doc_zenith 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 To naj bi bila najmanj škodljiva metoda izmed vseh. Dobra stran tega pa je da dlake potem tam več ne rastejo. Je pa zadeva po raznih salonih zelo draga. celo do 300 tisoč za noge naprimer. Moja punca pa je našla nek pripomoček, ki dela na enak način. Torej laser proizvajalec pa garantira, da je moč in kvaliteta laserskega žarka enaka kot pri profesionalnih modelih. Verjetno poznate pripomoček oziroma katerega mislim.Lasarček niti ni tako drag vendar me zanima vaše mnenje preden ji ga kupim. Kako ste s tem zadovoljni. Citiraj Pes brez glave nima face ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 Se spomnim, da je ena kolegica enkrat nekaj takšnega kupila, pa je rekla, da je bilo treba kar nekajkrat ponovit "terapijo", preden so ji dlake nehale rast ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doc_zenith 16. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2007 Odlično, to pomeni da zadeva potem vseeno deluje, če prav razumem. Ko enkrar zadevo ima potem je tko vseeno kolikokrat mora ponoviti važno, da je nič več ne stane. Citiraj Pes brez glave nima face ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Mene pa zanima za kak pripomoček to gre...kolko stane in kje se ga da kupit? Hvala za odgovor Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Krena...laset je pam milijonov ( še v sit govorim)...odstranjevanje z njim pa carsko in res uspešno.Npr obraz stane en obisk cca 100 eur. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Moja punca pa je našla nek pripomoček, ki dela na enak način. Torej laser proizvajalec pa garantira, da je moč in kvaliteta laserskega žarka enaka kot pri profesionalnih modelih. Verjetno poznate pripomoček oziroma katerega mislim.Lasarček niti ni tako drag vendar me zanima vaše mnenje preden ji ga kupim. Kako ste s tem zadovoljni.A ta pripomoček o katerem govori doc_zenith stane toliko?? Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 A ta pripomoček o katerem govori doc_zenith stane toliko?? ne ne to pa ne poznam...samo enakega učinka ziher nima.Bodi prepričana Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.