Mick 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 za razliko od kakih bauhausov, k znorim, k se jih ful rola, pa k rabis, nikjer nobenga, ce pa je, pa nc ne ve, k ni pristojen za un centimeter sale! :xx!: ...a pr vas tud tko? :xx!: Tja grem sam, če mi druzga ne preostane. K sn flat adaptiral sn bil mal več tam pa v baumaxu, pa je točn tko k pravš, da popeniiiiiš :xx!: :xx!: Se mi je pa zdel, da tud škrtarijo z zaposlovanjem, pa z vsem (s plačami) k zaposlijo premal ljudi, pol pa še take k pogost pojma nimajo.....pa je to trgovina s stvarmi k pogost rabš kak nasvet. Skratka :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 ja s tem, da kdo kaj mora vedet v trgovini, se ze dolgo ne ubadajo...podobno je v gostilnah, nekaterih...in najbolj me razjezi to na pumpah. tam ti vse povejo o sendvicih, ko rabis pa en brisalec zamenjat, pa nihce ne ve, kako, niti, kje jih sploh imajo...za znoret!zadnjic sem sicer ugotovila, da na OMV ful vec vejo, kot drugje, so mi ze dvakrat pomagali, pa ful so prijazni, pridejo sami ven in tko...mi je zakuhal avto, pa so bli zelo v pomoc...ampak na vecini ti se zraka ne znajo vec zmerit v gumah... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Ja, saj to je zlo odvisn kakor kje kdo.....Men na omv ene k...žarnice v pol ure niso uspel najt (niti niso vedl kaj bi rad, pa sn šeu v avto pa jim jo prnesu, pa nč pomagal), pri petrolu so mi jo v trenutku. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 jaz mam pa tud na pumpah kar odbre izkusnje.brez problemov mi vse zamenjajo napumpajo in vse kar je se takega, olje zamenjajo in to.se delam mal blondinko, mal pa sem. 1x mi je ena zenska pumpala... sem mal skepticno gledala, pol sva se pa zapricali, kok je bla dobra, ful maherca! vse obvladala! sem pa tud jaz ze naletela na kaksnega, ki je se manj stekal in vedel kot jaz. kaki 'vajenci' najbrz. ma jaz mam s trgovci pa temi dobre izkusnje, z birokrati jih nimam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 haha ... no saj jaz v osnovi tudi nimam slabih, imam samo malo previsoka pricakovanja, morda...se mi zdi logicno,da clovek to in to mora vedet, ce nekje dela...mi je pa jasno, po kakem kljucu najemajo, zato se ne razburjam dosti zaradi tega...samo tko...vem, da je to vcasih bilo pomembno, neko znanje tovrstno, in totalno logicno in samoumevno, zdaj pa ni vec, to me moti. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Da!! za razliko od kakih bauhausov, k znorim, k se jih ful rola, pa k rabis, nikjer nobenga, ce pa je, pa nc ne ve, k ni pristojen za un centimeter sale! :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 to je v osnovi res, ampak glede na majhnost trzisca bi bilo primerno dolocene proizvajalce zascititi oz. jim dati moznost,da postanejo konkurencni. veliki trgovci pogosto kupijo za isto ceno drugje, ker so npr. kolicine, ki jih nasi proizvajalci proizvedejo premajhne, da bi se ubadali z njimi. tu potem ni vec na delu nesposobnost, ampak je pac trg specificen, in bi se bilo treba malo prilagodit. ne morejo se vsi it neke ekskluzive, kar poskusajo npr. nasi vinarji, ki imajo podoben problem...da ne govorimo o npr.sadju v vipavski dolini, ki je kvalitetno itd, a ga je premalo in ga zato odkupujejo kot drugorazredno, zmecejo skup z nevemcem od nevemkje.... breskvic npr. ne mores peljat ne vem kam dalec, ker ne zdrzijo tako dolgo itd itd... skoraj vsi, ki delajo s sadjarstvom in kmetovenjem vseh vrst imajo ogromne probleme, kjer bi drzava lahko pomagala, pa se jim ne da. ze en mercator bi lahko veliko spremenil, ce bi zelel...ce se jim ne da, naj bodo vsaj iskreni in ne me basat z nekimi 'slovenskimi kosaricami' itd... a ce kupujes v diskontih pa ne podpiras monopolov...? globalno gledano...? ne vem no... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 saj prodajalci se prilagodijo, zato pa so proizvajalci v vecjem sranju, ker je drzava nesposobna zorganizirat zadeve. uzivaj v lidlu Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 uzivaj v lidlu Ja, veš kakšna žurka je tam... :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Po moje je najvecji problem razdrobljenost zivilske industrije. Ce bi se malo zdruzili, bi lahko dobili boljse pogoje...pa da vidim potem Mercatorje ali Tuse, kako nimajo slovenske robe...na kratek rok se da izsiljevati, na daljsega pa ne...tako pa se vsaka mlekarnica bori po svoje. Popolnoma odprt trg je bla bla...vsaka drzava ima svojo specificnost...in s subvencijami podpira pridelavo...potem pa je recimo mleko iz x drzave cenejse kot nase, zadaj pa je drzava x, ki z visjimi subvencijami daje moznost nizkih cen.. zapiranje trzisca pa je PREPOVEDANO...gre pač za zavest, da pogledas, kaj kupujes. Torej, kupujmo slovensko robo... Razvile so se trgovske dejavnosti, predvsem zivilska industrija je ostala zadaj...ravno zato, ker vsaka obdeluje svoj vrticek. Potem pa izsili visje cene, ce proizvedes 50 kom necesa, recimo... Je pa seveda vsaka industrija vpeta v lokalno obmocje, kjer se borijo za prezivetje in je boljse slabo, kot pa nič... Riba smrdi pri glavi, ne pri repu... manjka vizija razvoja. Za to pa so pristojna ministrstva, ne pa vsaka fabrikca posebej. Premalo se zavedamo, kako neokrnjena je se slovenija proti nekaterim drugim drzavam. In ker imamo na nek nacin buticno pridelavo, bi morali iti v drugo smer. S kvaliteto, biolosko pridelavo...koncno enkrat razumeti, da nikoli ne bomo svetovni pridelovalci koruze, recimo...Ministrstvo za kmetijstvo pa bi se itak laho preimenovalo v ministrstvo za gasilske akcije... ..ker gasijo sam pozare, premetavajo denar sem in tja, kjer je najbolj vroce, sam da ne dozivijo punta, bi lahko kaksna stranka izgubila svoje stolcke, recimo... Tako pa gre zelo tiho in mirno mimo nas zakon, ki omogoca uporabo vec kemikalij, kot je to bilo do sedaj...namesto, da bi delali v smeri razglasitve ekoloske cone...se pred gensko spremenjenimi zadevami se nismo zascitili... :xx!: kar bi lahko dosegli, ce bi enkrat pogledali resnici v obraz in nehali dajati odskodnine enkrat zaradi suse, drugic zaradi poplave na obmocjih, kjer preprosto niso pogoji za pridelavo dolocenih pridelkov... Delati bi morali na razstrupljanju obmocij, ne pa da omogocamo uporabo se vec strupov...Politika je tista, ki bi morala sprejeti ukrepe. Potem pa lahko uvazamo pridelke,ki jih pod nobenim pogojem ne moremo pridelati po nizkih cenah, pospesiti pa pridelavo bio proizvodov. Da bi znamka Made in Slovenija enkrat pomenila kvaliteto, ki bi jo kupovali povsod... Potem bi tudi potrosnik vedel, kaj kupuje. Mleko iz Poljske recimo...ali pa mleko z gorenjskih hribov...in vsako bi imelo svojo ceno.In bi se tocno vedelo, kaj pomeni...pridelano iz vipavskih breskev... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Hm, slučajno sem imel možnost spoznat Lidl medtem, ko sem bil v Nemčiji dva tedna od tega. Videl sem gnečo...morda, ker je bila nedelja kdo ve, v glavnem imajo noter kvalitetne izdelke in dokaj normalne cene, če jih primerjam z Italijo, ker itak jaz v Slo. več kot krof, jogurt in kruh ne kupujem. Glede mercatorja pa lahko rečem le to, da večjih invalidov nisem videl še v življenju kljub temu, da najraje zahajam prav tam. Mislim, da Lidl daje pametne pogoje, kaj kurac, da mi dela en/a, ki ga boli dobesedno...., če se meni mudi ali ne...folk pride v trgovino, ko zagleda gužvo se takoj obrne, pa ne zaradi gužve, zaradi invalidnih delavk, ki kasira na blagajni kot, da bi bila cepljene proti hitrosti ! V tušu, če sem bil desetkrat in to iz nujnosti...nedelja pač, ko delam, druge ni. :xx!: Vsekakor prisegam na kvaliteto...cena me ne zanima, seveda, če ni pri konkurenci taisti izdelek cenejši ! Salame, ki jih prodajajo v naših trgovinah...čisti drek, samo ko pogledam v vetrino me mine za jest sendvič, čeprav jih ne jem veliko..., ko delaš ni druge, ane Ko pridem v Italijo in pogledam v vetrino od delikatese... se mi kr sline začnejo cedit. Slovenci naj gledajo na cene...zato pa imamo DREK v naših trgovinah ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 letos se mi je dvakrat zgodilo, da sem peljal neke ljudi na kosilo v ne najcenejšo gostilno, pa vprašam kako vino majo, pa kaj priporočajo.... baba me je nemo gledala kaj zaj govorim... mislim, da bi jo zadavil tam pred gosti... te pa so meli samo 3 vrste belega, pa 2 vrsti rdečega vina, hjaooo, in to je že znanost za kelnerco :xx!: haha, al pa to ljudje!!!zdaj vozim švabski avto, pa grem na redni servis in dodatno naročim nove brisalce (metlice)...in ti idioti mi poleg redne cene zaračunajo še menjavo!!! in to 7 EUR za par!!! pa to je 3 minute dela pizda :xx!:Kaj se kurčiš predno se goste pelje v gostilno, se jo zmer preveri (osebno) kak je prostor, ponudba, frekvenca gostov, atmosfera...sam si si kriv sploh pa cene ponudbe v gostilni ne pomeni avtomatično premosorazmerje z dobljenim Pa te bode 7 eur za menjavo brisalcev; grem stavit, da bi v primeru, da bi ti bil v položaju lastnika servisa, storil isto oz. postavil višjo ceno pač, metlice niso bile vštete v redni servis, kaj se zdaj žališ, drugič kupi pa korejca, temu se metlice zihr naujo tok hitr zjebale Riba smrdi pri glavi, ne pri repu... manjka vizija razvoja. Za to pa so pristojna ministrstva, ne pa vsaka fabrikca posebej. Premalo se zavedamo, kako neokrnjena je se slovenija proti nekaterim drugim drzavam. In ker imamo na nek nacin buticno pridelavo, bi morali iti v drugo smer. S kvaliteto, biolosko pridelavo...koncno enkrat razumeti, da nikoli ne bomo svetovni pridelovalci koruze, recimo...Ministrstvo za kmetijstvo pa bi se itak laho preimenovalo v ministrstvo za gasilske akcije... ..ker gasijo sam pozare, premetavajo denar sem in tja, kjer je najbolj vroce, sam da ne dozivijo punta, bi lahko kaksna stranka izgubila svoje stolcke, recimo... Tako pa gre zelo tiho in mirno mimo nas zakon, ki omogoca uporabo vec kemikalij, kot je to bilo do sedaj...namesto, da bi delali v smeri razglasitve ekoloske cone...se pred gensko spremenjenimi zadevami se nismo zascitili... :xx!: kar bi lahko dosegli, ce bi enkrat pogledali resnici v obraz in nehali dajati odskodnine enkrat zaradi suse, drugic zaradi poplave na obmocjih, kjer preprosto niso pogoji za pridelavo dolocenih pridelkov... Delati bi morali na razstrupljanju obmocij, ne pa da omogocamo uporabo se vec strupov...Politika je tista, ki bi morala sprejeti ukrepe. Potem pa lahko uvazamo pridelke,ki jih pod nobenim pogojem ne moremo pridelati po nizkih cenah, pospesiti pa pridelavo bio proizvodov. Da bi znamka Made in Slovenija enkrat pomenila kvaliteto, ki bi jo kupovali povsod...Astra Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 To! Po moje je najvecji problem razdrobljenost zivilske industrije. Ce bi se malo zdruzili, bi lahko dobili boljse pogoje...pa da vidim potem Mercatorje ali Tuse, kako nimajo slovenske robe...na kratek rok se da izsiljevati, na daljsega pa ne...tako pa se vsaka mlekarnica bori po svoje. Popolnoma odprt trg je bla bla...vsaka drzava ima svojo specificnost...in s subvencijami podpira pridelavo...potem pa je recimo mleko iz x drzave cenejse kot nase, zadaj pa je drzava x, ki z visjimi subvencijami daje moznost nizkih cen.. zapiranje trzisca pa je PREPOVEDANO...gre pač za zavest, da pogledas, kaj kupujes. Torej, kupujmo slovensko robo... Razvile so se trgovske dejavnosti, predvsem zivilska industrija je ostala zadaj...ravno zato, ker vsaka obdeluje svoj vrticek. Potem pa izsili visje cene, ce proizvedes 50 kom necesa, recimo... Je pa seveda vsaka industrija vpeta v lokalno obmocje, kjer se borijo za prezivetje in je boljse slabo, kot pa nič... Riba smrdi pri glavi, ne pri repu... manjka vizija razvoja. Za to pa so pristojna ministrstva, ne pa vsaka fabrikca posebej. Premalo se zavedamo, kako neokrnjena je se slovenija proti nekaterim drugim drzavam. In ker imamo na nek nacin buticno pridelavo, bi morali iti v drugo smer. S kvaliteto, biolosko pridelavo...koncno enkrat razumeti, da nikoli ne bomo svetovni pridelovalci koruze, recimo...Ministrstvo za kmetijstvo pa bi se itak laho preimenovalo v ministrstvo za gasilske akcije... ..ker gasijo sam pozare, premetavajo denar sem in tja, kjer je najbolj vroce, sam da ne dozivijo punta, bi lahko kaksna stranka izgubila svoje stolcke, recimo... Tako pa gre zelo tiho in mirno mimo nas zakon, ki omogoca uporabo vec kemikalij, kot je to bilo do sedaj...namesto, da bi delali v smeri razglasitve ekoloske cone...se pred gensko spremenjenimi zadevami se nismo zascitili... :xx!: kar bi lahko dosegli, ce bi enkrat pogledali resnici v obraz in nehali dajati odskodnine enkrat zaradi suse, drugic zaradi poplave na obmocjih, kjer preprosto niso pogoji za pridelavo dolocenih pridelkov... Delati bi morali na razstrupljanju obmocij, ne pa da omogocamo uporabo se vec strupov...Politika je tista, ki bi morala sprejeti ukrepe. Potem pa lahko uvazamo pridelke,ki jih pod nobenim pogojem ne moremo pridelati po nizkih cenah, pospesiti pa pridelavo bio proizvodov. Da bi znamka Made in Slovenija enkrat pomenila kvaliteto, ki bi jo kupovali povsod... Potem bi tudi potrosnik vedel, kaj kupuje. Mleko iz Poljske recimo...ali pa mleko z gorenjskih hribov...in vsako bi imelo svojo ceno.In bi se tocno vedelo, kaj pomeni...pridelano iz vipavskih breskev... Astra True! ...Slovenci naj gledajo na cene...zato pa imamo DREK v naših trgovinah ! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 V tvojem drugem pogledu se strinjam s tem, da imamo svobodne meje trgovanja, toda s primernimi DOLOCILI, ki scitijo slovenskega proizvajalca!Nihce ne pravi, da podpiramo monopoliste, temvec sem pisal, da ljudje sami diktirajo kaj se bo prodajalo v nasih trgovinah!! Kar je morda celo za neko evropo precej nova stvar!Seveda ne bomo podpirali nekoga, ki nima dobrih produktov, toda zavedati se je potrebno, da (kakor pti ekologiji) vcasih treba placati vec, da bomo dolgorocno placevali manj! Vloziti sredstva, znanje, izobrazevanje, v eko-bio pridelavo, turizem, wellnes industrijo, ki bi pomoej sloveniji kot mali drzavici najbolj odgovarjala!Kakor zdravje - ne gre cez noc, v zdravje moramo vlagati dolgorocno in VEDNO se obrestuje! Ce ni nacionalnega interesa kaksne potem sploh se je? lastni egoisticni, v katerem ne preostane drugega kot po tvoje razprodati slovenijo, da bomo uzivali 'dober in cenejsi shit' ki ni v osnovi skoraj nic boljsi od merkatorjevega, razen v malo drugacni embalazi!Seveda pa smo postavljene meje, ki jih doloca EU pac izbrali sami z vstopom v EU.Namen EU verjetno ni izguba nacionalnega interesa integritete naroda ipd... temvec ravno obratno! podpora narodom in skupna korist, lazje in boljse ekonomsko sodelovaje etc... in namesto da posatvimo primerne plane (kor pravi astra) gospodarimo premalo dobro!In se to: jaz sem pripravljen placati vec, da bom popdrl slovenskega bio-kmeta, izobrazevaje in dolgorocno nacrtovaje!Dokler pa bomo ziveli sedaj z zahtevo imeti vse kar ima svet za najnizjo ceno; potem bodo tudi posledice taksne kakrsne so! K sreči komunizma ni več, da bi nam take budale diktirale, koga spustiti v Slovenijo. Če so slovenski proizvajalci nesposobni naj pa propadejo. Jaz ne mislim plačevati drago zaradi nacionalnega interesa. S podporo slovenskemu nacionalnemu interesu največ škodimo sebi, ker s tem podpiramo monopole, plačujemo dražje za slabšo kvaliteto in hkrati poskrbimo, da se naša podjetja polenijo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Po moje je najvecji problem razdrobljenost zivilske industrije. Ce bi se malo zdruzili, bi lahko dobili boljse pogoje...pa da vidim potem Mercatorje ali Tuse, kako nimajo slovenske robe...na kratek rok se da izsiljevati, na daljsega pa ne...tako pa se vsaka mlekarnica bori po svoje. Popolnoma odprt trg je bla bla...vsaka drzava ima svojo specificnost...in s subvencijami podpira pridelavo...potem pa je recimo mleko iz x drzave cenejse kot nase, zadaj pa je drzava x, ki z visjimi subvencijami daje moznost nizkih cen.. zapiranje trzisca pa je PREPOVEDANO...gre pač za zavest, da pogledas, kaj kupujes. Torej, kupujmo slovensko robo... Razvile so se trgovske dejavnosti, predvsem zivilska industrija je ostala zadaj...ravno zato, ker vsaka obdeluje svoj vrticek. Potem pa izsili visje cene, ce proizvedes 50 kom necesa, recimo... Je pa seveda vsaka industrija vpeta v lokalno obmocje, kjer se borijo za prezivetje in je boljse slabo, kot pa nič... Riba smrdi pri glavi, ne pri repu... manjka vizija razvoja. Za to pa so pristojna ministrstva, ne pa vsaka fabrikca posebej. Premalo se zavedamo, kako neokrnjena je se slovenija proti nekaterim drugim drzavam. In ker imamo na nek nacin buticno pridelavo, bi morali iti v drugo smer. S kvaliteto, biolosko pridelavo...koncno enkrat razumeti, da nikoli ne bomo svetovni pridelovalci koruze, recimo...Ministrstvo za kmetijstvo pa bi se itak laho preimenovalo v ministrstvo za gasilske akcije... ..ker gasijo sam pozare, premetavajo denar sem in tja, kjer je najbolj vroce, sam da ne dozivijo punta, bi lahko kaksna stranka izgubila svoje stolcke, recimo... Tako pa gre zelo tiho in mirno mimo nas zakon, ki omogoca uporabo vec kemikalij, kot je to bilo do sedaj...namesto, da bi delali v smeri razglasitve ekoloske cone...se pred gensko spremenjenimi zadevami se nismo zascitili... :xx!: kar bi lahko dosegli, ce bi enkrat pogledali resnici v obraz in nehali dajati odskodnine enkrat zaradi suse, drugic zaradi poplave na obmocjih, kjer preprosto niso pogoji za pridelavo dolocenih pridelkov... Delati bi morali na razstrupljanju obmocij, ne pa da omogocamo uporabo se vec strupov...Politika je tista, ki bi morala sprejeti ukrepe. Potem pa lahko uvazamo pridelke,ki jih pod nobenim pogojem ne moremo pridelati po nizkih cenah, pospesiti pa pridelavo bio proizvodov. Da bi znamka Made in Slovenija enkrat pomenila kvaliteto, ki bi jo kupovali povsod... Potem bi tudi potrosnik vedel, kaj kupuje. Mleko iz Poljske recimo...ali pa mleko z gorenjskih hribov...in vsako bi imelo svojo ceno.In bi se tocno vedelo, kaj pomeni...pridelano iz vipavskih breskev... Astra Pih Astra, kaksen post! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Me zanima kaj pravijo navdušenci za tuje in cenejše blago, za katerega je bilo že večkrat ugotovljeno, da ni iste kvalitete kot je v državi (ali dela držav eu) iz katere izvira..... Verjetn ga z veseljem kupujejo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Davke na krompir,,, ki ga pridela slovenski kmet,,, ste si izmislili meshchani,,, da lahko brezdela pridete do dnara,,,da kupte ewropski chips,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 True! OK morda se nisem dober razjasnil... Hočem povedat, da podpiram konkurenco...saj tako se bo končno začel prodajat bolj kvaliteten in seveda cenejši izdelek...A se vi sploh zavedate, kako je ceneje v Italiji in to 5x boljši izdelek; pašta, kava, artičoki, milo, mesni izdelki:salame, siri, toaletni papir, parmezan...še in še, ne da se mi vsega naštevat.Na primer: grem v merkur...iščem ene kljuke za obešat določene artikle na stojnicah...hehe...isti artikel dobim v Italiji desetkrat ceneje, kar pomeni, da dobim v paketu 12 kos., v merkurju pa dobim le dva kosa za isto ceno. Kaj ni to malce hecno. To je le en banalen primer...lahko bi jih našteval še in še...Imamo še vedno balkanske plače...a nas mouzejo v trgovinah, kot krave saj po cenah...smo prehiteli evropo že zdavnaj....tako da folk se ne rabi bat za podražitve, to so naredili že preden smo vstopili v EU ! Delam s trgovino...in Vam lahko zaupam, da jaz tržim na vsak artikel najmanj 300%...kar še vedno nimam pretiranih cen nasprotno...folk pravi, da sem dokaj poceni, glede nato, da isti moj artikel se prodaja v trgovini še dražje. Vi sam kupujte v Slo. trgovinah... saj se splača. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 OK morda se nisem dober razjasnil... Hočem povedat, da podpiram konkurenco...saj tako se bo končno začel prodajat bolj kvaliteten in seveda cenejši izdelek...A se vi sploh zavedate, kako je ceneje v Italiji in to 5x boljši izdelek; pašta, kava, artičoki, milo, mesni izdelki:salame, siri, toaletni papir, parmezan...še in še, ne da se mi vsega naštevat.Na primer: grem v merkur...iščem ene kljuke za obešat določene artikle na stojnicah...hehe...isti artikel dobim v Italiji desetkrat ceneje, kar pomeni, da dobim v paketu 12 kos., v merkurju pa dobim le dva kosa za isto ceno. Kaj ni to malce hecno. To je le en banalen primer...lahko bi jih našteval še in še...Imamo še vedno balkanske plače...a nas mouzejo v trgovinah, kot krave saj po cenah...smo prehiteli evropo že zdavnaj....tako da folk se ne rabi bat za podražitve, to so naredili že preden smo vstopili v EU ! Delam s trgovino...in Vam lahko zaupam, da jaz tržim na vsak artikel najmanj 300%...kar še vedno nimam pretiranih cen nasprotno...folk pravi, da sem dokaj poceni, glede nato, da isti moj artikel se prodaja v trgovini še dražje. Vi sam kupujte v Slo. trgovinah... saj se splača. prishtej stroshke poti pa bosh na istem...in poshteno plachuj davke da bosh najdrazhji,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Edino, kar kupujem v naših trgovinah je: mleko , kruh, meso pri krasu, kjer zaupam fantom in vem, da mi bodo vedno dali kvalitetno meso, čeprav ga jem bolj malo, olivno olje pri domačem proizvajalcu, negojeno ribo v ribarnici in seveda šparglje, ko je sezona Ostalo vse kupujem v Italiji...ne oziram se na Trst, ker ta ni v Italiji prishtej stroshke poti pa bosh na istem...in poshteno plachuj davke da bosh najdrazhji,,,...všteto s troški. Glede nato, da hodim v Italijo po zalogo za dva meseca, govorimo o izdelkih, ki imajo daljši rok trajanja. Kdo pa je danes pošten...ne bodi smešen, lepo te prosim. btw...ne kakaj neumnosti, ker mi na stojnicah smo oproščeni davka, če nisi še tega vedel, do 5 mio oz. v evrih nisem še izračunal. En mali nasvetek, modri molčijo... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 hudo je zhvet s takim mishljenjem kt ga mash ti,,,bogi,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 hudo je zhvet s takim mishljenjem kt ga mash ti,,,bogi,,,Heh, si mi vzel besedo s tipkovnice... Sočustvujem s tabo. p.s. pejd igrat loto...morda bo tud tebe sreča... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Heh, si mi vzel besedo s tipkovnice... Sočustvujem s tabo. p.s. pejd igrat loto...morda bo tud tebe sreča... A SI Z JANKOM V ZHLAHTI AL ON SAM PR TVOJI PUNCI LEZHI K TE NI,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 A SI Z JANKOM V ZHLAHTI AL ON SAM PR TVOJI PUNCI LEZHI K TE NI,,, Nimam punce...samo prijateljce... ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.