Skoči na vsebino

Programiranje podzavesti

holmed

Recommended Posts

• Komentarji 110
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kaj veste o programiranju podzavesti? Kaj če bi obstajala tehnologija, ki bi nudila možnost, da postanemo vitki, bolj mišičasti, si povečamo intuicijo, bolje spimo, ponovno izgledamo mladi?

Bi ga uporabljali?

Ta tehnologija že obstaja, vendar (še) ni v javni rabi. Razvil jo je ruski biofizik in molekularni biolog Pjotr Garajev. Do tega je prišel skozi proučevanje tistih 90% DNK, ki ne sodeluje v proizvodnji beljakovin, na zahodu pa ga imajo v glavnem za "odpadni" DNK. Ta del DNK pa sodeluje v sprejemanju in oddajanju informacij. Vsaka celica telesa vsebuje DNK, ki jo kontrolira. Vsaka celica ima zavest o sebi in drugih celicah. Obstaja nekaj bolj in nekaj manj naravnih načinov za preprogramiranje celic pšreko DNK. Najbolj nenaraven je zaenkrat eden od načinov, ki jih razvija Garajev - z modulacijo svetlobe določenih frekvenc. Medtem, ko po svetu še izrezujejo posamezne gene iz DNK verige in jih dajejo drugam, je Garajev razvil napravo, s katero deluje na celično presnovo preko primerno modulirane radijske in svetlobne frekvence in tako popravljali genetske defekte. Dokazali so že, da je možno na ta način popravljati genske defekte, celo embrije žabe so uspeli preobraziti v embrije deževnika z emitiranjem ustrezne informacije vzorca DNK!!!!!!!!!!!

To torej pomeni, da bi lahko v primeru, da bodo napravo dali v javno uporabo, terapevu, ki bi z njo ravnal, preprosto naročili, kakšni želimo biti in to bi se zgodilo. To pa je nevarno igranje Boga. Če jemljemo življenje kot duhovno potovanje, so vse težave, ki jih imamo, izziv, ki nas aktivira in spodbuja h kreativnim rešitvam. S tem pripomoremo k evolucijskem vidiku pojma Boga in če bi to lajfu odvzeli s takšnimi in poodobnimi bližnjicami (naprava Garajeva), bi torej v duhovnem smislu lajfu odvzeli namen. In močno se bojim, da bi se v tem primeru vesolje (beri Bog), odzvalo razdiralno.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

To torej pomeni, da bi lahko v primeru, da bodo napravo dali v javno uporabo, terapevu, ki bi z njo ravnal, preprosto naročili, kakšni želimo biti in to bi se zgodilo. To pa je nevarno igranje Boga. Če jemljemo življenje kot duhovno potovanje, so vse težave, ki jih imamo, izziv, ki nas aktivira in spodbuja h kreativnim rešitvam. S tem pripomoremo k evolucijskem vidiku pojma Boga in če bi to lajfu odvzeli s takšnimi in poodobnimi bližnjicami (naprava Garajeva), bi torej v duhovnem smislu lajfu odvzeli namen. In močno se bojim, da bi se v tem primeru vesolje (beri Bog), odzvalo razdiralno.

lalala

ok sam tole je pa bedast..... :inocent: ena potuha u bistvu, po liniji najmanjšega odpora......ker če veš kak bi rad bil, se pač zbrci v rit in nared kj za to :vragec: SAM :vragec: upam da res nikol ne bo kj tajga možno :o|o: že tko smo gnili, pol bomo pa še bolj xcivx x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ok sam tole je pa bedast..... :inocent: ena potuha u bistvu, po liniji najmanjšega odpora......ker če veš kak bi rad bil, se pač zbrci v rit in nared kj za to :vragec: SAM :vragec: upam da res nikol ne bo kj tajga možno :o|o: že tko smo gnili, pol bomo pa še bolj xcivx x;)x

:palec: :palec: :palec:

Žal kaže, da je to že možno. Predvidevam, da se bo zgodilo isto, kot s kloniranjem - lep cajt se bodo igrali na živalih, potem pa bodo imeli dostop do tegaa "izbranci."

alalal (beri rikverc)

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

:palec: :palec: :palec:

Žal kaže, da je to že možno. Predvidevam, da se bo zgodilo isto, kot s kloniranjem - lep cajt se bodo igrali na živalih, potem pa bodo imeli dostop do tegaa "izbranci."

alalal (beri rikverc)

hvalabogi, lajf s bin gud tu mi.......ziher ne padem med izbrance x:Dx nikol si neb misla da je to dobro, pa zgleda je kuj :palec: x;)x k če se mal okoli ozreš, rabiš za bit izbranc predvsem ne met lastne hrbtenice in razuma :xx!: :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

hja...jaz nisem jaz mislila na tak način kot piše nosorog :eek: :eek:

ja knjiga ki jo berem in potem delam vaje: je NLP tehnika, proces..metoda, ki ob podpori vsega vpliva na možganske procese. Človek, ki spozna in obvlada spretnosti NLP, zna in zmore oblikovati svoje nove sposobnosti in izboljšati stare ter na ta način najti nove osebne cilje, motivacijo, povečati svojo samozavest, opustiti slabe navade in razvade, izboljšati sposobnost komunikacije......ja vsebuje nasvete za osebni razvoj, nadgradnjo prepričljivosti.....vsakdo lahko razčleni svoje vedenje in izboljša obstoječe miselne vzorce.... x^x

Kaj veste o programiranju podzavesti? Kaj če bi obstajala tehnologija, ki bi nudila možnost, da postanemo vitki, bolj mišičasti, si povečamo intuicijo, bolje spimo, ponovno izgledamo mladi?

Bi ga uporabljali?

Za to pa res ni treba neke grozne tehnologije, no!

Sam rit spravte ven, pa bo. Pa tri četrt manj jejte. Spat hodte ob devetih in vstajajte ob petih.

Rezultati so zagotovljeni.

:palec:

Za povečano miganje in manjši vnos hrane to se strinjam popolnoma :palec: Zakaj bi blo pa potebno it tako zgodaj spat xcivx in tako zgodaj vstajat to mi pa ne gre čez.

Nosorog, kar spreminja DNK je mutageno sredstvo in le-ta so strogo prepovedana ter se jim ljudje izogibajo. x;)x Naj samo omenim da večina mutacij, ki se zgodijo v naravi se slabo konča, zarodek propade dostikrat v kmalu po nastanku. Mutacije lahko povzročijo tudi raka ali kaj drugega,... Zato čim manj izzivat stvari, če hoče kdo shujšat in večjo samozavest naj se prvo zavestno odloči kako bo to dosegel. x:Ix Za večjo samozavest je potrebno da se človek ima rad in se spoštuje tudi ko dela napake. Za shujšat pa je treba vedet da ni pametno it predaleč in ne prakticirat hitrih diet, ker ne pomagajo. x:Dx Se pa da vplivat na podzavest, samo ona bolj vpliva na našo zavest, vendar za določene cilje boljše da se človek izogiba linije najmanjšega upora in se bolj potrudi.

Kaj veste o programiranju podzavesti?

Programiranje podzavesti je stara zadeva in se itak vseskozi dogaja. To obvladajo religijski vodje, politiki in tisti, ki delajo razne reklame. Zraven dodajmo še subliminarna sporočila, združena z našo splošno tendenco linije najmanjšega odpora (da bi vse počeli čimbolj avtomatsko) in smo popolni programirani avtomati.

Possible—but highly unlikely.

Za povečano miganje in manjši vnos hrane to se strinjam popolnoma :palec: Zakaj bi blo pa potebno it tako zgodaj spat xcivx in tako zgodaj vstajat to mi pa ne gre čez.

Nič hudega, če ti ne gre x:Dx x:Dx x:Dx

To je pač samo zato, da izgledaš ponovno mlad x;)x x;)x

Nič hudega, če ti ne gre x:Dx x:Dx x:Dx

To je pač samo zato, da izgledaš ponovno mlad x;)x x;)x

Zame bi bla to nad muka npr., ne kupim tega, ne vpliva to nič x;)x si zagotoviš dost spanca v drugačnih terminih.

Bi ga uporabljali?

Programiranju podzavesti bi po šolsko lahko rekli tudi socializacija.

Jaz imam veliko dela z odprogramiranjem. x:Dx

Čeprav se mi včasih zdi bolj sizifovo delo. :o|o:

xDDx xDDx xDDx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

....ziher ne padem med izbrance x:Dx nikol si neb misla da je to dobro, pa zgleda je kuj :palec: x;)x k če se mal okoli ozreš, rabiš za bit izbranc predvsem ne met lastne hrbtenice in razuma :xx!: :o|o:

Mhm :o|o: :xx!:

Programiranje podzavesti je stara zadeva in se itak vseskozi dogaja. To obvladajo religijski vodje, politiki in tisti, ki delajo razne reklame. Zraven dodajmo še subliminarna sporočila, združena z našo splošno tendenco linije najmanjšega odpora (da bi vse počeli čimbolj avtomatsko) in smo popolni programirani avtomati.

Mhm :palec:

Sploh pa: kdo si želi večnega življenja (v tej pojavni obliki na tem planetu)? Jst zihr ne! Too boring, sploh za celo večnost x;)x

A si predstavljaš, da delaš pol do 300 leta? In tolko plačuješ davke ipd.dajatvice; čist BZ x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

hja...jaz nisem jaz mislila na tak način kot piše nosorog :eek: :eek:

ja knjiga ki jo berem in potem delam vaje: je NLP tehnika, proces..metoda, ki ob podpori vsega vpliva na možganske procese. Človek, ki spozna in obvlada spretnosti NLP, zna in zmore oblikovati svoje nove sposobnosti in izboljšati stare ter na ta način najti nove osebne cilje, motivacijo, povečati svojo samozavest, opustiti slabe navade in razvade, izboljšati sposobnost komunikacije......ja vsebuje nasvete za osebni razvoj, nadgradnjo prepričljivosti.....vsakdo lahko razčleni svoje vedenje in izboljša obstoječe miselne vzorce.... x^x

Ja, NLP je ful dobra stvar, ce z njo ne zelis komu naskoditi :o|o: , ker se tudi take godijo :vragec: ... :xx!: ..

drugace pa je bila sola NLP meni osebno zivljenska nalozba.. spremenila sem se do konca in naprej... priporocam, ampak pod pametnim vodstvom xDDx .. je pa to zelo veliko delo predvsem na sebi, kar pa ne pase skupaj z linijo najmanjsega napora, tako tisti, ki hoce po skrajsani varianti pridit do necesa, no way x^x

Mojca

Programiranju podzavesti bi po šolsko lahko rekli tudi socializacija.

Jaz imam veliko dela z odprogramiranjem. x:Dx

Čeprav se mi včasih zdi bolj sizifovo delo. :o|o:

xDDx xDDx xDDx

tudi jaz sem na tem... upam, da nama uspe

Hm, a to odkritje pa ni kreativna rešitev ? Kaj pa če je to ključ za odpiranje določenih vrat ?

Seveda ni. Ti bi prišel tja in naročil, kakšen želiš biti. In takšnega bi te naredili. Torej - šlo bi za gotove rešitve. Ko pa se skozi težave v lajfu trudiš najti lastne rešitve, aktiviraš svoje kreativne potenciale (vsak svojega, vsak po svoji moči) in s tem prispevaš h kreativnem razvoju UIP.

In zakaj bi se vesolje po tvoje odzvalo razdiralno, a ni več svobodne volje ? Bemu, sama vprašanja so me.. x:Dx

Božji razaum je tako sposoben, da nas je zagotovo ustvaril z namenom. In namen je izmenjava ljubezni in kreativen prispevek k evoluciji. Pri tem je svobodna volja omejena in v precejšnji meri navidezna. Ti imaš sicer občutek, da sam izbiraš, ali boš nekaj storil ali ne. A Bog ima svoje mehanizme, s katerimi te vodi. Ko si aktiven, kreativen, deluješ v duhu ljubezni ... te nagradi z dobrim počutjem, ko pa delaš pizdarije, si pasiven ... te kaznuje z boleznijo, slabim počutjem, depro ... Toliko o svobodni volji x^x

S tem bi torej življenju "odvzeli" njegov namen in jasno, da bi Bog popizdu in imeli bi spet kakšen vesoljni potop ali kaj podobnega x:Dx x:Dx

kot da boga briga....kaj se z nami dogaja x:Dx

Dokazali so, da ga briga. Univerzalno informacijsko polje (božja zavest) se ne odziva le na tisto, kar storimo, ampak tudi na tisto, kar nameravamo storiti. V ZDA že več let poteka projekt »globalna zavest« Okoli planeta so v satelitih postavili senzorje, ki merijo informacijsko aktivnost planeta približno tako, kot merimo z Eegjem možgansko aktivnost. 11. septembra 2001 so že malo pred peto uro zjutraj opazili, da so inštrumenti podivjali. Krivulja informacijske aktivnosti planeta se je neverjetno dvignila in kulminirala ob zadetku letala v stolpnico. UIP torej aktivno sodeluje s tem, kar se dogaja na planetu.

ok nosorog, v lastnih izjavah se preprosto jebeš u božansko rito.

Če želiš, da ti na karkoli odgovorim ali karkoli komentiram, formiraj to v nekaj stavkov. Teh tvojih gromozanskih postov s polno balasta se mi res ne ljubi brati.

alalal (beri rikverc)

Zanimiv odziv. Vendar vseeno, se mi zdi, da bi večina ljudi, v kolikor bi lahko nekaj spremenila na sebi, to storila. Mogoče več samozavesti, boljšo sposobnost komunikacije, večjo produktivnost, kako kilco manj. In s PATHS to lahko narediš. Tako, da ni več tistih začaranih krogov kupovanja novih knjig o samopomoči, obiskovanja vseh možnih terapevtov. Mislim, da se bo začela revolucija. V ZDA se je že začela.

http://www.paths-change-your-life.com

Trgovalna skupnost s področja holistične medicine Holmed market - http://www.holmedmarket.com.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...