ardent 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 ah ti ardent sploh ne vidiš razsežnosti komunikacij, ni čudno da uporabljaš hmmm medmete. Ej, lej kaj se mi je prej zgodilo.Pred pol ure me je zmotu med tuširanjem.Sploh ne pozna nobene olike.On misli da ko prdne morm skočit sam zanga al kva?ponavadi je glih obratno, ma si je tokrat resnično iz srca močno želel, da sem seveda moral popustiti in dovoliti Bogu, da lahko končno spregovori z mano.Seveda sem mu pri tem vljudno obrazložil, da sedi na mojem prestolu. Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 bejži u kurac Glede na mojo izjemno kreativnost in naravno obdanost, to niti nebi smel biti tako velik problem Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2007 ej lubčki...ka pa če bi usi mi splezal iz kurca Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ej lubčki...ka pa če bi usi mi splezal iz kurca Ah ko si enkrat noter je tko lepo toplo, ugodje topline prelepe miline, le kam bi iz tu šel - k šakalom na plano, nabirat novo izkušnjo od življenja podano Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Khm, noter pa toplo pa to... A si preprican da nisi sfalil organa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2007 Ah ko si enkrat noter je tko lepo toplo, ugodje topline prelepe miline, le kam bi iz tu šel - k šakalom na plano, nabirat novo izkušnjo od življenja podano tole štekam približn tko, da če te pošlem u pi..o m...r, da mi boš še hvaležn za lepe želje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Khm, noter pa toplo pa to... A si preprican da nisi sfalil organa? Organi niso važni važen je Namen darovanja Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2007 Khm, noter pa toplo pa to... A si preprican da nisi sfalil organa? vidm da sva istočasno bla na isti valouni Organi niso važni važen je Namen darovanja z najlepšimi željami...pejd tja, kjer ti bo milo, lepo, ugodno in toplo (pa prid povedat ke to je pa kuko se tja pride ) Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 tole štekam približn tko, da če te pošlem u pi..o m...r, da mi boš še hvaležn za lepe želje Ah razumeš kot sam želiš http://www.drogart.org/forum/style_emoticons/drogart/naughty.gif Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Organi niso važni važen je Namen darovanja Tole pa ne mors tko splosno govort. Men je organ pri darovanjih se kako vazen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 vidm da sva istočasno bla na isti valouni z najlepšimi željami...pejd tja, kjer ti bo milo, lepo, ugodno in toplo (pa prid povedat ke to je pa kuko se tja pride ) Em sem že nazaj - navodila pa so -> greš v gozd se pod kup listja uležeš, počakaš, da lepo ti je toplo zapredeš - zapredeš kot maček in potem spizdiš ven na sonce pripovedovat svojo štorijo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2007 Tole pa ne mors tko splosno govort. Men je organ pri darovanjih se kako vazen no no sm že cviknu, da je teb ugodno in lepo pa toplo u akvariju Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 vidm da sva istočasno bla na isti valouni Ja, sva.Sej moski ze ponaravi velik misli posvecate temu.Zase bom pa raj kr tih. no no sm že cviknu, da je teb ugodno in lepo pa toplo u akvariju ne skrbi, ce je pa tko sm pa raj na suhem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2007 ne skrbi, ce je pa tko sm pa raj na suhem.thx. nam skrbeu... dodau pa tut rajš nč ne Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Tole pa ne mors tko splosno govort. Men je organ pri darovanjih se kako vazen Ah veliko strlečih organov se, da uporabiti za vse zanimive načine - darovanje naj ne bo soodvisno od organa, pač pa od truda Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2007 Ah veliko strlečih organov se, da uporabiti za vse zanimive načine - darovanje naj ne bo soodvisno od organa, pač pa od truda tut darovat se ne da, če nekdo noče darila sprejet kr micka upraš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 tut darovat se ne da, če nekdo noče darila sprejet kr micka upraš Se strinjam Pr men bi se lah se tolk trudl, pa ce dariv nebi bil taprav, sprejemanje odpade. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 ful mislim mislim mislim in zelim si te videt...mi bo uspelo???????? Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Mislim, da ti je uspelo - pokakal sem se v hlače - pa tud, če ni blo namenjeno zame Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2007 ful mislim mislim mislim in zelim si te videt...mi bo uspelo???????? poklič ga rajš, da nauš črne magije zganala Se strinjam Pr men bi se lah se tolk trudl, pa ce dariv nebi bil taprav, sprejemanje odpade.dariu ač člouk? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Khm, noter pa toplo pa to... A si preprican da nisi sfalil organa? Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 dariu ač člouk? Taprav človk s tapravmu darilom. Ja, ja skromnost je lepa cednost, pravjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Taprav človk s tapravmu darilom. Ja, ja skromnost je lepa cednost, pravjo. Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2007 no ewo...ko se pride do pira, se še pričkanje neha Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 no ewo...ko se pride do pira, se še pričkanje neha Ampak ne zarad pira Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.