SašaL 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 Ker občasno prebiram tale forum in vidim, da v njem sodeluje veliko oseb, ki se zelo dobro spoznajo na astrologijo, bi vas prosila, če mi lahko kdo izdela astrološko karto. Sem malo iskala z googlom, pa si ne upam plačat nekomu kr tako, če sploh ne vem nič o njegovih referencah.Tako da vas prosim, če mi lahko pomagate.... Lep pozdrav, S. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 Pozdravljena na www.astro.com si lahko izdelaš svojo karto Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Oi! Poznam tega starejšega gospoda (Prof. Viktor Gerkman, Brezje na Gorenjskem, spec.klinične psihologije in astrolog), ki se ukvarja z astrologijo že zelo dolgo in njegove reference so hude . (med drugim napisal knjigo o astrologiji) Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Pozdravljena na www.astro.com si lahko izdelaš svojo karto karto si seveda lahko izdela vsak, a kdo jo bo interpretiral. Moje osebno mnenje o teh stvareh je, da je bolje plačat kakšen Eur ljudem, ki so to študirali, kot si nekaj razlagat po svoje oz. kot razlagajo neke planete in aspekte v knjigah, netu, itd. Astrologov je kot listja in trave v Sloveniji a zelo malo dobrih. Predvsem stavim na astrologe z dolgoletno prakso Se pa tudi na tem luninem netu najde zelo dober. Osebno so mi komentarji gospoda Berna zelo všeč. Realno, trezno in s kančkom humorja Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Oi! (Prof. Viktor Gerkman, Brezje na Gorenjskem, če ga bo kdo iskal, pa če ga ni na brezjah, naj pogleda še v begunje na gorenjskem. če se ni odselil v roku zadnjih par let, potem je še tam. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 če ga bo kdo iskal, pa če ga ni na brezjah, naj pogleda še v begunje na gorenjskem. če se ni odselil v roku zadnjih par let, potem je še tam. Črnivec (črnivc`), natačneje. Blizu Brezij in Begunj, hehe. Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SašaL 16. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2007 Super, hvala zEn.Sedaj pa bi še prosila, če mi lahko poveste, kako priti v kontakt z njim - a ima kakšen e-mail, ali kar po pošti in če morda kdo ve koliko prbl. stane izdelava karte za eno osebo, na netu je namreč cena od 20-50 EUR.Pa ali je kaj popusta, če jih daš izdelat več.... Hvala še enkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Črnivec (črnivc`), natačneje. Blizu Brezij in Begunj, hehe. Koliko pa stane izdelava karte? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Super, hvala zEn.Sedaj pa bi še prosila, če mi lahko poveste, kako priti v kontakt z njim - a ima kakšen e-mail, ali kar po pošti in če morda kdo ve koliko prbl. stane izdelava karte za eno osebo, na netu je namreč cena od 20-50 EUR.Pa ali je kaj popusta, če jih daš izdelat več.... Hvala še enkrat valda, popust na rabat, kt bi jabke kupu ne vem zaka bi jih dala izdelat več tud noben kolčkej astrolog ti jih ne bo izdelov serijsko za bohvekoga, poišči si kej o astrološki etiki :xx!: Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Koliko pa stane izdelava karte? Oi Nelika! Uf, to pa najbolje, da kar njega kontaktiraš. Saj razumeš , ne plačaj niti prepoceni niti predrago, hehe. Super, hvala zEn.Sedaj pa bi še prosila, če mi lahko poveste, kako priti v kontakt z njim - a ima kakšen e-mail, ali kar po pošti in če morda kdo ve koliko prbl. stane izdelava karte za eno osebo, na netu je namreč cena od 20-50 EUR.Pa ali je kaj popusta, če jih daš izdelat več.... Hvala še enkrat ni kaj, Sašal. Probaj izbrskat njegovo telefonsko na netu, imeniku,... podatkov imaš dovolj, da prideš do tega strica Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Oi Nelika! Uf, to pa najbolje, da kar njega kontaktiraš. Saj razumeš , ne plačaj niti prepoceni niti predrago, hehe. Kaj se lahko z njim zmeniš za ceno? To pa je zanimivo. Ga bom kontaktirala definitivno, vsaj če pravite da je dober. Karto sem dala delati le enkrat v življenju pred 10. leti. Takrat sem plačala 7.000sit in se mi je zdelo predrago in niti nisem bila tako zadovoljna. Mogoče bom spet probala. Bom probala. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Kaj se lahko z njim zmeniš za ceno? To pa je zanimivo. Ga bom kontaktirala definitivno, vsaj če pravite da je dober. Karto sem dala delati le enkrat v življenju pred 10. leti. Takrat sem plačala 7.000sit in se mi je zdelo predrago in niti nisem bila tako zadovoljna. Mogoče bom spet probala. Bom probala. Joj, Nelika niti najmanj nisem s tem mislil, da se lahko z njim zmeniš za ceno. Ceno ima verjetno za vse enako. Ne plačaj prepoceni in ne plačaj predrago! S tem mislim nekaj drugega, a saj je vseeno Ja 10 let nazaj mi je mt dala izdelat natalno karto. Po pošti sem dobil karto in neko glupo splošno razlago za znamenja, planete, bajte, itd. V glavnem stvar brez glave in repa :xx!: Plačal sem cca. tak denar kot si ga omenila. Pri Gerkmanu je drugače. Najbolje je, da se oglasiš pri njem in bosta skupaj pogledala, pregledala... Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 če ga bo kdo iskal, pa če ga ni na brezjah, naj pogleda še v begunje na gorenjskem. če se ni odselil v roku zadnjih par let, potem je še tam. Viktor se je odselil iz Begunj in ga lahko dobite na Črnivcu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SašaL 16. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2007 Hvala za odgovore in mimogrede, nisem jih mislila dat delat za X ljudi, le zase, za hčero in morda še za partnerja. Ker me malo zanima, če bova imela še kaj otrok.... Sem pa pregledala tudi astro.com in je kar zanimivo, ampak kot tukaj berem, je podrobna analiza veliko bolj obširna in natančna. zEn - Praviš, da se lahko oglasim tudi k njemu, a ga potem lahko vprašam točno kar me zanima? Ugotovila sem namreč, da so mi "zvezde" povedale kar veliko točnih stvari in ker sedaj razmišljam o še enem otroku, ki še ni "ratal", pa malo o službi - sem jo zamenjala, pa še o čem, bi sedaj potrebovala nekoga, ki mi lahko pove več o tem, kot izvem sama s svojim popolnoma laičnim znanjem. Lep pozdrav vsem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Oi Nelika! Uf, to pa najbolje, da kar njega kontaktiraš. Saj razumeš , ne plačaj niti prepoceni niti predrago, hehe. ni kaj, Sašal. Probaj izbrskat njegovo telefonsko na netu, imeniku,... podatkov imaš dovolj, da prideš do tega strica dokler sem še prebiral auro, je tud tam odgovarjal na pisma, pa mislm da je mel tud tel. notr. probi še to pogledat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Hvala za odgovore in mimogrede, nisem jih mislila dat delat za X ljudi, le zase, za hčero in morda še za partnerja. Ker me malo zanima, če bova imela še kaj otrok.... Sem pa pregledala tudi astro.com in je kar zanimivo, ampak kot tukaj berem, je podrobna analiza veliko bolj obširna in natančna. zEn - Praviš, da se lahko oglasim tudi k njemu, a ga potem lahko vprašam točno kar me zanima? Ugotovila sem namreč, da so mi "zvezde" povedale kar veliko točnih stvari in ker sedaj razmišljam o še enem otroku, ki še ni "ratal", pa malo o službi - sem jo zamenjala, pa še o čem, bi sedaj potrebovala nekoga, ki mi lahko pove več o tem, kot izvem sama s svojim popolnoma laičnim znanjem. Lep pozdrav vsem....na tem linku prispevek Aura je spodaj napisan telefon. Kaj in kako pa vprašaj. Lep vikend Med drugim sem tudi našel tale videoposnetek astrologa Gerkmana oz. intervju. Videoposnetek astrologa in psihologa Viktor Gerkmana Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 pa ravno posnetek dr.Gerkmana se mi ne odpre. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 pa ravno posnetek dr.Gerkmana se mi ne odpre. res je. Lahko, da so ga odstranili, začasno ali parmanetno. Tole je sicer delal, ampak že kar nekaj časa nazaj. Hmm Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.