Skoči na vsebino

konc me bo od strahu

lunalaura

Recommended Posts

• Komentarji 67
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:((x Hm, danes prvic prebiram ta forum in zeljo imam da vam opisem mojo zgodbo.Stara sem 25 let in imam sedem in stiri leta stara sina.Otroka sem morala oddati v rejnistvo.Jaz osebno sem z rejnico zelo zadovoljna, za otroka poskrbi tako kot bi jaz ,ce bi lahko.(bila sem posiljena in imam velike posledice)

Oce otrok(alkoholik) pa dela grozne probleme.Socialna in zdravstvena sluzba so se odlocili, da oce v dobro otrok ne sme vec videti otrok ne slisati(kar se apsolutno strinjam)Ampak me je mocno strah saj mi je grozil po telefonu da nas bo vse pobil(seznanjeni so vsi)ampak nihce ne zgotovi popolne varnosti.Skrbi me za otroke,moje domace,rejnico ,solo.....kaj vi recete na to in kako bi se zascitili.

neki mi ni jasno :inocent: oče tvojih otrok te je pred nedavnim poslili..oz oče tvojih otrok te je 2x poslili, da maš z njim otroke..in kjub temu mata stike.... al si bila posiljena od enga xy :inocent: :8):

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

dajte no,kaj pa je zdaj to vazno, kdaj , od koga je bila posiljena.

in ce je bila naivna ali tudi sama problematična..kaj pa to nas briga v tem trenutku. :xx!:

TO NI POMEMBNO x!x

Pomembno je, da jo je ZDAJ strah...in išče nasvet. Mick, ti kr piši, gotovo bere, morda pa bo celoten postopek prisel prav tudi kaksni drugi, ki se nahaja v enaki situaciji, pa ne vem kam in kako...

Astra

Per aspera ad astra

Ja sem ze tu ,se opravicujem da nisem dajala komentarijev bila sem v sluzbi dajte mi cas da vam napisem" pocasi pisem"

Kričim!

Boli me, da sem odrezana od sveta,

kateremu želim pripadati.

Kričim!

Jočem, ker ne najdem neba,

zase, kateremu se želim predajati.

Kričim!

krče čutim, srca.

Ne najdem poti, ne znam več vztrajati.

Kričim!

tresem se zares vsa,

Ne zmorem se več pogajati.

Hm kje naj zacnem, ja pri 8 letih me je oce prvic posilil, trajalo je do mojega 14 leta ,ko nisem vec zdrzala ,povedala mami,prijavila socialni in ga tozila(dobil 2,5 pogojne kazni)vav res hudo nisem mogla zdrzati doma zato sem pobegnila od doma ,mami posiljala policijo za mano ,spravljala me je v zavod pa nic vedno sem pobegnila.In ne bodi ga treba spoznala tega tipa ki mi je obljubljav same pravljice jaz pa kot sem bila vsa naivna sem mu vse verjela.Ma kar na jok mi gre k to pisem no potem sem zanosila in pravljice je bilo konec .Zacel me je zmerjat,vsake toliko se ga je napil ampaj jaz sem se kar sanjala o pravlj.Ko se je otrok rodil me je zacel se pretepat da ne govorim o tem kaj je bilo ko je dobil tabletke proti zanositvi.No zanosila sem drugic "zal ne z mojo zeljo po otroku"me je pri 7 mese.porinil po stopnicah tako da sem mogla bit do konca poroda v bolnisnici.No napisala sem zelo malo in na hitro dodala bi samo se to da obuskujem psihiatra in da je moje stanje boljse vsaj vem da jaz nisem kriva da se mi to dogaja ampak me je pa ta storija zej k sm vam opisala spet vrgla iz tira. :C:

Kričim!

Kričim!

Kričim!

krče čutim, srca.

Kričim!

tresem se zares vsa,

Kaj ne smes napisat dej mi povej kako bi mi lahko povedala NISEM TIP CLOVEKA DA BI SE DELALA NORCA sam resnicno ne vem kaj naj storim v stvari ki pa .......niso zakonite blablabla se pa ne mislm spusat ker bi s temu skodovala otrokom in sebi

Kričim!

Kričim!

Kričim!

krče čutim, srca.

Kričim!

tresem se zares vsa,

Jeza nikoli ne daje moč kaj govoriš mantis... jeza je enakovredna strahu.. oglej si film Boter kako konča Sonny Corleone in kako konča Michael Corleone... učite se od ljudi ki živijo v sovražnem okolju vsak dan...

Jeza je izraz nemoči.. ko jo zmoreš kontrolirati si zmagal

[/qu

kako naj po tvojem kontroliram jezo ali strah ko pa nimam motivacije

ja fak verjetn bi me zaprl pa bi bili se brez mamice ane a ni to logicn

Kričim!

Kričim!

Kričim!

krče čutim, srca.

Kričim!

tresem se zares vsa,

Lunalaura, to je tvoja preteklost. Marsikdo sočustvuje s tabo, nikomur pa ni mar, kakšne veze ima to danes s tabo. Ti si tista, ki si pripela to vrečo na sebe in to bolečino nosiš s sabo. Zdaj lahko najdeš možnosti, kako boš živela dalje s tem, kako si boš ustvarila nove možnosti danes.

Nihče te ne obsoja, nihče ni proti tebi, nihče te ne ljubi manj zaradi tega. Želim ti, da bi uspešno opravila s preteklostjo in premagala strahove.

Pa še en namig: Nismo v svetu, svet je v nas xsrcx

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

nimam motivacije kam naj se obrnem kaj naj storim ,da bi bilo konec tega strahu jaz se borim in moc mi dajeta moja soncka samo se vedno nsem nikjer dobila potpore tiste ta prave da bi se malo pomirila

Kričim!

Kričim!

Kričim!

krče čutim, srca.

Kričim!

tresem se zares vsa,

prosim vas da mi poveste kako stopim z njim v kontakt resno ne znam ker sem 3 ali 4 dni tuki gor Ja imam fanta ki mi 100 procentno stoji ob strani in tudi on ne ve kaj je za naredit

Kričim!

Kričim!

Kričim!

krče čutim, srca.

Kričim!

tresem se zares vsa,

Ne vem. Čudn mi je. Pa pustimo.....Laura ime velik problemov, se mi zdi, kot zanjo najbolj obremenjujočega pa je izpostavila strah pred ex partnerjem. Meni osebno se zdi, da ima tudi še druge, mogoče celo hujše probleme. Kakorkoli, če je žrtev nasilja, se mora seveda najprej odločit ali se je odločena temu zoperstavit......Ker ni reagirala na moj koment se mi zdi, da ne išče tovrstnih nasvetov ali pa enostavno po slabih izkušnjah v sistem ne verjame.......in ni pripravljena v tem smislu kaj nardit. Idealno za nasilneža.... :o|o: Če jo bo kaj zanimalo pa bo že vprašala......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja zanima me:

-kako bi se ti lotil te zadeve(kaj prvo socialna, policija ....)

-kako bi dokazal groznje

-kako bi lahko z zakonom kaj resil

-kako bi lahko tozil

pa se kaj bi se naslo za prasat

Kričim!

Kričim!

Kričim!

krče čutim, srca.

Kričim!

tresem se zares vsa,

A ti je ful dobr norca se delat pac imas tako misljenje jaz imam pa drugacno mislim da si se prekleto zasluzim dobrega in prijaznega fanta

Kričim!

Kričim!

Kričim!

krče čutim, srca.

Kričim!

tresem se zares vsa,

ne vem meni se je komentar zdel zaljiv ce je pa drugace mi bo pa ze nekdo objasnil

Kričim!

Kričim!

Kričim!

krče čutim, srca.

Kričim!

tresem se zares vsa,

Meni pa se zdi popolnoma opravičljivo oddati otroka v rejo, sploh v primeru posilstva. To da ga daš v rejo in spremljaš njegov razvoj je že neke vrsta ljubezni. Priznam, da v primeru posilstva nisem prepričana, da bi bila zmožna delovati normalno ob otroku. Lhko pa da se podcenjujem. Vendar je težko soditi nekoga, če sam nisi bil nikoli postavljen v tovrstno situacijo.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Ja zanima me:

-kako bi se ti lotil te zadeve(kaj prvo socialna, policija ....)

-kako bi dokazal groznje

-kako bi lahko z zakonom kaj resil

-kako bi lahko tozil

pa se kaj bi se naslo za prasat

Za konkretne odgovore mi pač moraš opisati kaj se ti je dogajal. Kakšnim oblikam nasilja si bila izpostavljena, ali so jim bili izpostavljeni tudi otroci kdaj, za kake vrste groženj je šlo (in njihova vsebina) ali je kdo utrpel telesne poškodbe, kdaj, kakšne in iskal zdravniško pomoč, ali grožnje v prisotnosti otrok in še koga.......v katerem časovnem obdobju.......itd.

Že prej me je zmotilo, da si rekla, da si očeta tožila za posilstvo, kar ne drži, če ga je kdo tožil, je bilo to tožilstvo. Torej že imaš nekaj izkušenj......in me mal čudi, da ničesar ne veš. Najlažja žrtev je o svojih pravicah in možnostih slabo ali celo nepoučena in neodločna oseba.

Sicer pa na kratko:

- na oboje

- s tem se neb ukvarjal, ker dokaze zbira policija in tožilstvo, si pa ti sama s svojo izpovedbo ključni dokaz

- o tem težko brez podatkov

- kaj bi ti tožila? Storilce kaznivih dejanj toži v 99% tožilstvo.....

K. Čapek

Mick saj ti ni potrebno odgovarjati tako po pravniško. Mi laiki pač pravimo, da bomo nekoga tožili (pa čeprav jih pol tožijo tožilci). Ne bodi tako striktno resen. Saj razumeš, kaj je mislila...Problem je, da mi laiki pač ne poznamo vseh zakonov, včasih pa se ljudje ne znajo obrniti po pomoč oz. poiskati info. kar pa me niti tako ne čudi. Saj ogromno teh ustanov, ki naj bi dajale info ali nudile pomoč delujejo formalno, brez kake človečnosti ali občutka.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Nelika ti pa ne bodi zmer tako laično naivna, bemu.....

Bemu, taka sem si všeč x;)x

Mick saj ti ni potrebno odgovarjati tako po pravniško. Mi laiki pač pravimo, da bomo nekoga tožili (pa čeprav jih pol tožijo tožilci). Ne bodi tako striktno resen. Saj razumeš, kaj je mislila...Problem je, da mi laiki pač ne poznamo vseh zakonov, včasih pa se ljudje ne znajo obrniti po pomoč oz. poiskati info. kar pa me niti tako ne čudi. Saj ogromno teh ustanov, ki naj bi dajale info ali nudile pomoč delujejo formalno, brez kake človečnosti ali občutka.

Edina koristna moja pomoč tukaj njej je kar se mene tiče lahko predvsem striktno pravna......Za ostale nasvete vas je čist dovolj drugih tukaj. x;)x Če že berem pa berem natančno in pozorno pa mi potem pač nekatere stvari vzbudijo dvom. Tudi dvomim, pa magari celo v SLO, ki ima baje premilo kaznovalno politiko, oz. menim, da ni mogoče, da bi nekdo dobil za posiljevanje punčke v njenem starostnem obdobju od 8 do 14 leta - 2,5 leta pogojno. Nemogoče.......za posiljevanje ne. Sam tolk, sicer pa ja, razumem kaj si mislila oz. kaj je ona mislila......

K. Čapek

Koliko pa so pri nas v povprečju kazni za tovrstne primere? Me zanima. Zato, ker v družbi dejansko vlada prepričanje, da so kazni za posilstva zelo majhna. Pa me zanima ali je to mnenje resnično ali zgolj neki mit.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...