Skoči na vsebino

konc me bo od strahu

lunalaura

Recommended Posts

Ne vem. V zakonu je za posilstvo sicer predpisana kazen zapora od enga do 10 let, za posilstvo mlajše od 10 let pa najmanj 3 leta........

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 67
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Prebrala sem kar so ti napisali in prebrala, kar pišeš ti.

Poznam od blizu mnogo takih zgodb.

Nihče od teh , ki so se oglašali z odgovori ni zadel bistva.Spotikajo se ob obrobne stvari. Dejstvo je , da nisi sama kriva za to kar se je dogajalo v tvojem otroštvu. Bila si žrtev in to nemočna v rokah odrasle osebe/oseb , ki bi te naj vzgajali z nežnostjo , dali so ti pa strah in bolečino.

Dejstvo je , da nisi sama kriva za ponesrečen odnos in izbiro partnerja, ker je bilo nemogoče ali pa zelo malo možno , da bi se stvari drugače razvile.Morala bi imeti, več kot samo srečo, skorajda čudež , bi moral biti, da bi lahko s tako prtljago iz otroštva ustvarila dober odnos z moškim in prijazno družino svojim otrokom.

Zdaj so stvari , kakršne so. Mlada si, 25 let ni nič proti celemu življenju. Sklepam, da je zaradi nasilja, ki si ga preživela, trpela tvoja šola. Sklepam , da nimaš uporabne izobrazbe in ne dobrih dohodkov, ker sem prepričana, da če bi to imela , ne bi dala fantkov v rejo.

Sklepam, da če si vse to preživela , da si izredno močna oseba in verjamem vate. Zdaj je pravi čas, da poskrbiš zase. Prekini vse stike z njim.

Vse svoje moči osredotoči na to, da pridobiš izobrazbo in izboljšaš svoj ekonomski standard. Pusti moške . Ne išči nobenega. Daj sama sebi čas, da nadoknadiš zamujeno.

Pred očmi imej svoja dva otroka. Očeta nimata. Naj imata vsaj mamo. Verjemi, to je edina pot.

Ne zanašaj se na pravosodni sistem, ne na policijo, ne na socialo. Uporabi vse njihove postopke. Zanesi se pa samo nase. Zmeraj vprašaj še za drugo mnenje. Nikoli se ne pusti odpravit od prvega uradnika.

Verjemi, samo ti lahko kaj spremeniš. Za to kar se ti je dogajalo prej, nisi odgovorna. Zdaj si pa odrasla in zdaj je tvoj čas, zdaj lahko spremeniš, ampak samo sebe.

Naj te poleg truda spremlja obilo sreče :detelca: :detelca: :detelca:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Nihče od teh , ki so se oglašali z odgovori ni zadel bistva.Spotikajo se ob obrobne stvari. Dejstvo je , da nisi sama kriva za to kar se je dogajalo v tvojem otroštvu. Bila si žrtev in to nemočna v rokah odrasle osebe/oseb , ki bi te naj vzgajali z nežnostjo , dali so ti pa strah in bolečino.

Dejstvo je , da nisi sama kriva za ponesrečen odnos in izbiro partnerja, ker je bilo nemogoče ali pa zelo malo možno , da bi se stvari drugače razvile.Morala bi imeti, več kot samo srečo, skorajda čudež , bi moral biti, da bi lahko s tako prtljago iz otroštva ustvarila dober odnos z moškim in prijazno družino svojim otrokom.

Zdaj so stvari , kakršne so. Mlada si, 25 let ni nič proti celemu življenju. Sklepam, da je zaradi nasilja, ki si ga preživela, trpela tvoja šola. Sklepam , da nimaš uporabne izobrazbe in ne dobrih dohodkov, ker sem prepričana, da če bi to imela , ne bi dala fantkov v rejo.

Sklepam, da če si vse to preživela , da si izredno močna oseba in verjamem vate. Zdaj je pravi čas, da poskrbiš zase. Prekini vse stike z njim.

Vse svoje moči osredotoči na to, da pridobiš izobrazbo in izboljšaš svoj ekonomski standard. Pusti moške . Ne išči nobenega. Daj sama sebi čas, da nadoknadiš zamujeno.

Pred očmi imej svoja dva otroka. Očeta nimata. Naj imata vsaj mamo. Verjemi, to je edina pot.

Ne zanašaj se na pravosodni sistem, ne na policijo, ne na socialo. Uporabi vse njihove postopke. Zanesi se pa samo nase. Zmeraj vprašaj še za drugo mnenje. Nikoli se ne pusti odpravit od prvega uradnika.

Verjemi, samo ti lahko kaj spremeniš. Za to kar se ti je dogajalo prej, nisi odgovorna. Zdaj si pa odrasla in zdaj je tvoj čas, zdaj lahko spremeniš, ampak samo sebe.

kak ni kriva che je pa to nena karma,,,

nena shola za bodochnost,,,

a pozablash kwa si nazaj pisala,,,_?

NI KRIVA x8Dx

kdo si ti , da boš sodil?

Zatakni si ti karmo nekam. Madona, koliko je blo našim dedom prihranjeno, ko za to oslarijo od karme še čuli niso :xx!:

Ne kupim tega. Pa tud če prodajaš to po akcijski ceni.Znižano in s popustom.

Vse je samo posledica množičnega slepila in zatiskanja oči pred dejstvi.

Nasilje močnejšega nad šibkejšim.

In edino kar preostane šibkejšim je , da se ojačajo.Potem nasilneži stisnejo rep med noge.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

NI KRIVA x8Dx

Zatakni si ti karmo nekam. Madona, koliko je blo našim dedom prihranjeno, ko za to oslarijo od karme še čuli niso :xx!:

In edino kar preostane šibkejšim je , da se ojačajo.Potem nasilneži stisnejo rep med noge.

in postanejo shibkejshi,,,in edino kar jim preostane je, da se ojachajo,,,

itak si vedla d vem d vesh kaj bom odpisala,,, :palec:

Ja , zato, ker močni nad močnim ne izvaja nasilja.

Nasilje- dejaven odnos do koga, značilen po uporabi pritiska, sile

Nasilnež _ breobziren, surov

Če si močan - ne pomeni da si tudi nasilen, brezobziren, surov :vragec:

NI KRIVA x8Dx

a tak rada beresh svoje citate,,, x:Dx

Ja , zato, ker močni nad močnim ne izvaja nasilja.

Nasilje- dejaven odnos do koga, značilen po uporabi pritiska, sile

Nasilnež _ breobziren, surov

Če si močan - ne pomeni da si tudi nasilen, brezobziren, surov :vragec:

x:)x komur je namenjeno, bo že razumel, kaj sem želela povedati z napisanim

tebi zgleda ni xcivx

ti kr uporabljaj svojo moch ,,

potrebno?

:vio: Luna laura vse kar sem napisala, je samo moje mnenje....

lahko razmisliš o tem, lahko pa tudi ne

Zvezani res ti hvala. To sem namreč prej pozabila napisat. Tako mislim sama. Čist možno , da vsi drugi mislijo drugače.

Da bo pomagal RTV, pa tožilec, lokalna policijska postaja ....

sama ne verjamem v to.

Lia... :palec: :palec: :palec:

Zadela v crno.To sranje od karme je men velikokrat izgovor za nemoc, za vdanost v usodo...

presekat, porezat. Sama. Ker malo imam na sumu, da je ta njen novi fant, ki jo tako razume in podpira...ista pašta.

Dokler se vrtimo v takem krogu, srecujemo energetsko eneke osebke.

Šola, skrb zase, malce biti SAMA...je edina prava pot.Ni šans, da zgradis uspesno partnerstvo, dokler se kopljes v kupu dreka...

Luna laura, ce ti kaj pomaga...idi na odgovorna mesta, ponovno razlozi..potem pa lahko sem napises..imena in priimke uradnikov, ki te ne poslusajo.Lunin net je večja javnost, kot si predstavljas...

Seveda pa je potrebna trdna odlocitev, kot pravi Mick.

Astra

Per aspera ad astra

:eek:

sploh ni važno

veš koliko takih Lun Laur hodi po svetu, veš koliko fantkov in deklic :sori:

ne vem kaj bi ti rad, ozri se naokoli,tudi če ni vse resnično, je kamenček v mozaik nekega vsesplošnega dejstva , ki obstaja

:sori: pred očmi mi hodi deklica, ki je zdaj v prvem razredu, kodrolasa in sinjeoka, trije njeni bratci in sestrice so bili splavljeni, ker je njen oče pretepal in brcal mamo....

veš kako trpi, mama ji je sicer dala življenje, vendar je zlomljena, prestrašena , oče se pa stran obrne, ko jo sreča x^x ,

kaj misliš, kaj temu kodrolasemu sinjeokemu angelu kaže prihodnost :vragec:

:sori: pred očmi mi hodi deklica, ki je zdaj v prvem razredu, kodrolasa in sinjeoka, trije njeni bratci in sestrice so bili splavljeni, ker je njen oče pretepal in brcal mamo....

veš kako trpi, mama ji je sicer dala življenje, vendar je zlomljena, prestrašena , oče se pa stran obrne, ko jo sreča x^x ,

kaj misliš, kaj temu kodrolasemu sinjeokemu angelu kaže prihodnost :vragec:

to, da bo prava fajterka..ker bo znala centit male stvari :palec: x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Lia, to je njena karma... :o|o:

vedno sodimo po lastnih sposobnostih, najpametnejsi smo v misli, da nam pa se to ne more zgoditi, da jaz bi mu pa ze pokazala..

samo mi nismo prinesli taksnih vzorcev s seboj (mamo pa druge :o|o: )...

Ne vem, kako se pocutis, ce se znajdes v taksnem zacaranem krogu, ko drugega razen nasilja ne poznas...ko se ti zdi, da je to normalen nacin komunikacije.

Prepricana sem, da tezko najdejo moc v sebi, kako pa jo naj, ce jih celo zivljenje ucijo, da tako pač je.A sploh poznajo drugacen lajf???

telefoni za pogovor, strokovna pomoc svetovalcev...morda lahko samo to pomaga. da jim nekdo pojasni, da jim tako ni treba ziveti, da obstaja tudi druga pot...

najprej se nauciti, kako ceniti sebe, kako spremeniti zivljenje..

res ali ne res, to sploh ni pomembno. Pomebno je o tem govoriti, pisati...morda pa prebere kaksna, ki se je zbudila z modricami in se ji ne da vec razlagati, kako je nerodno padla po stengah...

Astra

Per aspera ad astra

res ali ne res, to sploh ni pomembno. Pomebno je o tem govoriti, pisati...morda pa prebere kaksna, ki se je zbudila z modricami in se ji ne da vec razlagati, kako je nerodno padla po stengah...

Astra

:palec: :palec: :palec: :palec: ja in če ena sama zaradi teh besed najde novo moč za življenje

od vseh stvari človeku najbolj pomaga placebo učinek

misel, da je možno in da je nekomu uspelo :palec:

navkljub karmi, težkim razmeram :palec:

zato x:)x

Lia, Astra... :palec: :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Da bo pomagal RTV, pa tožilec, lokalna policijska postaja ....

sama ne verjamem v to.

In potem vse tiho je bilo..... :inocent: x;)x

Jaz pa verjamem. Ne da bodo našteti tisti, ki bodo kar rešili vse njene probleme, ampak da bodo v primeru njene trdne odločenosti in njene aktivne udeležbe oz. angažiranosti postali učinkovito sredstvo, orodje v njenih rokah, ki bo ji pomagalo reševati težave v katerih se je znašla. x^x Z veliko podobnimi problemi sem se že tako ali drugače ukvarjal in večinoma so se zadeve uspešno razvijale ob žrtvini angažiranosti in odločenosti.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...