cordell 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 (popravljeno) ...lep cajt se bodo igrali na živalih, potem pa bodo imeli dostop do tegaa "izbranci."alalal (beri rikverc)Heh, pa naj imajo dostop "izbranci" Jim ne gre prou nič zavidat, rajt? LP Popravljeno 20. marec 2007 -> cordell Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Ha sem se ze mislila vtaknit s pripombami, pa sem si rekla, pocakajmo, kaj nam bo holmed skusal prodati... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Unis, a misliš da mora biti logika povsod, no, ti nekaj povem: logika in smisel sta dva različna pojma x!x Ko že omenjaš napake Stvarnika, kaj misliš, bi bilo boljše da bi nadzoroval vse tako da si ne bi morali škodovati uničevati stvari? Sliši se fajn, vendar potem tvoje svoboda gre rakom žvižgat, kot svoboda drugih. Ne mislim le tisto svobodo o odločitvah, temveč tudi svobodo delanja napak in učenja iz njih. Potem bi človek ne ubijal ker bi mu bilo preprečeno, njegova želja pa bi ostala. Ne bi mogel spoznat da v resnici se ne sme moriti drugih, ker jim to povzroča bolečino in ker življenje je dragoceno samo po sebi. No, zdaj mi boš rekel, da bi nas Bog ustvaril take da bi vse to že vedli in nikoli naredili nič narobe, samo tuki je problem. So situacije ko ni vse črno in belo, oziroma, večina situacij je takih. A misliš, da Bog ni vedu da bo adam utrgal jabolko (simbolično), še predobro pozna človeško naravo. Zakaj pa ga je pustil utrgati? Mislim, da eden od odgovorov je ta, da bi se naučili da vsako dejanje nosi posledice in da smo zmotljiva bitja, ki pa se lahko učijo. Če Bog nas bi naredil dobre in popolne (saj dobri pretežno smo, le na lastno rit je treba kdaj pozabit) bi ti sedaj kvačkal in se smejčkal kot pa da tolko dolge poste pišeš. Se strinjam z Nosorogom, eliminiraj balast (vsaj večino). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Uporabila sem besedo popolnost v smislu, da ne bi delali stvari katere bi obžalovali, ker ljudje včasih obžalujemo nekaj kar smo naredili. Sama pa se strinjam, da vsaka stvar je perfektna taka kot je, ljudje smo tisti, ki kompliciramo. Ne polagam besed v usta stvarniku, to je samo moje mišljenje, ki je lahko popolnoma napačno, pač sem zmotljiva. Glede logike pa bi rekla da si jo predstavlji kot vzrok nečesa (zakaj nekaj naredimo), smisel pa predstavlja pač smisel, ki je sam sebi zadosten. Hm, , tisti zadnji komentar je bil res malo perverzen, no odvisno kot za koga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cekincek 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Unis, pa saj ti ni treba verjeti v boga, če nočeš. Res ne. Eni pač verjamemo, na podlagi takih in drugačnih izkušenj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 kako misliš, če? ČE?? a si ti normalna?Unis se smejčka in kvačka in ve, da je popoln.A te niso učili, da so vsa bitja popolna? Mene niso. Sploh ne razumem, v kakšnem smislu naj bili vsi popolni. Če imata npr. dva čoveka bogom dane talente, pa jih eden razvije, drugi pa ne - sta torej oba popolna? Ne gre skoz niti v fizičnem smislu - daj na vago atleta in invalida; sta oba popolna? O kakšni popolnosti torej govorimo? Ko smo že pri popolnosti, sem in tja naletim tudi na koga, ki se mi zdi popoln bedak Zame niti Bog ni popoln. Če smo mi del boga, ne more biti - vsi mi, torej vključno z Bogom se razvijamo. Popolnost pa naj bi bila popolnoma( ) razvita. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 kako misliš, če? ČE?? a si ti normalna?Unis se smejčka in kvačka in ve, da je popoln.A te niso učili, da so vsa bitja popolna?A ti niso rekli, da se skriješ za listom fige in te je sram zato, ker ne veš, da si popolna?A ti dela samo-zavedanje probleme?sleči se zame pa ti bom jzt pokazu boga.. aha, zdej pa se berem kot zvezani, perzo stari. Hmm ker je glih on topic - meni so se nekaj časa dogajale sanje. Kjer sem ponavadi bil v trgovini al pa kej podobnega. In se je na sredi popolnoma običajnega opravila dogodilo, da sem se zavedel, da sem nag. Čisto zares nag sredi trgovine ali pa na poti domov - kakšen strgan filnig pol sem ponavad po hitrem postopku odbrzel domov in mimo so vozili avtomobili, pa kolesarji pa na postaji so šolarji čakali na avtobus ja pa stare mame tud ( zih je kakšna križ nardila ) prov fletno morm rečt. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 kot da boga briga....kaj se z nami dogaja no...da se popravim...briga ga tolko...kolko nas briga V boga sem verjel do prejšnjega torka.Nato mi je prijatelj umrl pred očmi.saj on je tudi samo gledal Zame niti Bog ni popoln. Če smo mi del boga, ne more biti - vsi mi, torej vključno z Bogom se razvijamo. Popolnost pa naj bi bila popolnoma( ) razvita. lalalapopolnost je zavedanje....neskončnosti spreminjanja...težko nam je nekaj spreminjajočega in razvijajočega sprejeti kot popolnost...enosti vsakega živega bitja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
holmed 21. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2007 Ne prodajam nič, ampak sem želel deliti z vami novo tehnologijo, s katero lahko dejansko dosežemo kar si želimo na različnih področjih osebne rasti. Vsekakor je veliko skeptikov, ampak ko se le odločijo za test, potem se spremenijo v goreče zagovornike PATHS-a. Tukaj ni nobene posebne ideologije, razen te, da ima vsak pravico biti srečen in postati to kar si želi. Citiraj Trgovalna skupnost s področja holistične medicine Holmed market - http://www.holmedmarket.com. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 kako pa lahko spoznas to tehniko? tecaji, knjige? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 kako pa lahko spoznas to tehniko? tecaji, knjige? Astra Tip govori o tehnologiji, ne o tehniki. Jaz to razumem tako, da se ali te sprogramirajo z neko napravo. To pa je potem približno tako, kot da bi na faksu vedel vnaprej vse odgovore na izpitna vpračšanja; to mimo duhovne rasti še letelo ni - pri duhovni rasti spremembe povzročiš sam. alalal (beri rikverc) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Eh, Nosko,saj vem. Sam bi rada prisla do tega, da se izkaze, da ni kar brezveze odprl te teme, pac pa da se izkaze, da vendarle nekaj ponuja... ...ali pa dela raziskavo trga...da vidi, koliko bi bilo interesentov... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 O Unis Sem se nekak prebil skoz tvoje pisanje, ne vem pa, če sem te zastopu glih, bom pa mal rezimiral, ti pa povej a sem te zastopu al ne. Evo.Bistveni poriv človeka je bit sprejet v okolju /socialnem, čustvnem/, pravzaprav bit boljši kt drugi in iz tega sledijo vse njegove akcije, izbire, skratka delovanje. Se prav čista ekstrovertiranost. Ker če ni sprejet, če ni boljši, je to zanj problem, tegoba kt pravš. In življenski cilj? Mal o razvoju, tist k je pa važn, je pa izbira /cilja, poti/ in držanja nje kt pijanc plota /ker druge nima, ker se je za to odloču/ in na konc razočaranje al pa ne. Na poti primerja svoj sistem /pot, sebe, cilj/ z ostalimi sistemi ali elementi sistema in kar je spet bistveno, v prepričanju, da je njegov najboljši in da se morjo drugi prilagodit, sicer jih je potrebno uničt /vojne, pobijanje, zasmehovanje, žalitev.../, se prav primerjava z namenom odstranit nevarnost za svoj sistem. Spet bit sprejet, boljši v okolju je vodilo pri izbiri delovanja. Se prav, čista ekstrovertiranost. Kje je tu pol programiranje podzavesti? Glede na deficit sprejtosti in ljubljenosti v razvojni dobi je to filanje manjka skoz zunanjo potrditev, sprejetost, ljubljenost. A sem te prou razumu, Unis? Imam tud svoje mnenje, ki se nekje strinja, v nekih delih se ne, s tvojim. Ampak to ni važno, a ne. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 ... So situacije ko ni vse črno in belo, oziroma, večina situacij je takih. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Tisto sem jaz napisala in unis me je skušu citirat pa mu ni uspelo. Holmed, vsak ima res pravico bit srečen, vendar v življenju so tudi stvari, ki nam povzročajo žalost, obup, jezo,... V bistvu ni finta da ti postaneš srečen za vse večne čase, ampak to da znaš sprejemat tudi žalost in jezo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cordell 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Ne prodajam nič, ampak sem želel deliti z vami novo tehnologijo, s katero lahko dejansko dosežemo kar si želimo na različnih področjih osebne rasti. Vsaj mičken-razmišljujoč človek prav gotovo ne... LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Se pravi , če uporabim to tehnologijo slej, ko prej pridem do neke izpolnitve. Izpolnitve kot posledico uporabe tehnologije. Tako v neki točki pridem do statusa, ki sem si ga zaželel. In pojavijo se novi izzivi in nove težave. Kakšen razpon efektivnosti sploh ma ta tehnologija ? Pa, če si predstavljam, da v tem enem trenutku dobim vse kar hočem. Kaj potem ? a to je konec ? padem v depresijo ? iščem nove izzive ? Dvomim pa, da nekaj nebi melo stranskega vpliva ..... ne zaradi boga pač pa zaradi povratne energije. Delat nesinhronizorane spremembe se vedno vračajo s težavami. Sicer podobno delamo že sedaj le, da na drugačen način; razni silikonski vsadki, plastične opreacije, tablete, hormoni itd. Bolj smešno je ker taka orodja vsa vodijo k podpiranju materialne uresničitve ampak ne v smislu samorazvoja amapk v smilu samopotuhe - zato, da bom bolj kul! točno tista pot, ki na loči od nas samih, ki nas omejuje. Ali je torej PATH samo še eno od orodij samoomejevanja ? verjetno ne, če to človeka pripelje v globji kontakt s samim sabo. In definitvno ja, če bi to postalo orodje izrabe - kar ni tako malo verjetno. Močno pa dvomim,da bi taka tehnologija bila neškodljiva.... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Kaj veste o programiranju podzavesti? Kaj če bi obstajala tehnologija, ki bi nudila možnost, da postanemo vitki, bolj mišičasti, si povečamo intuicijo, bolje spimo, ponovno izgledamo mladi?Bi ga uporabljali? Kjera fora, saj je pa ja itak, da vse v podzavesti...vse, kar počnemo in tisto kar smo in, kar bomo storili, seveda, če prej psihične blokade presežemo, katerim jaz pravim kar arhetip in ljudje se v svojih fantazmah najraje poslužujejo najlažjemu načinu in to je prepuščanje arhetipnim vzorcem pa potlej kakor bo, ane... Tehnologija s katero bi programirali podzavest? OBSTAJA, SEVEDA OBSTAJA IN JE V VSAKEM OD NAS, le psihične blokade moramo preseči, tiste, katere postavljamo drug drugemu v upanju, da bomo tako izvzeti...Sicer je pa tko, da tisti, ki vidi sebe mladega in vitkega pa vse to, tega tudi drugi gledajo na ta način in se niti ne sprašujejo, čemu je tako in temu jaz rečem neobremenjenost s seboj in s seboj v primeru z drugimi...Misliti, da bo kdo kar s pomočjo tehnologije dosegal osebne rezultate je pa naivno, nerealno in mentalno precej v podnu... Toliko za moj prvi otvoritveni post in vas vse lepo pozdravljam ardent Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Kjera fora, saj je pa ja itak, da vse v podzavesti...vse, kar počnemo in tisto kar smo in, kar bomo storili, seveda, če prej psihične blokade presežemo, katerim jaz pravim kar arhetip in ljudje se v svojih fantazmah najraje poslužujejo najlažjemu načinu in to je prepuščanje arhetipnim vzorcem pa potlej kakor bo, ane... Tehnologija s katero bi programirali podzavest? OBSTAJA, SEVEDA OBSTAJA IN JE V VSAKEM OD NAS, le psihične blokade moramo preseči, tiste, katere postavljamo drug drugemu v upanju, da bomo tako izvzeti...Sicer je pa tko, da tisti, ki vidi sebe mladega in vitkega pa vse to, tega tudi drugi gledajo na ta način in se niti ne sprašujejo, čemu je tako in temu jaz rečem neobremenjenost s seboj in s seboj v primeru z drugimi...Misliti, da bo kdo kar s pomočjo tehnologije dosegal osebne rezultate je pa naivno, nerealno in mentalno precej v podnu... Toliko za moj prvi otvoritveni post in vas vse lepo pozdravljam ardent pozdravljen Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 a vidiš to je napaka - jst sebe vidim vitko dokler se v špegu ne pogledam dobrodošel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 pa kwa vi to jeste Dobr se vam odbija, role on :xx!: Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 emšo nas daje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 a vidiš to je napaka - jst sebe vidim vitko dokler se v špegu ne pogledam dobrodošel Ne, sploh ne, ti v špeglu vidiš svoj zrcalni odraz in ne glede na svoje spremembe vedno vidimo zrcaljeno podobo sebe od znotraj navzven in če je odraz skaljen, ravno tko, kot, da bi se v vodi gledali in bi kamenček padel vanjo, ravno tako je zrcalna podoba skaljena, če se obremenjujemo z razčlenjevanjem relacije opazovalec - opazovani... Recimo nekdo, ki se je trudil shujšati, ker si je ta cilj pač zastavil in ga tudi dosegel, ta bo sebe vedno videl v ogledalu s kritičnim pogledom, vedno privzetim in nikoli povsem realnim, vsaj s svojega gledišča, medtem, ko je s stališča drugega seveda drugače...vsj po moji logiki... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 pa kwa vi to jeste Dobr se vam odbija, role on :xx!:gobice, pa kukije..pa ziher bi se še kaj najdl Ne, sploh ne, ti v špeglu vidiš svoj zrcalni odraz in ne glede na svoje spremembe vedno vidimo zrcaljeno podobo sebe od znotraj navzven in če je odraz skaljen, ravno tko, kot, da bi se v vodi gledali in bi kamenček padel vanjo, ravno tako je zrcalna podoba skaljena, če se obremenjujemo z razčlenjevanjem relacije opazovalec - opazovani... Recimo nekdo, ki se je trudil shujšati, ker si je ta cilj pač zastavil in ga tudi dosegel, ta bo sebe vedno videl v ogledalu s kritičnim pogledom, vedno privzetim in nikoli povsem realnim, vsaj s svojega gledišča, medtem, ko je s stališča drugega seveda drugače...vsj po moji logiki...pa tudi stvari, ki se jih sramuheš skrivaš..recimo maš velik nos in srčno upaš, da ga ne bojo opazl...in tičn ta prvo se bo opazlo, da maš velik nos..če ti je pa vseen, te pa opazijo kot celotno osebo in ne samo tist akr skrivaš tako energijo kot jo oddajaš, tako se okolica obnaša Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 ..obstaja... kar se te metode, ki jo nosorog omenja prvic slisim.. da bi se z njo lahko igrali Boga itak, sam kaj pa delajo vsi tisti ki vizualizirajo itd.... kje je meja... po mojem bi se dalo metodo oz tehnologijo upirabit za dobro ali slabo... tko kot vse... orodje pac... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.