Skoči na vsebino

misli kreirajo materialno realnost

janko

Recommended Posts

nism neki hud retorik, sam kdor bo hotu, bo že vedu o čem govorim.

učas gruntam, da če je res, da naše misli nekje kreirajo neko realnost, ki se bo materializirala, ko se bo teh misli nabral zadost, pol sploh ne vem, kva, če sploh kej, mogoč še najbolš nč, če bi se le dal, ko preberem, da je neki terminator meu obiska 100 miljonou u kinu, da o pokemončkih za otroke sploh ne govorim...

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 78
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

učas gruntam, da če je res, da naše misli nekje kreirajo neko realnost, ki se bo materializirala, ko se bo teh misli nabral zadost, pol sploh ne vem, kva, če sploh kej, mogoč še najbolš nč, če bi se le dal, ko preberem, da je neki terminator meu obiska 100 miljonou u kinu, da o pokemončkih za otroke sploh ne govorim...

JA/LOTO x:Dx TUD

Zase zanesljivo vem, da to deluje. Moje misli vplivajo na moje življenje, bolj srčne kot so, prej in v večji meri se udejanjijo. Prepričana sem celo, da se da z načrtnim usmerjanjem misli v določeno smer bistveno spremeniti svoje življenje in doseči cilje, ki se nam morda zdijo neuresničljivi. Za Pokemone sem nekoč brala, da so narejeni, da poneumljajo. Moja otroka sta jih preživela brez kakšnih posledic, sta se pa ob njih učila agleščino že v vrtcu in v takrat še dokaj materialistčnem svetu začela razmišljati o nadnaravnem, kar se mi sploh ni zdelo slabo. Mislim, da take na hitro in površno narejeni idoli niso dovolj sugestivni, da bi se lahko v kakršnikoli obliki materializirali, so pa droga, ki omalja in odvrača od usmerjenega mišljenja, to pa ja.

Dr. Dolittle je fantazijski lik.

sej mogoče ne bom govorila o isti zadevi, ampak spoznala sem da moje misli ustvarjajo neko lažno sliko realnosti, katera je odsev teh misli, vendar z resničnostjo nima opraviti ama baš nič...trenutno sem v fazi sprememb in lahko z zagotovostjo trdim da je večina mojih "predvidevanj" izhajala iz mojih strahov in z realnostjo nimajo nič opraviti...

jaz se s tem strinjam 100 %... saj imajo koncno vsake oci svojega malarja, kar zame pomeni, da eno stvar nekdo vidi tako, drugi spet drugace :palec: ... in da stvari samo so, mi pa jim dajemo pridevek dobre ali slabe, kar je odvisno od nase volje, nase vzgoje , nasih vrednot itd xDDx ...

ce vstanes zjutraj slabe volje, potem ti gre ponavadi vse narobe, ce pa se ti zgodi kaj dobrega, potem ful sijes in ima vse svetlejse barve x:o)x ....

glede pokemonov se jaz prevec ne sekiram, saj ne morem vplovati na proizvodnjo in prikaz taksnih bedarij... edino, kar lahko je, da svojim otrokom poskusam razloziti, kaj in kako , pa se tukaj nimam nevemkaksnega vpliva, kaksno sliko si bodo oni ustvarili... sploh pa vsaka stvar ima svoj namen, tako tudi pokemoni ( mogoce je potrebno nekatere poneumit do konca, da bodo spregledali x8Dx x:Dx ..)

Bodite lepo

Mojca

Je res, vendar ne v smislu materializiranja nečesa, kar je izven ratio konteksta...

Kreativne misli spodbudijo kreativnost in preko povezav in vsebinske imaginacije pa je možno pričakovati udejanjenje, vendar ne gre tu pričakovati nekih čarovnij, prej na nek način uresničitev neke ideje, katera dobiva formo preko želje in se dodela preko vztrajnosti, do nečesa imenovanega...

Gre zgolj za odnose in sicer od sebe preko drugega nazaj do sebe in od sebe do drugih, reakcija je pa itak posledica teh povezav, ane.

Lahko vzamemo en hipotetični primer: recimo, bereš tele moje besede in ne glede ali jih jemlješ kot brezvezne, je dejstvo, da se za trenutek ukvarjaš s tem in zamudiš nekaj, kar bi sicer storil, če bi se ukvarjal s čim drugim in bi se kasneje pokazalo v neki drugi stvari kot se bo morda sicer...

Tko to gre, veš, ničesar ni, kar bi ne imelo nekega smisla...

sej mogoče ne bom govorila o isti zadevi, ampak spoznala sem da moje misli ustvarjajo neko lažno sliko realnosti, katera je odsev teh misli, vendar z resničnostjo nima opraviti ama baš nič...trenutno sem v fazi sprememb in lahko z zagotovostjo trdim da je večina mojih "predvidevanj" izhajala iz mojih strahov in z realnostjo nimajo nič opraviti...

Itak, vse je v glavi vsaka imaginacija je slika privzete realnosti, kaj pa drugega, odsev je prava beseda, kakor bi se pred špegu postavli in gledali tisto, kar želimo, vendar je opazujoče odvisno od razmerja z opazujočim, z realnostjo pa ima veliko opravit, ker vsaka obremenjenost z zunanjimi dejavniki ali pa kar z lastnim egom pogojuje prenos imaginacije v reality...

Brez dvomov ni strahov in slika je čista, ker odsev je čist glede na mirnost odsevanega...

Wauuu, Unis, tole je pa odličen prispevek in ne dopušča kaj dosti replicirat s komentarji, k si že vse zajel tu xDDx

Pa saj kar naprej ponavljam, da je izpostavljanje ega in njegovo napihovanje tista ovira, suma sumarum vseh ovir, katere nas ovirajo v lajfu in razen nas samih ni nikogar, ki bi nam pri tej odisejadi pomagal, vsaj konstruktivno ne ( zopet ego, hehehe )...človek je v resnici vedno sam, ne glede na čas...niti ljudi...

Pokemoni...hmmm, sem že videl, ja in je tko, da je vse tisto, kar spodbuja otrokovo dovzetnost zaznavanja in kreativnost ter spoznavanjem med imaginacijo in realnostjo ( vsak se kasneje obrne po svojem merilu ), torej ni nič narobe s Pokemoni, niti katerimi drugimi tovrstnimi dejavniki...

Kaj vem, meni so bili vedno vsebinsko bližji Disneyevi liki, vendar ima vsak čas svoje vzporednice in moramo na te stvari gledati s strani namena, kateri je pa nekaj dati otroku, nekaj, kar se tiče le njega v tistem trenutku...tko, no...

Boljš to, kakor biti zatiran ali kako drugače prepuščen svetu brez imaginacije, ane?

In aja, za vse ne-izjeme, k boste kričali, da moram skrajšat moje klobasanje.Ok.

Bom vse tisto zgori strnu v kratko in jedrnato sporočilo.Brez nobenega olepšavanja in dodajanja balasta.Kratko, čisto in jedrnato.Tako kot si vedno želite, da bi unis pisal.Bistvo. Ok.

Pripravljen?

Ti si mona.

:)

Hehehe, Unis, pa saj smo vsi ene mone, kaj pa drugega, vsak na svoj način, vendar je brez veze to izpostavljat, k vsak zase ve, kolkšna mona je, al pa ne, nima veze, sam tko se zopet ego dviga izpod pokrova, vedno, kadar komu rečemo, da je mona, razen ko gre za kakšno Simono, katera vsebuje si in mono, hehehe

Ti nč krajšat postov, k so čist v redu, saj tisti, kdor noče jih pa ni treba prebirat, jaz jih vsekakor bom...

Ok jaz sem unis. Ah le eno unis pozablja, da vedno s prstom kaže in pridiga o resničnosti gledanega, kjer kot kompenzacijski primer izpostavlja slično identično točko čaščenja. Naprimer pokeman in duhovnost - čaščenje vil in objemanje dreves, kjer se obešaš na simboliko. Iz katere lahko narediš kar hočeš.

A pa resnično lahko narediš to kar želiš? mislm, da ne. simbolika je vpisana v tebi v podzavsti v družbi. Čeprav se boš skušal boriti proti njej boš vedno zapisan v njen. Pokeman bo še vedno simbol materialnega. Pripomoček kjer lahko na svojega ljubljenčka pozabiš in restartaš gor. Narava bo vedno simbol naravnega obstoječega spreminjajočega samo po sebi - že dano in čakajoče tam, da te objame, če si pustiš.

...in tak isto se lahko vedno obrneš k enemu bogu, ki pa nikoli ne bo pravi vedno bo lažni - če bo dedek mraz. Bo le moč kreacije tvojih misli - nikoli Bog. kaj bo bog -> tvoje sporočilo svetu resnično samozavedno, tebe in njih vodeče....

in ja zakaj ne nebi nosil rumene za bolše počutje, zakaj ne risal vilinske simbole, zakaj ne verjel v srce , zakaj ne?

Mogoče zato, da bom lahko posegel po steklenici vina, obležel deprisiven doma s svojimi morečimi problemi brez rumene barve, se zakajal s travo kritično gledajoč svet okoli sebe - zakaj pa ne ?

Mogoče je boljše bit omejen in se upirat simboliki obstoječega, mogoče je flaša vina res boljši odgovor :palec:

Sicer ja simolika je zelo konvertabilna ampak, če bi bila toliko kot ti praviš - potem se ljudejm, ki mislijo, da so pa določene stvari dobre za njih nebi dogajale slabe x;)x

Osamljen pa si le toliko kolikr tvoj um potrebuje aktivnost. Aktivnost pa je lahko tud pogovor z Bogom , kontakt z njim, pravilen miselni tok.

... in ker več kot očitno ne vem o čem govorim bom utihnu....

Brez podpisa

(popravljeno)

Ok jaz sem unis. Ah le eno unis pozablja, da vedno s prstom kaže in pridiga o resničnosti gledanega, kjer kot kompenzacijski primer izpostavlja slično identično točko čaščenja. Naprimer pokeman in duhovnost - čaščenje vil in objemanje dreves, kjer se obešaš na simboliko. Iz katere lahko narediš kar hočeš.

A pa resnično lahko narediš to kar želiš? mislm, da ne. simbolika je vpisana v tebi v podzavsti v družbi. Čeprav se boš skušal boriti proti njej boš vedno zapisan v njen. Pokeman bo še vedno simbol materialnega. Pripomoček kjer lahko na svojega ljubljenčka pozabiš in restartaš gor. Narava bo vedno simbol naravnega obstoječega spreminjajočega samo po sebi - že dano in čakajoče tam, da te objame, če si pustiš.

...in tak isto se lahko vedno obrneš k enemu bogu, ki pa nikoli ne bo pravi vedno bo lažni - če bo dedek mraz. Bo le moč kreacije tvojih misli - nikoli Bog. kaj bo bog -> tvoje sporočilo svetu resnično samozavedno, tebe in njih vodeče....

in ja zakaj ne nebi nosil rumene za bolše počutje, zakaj ne risal vilinske simbole, zakaj ne verjel v srce , zakaj ne?

Mogoče zato, da bom lahko posegel po steklenici vina, obležel deprisiven doma s svojimi morečimi problemi brez rumene barve, se zakajal s travo kritično gledajoč svet okoli sebe - zakaj pa ne ?

Mogoče je boljše bit omejen in se upirat simboliki obstoječega, mogoče je flaša vina res boljši odgovor :palec:

Sicer ja simolika je zelo konvertabilna ampak, če bi bila toliko kot ti praviš - potem se ljudejm, ki mislijo, da so pa določene stvari dobre za njih nebi dogajale slabe x;)x

Osamljen pa si le toliko kolikr tvoj um potrebuje aktivnost. Aktivnost pa je lahko tud pogovor z Bogom , kontakt z njim, pravilen miselni tok.

... in ker več kot očitno ne vem o čem govorim bom utihnu....

xDDx xDDx xDDx

Več kot očitno je le to, da ne razumem, zakaj neki bi utihnu??? Pa, da ne veš, o čem govoriš? Hej, stoj za besedami, katere izgovoriš, ker so vse misli, katere imamo za dobre tudi dejansko dobre in se ne oziraj na mišljenje drugih, ker vsak ima pač svojo voljo in svoje poglede na lajf, ane?

Če Unis pove nekaj, ti pa nekaj drugega, to še ne pomeni, da ima kdo od vaju prav ali narobe...

Dovolj je beseda, katera bo nekomu nekaj povedala in že se izkaže tisti prav, ki pa spet ni za vse enak...

V onem postu sem našel nekaj meni dobrega in v tvojem sem tudi našel nekaj dobrega, kar je pač moje merilo in kdo drug bo verjetno našel več, kakšen pa tudi nič, kar pa je malo verjetno, zato nikoli več ne reci na glas, da ne veš, o čem govoriš xDDx

................................................................................

.................................................................................

......

Popravljeno -> ardent

Na še enkrat - prav resnično ne vem o čem govorim :palec: Sicer moj namen ni bil to izpostavljat ampak v konkretnem primeru je to služilo svojemu namenu. Če bi trdil, da dejansko nekaj vem bi bil samo podoben puhli množici, ki me obdaja in tako bi teptal po lastni skromnosti, ki je edini resnični faktor mojega pravega stanja. Gre dejansko samo za verovanja in ne Vedenja.

In pa prilagam nov merilni sistem kako se izognit unisovi kritiki - ziher ne bo spregledal x:Dx

Sem kokoš. Za mano teče petelin, da bi me naskočil.

Če se ustavim, bodo rekli da sem kurba,

če bom se naprej tekla, bom brez sexa....

najboljse bo, da se spotaknem!

Em Janko z materializacijo misli je pa tako, da dejansko n boš z njimi ustvaru le toliko, kolikor bodo tvoje misli uplivale na druge. Ponavadi nezavedno.

Hmm teorija kaosa bi kar ustrezala verjetno. Še njabolje je da te boli kurac in probaš delovat v skladu s svojim najglobjim notranjim čutenjem in s s čutenjem okolice in impulzov, ki jih ta pošilja. Le kako lahko nekdo drug ve kaj je zame njaboljše - pa čeprav ga nekej zadaj prosim za ta nasvet? Problem je le kako resnično začutiti tisto resnično....verjetno vaja dela mojstra in mojster dela vajo.

Brez podpisa

Na še enkrat - prav resnično ne vem o čem govorim :palec: Sicer moj namen ni bil to izpostavljat ampak v konkretnem primeru je to služilo svojemu namenu. Če bi trdil, da dejansko nekaj vem bi bil samo podoben puhli množici, ki me obdaja in tako bi teptal po lastni skromnosti, ki je edini resnični faktor mojega pravega stanja. Gre dejansko samo za verovanja in ne Vedenja.

In pa prilagam nov merilni sistem kako se izognit unisovi kritiki - ziher ne bo spregledal x:Dx

Sem kokoš. Za mano teče petelin, da bi me naskočil.

Če se ustavim, bodo rekli da sem kurba,

če bom se naprej tekla, bom brez sexa....

najboljse bo, da se spotaknem!

Še boljše: sem petelin in za mano teče kura, k me ne zanima, kaj bi rada...

Če pa ona ve, je pa itak njen problem...

Najboljše, da grem naprej,

se bo že spotaknila xDDx

Glede tvoje ponovitve o nič vedenju pa naj ostane ta prosojna tančica, če želiš, vendar se skoznjo vidi, hehehe

Ne lej ne razumeš;

- ne vem nič o Bogu

- malo več o simboliki

- skoraj nič o pokemanih

Torej tančica naj le ostane, ker očitno, se vidi v njej le to, kar posameznik vidi v sebi ....

Itak, vsi smo si špegu, ane xDDx

Ni panike, saj nisem prišel provocirat sem gor xDDx

Saj tud jaz ne vem ničesar, tko, da nč bat...

Matr, pa WTF so ti pokemoni? Moram nekje pogledat, kva je to za eno čudo, k je tolk govora o njih xrolleyesx

Ok, berem vaše poste in se ne morem načuditi koliko modrosti je skompresiranih v parih vrsticah. Vse vam je jasno. Nobenih problemov.

Vsako še tako majhno pizdarijo obrnete sebi v prid in jo tako pretvorite v možnost rasti lastnega ega. Jaza. Nikakor pa sebe. No. Tukaj je odprta fronta debatate kaj si sploh ti in kaj je tvoj ego. In nato mi pravijo v istih postih, iste modrosti da tebe sploh ni, ker sebe ne moreš poimenovati in popredalčkati v besedah. Si antidelec v snovnem svetu, duša tvoja je nasprotje minljivega telesa.

Lepo, res lepo a kaj sploh to pomeni?

Vse okoli nas, vključno z nami, vibrira.Tvoja misel, tvo stremenjemj ukaz, so kot nitke izpuščene na prostost, ki drobceno bingljajo in narahlo udrihajo po sebi in v vsem kar je-božji zavesti.

In ti, kot delec v katerem je zbrana vsa celota, veš, da imaš svoj namen, tako kot zobniki, ki se natančno prilegajo mehanizmu v uri, tvoj kompas je tvoje srce.

In ti veš, da trpiš takrat, ko nisi naravnan sam s sabo, posledično ne ujameš koraka s harmonijo okoli tebe in v tebi-vesolju.

Veš, da lepote narave in vsega kar je, ne moreš popolnoma ujeti v razumu, prav zaradi tega svoje največje upe in cilje in življenje samo postaviš na temelj ljubezni.

O njej lahko pišeš o njej lahko govoriš, a čutiš, da vsak vdih, ki te loči do smrti je vreden samo takrat, ko dihaš in deluješ v ljubezni.

da..waaw..kako lepo..

kaj vse lepega in poučnega lahko napišem.

In sam se dobro zavedam, da vse to je le sranje, ki sem ga skupaj nametal in na take fore lahko vsem dobrim "spiritualnim" punčkam v hlačke zlezem.

Preverjeno.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec: dobra taktika, strateško načrtovanje, libido ruls

Tvoje oči mi sevajo tvojo realnost.

Naravnam se po tebi, vstopim v tvoj svet, vem kje imaš zastavljene meje in vem kaj ti je sveto.

Z mojimi dejanji vplivam na tvoje misli in tako na tvojo realnost.

In ti misliš, da živiš resnično življenje. In ti misliš, da na take fore pa ja ne padeš. In dobro me poslušaj, ko ti zadnjič povem. Ljudi manipuliraš in sam si manipuliran. Če še vedno tripaš na neskončnost vsega, te potlej vprašam... kaj v večnosti pomenijo tvoji minljivi dosežki?

In tvoj odgovor vem in tvoj odgovor poznam.. Vse sem že slišal, vse sem že uporabil.

A misliš, da sem boljši od tebe?

Samo takrat, ko se ti počutiš iz moje strani izzvanega.

Tavam v lastni temi in sam si lahko prižgem luč. Ne počnem tega, ne smem.

Nisem boljši ne slabši, ampak ti s svojim neskončnim trudom po boljšem jazu, misliš, da napreduješ v boljšega človeka v neskončnem trenutku vsega kar je?

Komu lažeš? In kdo ti laže?

In od kje tebi moč, da označiš pokemone kot poneumljanje?

Pomisli.

Pokemoni so simbol. Kakšen simbol iz tega narediš, tvoja osebna stvar.

Iz pokemonov lahko naredim sam temelj čaščenja in ta temelj čaščenja prav tako izničim.

Ti pa se oblačiš rumeno za boljše počutje, rišeš vilinske simbole in objemaš drevesa v gozdu, da bi začutil vilinske škrate, ki prebivajo v njih, v obliki energije.

KAAJ?

In nato mi boš z istim prstom pokazal na pokemone, kot izmišljene in z nobeno tezo samo zato, ker so narisani, za otroke in ne morejo ti ponuditi nobene rasti.

In veš kaj. Od vsega začetka pozabljaš, da tvoje misli kreirajo tvojo realnost.

Ne..ne kreirajo.Tvoje misli BLAŽIJO realnost.

Vse kar je, je tako kot je. Ti s svojimi mislimi narediš ven dramo ali pa štalo. In ti s svojim razumom se obrneš k bogu, ostržku, dedku mrazu al pa k palčku smuku, da ti dajo moč in energijo v teh..težkih časih neuspeha.

x:Dx x:Dx x:Dx x8Dx jao,kje jih jemlješ

Verjamem in upam, da bo jutri boljše. Pokonci me drži samo še misel na boljšo prihodnost. Za boljši jutri, za lepše življenje..hej, tudi za boljše življenje PO življenju (smrti) je vredno trpet.

Trpiš in se smeješ. Ha ha, živim v svetu polnem nesrečnih ljudi, ki si v svojim mislih kreirajo boljšo realnost.

Razlike med pijancem in domišljavcem -ni.

Pijanec je vsaj bolj realen od tebe in potrebuje resničen alkohol, da se napije.

Ti se ga pa napijaš sam s sabo. S svojimi mislimi, ki waw, kreirajo tvojo materialnost IN duhovnost.

Ne moreš tega ločit.

Si vse v enem, navidezno smo trije mušketirji,

resnično smo vsi zmeraj zase.

in ti, drago moje prase

rasteš v duhovnosti po boljšem sebi. Z istimi metodami meriš napredek duhovne rasti, kot trgovec meri svojo uspešnost s prodajo.

in unis to dela in unis se tega zaveda.

Smešni ste mi, prav res, še najbolj smešen od vseh se mi pa zdi samo unis k gleda kaj si dela in kako si potem laže, da je vse kul in tko kot mora bit.

V svoji lastni resničnosti, seveda.

Ne poskušaj razumet zakaj to tako dela.Verjemi sebi na besedo.

Vprašaj se raje.. zakaj?

Čemu je potem smisel vsega, če nase vplivam z lastno realnostjo, omejen z lastnimi mislimi?

In vse kar sem, je v meni.

In vse kar nisem, je okoli mene.

ko vse to veš, razumeš in občutiš na tak način, da ne verjameš slepo na besedo..v tvoje misli privre samo samcato vprašanje... zakaj.

zakaj si to delam, zakaj to počnem

zakaj to dopuščam in zakaj to ne smem.

tega ti ne morem povedat, to preprosto sam spoznaš.

tvoj bog in vsa objektivnost, nikoli ni in bo obstajala izven tebe.

Sam si svoj kreator, ujet v lastnem peklu razuma, objet v lastnem občutju nebes.

nato..vidiš...začutiš v sebi..da si samo ti... in vse to nima smisla.

Zunanjega smisla-skupnega smisla.

imam možnost, da se zavedam lastnega življenja na tem majhnem planetu, ki je poseljen z miljardami kresničk.

Vsi tako tesno in skupaj živimo.

in ko se unis zave po dolgem času lastne iluzije, da je človek sam sebi svoj smisel, postane njegova resničnost grenkobna.

tako skupaj in tako daleč. bolj osamljenih ljudi še videl ni.

Naj mu nekdo reče, da temu ni tako. Naj nekdo reče, da to ni pravi razlog, da človek išče sočloveka samo zaradi osamljenosti.Da človek ne naredi samomora, ker se počuti odtujen in nevreden življenja.Osamljenega življenja.

Da človek si ni izmislil neskončno število iger in drugih zvrsti zabave samo zato, da bi ga premamile in bi pozabil na lastno osamljenost.

Naj me nekdo resnično potolaži s svojimi besedami in mi obljubi, da temu ni tako.

Naj mi nekdo z vso resničnostjo, ki jo premore zagotovi, da, ko človek razbije mayo, iluzijo, se ne znajde popolnoma sam. Odtujen. Osamljen.

In da človek zaradi tega razloga si ni izmislil ali občutil, da nekdo te tam zgoraj čaka.

Da v resnici nisi osamljen, v resnici imaš boga in k bogu se vrneš.

Moja realnost moji materialni resničnosti in moji čuti temu nasprotujejo.

Da, borim se proti temu. In se smejem.

Sam sebe se tako zamotim, da pozabim kako resnično človek je lahko osamljen.

Hvala bogu za internet in muziko in ples in kvačkanje in..

saj veš..Ko človek reče, brez tega in tega pa ne morem živeti..

le kdo sploh živi v svetu, ki ga ni?

Eh, ne morem, da te neb mela rada...če te to kaj potolaži...

pa pokemone tud maram,

osamljena pa nisem, vsepovsod najdem kaj lepega, al me pa kaj lepega najde, sam ne zastopim, zakaj tega prej nisem nič videla...

verjetno kake posebne sorte kurja slepota x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:Dx x:Dx heh men je ostala od teh pokemonov sam fantastična pokemonska preobrazba...

iz nedolžne kuglce v monstruma :vragec:

x^x pa uni fantastični efekti ki trgajo možgane, psihologi pravijo da so menda jako nevarne, da ti kr razčeperi možgane....

hja, se vprašam, koliko smetja se na tak jako nedolžn način absorbira v možgane, v zavest, podzavest :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Lia:

Eh, ne morem, da te neb mela rada...če te to kaj potolaži...

pa pokemone tud maram,

osamljena pa nisem, vsepovsod najdem kaj lepega, al me pa kaj lepega najde, sam ne zastopim, zakaj tega prej nisem nič videla...

verjetno kake posebne sorte kurja slepota

Hehehe, si dobr povedala tole, vsake toliko se najde kak podoben razlagalec naše biti in nas ravno s tem prepriča v naš prav, ane, si pa našla prave besede, medtem, ko sem jaz celo vrečo besed nazaj nasul, si ti pometla vse skupaj z nekaj besedami, kul, res xDDx

Hej, Unis, mene pa zanima, kaj WTF je s tem boljši pa te stvari? Menda se ne gremo, kdo je boljši, vsaj jaz tega ne vidim, ker s takšno bedo se pa res ne bi ukvarjal...hmmm, kaj pridobimo s tem, da bi kdo bil kaj več od drugega? Kakšna je nagrada? Tisto zgoraj se ni nanašalo konkretno nate in sploh ne razumem, zakaj jemlješ stvari tko osebno, po drugi strani pa odsevaš ultra samozavest in pol spet pošlješ vse skupaj tja v tri...

Zakaj se enostavno ne pogovarjaš, al pa raje malo tko, ane xDDx

Sem že ugotovil, da govoriš stvari tko retorično, vendar vedno vmes nekaj poveš in pol je treba ostalo izločit pa dobiš tisto, kar želiš povedat...hmmm, zanimivo xDDx

Mah, res se te pizdarije nonstop dogajajo, k bedaki se spuščajo v druge, ampak le zaradi tega, ker se iz svoje ničevosti lajfa, k so en navaden plevel, tko ogledujejo okrog in kreteni kr zavohajo take, ki so iznad podna v mentalnem smislu in se jim zrola pa kr neki, ane...Če b svoje podstrešje pričel pospravljat, bi mel dela za cel kajf xDDx

Drgač pa me prou nč ne zanima, kaj kdo govori in si nič ne prizadevam, da ne bi slabo mislili o meni, ker mi dol visi mišljenje drugih pa tud boljši nočem biti od njih, k sem že itak, v takšnih primerih xDDx

Saj v pižamah so že oni norci, torej sem za njih v pižami vsakič, ko se srečamo, ane xmusicx

Tega odgovora pa nisi imel na zalogi, hehehe

Mah, sej res kr neki posplošujem, vse skupi pa to, sam fora je v tem, da ni posplošeno, le brezvezniki so v večjem številu xrolleyesx

V pižami pa ne bi hodil, k tolk mi pa tud ni vseeno, vidiš, nihče ni popoln, niti jaz, hehehe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...