FURIA 10. avgust 2002 Prijavi Deli 10. avgust 2002 To je kraj, kjer lahko spustim nekaj črnega kajne? No, nekaj slabega. Svetu želim zakričati, da imam predsodek do večino moških. Da so mi površni in površinski in egoisti. Ni vam za zaupati. Naj gre to iz mene. Uh. Bljak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 2. september 2002 Prijavi Deli 2. september 2002 Hu,furiozna izjava.Upam da te besede niso tvoje ogledalo. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 2. september 2002 Prijavi Deli 2. september 2002 fajn, da si si to priznala. Sedaj pa na delo.Zakaj ta predsodek? Vsi že niso.S čim privlačiš ravno take (bljak)? Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FURIA 8. september 2002 Avtor Prijavi Deli 8. september 2002 quote:fajn, da si si to priznala. Sedaj pa na delo.Zakaj ta predsodek? Vsi že niso.S čim privlačiš ravno take (bljak)? Ah, primorana sem z njim živeti. Pa si ga nisem izbrala. Ampak moja mati si ga je. In, ni moje ogledalo. Prepoznam pa hitro njegovo branžo. Ni jih malo takih. Gospodovalen, kritičen, egoističen, trmast in otročji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. september 2002 Prijavi Deli 8. september 2002 ..če si že predolgo z njemu, pojdi potem od njega, poišči si kaj mirnega:) predsodek, po moje to glih ni, je pa to, da si spoznala, da tut taki obstajajo morda je naloga to, da se naučiš bit elegantno tolerantna , hmm zmagala boš ob Popolnem prepričanju, da je to` to` . navijam zate, se razume :o) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojca 8. september 2002 Prijavi Deli 8. september 2002 boga!odrasti... kako ti lahko nekdo drug diktira tvoj lajf?in ne posplošuj, ker če ne bo tvoje življenje brez miru in tistih majhnih užitkov, ki sestavljajo celoto.Ljudje so s tabo takšni kot jim ti dopuščaš oz. si ti do njih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FURIA 9. september 2002 Avtor Prijavi Deli 9. september 2002 Ja kaj ste razumeli. To je moj fotr. In ne posploąujem, ampak vidim kdo je podoben njemu. Pustmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lili 9. september 2002 Prijavi Deli 9. september 2002 Cao!Mogoce bo pomagalo, ce mu pripises lastnosti, ki bi jih rada. Namesto gospodovalen, otrocji itd.. reci, da je tvoj oce prijazen, toleranten, razumevajoc..Ponavljaj to cimveckrat, tudi tako ga lahko spremenis.Z druge perspektive izgledajo stvari drugace.:-)L. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 9. september 2002 Prijavi Deli 9. september 2002 Ne išči njegovih slabosti, ker boš dobila točno takega. Zgodovina se skozi generacije ponavlja. Na vsakem poišči lepe, dobre stvari. Seveda so tudi slabe, a nihče ni popoln. Zakaj te te stvari tako motijo. Jih nimaš? Kam te vodijo? DO sebe? SI tudi ti taka, pa ne bi bila rada? Poglej vase in si odgovori. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. september 2002 Prijavi Deli 10. september 2002 ...........Ne išči njegovih slabosti, ker boš dobila točno takega.....to mi je dokaj poznano; hmmm ampak sedaj , jaz ne bom rekel bljak. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čveka 10. september 2002 Prijavi Deli 10. september 2002 mal več ameriških filmov glej pa se ga boš znala hitr rešt.Ampak ne me vzet čist zares...mal priredi kakšno stvar, po slovensko.Sej bi se dal )Desci pa tko al tko naujo nč priznal...lohk še tko črno pišeš o njih.Upam,da se je črna luknja aktivirala. Srečno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FURIA 11. september 2002 Avtor Prijavi Deli 11. september 2002 Črna luknja je tukaj, da vanjo zmečemo, kot sem razumela, svoje smeti. Vsak svoje. Ja, in jaz sem svoje odkrila in zmetala. Bye, bye. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. september 2002 Prijavi Deli 17. september 2002 Ojej FURIA s tabo se ni za hecat icon_smile_big.gificon_smile_blackeye.gif. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.