jade 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 Zdravo glede na to, da je bil dan žena in da se približuje materinski dan, me zanima, če se kdo spomni kakšne lepe pesmice ali misli o mamah.... ena pesmica, misel, ki jo zagotovo vsi poznamo,pa je tukaj: Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 No, tole je pa ena misel, ki mi jo je mama zapisala v mojo spominsko knjigo ko sem bla še v osnovni šoli, in je ne bom nikol pozabla:"Na nebu zvezdic je milijon, vsa noč je pozlačena. Milijon je ptic in milijon cvetlic, a mamica je samo ena." Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 15. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2007 Mami, za praznika tvoja oba izrekam ti želje iz vsega srca! Zame najlepši življenjski si dar, saj tvoje ljubezni ogreva me žar Brez tebe na svetu bilo bi hudo, ob tebi in s tabo pa res je lepo! Mnogo krvi in znoja si prelila, ko si me v mukah porodnih rodila. Zahvalim lahko se edino tako, da v tvoje naročje se stisnem tesno Le eno, edino jaz mamo imam, in tega zaklada nikomur ne dam Kot žena, kot mama si dala nam vse – hvaležnosti polno je naše srce! Z ljubeznijo tvoja me roka neguje, in le tvoj nasmeh me zares osrečuje! Mamica moja, v naročje me vzemi, nežno in toplo me k sebi prižemi. Naj bo tvoj praznik le s srečo pretkan, naj vsak dan za naju mamic bo dan!Sprejmi moje želje iskrene, da le sreča te zadene, sprejmi moje želje vroče, naj ljubezni bo kot toče, in da vsak tvoj prihodnji dan bi bil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jade 15. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2007 Bliža se materinski dan, dan vseh mamic, brez katerih ne bi bilo nas,ne njih, ne naših babic... ...Mamica zmeraj razume,kako ti je pri srčku,razume vse tisto,kar vesta samo ti in ona.Mamice ne pozabiš nikoli v življenju.(Karen Angeli) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Če ne bi bilo mam, ne bi bilo človeštva ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 No, par kaplic so k temu tud fotri prispeval, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.