Skoči na vsebino

Programiranje podzavesti

holmed

Recommended Posts

ma nimaš čist prav...vsak dela prav tisto kar mora, program nas usmerja (tudi v naši pozavesti je samo tisto, kar je v namenu naloge)....preprogramiranje našega podprograma, je trenutno možno samo na osnovi misli, vendar so glavne smernice našega jutrišnjega dne intuicije, torej jih je treba jemati in se ne obremenjavit z tistim, kar ni naše. Normalno je, da so edino padci tisti, ki nas nekaj naučijo, a tudi to je del nadgradnje naše zavesti, našega programa...saj tud tisto, da nekateri k vedeževalkam hodijo stoji zapisano v programu, ker jim to da zagon za novo razočaranje in nadgradnjo...a vse to je že v programu od vsega začetka, mi samo lutamo malo desno in levo, ravno toliko kot je za našo nalogo potrebno....

Intuicija, ja, seveda...ravno ta beseda je ta, katera je čakala, da jo nekdo izpostavi, ker intuicija je

gibalo in je tista, ki odpira ter zapira porto med zavednim in nezavednim...

Mi je všeč, ker veš, kaj govoriš, vendar je vedno tako, da lahko povemo le delček tistega, kar mislimo, ker se odpirajo neprestano nove vzporednice in bi potrebovali cele ure časa, da bi povedali le delček tistega kar želimo, vendar niti ni potrebno, ker tisti, ki vidi, tudi ve, kdor pa ne se pa itak niti ne ustavlja ob teh razmišljajih

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 110
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tomazslo:

Samo moramo pa še preko veliko stopnic, še marsikaj se bo vmes dogodilo, da nas bo naučilo, da je edino taka pot pravilna......

Veliko stopnic, ja, vendar smo vsaj na stopnišču, ane, medtem, ko bodo mnogi morali sploh najti stopnišče pa temo razsvetliti, torej gledati in videti, ne samo gledati... xDDx

Ego ni le vratar podzavestnega, je tisto kar lahko zavestno spreminjamo in to počasi in tudi uspešno. A ni logično, da bomo bolj zadovoljni z nečim za kar smo se trudili, kot da program vpliva na podzavest in reši težave. x:Ix V bistvu program bi bil kurativa posledic, na vzroke se pa požvižga ter druge razloge zakaj smo neuspešni.

Človek ni program in se ga ne da z programom primerjat, dnk ni vse, okolje je zelo pomembno in lastne odločitve tudi. Program je naravnan da naredi vse po točno določenem zaporedju in po določenih pravilih, človek pa se odloča glede na situacijo. Intuicija z programom ne gre skupi, ker intuicija včasih ni logična in napovedljiva, ampak je nepredvidljiva, oziroma ali bomo poslušali intuicijo ali ne, se ne da predvidet. x:Ix

Kaj veste o programiranju podzavesti? Kaj če bi obstajala tehnologija, ki bi nudila možnost, da postanemo vitki, bolj mišičasti, si povečamo intuicijo, bolje spimo, ponovno izgledamo mladi?

Bi ga uporabljali?

Taka tehnologija obstaja pa tudi kar nekaj tehnik , ki se ukvarjajo s tem ....že par sto let al pa tisoč...sam tisto o vitkosti, mišičavosti se mi glih ne zdi, da paše tle...no ja - morda ..za koga. Sam se tukaj bolj nagibam k smotru spreminjanja negativnih vzotcev v podzavesti in kreiranju malce drugačnih, ker za debelost oz. mišičavost ne vidim kakšnega razloga ...mislim , da je že butelj nekje povedal, da je bolj smotrno poiskati podzavestne vzorce , ki te pehajo v beg, umik.. strahov ..v hrano al pa kaj podobnega....že dolgo je znano , da med se med drugim serotinin lepo iloča ob prisotnosti ogljikovih hidratov, sladkorjem, kar bi bil nekakšen naravni antidepresiv....

Mqalce napačno se mi zdi, da si zastavil tole temo, vsaj tle na začetku si zmešal Freuda pa psihoanalizo , sugestije pa kreativno vizualizacijo z nekakšnim lepotnim salonom....

no ja...kar se tiče tvojega vprašanja pa sem odgovoril- vem da obstaja in jo malce tudi uporabljam....pač na drug način in z drugačnim namenom....

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Ego ni le vratar podzavestnega, je tisto kar lahko zavestno spreminjamo ........

Človek ni program in se ga ne da z programom primerjat, dnk ni ..................

tudi sam sem pred leti podobno premišljeval...danes na osnovi novih izkušenj in tudi zaradi novih preverjenih dejstev, pač razmišljam in razumem drugače, jutri bom spet drugače.....to so naše stopničke po katerih pač hodimo, vsak z svojo potjo in po svojih izkušnjah in če hočeš ali nočeš verjeti, čisto po meni lastnem programu (usodi)

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Grozno, kaj vse ....

Zakaj ne bi kar v šoli že dali otroke na tole, pa da smo vsi sprogrtamirani - srečni, mladi, uspešni....

Kakšni pa bi bilo potem življenje oziroma kaj bi še delali "tu dol" ??

Mar ni nekaj najlepšega sprejeti izziv življenja in sam najti pot do tega? Življenje je čudovito, ko ga vzameš kot izziv, šolo ali kakorkoli že.

Da se sprogramiram z nečim, kar sem morala kupit in plačat in kar je spet OD ZUNAJ nekaj, kar ni zraslo v moji notrajnosti, v moji duši, kar ni moje.... Brrrrrrrrr....

Dobra stara intuicija in samoprogramiranje z vizualizacijo, avtosugestijo... kar po domače... iz izkušenj, šole življenja in iz srca. Resda je v bistvu tudi branje knjig in gledanje raznih filmov neke vrste programiranje...

Tudi mi tule med sabo malo programiramo drug drugega x^x x^x

Gre res malo bolj počasi, so pa zato zraven globoka spoznanja in dragocena zavest, da smo to storili in zmogli sami.

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

tudi sam sem pred leti podobno premišljeval...danes na osnovi novih izkušenj in tudi zaradi novih preverjenih dejstev, pač razmišljam in razumem drugače, jutri bom spet drugače.....to so naše stopničke po katerih pač hodimo, vsak z svojo potjo in po svojih izkušnjah in če hočeš ali nočeš verjeti, čisto po meni lastnem programu (usodi)

Ni kaj dodati :palec: xDDx

ampak dolgotrajno in na trenutke boleče....

če ne boli ne narediš skoraj nič, če ne padeš se ne moreš pobrati, traja pa tako ali tako vseskozi našega materialnega življenja...intenzivno razmišljnje in iskanje izhodov nam dodaja vrednost in znanje, kar je podarjeno pa nima druge vrednosti, kot samo simbolno...prav vsaka naša zgodbica življenja potrjuje to trditev...ozdraviš, ko najdeš vzrok bolezni, pravo ljubezen najdeš, ko preboliš vse padce in razočaranja zatrapanosti in zaljubljenosti, ne obremenjuješ se z drugimi in okolico, ko spoznaš, da nisi tisti drugi, ko spoznaš da drugih problemi niso tvoji ampak drugih, ko spoznaš, da iskanje odgovorov v drugih v bistvu predstavljajo samo izgovoro zate in še in še .....

Jaz vem, da določene stvari so nam postavljene v življenje da se nam zgodijo in vem da dnk določa nekatere naše lastnosti, ne bom pa nikoli sprejela da je vse že v naprej določeno, ker potem kaj je smisel našga učenja, napak in sprejemanja odločitev. x:Ix Jaz verjamem, da sem svobodna v tem da lahko spreminjam svojo prihodnost in sebe po svojih močeh. x:Dx

Jaz vem, da določene stvari so nam postavljene v življenje da se nam zgodijo in vem da dnk določa nekatere naše lastnosti, ne bom pa nikoli sprejela da je vse že v naprej določeno, ker potem kaj je smisel našga učenja, napak in sprejemanja odločitev. x:Ix Jaz verjamem, da sem svobodna v tem da lahko spreminjam svojo prihodnost in sebe po svojih močeh. x:Dx

Itak, drgač ne bi tega rekla xDDx

sej ni nič narobe, je pa že prav, da tko veš, zato pa obstaja datoteka k se imenuje duša, edino to je še naše zadovoljstvo, edino to nam daje moč da rastemo

če ne boli ne narediš skoraj nič, če ne padeš se ne moreš pobrati, traja pa tako ali tako vseskozi našega materialnega življenja...intenzivno razmišljnje in iskanje izhodov nam dodaja vrednost in znanje, kar je podarjeno pa nima druge vrednosti, kot samo simbolno...prav vsaka naša zgodbica življenja potrjuje to trditev...ozdraviš, ko najdeš vzrok bolezni, pravo ljubezen najdeš, ko preboliš vse padce in razočaranja zatrapanosti in zaljubljenosti, ne obremenjuješ se z drugimi in okolico, ko spoznaš, da nisi tisti drugi, ko spoznaš da drugih problemi niso tvoji ampak drugih, ko spoznaš, da iskanje odgovorov v drugih v bistvu predstavljajo samo izgovoro zate in še in še .....

Hehehe, eni umrejo stoje x:px

Kaj iskanje izhodov? Ja, lohk tudi, vendar je boljši način ta, da se sploh ne izgubljaš, kar pa je odvisno od tega, na kaj naš ego špila in še bolj, na kjero musko plešemo, če sploh xrolleyesx

Podarjeno ima svojo vrednost v namenu, veš, v namenu...

Glede bolezni je tko, da, ko odkriješ vzrok bolezni še nič ne ozdraviš, ker manjka še smisel tega iskanja in to je tisto nekaj, kar nameravamo doseči po preseganju te ovire in smisel ti da moč in je sam po sebi moč, nekakšna avtosugestija...

V druge pa tko vemo, da je škodljivo se imaginirati več kot je potrebno in je takšna praksa ovira na poti po kateri hodimo, yap xDDx

Zdaj pa moram nekaj dodati, zaradi Ksenjinih besed in sicer, seveda je dolgotrajno in boleče, vendar tudi kratkotrajno in neboleče, četudi manjkrat pa vendar in vedno so zunanji dejavniki ovirajoča zgodba, ki se vsiljuje, ne glede na različne nivoje bivanja...Je nekako tako kot, da hodiš po stezi in z vej in grmov na obeh straneh grabijo po tebi, da bi te zmedli ali celo zvlekli s poti, vendar je kristalno jasno, da si ti tisti, ki ne glede na vse stopaš naprej in naprej, oni pa ostajajo tam, kjer so bili...sicer se ta zgodba na vsakem koraku ponavlja, vendar se moramo zavedati, da smo mi vedno dlje, ovire pa se postavljajo intenzivneje, kolikor je napredujoče naše prepričanje v prav...

Danes je že jutri, vendar gre preko včeraj in pomešati te pojme vodi v izkušnje, katere so na ta način boleče pa ne bi bilo potrebno x:px

Hehehe, eni umrejo stoje x:px

Kaj iskanje izhodov? Ja, lohk tudi, vendar je boljši način ta, da se sploh ne izgubljaš, kar pa je odvisno od tega, na kaj naš ego špila in še bolj, na kjero musko plešemo, če sploh xrolleyesx

Podarjeno ima svojo vrednost v namenu, veš, v namenu...

Glede bolezni je tko, da, ko odkriješ vzrok bolezni še nič ne ozdraviš, ker manjka še smisel tega iskanja in to je tisto nekaj, kar nameravamo doseči po preseganju te ovire in smisel ti da moč in je sam po sebi moč, nekakšna avtosugestija...

V druge pa tko vemo, da je škodljivo se imaginirati več kot je potrebno in je takšna praksa ovira na poti po kateri hodimo, yap xDDx

Ne poznam jih takih, ki bi ne izgubljali, seveda je teža izgube relativna in pogojena z našimi lastnimi blokadami, kar se pa bolezni tiče pa smisel spoznaš vzporedno z odkrivanjem, drugače se sploh ne da najti vzroka...

Veliko strokovnjakov poznam na posameznih področjih, a prav vsi so šli preko neke svoje lastne poti odpiranja in rasti, največ preko padcev. Tudi tu jih boš našel cel kup, eden največjih "nosorog" se je tudi že v tej temi oglasil, drugih ti ne bom našteval, ker jih boš že spoznaval, če boš rabil.....samo znanje sploh ni problematično, ker to v astralu že obstaja, problem se je toliko odpreti, da do informacij prideš...saj nečesa kar ni ne moreš odkriti....

Ne poznam jih takih, ki bi ne izgubljali, seveda je teža izgube relativna in pogojena z našimi lastnimi blokadami, kar se pa bolezni tiče pa smisel spoznaš vzporedno z odkrivanjem, drugače se sploh ne da najti vzroka...

Veliko strokovnjakov poznam na posameznih področjih, a prav vsi so šli preko neke svoje lastne poti odpiranja in rasti, največ preko padcev. Tudi tu jih boš našel cel kup, eden največjih "nosorog" se je tudi že v tej temi oglasil, drugih ti ne bom našteval, ker jih boš že spoznaval, če boš rabil.....samo znanje sploh ni problematično, ker to v astralu že obstaja, problem se je toliko odpreti, da do informacij prideš...saj nečesa kar ni ne moreš odkriti....

Kdor ne izgublja, ta je naravni luzer in ne izgublja zgolj zaradi tega, ker nima kaj izgubiti, saj je garant brez nekega cilja, vsaj razprave vrednega...

Resnično ti povem, da ne bom nikoli rabil nikogar, ki bi mi povedal karkoli o svojem padcu, ker spoštujem tiste, ki vstanejo in otresejo s sebe breme, katero ga teži in, če bi lahko, bi vsakemu pomagal vstati, ker bi z vsakim vstal tudi sam...

Glede znanja ne vem, ker jaz vse tisto, kar povem mislim v tistem trenutku in nisem strokovno podkovan z nekimi znanji, razen z intuicijo, katera odpira vse porte, ne glede na dostopnost...

Kdor ne izgublja, ta je naravni luzer in ne izgublja zgolj zaradi tega, ker nima kaj izgubiti, saj je garant brez nekega cilja, vsaj razprave vrednega...

Resnično ti povem, da ne bom nikoli rabil nikogar, ki bi mi povedal karkoli o svojem padcu, ker spoštujem tiste, ki vstanejo in otresejo s sebe breme, katero ga teži in, če bi lahko, bi vsakemu pomagal vstati, ker bi z vsakim vstal tudi sam...

Glede znanja ne vem, ker jaz vse tisto, kar povem mislim v tistem trenutku in nisem strokovno podkovan z nekimi znanji, razen z intuicijo, katera odpira vse porte, ne glede na dostopnost...

saj glih v tem je fora, da so naše poti različne in vsak nekaj čisto svojega doda nasvoji poti...eni smo udeleženi v takih, drugi pa v drugih zgodbicah, eni se moramo naučiti nekaj, drugi pa drugo...samo tako se lahko tudi skupna zavest plemeniti ...sam tko k je že bilo napisano v tej temi...če bi drobili in pričeli dlake razločevati, je premalo forumov, da bi vsak svoje povedal, bistvo je važno, vse ostalo so pa samo dodatki, ki pa ravno tako imajo svoj "zato"...

saj glih v tem je fora, da so naše poti različne in vsak nekaj čisto svojega doda nasvoji poti...eni smo udeleženi v takih, drugi pa v drugih zgodbicah, eni se moramo naučiti nekaj, drugi pa drugo...samo tako se lahko tudi skupna zavest plemeniti ...sam tko k je že bilo napisano v tej temi...če bi drobili in pričeli dlake razločevati, je premalo forumov, da bi vsak svoje povedal, bistvo je važno, vse ostalo so pa samo dodatki, ki pa ravno tako imajo svoj "zato"...

Yap, direkt xDDx

Zdaj pa moram nekaj dodati, zaradi Ksenjinih besed in sicer, seveda je dolgotrajno in boleče, vendar tudi kratkotrajno in neboleče, četudi manjkrat pa vendar in vedno so zunanji dejavniki ovirajoča zgodba, ki se vsiljuje, ne glede na različne nivoje bivanja...Je nekako tako kot, da hodiš po stezi in z vej in grmov na obeh straneh grabijo po tebi, da bi te zmedli ali celo zvlekli s poti, vendar je kristalno jasno, da si ti tisti, ki ne glede na vse stopaš naprej in naprej, oni pa ostajajo tam, kjer so bili...sicer se ta zgodba na vsakem koraku ponavlja, vendar se moramo zavedati, da smo mi vedno dlje, ovire pa se postavljajo intenzivneje, kolikor je napredujoče naše prepričanje v prav...

Danes je že jutri, vendar gre preko včeraj in pomešati te pojme vodi v izkušnje, katere so na ta način boleče pa ne bi bilo potrebno x:px

Hojl Ardent

Zdej, jst sem samo en butl in se na steze ne spoznam glih, ampak ob enih stezah ni samo grmovje in veje, ki ovirajo. Ob enih so tud bifejčki s prijaznim osebjem, ki ti postreže z osvežilno pijačo, je tud blagodejna senca, če ti je glih vroče, kaka klopca, da mal predahneš, so tud eni tipi, ki vzpodbujajo, če motivacija pade, se pogovarjajo, če se ti pot vleče in se počutiš, kaj vem, mal sam, so tud eni, ki v križiščih povejo, kam kak krak pelje. Niso le ovire, sploh ne. In celo sem opazu, da se ovire ne postavljajo intenzivneje.

butl xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Hojl Ardent

Zdej, jst sem samo en butl in se na steze ne spoznam glih, ampak ob enih stezah ni samo grmovje in veje, ki ovirajo. Ob enih so tud bifejčki s prijaznim osebjem, ki ti postreže z osvežilno pijačo, je tud blagodejna senca, če ti je glih vroče, kaka klopca, da mal predahneš, so tud eni tipi, ki vzpodbujajo, če motivacija pade, se pogovarjajo, če se ti pot vleče in se počutiš, kaj vem, mal sam, so tud eni, ki v križiščih povejo, kam kak krak pelje. Niso le ovire, sploh ne. In celo sem opazu, da se ovire ne postavljajo intenzivneje.

butl xsrcx

Hej, zdravo xDDx

Imena zraven nisem pripisal, ker ti pa že nisi butl, daleč od tega, hehehe.

Seveda niso le ovire, kaj bi pa bilo, če bi bile same ovire xrolleyesx

Vendar sem govoril o ovirah in sem se pač osredotočil na to, ane, čeravno je prijetneje govoriti o vsem, kar nas ne ovira v lajfu, vendar si izmenjavamo mnenja in le tako izveš kaj pametnega, česar še morda nisi vedel in se posvetiš temu vprašanju.

Dobronamerno provociranje ne škodi, hehehe, itak sem prepričan, da veš, o čem govorim xDDx

Se pa ovire postavljajo intenzivneje glede na naš napredek v lastnem iskanju, ravno zaradi tega, ker postanemo bolj kritični in tudi previdnejši glede zunanjih dejavnikov, kar je pa vendarle motivacija, spodbuda in celo gibalo...

Sicer pa moje mišljenje ni nujno tudi tvoje in obratno, kar je prava priložnost, da si primerjamo svoje poglede in morda celo kaj od tega povzamemo, saj za to pa je forum, zaradi dialoga, boljš to kot, da bi se delal pametne drug čez druzga ali celo poskušal koga v nič dajat ali mu škodovat, ane xDDx

ja,ja tega sploh ne počnemo... niti pod razno.. ah kje pa..

tuki vsak pove svoje mnenje in si želi samo to, da bi ga drugi razumeli..

aha.. tuki se vedno najde odobravanje in rumeni slončki so mi danes prinesli zajtrk v posteljo..mmmm kako mi paša moje programiranje podzavesti..vse je kul...sploh nisem v zaporu..sploh nisem v prometnem zamašku...sploh nisem na nedeljskem kosilu pr tečni tašči...sploh ne piham v ta namišljeni alkotest in sploh mi niso vzeli izpita...samo...samo če zaprem oči..in si močno želim..waw..kaj je človek vsega zmožen : )

Ničesar ne počnemo in celo pri tem nekaj počnemo, če si priznamo ali pa ne...

Zakaj neki bi se trudili, da bi nas kdo razumel? Kje je tu problem? Kdor izgovori besedo je to storil zaradi tega, da bi jo izgovoril, kakor seme, katerega vržeš v zemljo in pade na plodna tla ali pač ne, kaj je tu posebnega? Vsakdo najde v kakšni stvari plodno seme, drugje pa ne in vztrajati v nekakšnem poskusu saditi karkoli je nesmisel, ane...

Ničesar pa ni moč programirati, preden se prečisti navlaka, katera se nabira z nesmisli in programiranje podzavesti ni nek način, s katerim bi se karkoli materializiralo, kar je izven realitete in gre v resnici za pospravljanje svojega podstrešja in se fokusirat le na stvari, katere so nam pomembne, tu pa je mogoč napredek, vendar ne v smislu tega, kar tu predstavljaš, marveč o realiziranju svojih ciljev, med katerimi pa odpadejo takšni v smislu hoje po vodi xDDx

Povej, kje je pravi problem, ker ne razumem, kaj je tisto, kar v resnici želiš povedat?

uf, poglej kolko programiranega znanja si nametal v toti rumeni okvirček.

Vidiš samo tisto na kar si se naučil bit pozoren gledat.

In razumeš samo tisto kar že razumeš.

Kako se sploh navadiš programirat kaj novga?

hvalabogu da ni glih tko kot si napisu : )

V resnici sm povedu. Ti se sam sebe slepiš, da ti nekaj manjka.

V RESNICI moraš bit sposoben priznat samemu sebi, da nisi sposoben narediti koraka nazaj in začeti znova razmišljati od začetka.

Fant moj, še enkrat od začetka pa tokrat gledat u drugo smer.

Vsak dan.

Pa še en jogurt za prebavo, to je super recept, ti rečem.

Nimam jaz nobenga programiranega znanja, pravzaprav sploh nobenga znanja nimam zato, ker gledam, če bi sam gledal že ne bi videl, tko pa vidim in tudi zato, ker sem pozoren na vse, kar gre ob meni in mimo mene, torej gledam vse, vidim pa suma sumarum vsega gledanega, preprosto...

Razumem pa itak, da ničesar, zato pa tudi poleg gledanja poslušam, kaj drugi govorijo in lohk, da bom kdaj tud kaj razumel, al pa ne, kar niti ni toliko pomembno, razen v primeru, da bi se fokusiral na iskanje nečesa, kar bi razumel, če s tem kaj pridobim...morda, hehehe...

Manjka mi več pameti, hehehe, to pa že, nazaj da bi šel, ni šans, čemu nazaj, kjer sem že bil, tko bi se kasneje znašel v prihodnosti, katera bi bila pa sedanjost in se raje ne vračam, ker mi je ljubša sedanjost preko preteklosi v prihodnost ali prihodnost preko preteklosi v sedanjost, pogojena preteklostjo v prihodnosti...

Gledam v vse smeri naenkrat, zakaj neki bi gledal v drugo smer, če so pa vse smeri druge in ničesar ne spremenim, kar ne bi bilo neprestano spreminjajoče in hkrati fiksno v delih, kateri so dejavniki spreminjajočega v strukturi tega, česar ne poznam pa vendar zaznavam kot obstoječe...

Jogurt mi je všeč, pa mleko in med, vitamini in zdrava hrana, prebava pa čisto v redu deluje...

So mi rekli, da je osel lačn umrl, ko je gledu dva kupa sena in se ni mogu odločit katerga bi naskoču.

SEJ NI, DA SE NE MOREM ODLOČIT xDDx

Na žalost maš to življenje in v tem življenju, en dan na dan.

se ponavljam, živimo s posledicami svojih odločitev.

RES JE xDDx

Ne moreš po statistiki gledat vse možnosti, živet vse možnosti in se potem taktično odločit za najbolj primerno in tko naprej, iz dneva v dan..

Jaz sem vse in nič in sem kjer sem in v vsem, kjer želim x:)x

Ni poti nazaj. Kaj pa če, bi naredil tako in tako...

je vprašanje na katerega ni odgovora.

Zakon naključij ne predvideva tega...Vse, karkoli storimo, bi storili natanko tako, v primeru, da bi se postavili na izhodišče, le okvir je drugi, slika pa ne...

Tko ti je to x:)x

Delaj, gledi in živi kot ti paše, na žalost boš zaradi drugih situacij v življenju prej delal in živel tako kot ti ne paše (ah ja, zdej si pa v službi zato k ti je dolgcajt doma in z veseljem delaš : ) -sej ti verjamem..)

vedi pa samo to, oziroma, obljubi mi, da ne boš čez tolko let, star in betežen, se guncal na tisti majavi zeleni klopci v parku, se spominjal mladih let in obžaloval enega samega samcatega dneva

Saj sem že star, kakih štiristo in še nekaj let, vendar ne betežen in po klopcah ne posedam brez veze, sploh ničesar ne počnem brez veze, hehehe, obžaloval bi pa tele trenutke, če jih ne bi doživljal, doma mi pa ni nič dolgcajt in mi ni dolgcajt prav nikoli, če verjameš ali pa ne, ampak tud taki smo xwizardx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...