enapačtaka 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Življenje je darilo. Starši in okolje(dedovanje in vzgoja) nam dajo osnovne življenske vzorce in verjetno je še kar nekajna videz nepomembnih dejavnikov, ki vplivajo na način kako se odzivamo na ljudi, stvari in dogodke, ki nam prihajajo nasproti. Ko imamo občutek, da nismo uspešni in sprejeti je to znamenje, da je potrebno nekaj spremeniti. Včasih je res rešitev, da počnemo druge stvari, največkrat pa je potrebno te iste stvari rešiti na drug način. Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 O ti moja Strelčica, povej, kaj da človeku večje zadovoljstvo: reševanje vsakdanjih, levoročnih problemov ali rešitev kake resne težave, ki zahteva kar nekaj tumbanja in odpovedovanja ???? Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Darilo je rešitev problema, novo spoznanje....problem, ki ga rešiš, zate ni več problem. Pa še en izziv! Kaj mislite o trditvi, da velikokrat ljudje, ki rešujejo naše težave, rešujejo v bistvu svoje težave na naš račun? Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 mene pa zelo veseli...ker je vse to tko enostavno , kar berem tukaj.... Pa da lahko tako na izi upravljate sami sabo...ja pa to tud, da ji sprejemate to kot darilo ko je..*taka darila Mh....verjamem, da veliko teh ...sedaj moderno rečeno vzorcev prinesemo na svet....eni temu rečejo karma ...nekaj pa jih vsak dan požiramo...ja nezavedno. Samo kakor jaz tisto čist v začetku razumem...vprašanje....vrneš negativno energijo...spucaš...nevtraliziraš Pa naj gre v zemljo pa se naj razgradi...tko ne bo imela možnosti da se odbije. Saj tudi JE enostavno... Samo nekaterim to zgleda komplicirano, težko... Pa to sploh ni.Le malo poguma rabiš da enkrat začneš delovt, se obnašat drugače... Negativne energije jaz ne priznam.Je samo enrgija in le od tebe je odvisno kako jo doživljaš, kako jo sprejemaš... Lahko te skuri, lahko te ojača... Kot elektrika... Če z njo pravilno ravnaš te greje, ti sveti... Lahko te pa ubije če ne delaš prav...Ampak to je ena in ista energija... Darilo je rešitev problema, novo spoznanje....problem, ki ga rešiš, zate ni več problem. Pa še en izziv! Kaj mislite o trditvi, da velikokrat ljudje, ki rešujejo naše težave, rešujejo v bistvu svoje težave na naš račun? Naših(tvojih, mojih...itd.) težav ne more rešit nihče drug kot vsak sam.Nekdo drug ti lahko samo pokaže pot, način, da nasvet... Ponujeno lahko sprejmeš in uporabiš, ali pa zavržeš... Če pa kdo dela to tudi za svoj račun... Verjetno, pa je to sploh pomembno? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 alef Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 ewo vam usem skupej en uzorc: Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Hm.....ja pa res ...rečem sovražim te.....al pa ljubim.....hm ista energija .....ampak naboj pa čist drugačen.Ja alef kaj bi mi brez kompliciranja Ja... Zakaj bi bilo enostavno če je lahko komplicirano... Ampak komplikacije so samo izgovori... Če nekaj ne znaš, ne zmoreš, ne upaš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 Kakor kdaj alef, kakor kdaj...... Če nekaj ne znaš, ne zmoreš, ne upaš...Veš kdo ne komplicira ...majhen otrok...pa veš zakaj, ker ne ve kaj ga čaka ... ni zavor .....to pa je včasih dobro včasih pa tud ne, ker lahko škoduje sam sebi tud umre lahko... .....pa strah ni vedno anti ...včasih je koristna stvar...sam ne sme pretiravat Pa kaj čem jaz učit...alefa Sem te razumela kaj si želel povedat...pa malo se celo strinjam s tabo , ker maš prav Ne kakor kdaj, ampak kakor hočemo... Če si upaš potem tudi zmoreš... Ja, otroci ne komplicirajo dokler jih tega ne naučimo... Torej se da brez kompliciranja... Biti otrok, ponovno, ali še vedno... Strah... Nekje prebral - strah je dober čuvaj, ampak rabi močnega gospodarja... Pa kaj čem jaz učit... ...strelko... Saj že vse zna... Lahko ji samo povem da se da, da je mogoče.Samo odločit se je treba in biti otrok, ponovno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.