Houston 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Spoštovani, Vabljeni k sodelovanju v spletni anketi (ankete.cati.si/fdv-splet2) o slovenskih spletnih forumih, ki je del raziskave "Družbeni potencial slovenskih spletnih forumov"" Centra za metodologijo in informatiko. Za vaše sodelovanje, ki je bistvenega pomena za kvaliteto podatkov, se vnaprej zahvaljujem in vas lepo pozdravljam, Jana ŠtraklAbsolventka Družboslovne informatike na Fakulteti za družbene vede Objava je dovoljena s strani administratorja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Ce zelis, da ti pomagamo, daj direkt link, nihce ne bo iskal po spletu... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Tule je: Anketa o forumih Sem že izpolnila ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 sem hotela, pa se je vmes sesulo, zdaj pa čakam, če se bo dalo do konca rešit anketo. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Sem. Sam me je na koncu strah postalo, da moje letnice rojstva sploh nimajo na seznamu... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 rešila Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Sem. Sam me je na koncu strah postalo, da moje letnice rojstva sploh nimajo na seznamu... Astra To pomeni da si starejša od 87 ali mlajša od 8 let... Izpolnil... Zanimivo da je ravno o luninem forumu toliko vprašanj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 To pomeni da si starejša od 87 ali mlajša od 8 let... Izpolnil... Zanimivo da je ravno o luninem forumu toliko vprašanj... probaj odpikat samo enga,,,politichnega Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Zanimivo da je ravno o luninem forumu toliko vprašanj... tolk zanimivo morda, kot to, da je v tem hipu na LNF 344 (preden sem osvezila pa 387) folka gor.Po mojem skromnem mnenju v SLO ni prav veliko forumov, ki se lohk (po)hvali s tem...no, morda pa se motim, saj nisem tolk dejavna na teh podrocjih in poznam 5 forumov, recimo, ali niti tolk ne. ampak menim vseen, da jih ni velik s takimi ciframi. sicer pa je mozno (po mojem laicnem mnenju), da te od tedaj, ko napises da si tle, nekak odpelje v ta sklop vprasanj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 tolk zanimivo morda, kot to, da je v tem hipu na LNF 344 (preden sem osvezila <da bomo ja cimbolj natancni> pa 387) folka gor.Po mojem skromnem mnenju v SLO ni prav veliko forumov, ki se lohk (po)hvali s tem...no, morda pa se motim, saj nisem tolk dejavna na teh podrocjih in poznam 5 forumov, recimo, ali niti tolk ne. ampak menim vseen, da jih ni velik s takimi ciframi. sicer pa je mozno (po mojem laicnem mnenju), da te od tedaj, ko napises da si tle, nekak odpelje v ta sklop vprasanj. Firbec... Šel gledat SIOL forum... Prisotnih 245, od tega 21 članov in 224 gostov... In to na forumu ki ima 19 116 članov, aktivnih 1404... Da o prispevkih ne bi... To pomeni da je LNF ZELO viden... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Zanimivo da je ravno o luninem forumu toliko vprašanj... Mogoč tud zato, ker je na luninem forumu podala anketo.... Ker je anketa kar zahtevna je pametno, da osredotoči vprašanja na forum katerega člani so anketiranci, ne......Da pa je forum pa tko ni dvoma Rešu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 nardila. fajn anketa Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Sem rešila. A je lunček zato tolk omenjen, ker smo vsi označili, da smo tu?Druge pa sprašujejo tudi o drugih forumih? Težko rečem, ker finance pa medover sam berem... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Ja itak, saj ti rečejo zdaj se pa skoncentriraj samo na... in potem pač napišejo tistga, ki si ga označil, da ga največ uporabljaš. pol naprej so pa vprašanja ista.. isti princip kot tlele, ko se prijaviš pa te pol čaka Dobrodošla, Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 No, sej se mi je zdel, da je sam to fora tenks Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 done Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.