneje. Blizu Brezij in Begunj, hehe.

Koliko pa stane izdelava karte?

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Super, hvala zEn.

Sedaj pa bi še prosila, če mi lahko poveste, kako priti v kontakt z njim - a ima kakšen e-mail, ali kar po pošti in če morda kdo ve koliko prbl. stane izdelava karte za eno osebo, na netu je namreč cena od 20-50 EUR.

Hvala še enkrat

valda, popust na rabat, kt bi jabke kupu x:px x:Dx

ne vem zaka bi jih dala izdelat več :o|o: tud noben kolčkej astrolog ti jih ne bo izdelov serijsko za bohvekoga, poišči si kej o astrološki etiki xrolleyesx

:xx!:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Koliko pa stane izdelava karte?

Oi Nelika!

Uf, to pa najbolje, da kar njega kontaktiraš. Saj razumeš x;)x x:)x , ne plačaj niti prepoceni niti predrago, hehe.

Super, hvala zEn.

Hvala še enkrat

ni kaj, Sašal. Probaj izbrskat njegovo telefonsko na netu, imeniku,... podatkov imaš dovolj, da prideš do tega strica x:)x

Oi Nelika!

Uf, to pa najbolje, da kar njega kontaktiraš. Saj razumeš x;)x x:)x , ne plačaj niti prepoceni niti predrago, hehe.

Kaj se lahko z njim zmeniš za ceno? To pa je zanimivo. Ga bom kontaktirala definitivno, vsaj če pravite da je dober. Karto sem dala delati le enkrat v življenju pred 10. leti. Takrat sem plačala 7.000sit in se mi je zdelo predrago in niti nisem bila tako zadovoljna. Mogoče bom spet probala. Bom probala.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Kaj se lahko z njim zmeniš za ceno? To pa je zanimivo. Ga bom kontaktirala definitivno, vsaj če pravite da je dober. Karto sem dala delati le enkrat v življenju pred 10. leti. Takrat sem plačala 7.000sit in se mi je zdelo predrago in niti nisem bila tako zadovoljna. Mogoče bom spet probala. Bom probala.

Joj, Nelika niti najmanj nisem s tem mislil, da se lahko z njim zmeniš za ceno. Ceno ima verjetno za vse enako.

Ne plačaj prepoceni in ne plačaj predrago! S tem mislim nekaj drugega, a saj je vseeno x;)x

Ja 10 let nazaj mi je mt dala izdelat natalno karto. Po pošti sem dobil karto in neko glupo splošno razlago za znamenja, planete, bajte, itd. V glavnem stvar brez glave in repa :xx!: Plačal sem cca. tak denar kot si ga omenila.

Pri Gerkmanu je drugače. Najbolje je, da se oglasiš pri njem in bosta skupaj pogledala, pregledala...

:palec: Viktor se je odselil iz Begunj in ga lahko dobite na Črnivcu.

Hvala za odgovore in mimogrede, nisem jih mislila dat delat za X ljudi, le zase, za hčero in morda še za partnerja.

Ker me malo zanima, če bova imela še kaj otrok....

Sem pa pregledala tudi astro.com in je kar zanimivo, ampak kot tukaj berem, je podrobna analiza veliko bolj obširna in natančna.

zEn - Praviš, da se lahko oglasim tudi k njemu, a ga potem lahko vprašam točno kar me zanima?

Ugotovila sem namreč, da so mi "zvezde" povedale kar veliko točnih stvari in ker sedaj razmišljam o še enem otroku, ki še ni "ratal", pa malo o službi - sem jo zamenjala, pa še o čem, bi sedaj potrebovala nekoga, ki mi lahko pove več o tem, kot izvem sama s svojim popolnoma laičnim znanjem.

Lep pozdrav vsem....

Oi Nelika!

ni kaj, Sašal. Probaj izbrskat njegovo telefonsko na netu, imeniku,... podatkov imaš dovolj, da prideš do tega strica x:)x

dokler sem še prebiral auro, je tud tam odgovarjal na pisma, pa mislm da je mel tud tel. notr. probi še to pogledat x;)x x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Hvala za odgovore in mimogrede, nisem jih mislila dat delat za X ljudi, le zase, za hčero in morda še za partnerja.

Ker me malo zanima, če bova imela še kaj otrok....

Sem pa pregledala tudi astro.com in je kar zanimivo, ampak kot tukaj berem, je podrobna analiza veliko bolj obširna in natančna.

zEn - Praviš, da se lahko oglasim tudi k njemu, a ga potem lahko vprašam točno kar me zanima?

Ugotovila sem namreč, da so mi "zvezde" povedale kar veliko točnih stvari in ker sedaj razmišljam o še enem otroku, ki še ni "ratal", pa malo o službi - sem jo zamenjala, pa še o čem, bi sedaj potrebovala nekoga, ki mi lahko pove več o tem, kot izvem sama s svojim popolnoma laičnim znanjem.

Lep pozdrav vsem....

na tem linku prispevek Aura je spodaj napisan telefon. Kaj in kako pa vprašaj.

Lep vikend

Med drugim sem tudi našel tale videoposnetek astrologa Gerkmana oz. intervju. x:)x

Videoposnetek astrologa in psihologa Viktor Gerkmana

pa ravno posnetek dr.Gerkmana se mi ne odpre. xrolleyesx

res je. Lahko, da so ga odstranili, začasno ali parmanetno. Tole je sicer delal, ampak že kar nekaj časa nazaj. Hmm xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...