Zvone Duh 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 A slučajno kdo pozna koga, ki čisti vzorce hitro in učinkovito na negativen način, se pravi, da jih vrne nazaj ljudem ali kako drugače oziroma bioenergetiki so bili prepočasni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 O Zvone, dobrodošel Jst mam mal izkušenj s tem, pa če ti bo kej pomagal, pol preber. Žena je enkrat prnesla en tepih, tak, ni bil glih perzijaner a ne, mel pa je en tak, žlahten duh, se mi je zdel takrat /pol sem zvedu, da tko diši naftalin, un, prot moljem/ in en vzorec na sred, slikco avijončka, mejhenga blj, v barvi gnile višnje, samo na zelen. To je bil pol problem glavni, barva mislm. Ker sem jst enkrat, ko sem bil sam doma, zlil kozarec terana direkt na vzorček. Če bi bla to zrela višnja, se sploh vidl ne bi, tko pa se rdeča barva vina niti slučajno ni ujemala z barvo gnile višnje, samo na zelen a ne in še mal je motil harmonijo prostora, u levo, se mi zdi. Poskusu sem nevtralizirat barvo z nihalom, pa ni šlo nekak, pol sem pa vzel škarje in vzorec odrezal ven. Žena je čist znorela, da sem ji uniču tepih, je rekla. Ha, to se ti samo zdi, draga, sem nastopil suvereno, ker vzorček mam tle in sem ji ponudu izrezan del. Ona pa v jok, iz česar sklepam, da sem ji na negativen način vrnu vzorec in moram rečt, s škarjami gre ful hitr. lep dan, Zvone. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 me prova zanima, kaj bo duh zvone reku na to .najbrž, da si en butl al pa tud ne. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 pa ti nisi resen Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 butl... Zvone, zate pa... hm, tvojega vprasanja si ne znam prav razloziti, pa raje ne ugibam... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 A slučajno kdo pozna koga, ki čisti vzorce hitro in učinkovito na negativen način, se pravi, da jih vrne nazaj ljudem ali kako drugače oziroma bioenergetiki so bili prepočasniče jst razumem tole - čistiš vzorce - čigave - svoje? komu bi jih ti vrnil? kakšen negativen način? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Ej Zvone Ne me preveč resn jemat. Ta dobrodošlica je bla samo hec, brez slabih namenov. Se ti opravičujem. Napiš kej več o svojem problemu, mogoče ti bo lahko kdo pomagal, ker tu niso samo butli, tako kot sem jaz. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 A slučajno kdo pozna koga, ki čisti vzorce hitro in učinkovito na negativen način, se pravi, da jih vrne nazaj ljudem ali kako drugače oziroma bioenergetiki so bili prepočasninoben ti ne more spucat vzorcev..lahka dobiš sam napotke, kako to naedit....sam vse je pa na tebi, da pospucaš te vzorce Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 to so vzorci dejanj, ki jih ponavljamo..se pravi, da nonstop ponavljamo iste napake....se zaljubljamo v enakr ljudi, ki niso za nas..ene vrste začaran krog...in na žalost je tak, da ne more tega kroga noben presekat, razn nas samih Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zvone Duh 23. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2007 (popravljeno) Ah sj že vse vem Popravljeno 23. marec 2007 -> Zvone Duh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 fajn a poveš še nam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zvone Duh 24. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2007 Sam delat je treba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 se strinjam, samo ne na negativni način Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Hojla Zvone še enkrat /mal blj resno zdej/ Zdej, ne da se mi sicer še enkrat pisat, ti bom kr spastal eno moje pisanje eni Olgi na maat-u /en drug forum/. Ona ima probleme z žrtviranjem, ti maš verjetno drugačne, ampak kar se vzorcev in njih odpravljanja tiče, niti ni važno, ker princip je pa tko isti a ne. Če češ, lahko prebereš. Olga lep pozdrav Tvoje stanje je dokaj tipično glede na vzroke, ki si jih v glavnem že sama povedala. Glavni vzrok je pomanjkanje ali pogojeno izkazovanja ljubezni tvojih staršev v otroštvu iz česar sledijo posledice: -slaba samopodoba, -odvisnost od zunanjih potrditev, -žrtviranje /odgovornost za svoje življenje prelagaš na druge, na okolje in prevzemaš vlogo žrtve/ To je zelo na kratko. Kaj lahko storiš? Na kratki rok: Izbiraj in kontroliraj svoje misli in dejanja, ker je od njih odvisno tvoje čustveno in telesno odzivanje. Kaj to pomeni? Sama si odgovorna za svoje odzive na okolico /na druge ljudi, zatečene situacije/, ne moreš pa nikogar spreminjati, razen sebe. Torej, v določeni situaciji imaš na voljo več ali manj možnih izbir in od tebe je odvisno, kakšno vedenje boš izbrala, samo od tebe. Lahko izbereš depresiranje, žrtviranje, bolečinjenje, samosmiljenje, tesnobljenje, lahko pa izbereš drugačno vedenje. Lahko izbereš že zjutraj sekiranje in gnavljenje same sebe z vprašanji, kaj bo jutri, ali boš lahko odplačevala stanovanje, zakaj me prijateljica ne podpira, kaj naj počnem, da bom vsem všeč, lahko se pa odločiš, da boš stopila v dan vedro, optimistično, da zaenkrat lahko odplačuješ stanovanje in je to dovolj, če bo problem, se boš z njim ubadala ko bo, ker ga mogoče ne bo, da boš v stanovanju živela ti in ne prijateljica in da je dovolj, da se ti počutiš v njem dobro.... Tvojim odločitvam, tvojemu delovanju, tvojim mislim, bo takoj sledil čustven in telesni odziv. Preverjeno. Tvoji odzivi so le v tvojih rokah, obenem pa se moraš zavedati, da je odzivanje drugih pač tako kot je in da imajo vso pravico do tega. Ful pomembno. To lahko začneš takoj zdaj. Na daljši rok ti svetujem, da poiščeš strokovno pomoč kakega psihoterapevta, ki ti bo pomagal ozavestiti povezave in poiskati vzroke ter jih preobraziti. Poišči ustrezno literaturo, pojdi na ustrezne delavnice. Zavedaj se še nečesa. Ti si tista in samo ti, ki bo delala korake, od prvega in vse naslednje. Ne pričakuj od nikogar, da bo storil katerikoli korak namesto tebe, vse boš morala prehoditi sama. Ali jih boš ali ne, je tvoja stvar, tvoja odločitev, tvoja odgovornost in noben drug ni in ne bo kriv za tvoje ravnanje, tvoje izbire, tvoje odzive. Samo ti si tista. Ker drugi so, kakršni so, in imajo vso pravico do tega, kako se boš pa odzvala nanje, kaj boš izbrala, je pa tvoja stvar. Od kogarkoli že lahko pričakuješ, da ti bo podal kak uvid, ti dal mogoče nasvet, pokazal na zakonitosti, povezave, nihče pa ne bo ničesar storil namesto tebe. Nihče. Ne pričakuj, da je kdo, ki ti bo na lahek način odpravil karkoli; te pozdravil, te spremenil, odpravil karmične zadeve /popularni izraz, zato ga uporabljam/... Ga ni. To boš ali ne boš storila sama, kakor se boš odločila in kot boš delovala. Za svoje življenje /odzive na okolje, ljudi, situacije/ si odgovorna le ti in samo ti in okolje /ljudje, situacije, dogajanje/ je tako kot je. Prej ko boš to dojela in sprejela, prej se boš izvlekla iz prepričanja, da je življenje tragedija in da so drugi krivi za tvojo situacijo. Je treba delat. Vse naj ti želim. /mal sem se ponavljal, ampak, če en dela po enem kopitu dolgo časa, je še najmanj, da večkrat ponoviš in poudariš, a ne/ butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 in pot sploh ni prijetna... najbolj pomembno vsaj zame je odpustiti določene zadeve sebi...učim se in se poskušam razumeti, razumeti starše, okolico določene situacije... to je vse kar zaenkrat zmorem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 jst sem že enga dons spucal... tistega kavnega z mize... sam je hecn... če hočeš al pa če nočeš imaš vzorce... ker, ko nimaš več vzorcev samo nemo bolščiš v neznano... takoj, ko reagiraš se pojavijo vzorci... ahaaaaa, zdej pa štekam, negativne vzorce bi radi samo spucali... ampak kaj so ti negativni vzorci... rad bi videl to avtoriteto, ki pozna to mejo... to mora biti maitreja... to mora biti nekdo, ki pozna absolutno... evo, če je to potem res tako, hočem tudi jaz pucati svoje vzorce... do takrat se bom pa kopal v njih... al pozitivni al pa negativni... moji so Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Nimbus - jst bi se pa kar nekaj prtljage rada znebila pa dala prostor novi, manj boleči, manj ovirajoči za lajf... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Sej je prou... men se sam blede že od tega, ko mi začne folk o teh vzorcih, pa ono pa tretje, pol pridejo še energije... jao, jao... vem, jeba je, fuk je... sam kaj češ... edina opora, ki jo lahko imamo smo mi sami... razni vrači, ko čistijo za lepe evrčke... tam ni rešitve... po mojem je rešitev v poenostavitvi življenja... namesto, da pucamo vzorce, lahko najprej spucamo nabiralnik tuševih in raznoraznih reklam in gor nabijem "don't even think about it" ker... vsi smo žrtve množične psihe... še praznih votlin v himalaji pa tko al tko zmankuje kot ponavadi... nič osebnega... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 sej o tem govorim o poenastavitvi lajfa brez vračev... jeba je če imaš v sebi program - tiho bodi sej nič ne veš al pa kaj bodo pa rekli al pa kaj mi delaš... sej si sama kriva če si doživela skoraj posilstvo.... je treba sam preklop nardit... ki pa ni enostaven... mah o tem že na svojem blogu bluzim ne bom še tule...mimogrede a se ponoč ura prestavi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Razmišlam o tej temi ...Pred kratkim sem šla skozi močno soočenje z nekaterimi (samo)destruktivnimi programi v meni. Imela sem občutek, da sem marsikaj razčistila. Potem pa sem se vrnila domov, v staro realnost. In programi so oživili svojo moč nad mano. Počutim se kot shizofrenik. Počasi odkrivam kdo bi lahko bila Jaz, pa vendar nosim iste stare maske ... in se sprašujem česa sem se sploh naučila, kako programe deprogramirati? Morda je odgovor v popuščanju kontrole. Ne kontrolirati same sebe. Putiti nogam da hodijo kamor želijo, očem naj gledajo, glasu da se izrazi, strahu da je in pogumu da me žene naprej ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matej o8o 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 hehe vzorci so čudovita stvarpikapolonce, metulji, ptice, čtvi, vsak ima svojega, povsem unikatnega, podedovanega od mati narave, le čemu bi se jih znebil;znebil modrosti, cel življenje boš vzorce nosu s seboj in bodi srečen, ker sam na podlagi teh se boš lahko znebil slabihzamisli si črva, grd je, pa se že mil. let se počas vleče in brod po blatu, pa verjetn nikol nov lep, sam bo pa koristen srečno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Meni se tudi zdi, da so vzorci čudovita stvar. So darilo in so izziv. Če se ponavljajo pomeni, da se izogibamo preizkušnjam, ali pa enostavno nočemo videti stvari takšnih kot so. Samo sami lahko popravljamo svoje vzorce.Če dovolimo, da to počne nekdo namesto nas ( če se to sploh da) nas s tem samo osiromaši. Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 no fajn, da vam je tko fino v lajfu pa da vse jemljete kot darilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Življenje je dar, kakršnokoli že je. Vzorci... Nekdo je rekel(ne spomnim se kdo... ) da je definicija norosti početi iste stvari in pričakovati drugačne rezultate.Znebit se jih... Ne, samo spremeniti jih, poslušat srce, prepustiti se trneutku... Reagirat drugače kot običajno... Jaz v neke "programe" ki naj bi bili v nas, ne verjamem.Navade, podrejanje okolju, prilagajanje tistemu kar od nas pričakujejo... To ja... Da počnemo kar se od nas pričakuje, kar MISLIMO da se od nas pričakuje... Pa čeprav vemo da to ni v redu.Kako se znebit tega?Enostavno.Početi drugačne stvari... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Kako se znebit tega?Enostavno.Početi drugačne stvari... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.