Skoči na vsebino

misli kreirajo materialno realnost

janko

Recommended Posts

prav rada bi vidla modela...ki bi prišel v pižami v službo...k nam...mislim da ga naš direktor napoti naravnost v Begunje :sori:

tko to je...pa če si še bolj dopovedujemo karkol drugega...

pižama je za psat...in še tam je velikokrat odveč x:px

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 78
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

prav rada bi vidla modela...ki bi prišel v pižami v službo...k nam...mislim da ga naš direktor napoti naravnost v Begunje :sori:

tko to je...pa če si še bolj dopovedujemo karkol drugega...

pižama je za psat...in še tam je velikokrat odveč x:px

Itak, sej tud Unis neb u pižami naokro hodi, vsaj dolgo ne, hehehe...

saj vem, da ne bi hodil v piđami.

Si pa miže napisal vso tisto modrost o norcih, ki druge gledajo..

mogoče se boš zbudu, ko te bo en dan kdo pahnu po stopnicah : )

Če na distanci držim tiste, kateri mentalno obračajo kolesa splošnega mišljenja, zakaj bi jim pa klovna špilu? Kaj s tem dokažem? Edino to, da bodo prepričani, da je edino njihovo tralala mišljenje pravilno, vsi ostali, ki smo razmišljujoči pa smo za njih malo tko, ane?

Mah, špilat klovna...špilaš ga samo, če ti tako misliš, da je....vsak človek zase ve, kaj in kako misli o določenih pojavih, zadevah, ljudeh.

Jaz sem prepričana zase, da če bi kdo mojih kolegov prišel v službo v pižami, da je zadaj en big deal in to za veliko nagrado x:Dx

k za brez veze se ne sprehajam/o v pižami...he he...mora biti že tehten razlog :vio:

Sapa vetra je vse kar je slaviti tu na zemlji: piha v to in ono smer, in ko spremeni stran neba spremeni ime. x^x

Mah, špilat klovna...špilaš ga samo, če ti tako misliš, da je....vsak človek zase ve, kaj in kako misli o določenih pojavih, zadevah, ljudeh.

Jaz sem prepričana zase, da če bi kdo mojih kolegov prišel v službo v pižami, da je zadaj en big deal in to za veliko nagrado x:Dx

k za brez veze se ne sprehajam/o v pižami...he he...mora biti že tehten razlog :vio:

Sapa vetra je vse kar je slaviti tu na zemlji: piha v to in ono smer, in ko spremeni stran neba spremeni ime. x^x

Ti ja, al pa kdo drug in celo jaz, vendar orto malomeščansko nastrojeni pa ne in se ne bi spraševali o kaki stavi...za njih nor od takrat naprej, pa konc...mulci!!! xDDx

zame špilaš klovna tko al tko.

Kaj je sprejemljivo in kaj ne, ni tvoje osebno mišljenje.

prilagajaš se družbenemu sprejemljivemu in ne svojemu sprejemljivemu.

velika razlika.

za celega klovna.

s prstom mahaš vse naokol

se bom raje umaknu, da me ne dregneš v oko.

V mojem svetu, kateri zajema moje prijatelje, podobno misleče, ki ne padajo na turbo folk senike pa hojladrijadrom parodije in se ne posmehujejo vsem in sebi samim, kateri imajo podstrešje pospravljeno in ne potrebujejo mask, ki gledajo in vidijo pa prisluhnejo in slišijo pa, katerim ni treba nikomur ničesar dokazovati, ja, resnično, po mojem osebnem mišljenju se ustvarjajo kriteriji sprejemljivega, seveda se tudi družbenim normam prilagajamo, vse do potrebne mere in ne blejamo kot ovčice ali kričimo kot Kalimero, kako je vse krivica pa kako je vse ničevo, nikakor, kajti družbeno sprejemljiva bitja smo, socialna bitja v duhu časa in duhovnosti ter samozavestnih pozicij glede sebe v družbi, vendar z lastnim mišljenjem, katero je moč upoštevat in ravno v tem pogledu lahko govorimo o posamezniku z lastnim jazom v sodobni družbi, neoviranim s strani arhetipov, kateri so prisotni le še v fosilnih marginalcih, ki vpijejo v nebo in kažejo drug na drugega, kako je drugi, ne ta ničev in asocialen, kar je nekrolog zombijem, ki životarijo v pričakovanju nečesa od družbe, katere koraka ne zmorejo ujeti in je negacija vsega pravilo, katerega redke izjeme vsekakor potrjujejo...

Vidiš, o tem in o teh govorim, pa ne pričakujem nekih razumevanj, niti z nekimi testi ne mislim dokazovati logičnih dejstev, saj kdor ni slep pa menda ja vidi, ane, sicer pa bohpomagaj xDDx

Će sem potemtakem klovn, pač sem, bolje kot pa kaj drugega, sicer sem pa mentalno blont in lohk govorim kr čem, hehehe...

V oko te pa ne bom dregnu, saj bi moral biti blizu, če bi bil blizu pa itak ne bi bilo potrebe po takšnem udejstvovanju, hehehe...

Še ena modrost zate: Noben človek ni otok, tudi otoki so nekdaj bili del celine...kaj sem jaz, vem sam, kaj si pa ti veš pa le ti, vse ostalo so pa pogovori med nami, brez dokazovanj, kdo je pametnejši, kajti vsak je pametnejši od mene in vsakega posameznika, razen od tistih, ki ne mislijo tako, k pa itak kaj dosti niti ne mislijo xDDx

spet kakor za koga :vragec:

jaz vidim stvar tako mislim tako...unis spet drugače...konec koncev..je pa itak vseeno, a nne x:Dx

se spomnim enega dogodka izpred 20 let...bila je zima..in sneg full pa mraz in tko...in je šel kolega za stavo čez celo mesto v plavutkah...tko saj veš je bil mehak in moker sneg...in folk ni dojemal, kaj se dogaja x^x pač tipu se je šlo dokazat, da lahko narediš kar češ..in danes je enen full poznan podjetnik v SLo, uspešen, kreativen,poseben...in nihče ne reče , da je nor ali tko malo....pač je drugačen..uf in še in še je bilo zgodb...zgodbic...hahahhahha x:px

Še ena modrost zate: Noben človek ni otok, tudi otoki so nekdaj bili del celine...kaj sem jaz, vem sam, kaj si pa ti veš pa le ti, vse ostalo so pa pogovori med nami, brez dokazovanj, kdo je pametnejši, kajti vsak je pametnejši od mene in vsakega posameznika, razen od tistih, ki ne mislijo tako, k pa itak kaj dosti niti ne mislijo xDDx

to sem nekočččččččč prebrala v eni knjigi: Nihče ni otok, čisto sam zase, vsak človek je kos celote, del človeštva, z njim povezan in v njegovo usodo vtkan kakor nit v mogočni preprogi usode našega življenja, tega našega časa, tega našega sveta......... x^x

Ja in življenje ni sen, a sanje so najlepši del življenja...VSE ostalo je teater x;)x

spet kakor za koga :vragec:

jaz vidim stvar tako mislim tako...unis spet drugače...konec koncev..je pa itak vseeno, a nne x:Dx

se spomnim enega dogodka izpred 20 let...bila je zima..in sneg full pa mraz in tko...in je šel kolega za stavo čez celo mesto v plavutkah...tko saj veš je bil mehak in moker sneg...in folk ni dojemal, kaj se dogaja x^x pač tipu se je šlo dokazat, da lahko narediš kar češ..in danes je enen full poznan podjetnik v SLo, uspešen, kreativen,poseben...in nihče ne reče , da je nor ali tko malo....pač je drugačen..uf in še in še je bilo zgodb...zgodbic...hahahhahha x:px

Vidiš, to je meni všeč, da ima vsak svoje mišljenje, se vsaj lahko normalno pogovarjamo, še bolj mi je pa všeč, če pustimo vsakemu svojo izbiro in s tem tudi drugi nam pustijo našo, kajti drugače iznenada zapademo v kognitivno disonanco, kar pa lih ne zgleda v razumnih pogovorih, ane?

Ja in življenje ni sen, a sanje so najlepši del življenja...VSE ostalo je teater x;)x

Zame je življenje igra in včasih sem mislila, da je samo od nas odvisno kako igramo svojo vlogo, danes sem drugačnega mnenja... ampak še vedno je igra in mi smo glavni kreatirji te igre (če odmislimo okolico) - lahko gremo preko ritma ki nam ga narekujejo drugi...

jaz sem recimo še vedno presenečena, kako se mi je podprla neka iluzija na kateri je slonelo vse moje trenutno mišljenje, razmišljanje skoraj celotno življenje zadnjih desetih let... razmišljala sem - ustvarila film, da se mi bo z enim dejanjem popolnoma podrl svet, na slabše... dejanje je bilo nujno potrebno, če želim obstati na Zemljici v kolikor toliko normalnem stanju ;) in to dejanje sem prelagala zaradi tega ker nisem hotela izgubit - iluzije...

pa se pokaže da s tem dejanjem na istem področju samo pridobim, da me je strah oviral, da sem si ustvarila najbolj črn scenarij, kaj bi bilo če bi bilo - zanimivo pa je, da ko sem bila enkrat sposobna sprejet na scenarij in sem naredila tisto dejanje sem ugotovila, da gre kolesje v drugo smer

kaj že želim povedat? da se bom pričela samo prepuščat življenju... itak gre svojo smer, kako bom pa reagirala - igra življenja

ksenia.bluss.pres

še nekdo, ki svoje neuspehe in prepreke v življenju poskuša osmisliti.

kaj pa ti počneš ob neuspehu al prepreki??? aja, pozabla, ti si Popolnost sama....ko je še ego zrasel nad 190 cm...malo za hec! x?x x:px

verjamem, da ima Vse svoj namen in svoj smisel. vem, da se VSE začne z mislijo.....

:mezik:

vse sledi Misli. ja ja, saj razumete, kar vam pišem...!!! x;)x

............pssssssssssst.....just relax with me..:)

Vsi večji misleci in modreci so izražali in pisali svoje misli in ideje, ter jih delili s svetom. Torej le kot izraz nepopolnosti ? Edina popolna stvar seveda je odsotnost vsega in narcisoidnost lastnega ega x:Dx :palec:
Brez podpisa

ok super.

sem sem prepričanja, da ni človeka, ki bi mu resnično dol viselo za mnenje drugih.

ker si sam reku, da ti resnično dol visi, ti pol ne bo težko se zame oblečt u piđamo in mi tud pokazat vse zgori napisano.

da ne boš samo tiste lepe besede pisu, tko kot sm jih vajen brat..vse skupi..ful generično..vse skupi..se že ponavla.

častim jzt piđamo, reci uro kje pa kdaj.

Uf, me prow zanima katere vrste nikalnega odgovora mi boš ponudu.

Ene par jih že mam v glavi, sam se bom pustu presenetit..

:eek:

bemu sunce, a veš da sn se v tvojih letih pa res v spalni srajci , če velja, ni bla glih pižama

je bil pa hec,ja so gledali ko ubrisani, folk z izbuljenimi očmi, jst sem se pa sam smejala x:o)x

ja luksus tisti cajti x:Ix zdaj si pa neb tega luksuza več privoščla, bi res še kdo s kakim jopičem prlaufal

ma pa svoboda gibanja le visoko ceno pr men, je neb zamenjala za rešetke na vratih in oknih x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ma pa svoboda gibanja le visoko ceno pr men, je neb zamenjala za rešetke na vratih in oknih x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec:

psu pa nagobchnik natikash

kje je pa nje4gova svoboda?

ajajaj... x:Dx

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x8Dx

naprej moraš kaj imet...psa recimo x:o)x

ali pa kaj temu podobnega x:Dx x:Dx x:Dx

x:Xx na eniga na smrčka

da ne bomo table POZOR HUD AAKHI nabijal na tvoja vrata x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x8Dx

naprej moraš kaj imet...psa recimo x:o)x

ali pa kaj temu podobnega x:Dx x:Dx x:Dx

x:Xx na eniga na smrčka

da ne bomo table POZOR HUD AAKHI nabijal na tvoja vrata x;)x

:vragec:

senks za x:Xx

na...teb tut enga x:Xx

s pravim prijemom pa prava oseba....pa je aakhi kuj na hrbtu, pa chohat.... x:px

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

še nekdo, ki svoje neuspehe in prepreke v življenju poskuša osmisliti.

sem razmišljala o temle veš... zame ni neuspehov, so samo prave in napačne odločitve, prepreke so mi pa izziv....

imam idejo, če boš kdaj v Zagorju, te povabim na pijačko, pa mi lahko med pogovorom rečem ama baš vse - ampak tko da sediva en nasproti drugega... in potem po tisti pijački, lahko o meni pišeš na forumu kar ti srce poželi, prav?

sploh me nisi užalil, dal si mi eno iztočnico da se še bolj spoznam... niti nisem ne vem vse te dneve o tem razmišljala, samo časa nisem imela da te povabim na pijačko...

in sploh te nimam za slabega, se mi zdi, da bo debata ob pijači zanimiva :palec:

A je to kakšna posebna oblika komunikacije, al kva?

Kadar nimam kaj povedat ali se ne morem odločiti, kaj bi rekel, takrat reče ali napišem le hmmm in nobenega ne žalim, ker forum ni namenjen temu, da razmetavamo žalitve naokrog in kar tko, brez veze, lohk tud tko, vendar ne vidim smisla, ker NIHČE nima večje vrednosti od drugega, posebej še, če je izkazovana na žaljiv način, ne glede koliko metrov dolge litanije pišemo, kar niti ni težko, vendar je bolj smiselno, če tudi kaj pomenijo in niso samo ena solata, k nimajo ne repa in ne glave, negirajo pa vse in vsakogar, razen sebe, da se tako zaščitijo pred tem, da bi se pred drugimi razkrinkali, k so sam svoj špegu in to počen špegu...

Dejmo no malo več razuma uporabit pa se predstavit kot razumno bitje in ne mešalec solate xrolleyesx

eh ti si še nov tule, pa pojma nimaš x:px x;)x sj počas se boš nauču, da duhovnost in pošiljanje v kurac stopata z roko v roki x:Dx

sam ne se sekirat, če to ne bo kr z dons na jutr, težka in trnjeva je naša duhovna pot in le redkim je dano da jih tole od šuba utrofi x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

eh ti si še nov tule, pa pojma nimaš x:px x;)x sj počas se boš nauču, da duhovnost in pošiljanje v kurac stopata z roko v roki x:Dx

sam ne se sekirat, če to ne bo kr z dons na jutr, težka in trnjeva je naša duhovna pot in le redkim je dano da jih tole od šuba utrofi x:Dx

a dej todika... pejd u kurac :vragec:

prkrajšala si ga za užitek trplenja, sladkega spoznanja in občutka svobode ob filingu biti poslan u kurac x^x x;)x x:px x:Dx x:Dx x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

janko veš kk je to x:Dx

....ja znam da me ljubite...volim i ja vas,

izpred oči mi se gubite, volim i ja vas, volim i ja vas!

x;)x

no a vidš užitka ob filingu bit poslan u kurac x:Dx x:Dx x:Dx že prepevaš x:px x;)x x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...