SašaL 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Že cel teden sem na bolniški in poizkušam študirati horoskope.... Pa eno vprašanje.....Moja hči, že od samega rojstva skoraj nič ne spi. Vsako noč se zbuja, joka, zeloo veliko sanja in med tem govori. Bile sva že pri zdravniku, kjer niso ugotovili nič posebega. Sedaj pa bi njeno nespečnost rada pripisala njeni osebnosti oz. horoskopu, pa me zanima ali mogoče kakšen planet vpliva na to? Rojena je 3.4.2005, 20.17, CE Pa še to, glede na to, da sem prebrala forume na temo 5.hiša in otrok, me zanima, ali zaradi sproženega poroda hči nima nobene povezave z mojo 5.hišo in planeti v njej (vsaj mislim) LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Že cel teden sem na bolniški in poizkušam študirati horoskope.... Pa eno vprašanje.....Moja hči, že od samega rojstva skoraj nič ne spi. Vsako noč se zbuja, joka, zeloo veliko sanja in med tem govori. Bile sva že pri zdravniku, kjer niso ugotovili nič posebega. Sedaj pa bi njeno nespečnost rada pripisala njeni osebnosti oz. horoskopu, pa me zanima ali mogoče kakšen planet vpliva na to? JE PA MOČAN OVEN, Z ASC V OVNU. TUDI PRECEJ ZASEDENA OVNOVA HIŠA KAŽE, DA BO PRECEJ ENERGIČNA IN PRAVA PREDSTAVNICA TEGA LIDERSKEGA ZNAKA. LUNO IMA V VODNARJU IN VERJETNO TRANZIT NEPTUNA PREKO VODNARJA. JE ŽE NEKAJ STOPINJ STRAN OD LUNE, VENDAR JE VERJETNO V PREJŠNJEM LETU KAR PRECEJ VPLIVAL NA NJENO MOTENO SPANJE.TO BO PREMINILO, MOGOČE ŠE NEKAJ ČASA, VENDAR IMA HČERKA JUPITRA V 12 HIŠI (PODZAVEST,SPANJE), KAR PA JO NEKJE VARUJE IN VERJETNO, DA SANJE NISO NITI TAKO MOREČE. JUPITER JE SICER V OPOZICIJI S SONCEM IN VENERO, ZATO TRAJA TA ASPEKT PO PRIMARNIH DIREKCIJAH ŠE LETOS, POTEM SE STVARI UMIRIJO, BOŠ VIDELA. Rojena je 3.4.2005, 20.17, CE Pa še to, glede na to, da sem prebrala forume na temo 5.hiša in otrok, me zanima, ali zaradi sproženega poroda hči nima nobene povezave z mojo 5.hišo in planeti v njej (vsaj mislim) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 kaj se ti zdi,da bi,na splošno,vplivalo na nespečnost?Mislim na aspekte .... ,da ne bo pomote. Poznam ljudi s Plutonom,Marsem in Saturnom v 12.hiši,ki spijo kot polhi :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Poznam ljudi s Plutonom,Marsem in Saturnom v 12.hiši,ki spijo kot polhi :xx!: Ja Čveka, Mars v 12 hiši res ne more imeti nobene akcije v 12 hiši, kvečjemu je neprijatelj samemu sebi in je najbolje, da vse prespi. Saturn in pluton, ki blokirata našo podzavest, mogoče v spanju najbolj vleče ven vse tisti skrito, prikrito, zato verjamem, da se takim ljudem v sanjah dogaja več, kot v resnici. Pravilno opazuješ primere Čveka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 in kakšno misliš,da je spanje nekoga,ki ima v 12.hiši Urana,oz.vrh 12.hiše v Vodnarju,ki se nadaljuje vznamenje Rib in konča v Ovnu ? Končno je 12.hiša tudi sign za našo spalnico .Kakšna je v tem primeru spalnica?Da tole malo popestriva Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 in kakšno misliš,da je spanje nekoga,ki ima v 12.hiši Urana,oz.vrh 12.hiše v Vodnarju,ki se nadaljuje vznamenje Rib in konča v Ovnu ? Končno je 12.hiša tudi sign za našo spalnico .Kakšna je v tem primeru spalnica?Da tole malo popestriva Čveka, misliš natalnega urana v vodnarju, al misliš tranzitnega? Uran je bil v vodnarju tam okrog 1914 in naprej, zato verjetno ne tuhtaš o kakšni taki osebi, sem sodi moja mama. Spalnica z uranom v 12 hiši je sigurno bolj zanimiva, ne klasična, nekateri imajo v njej še celo kompjuter, ker pa je pod vplivom rib je v njej tudi nekaj več romantičnih okraskov ali pohištva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Čveka, misliš natalnega urana v vodnarju, al misliš tranzitnega? Uran je bil v vodnarju tam okrog 1914 in naprej, zato verjetno ne tuhtaš o kakšni taki osebi, sem sodi moja mama. Spalnica z uranom v 12 hiši je sigurno bolj zanimiva, ne klasična, nekateri imajo v njej še celo kompjuter, ker pa je pod vplivom rib je v njej tudi nekaj več romantičnih okraskov ali pohištva. ...tranzitni Uran v 12.hiši s tem,da je vrh 12.hiše v zn.Vodnarja,ki prehaja v zn.Rib in konča v Ovnu........kaj meniš?Ni kompjutra v spalnici res pa je,da igra kompjuter važno vlogo tja do 01.00 ure . Neptun oz.znamenje Rib je ujeto znamenje.Težko se izrazi... hmmmm pa ravno Neptun No ja,čakam na tvoje mnenje. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ...tranzitni Uran v 12.hiši s tem,da je vrh 12.hiše v zn.Vodnarja,ki prehaja v zn.Rib in konča v Ovnu........kaj meniš?Ni kompjutra v spalnici res pa je,da igra kompjuter važno vlogo tja do 01.00 ure . Neptun oz.znamenje Rib je ujeto znamenje.Težko se izrazi... hmmmm pa ravno Neptun Občutek imama, da ravno ta tranzitni uran najbolj širi tvoje obzorje astrologije, le ta je prisotna v tvoji podzavesti vedno in povsod, vse primerjaš, tuhtaš čez dan in verjetno v spanju, čeprav se tega ne zavedaš. Če pomisliš, da je kompjuter prisoten ravno zato še pozno v noč, je to sigurna potrditev.Neptun, ki je vladar tvojega ASC precej vpliva nate, te energije bi lahko porabila za delo z drugimi, prav v smeri astrološkega svetovanja, kajti natalno je neptun na vodnarski stopinji v šesti hiši. Izkoristi ga v tej smeri. Nekateri bi tak položaj izkoristili lahko na umetniškem področju , kot svoje delo. Mogoče s takimi energijami lahko pri zdravljenju pomagaš sama sebi in drugim??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Lunca živ, vse,kar si napisala verjetno drži,samo do spoznanja naj še pridem Tranzitni Uran je zlo dosleden in šari po moji podzavesti oz.nezavednem,dabi prebudil svoje skrite energije.Mu,kot opaziš,uspeva. Me pa,kar se spanja tiče dajeta tako Uran kot Mars,da o ujetem Neptunu,ne izgubljam besed. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Ja -če je 12.hiša naša spalnica - potem hvala bogu da je pri meni not jupiter, pa še venera, ker je moja 12.hiša sco..bi se še drugače kakšnih oslarij ki šla.tak da nočnih mor nimam, spim dobro, sanjam ogromno. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 pa še venera, ker je moja 12.hiša sco..bi se še drugače kakšnih oslarij ki šla.tak da nočnih mor nimam, spim dobro, sanjam ogromno. Pa tale venera v 12 je precej skrita. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 motenj v spanju ne nakazuje sam 12., pac pa tud 8. hisa.ce ma kdo zabasano 8., po moznosti s kakimi urani, marsi.... bo veckrat nespecen in bo mel morda tud kaksne cudne sanjske izkusnje, sploh ce je v igri se kak neptun, pluton. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Ja -če je 12.hiša naša spalnica - potem hvala bogu da je pri meni not jupiter, pa še venera, ker je moja 12.hiša sco..bi se še drugače kakšnih oslarij ki šla.tak da nočnih mor nimam, spim dobro, sanjam ogromno.js mam tud tu venero...pa še sonček zravn...spim pa ko polh....večni zaspanc Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 motenj v spanju ne nakazuje sam 12., pac pa tud 8. hisa.ce ma kdo zabasano 8., po moznosti s kakimi urani, marsi.... bo veckrat nespecen in bo mel morda tud kaksne cudne sanjske izkusnje, sploh ce je v igri se kak neptun, pluton. Marsa živjo, kako si prišla do tega,da hiša malih smrti nakazuje tudi motnje v spanju?Hmmm zanimivo.Lahko o temle malo več?Ali lahko 2.hiša,z ozirom na to,da je z 8.h.v opoziciji tudi pripomore k interpretacijiv zvezi s spanjem? LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 oj, hej Cveka! ja normalno, kot hipnoza, recimo.mah, prvic je logicno, drugic pa mam dost s takim folkom (s takimi polozaji, recimo potentno 8., pa da majo raznorazne cudnosti in hecnosti s spanjem oz. v sanjskem svetu, spanju, tud more, pa pac tud nespecnosti) opravt oz. da so mi tok bliz, da to vem in da poznam tud njihove polozaje in torej lohk mal 'sklenem' recimo nekaj, mal. ...V bistvu ima mogoce celo -od mojih bliznjih oz. teh ki mi zdajle pridejo na misel- vec folka s slabim spancem 8. mocno, kot pa 12.... no sam mogoe sem tole prehitr sklenila, ampak pac, pogledam v glavi par 'primerov', pa kar dela tole. z 2. hiso pa ne tolk v konkretnem smislu, pac pa, (*cak telefon, upam da ne zgubim niti... ma itak sem jo, k so bli trije..).hm, aja, pac 2., vrednotenje, ono najgloblje pojmovanje vrednosti, tudi prioritet, pa pac jasno - za kaj pa nas najbolj skrbi, poleg da ne bomo sprejeti in ljubljeni, kot za materialno varnost?in seveda vse to jasno lohk tolce ven v sanjskih bluzih, strahovih, morah.... vsi recemo *okultne hise*, citiramo duporja in Carje.... po 2. strani pa dojemamo te hise pogosto cist prevec materialno, dobesedno... ozko celo. (... mogoce smo pa clo kej povedal ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 oj, hej Cveka! ja normalno, kot hipnoza, recimo. vsi recemo *okultne hise*, citiramo duporja in Carje.... po 2. strani pa dojemamo te hise pogosto cist prevec materialno, dobesedno... ozko celo. (... mogoce smo pa clo kej povedal ) ja,Marsa hvala Dobro povedano in logično.Saj,končno,kaj pa je spanje drugega kotneke vrste mala smrt.Nekak mi ni šlo skup,da sign.Pluton (za 8.hišo) oriše tudi naš spanec.Zdej ko razmišljam pa:končno zakaj pa ne?Preko sanj,ki se tudi vklapljajo,v našespanje,doživljamo take in drugačne transformacije.Se pravi,komod Pluton vigri.Pa recimo lep aspekt Pluton /Neptun,al pa Pluton/ Luna...bom začela tole mal bolj spremljati. Res je,da hiše jemljemo bolj materialno kot psihološko.Vsak se boji kaj se bodogodilo na materialnem nivoju,zlo malo jih pomisli kaj se bo dogajalona duhovni ravni. 2.hiša itak govori o lastni vrednosti in brez spanca nekaj dni,jo čist zgubimo.Verjetno postanemo 100% Neptun Sem vesela,da si povedala. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Saj,končno,kaj pa je spanje drugega kotneke vrste mala smrt. tocno to, vish, ti poves v 3 besedah, jaz pa jih uporabim sto, pa pol nc se ne steka. a poznas filing, ko si cista crka, ko se ti zdi, da ne premores trohice energije? Mrtev si! celo se rece temu...no to je to. potem gres spta - simbolicno umres.. in se zjutraj na novo prebudis. saj vcas se je itak ze po tehtnici *vse nehal*. torej je bila 8. ze 'tam onstran'. sicer pa: jaz imam neptun v 12. (sicer pa super aspektiran, 5 al kolk trigonov) in nad dobr spim. povsod, kljerkoli, kadarkoli. *je pa res, da ful mal spanca rabim oz. nekak v primerjavi z drugimi manj (sam to drugje najdem razloge oz. vzroke). moja frenda, k dbest spi, ma mars v 12.drug frend, k ga nisi zbudil, pa ce je blo ne vem kaj, pa dobro stalisce do vsega, pozitivna naravnanost v nulo pa to, brez strahov pa bluzev, pa celo saturn v 12. mas pa folk z luno v 8. (kaj sele z uranom, plutonom), k pa na vsak vzgib vzvalovi, se prebudi, ima 'rahel spanec' cist..... tko kot *dom* ni sam 4. hisa. pac pa tud 5. pa 1. zanimivo pa je, da 4. hisa, ki bi morala bit potentnejsa, saj ji le vlada Luna, ki tud sanjskemu svetu, poleg neptuna... sploh ni tolk v tem smislu oz., se drugac odraza...druge vibre so kot 8. ali 12. tud v 'sanjski navezi'. morda bi se lohk poigral z dobesednostjo simbolike. npr. jaz imam poleg neptuna v 12. zabasano 4. z luno not in dejansko: najveckrat (poleg vode in poti raznih) sanjam *hise* (pac ene prostore).sam to jih morda vsak ali vec, kajti, laicno sklepam, da morda hisa pravzaprav pomeni cloveka samega... pot in drajv pa, logicno, njegove poti oz. dinamiko. mater, ameriko smo odkril zdajle! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 poznam filing crke.Kdo ga ne.Od tu dalje je vse simbolika 8.hiše oz.Plutona.Kot omenjaš. Še zmerej velja od 1-7 hiše zemeljski lajf in od 7.do 12.hiše nebesni lajf....tko nekak. Se pravi po 7.hiši gremo v malo smrt kar vsekakor drži.Končno,če razmišljavadalje,kaj prinese sklenitev zakonske zveze drugega kot male smrti.Čista sprememba,ki za nekatere pomeni komod,veliko smrt vrh 8.hiše imam v Škorpjonu in se nadaljuje v Strelca.Pluton v 5.hiši (Lev)opozicija(eksaktna) na Mars-a v Vodnarju,Jupiter na ascendentu,Oven ..... predno grem spat vedno razmišljam zakaj je spanje splohpotrebno in ali ne bi blo bolš če bi šla zdejle na kakšno zabavo.Eto Plutona v 5.hiši...željnega zabave in ne spanja Ampak dobro,Lev rad drnjoha pa me vleče ven iz tahudga to je noč brez spanca. A veš,da mam jaz tebe na sumu,da astrologijo kar pridno študiraš čeprav semalo javljaš.Al pa razmišljaš čisto v pravi smeri. Ma kaj,Amerika je že odkrita,sedaj raziskujeva planet upsss ...saj ni več...Pluton Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 mas pa folk z luno v 8. (kaj sele z uranom, plutonom), k pa na vsak vzgib vzvalovi, se prebudi, ima 'rahel spanec' cist..... No,jz mam luno v 8.hiši in potem še v njej tudi plutona in severni vozel in spim trdno kot polh. 12.hišo imam prazno...vrh je v kozorogu...vladar saturn je pa v 7.hiši... Sanje mam pa full izrazite in nenormalno žive... Pa full velik spanca rabim...okrog 8-9 ur na dan,kar me full jezi..,ker vidim,da nekateri čist fajn funkcionirajo,pa spijo le 5 ur na dan(vrstniki)... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 to bo ziher kaka ribja energija mela prste vmes...js tud rabim ogromno spanca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 haha, ne vem, ce....oz. ne bi prehitr sklenil rajs tega.jaz imam nadpotenten neptun, pa spim povprecno po 5 ur recimo.tko, ene 4 mam ze dost, manj kot 4 mi je pa mal premal. Cveka, ma niti ne (studiram), razen ce pac spremljanje, gledanje okol sebe, pomen to. saj sifre ze poznamo, tko da, interpretiras pa si skoz zadeve....zato pa mi je vsec astrologija, k je 'vse not'. aha Lisbona, Luna in Pluton v 8., spis kot polh! Zanimivo in cudno v bistvu tud mal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 js mam pa v 12. sonce in venero, v 8. saturna razn če nimam kakih skrbi spom kot top....sem že zraven metala spala...in to je bil ful naglas, pa me je vseen uspaval...ostali so sam kak lahka spimza lahko noč mam pa vedno bolj pogosto metal(al progresivni al pa gothic ) kake mirne varjante me čist znervirajo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 aha Lisbona, Luna in Pluton v 8., spis kot polh! Zanimivo in cudno v bistvu tud mal. najbrž je res čudno ,če ti tako napišeš. Luna je še v konjukciji z uranom,ki pa je že v 9.hiši.Pluton tvori same pozitivne aspekte,luna pa skor same slabe... Res,spim zelo trdno...sam zbudim se pa taka čist zbita ponavadi...In nisem jutrani tip človeka...zjutri znam bit prav zoprna in ne da se mi govorit..vsaj do kakih 8h. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Marsa 5 ur spanja. , jaz rabim tudi veliko spanja, 8 do 9 ur, vendar spim večkrat nemirno. Natalno imam Pluton v 8. hiši, Pluton kvadrat Asc. , tranzitni Pluton v 12. hiši. Luno pa natalno v 2. hiši. Moj fant pa spi res odlično. natalno ima v 12. hiši Sonce, Merkur in Venero, drugače pa ima luno v 3. hiši, Pluton v 5., Neptun v 7. Ne vem kaj bi lahko pri njemu prispevalo k tako dobremu spancu. . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Heeej! Neverjetno! ... glih sem pod streho spravla en promil enga textka (astro).. pa se moram mal osvezit (glavo).. v bistvu sem pa *v tem*..no in sem razmisljala, da bi sla spet mal v tole temo (pa se sashi chekirala za otrocka, ce bi kej najdl, razen da pac otroc so taki al pa drugacni, moj recimo tud nc ni spal ).No in si glih osvezila!tko da je bla tema lepo prikladno na vrhu. Tvoj fant?ja sonce in venera v 12. - nic ga ne obremenjuje, ima v bistvu cisto vest in dobr spi... pa to.. recimo, ni to zdaj nujno osnovni *vzrok*, a to mi je recimo prislo na misel. nemirno.. dobr si napisala (zase).. k eni mislijo, da slabo spijo, v bistvu pa sam nemirno. tko kt eni mislijo, da je en zivcen (recimo jaz ), v resnic je pa sam hiperaktiven oz. ima prevec energije. jaz tud spim odlicno (je pa res, da se tega tud naucis, nekak, pa clo jaz sem *v mladosti* rabla vec spanca).zdaj pa kvalitetno spim. sam mam pa odstekan ritem (jasno, ce jaz dol padem ob 22h, k sem sesuta, sem ob 3h pokonc! takrat pa ne mros omar prestavljat ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.