Lyassi 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Bi bilo fajn, da bi tudi sam kaj slikal, ker bistvo eseja ni da ti najdeš fajn slike ampak opazuješ ljudi in prepoznaš to čustvo. Tako se boš naučil prepoznati čustva drugih x!x Etično pa res ni najbolj, vendar slike ne bodo šle nikamor, le ti jih boš videl in asistentka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2007 bom drug teden slikal italijančke mi je pa nesramno, da bom nekoga, ki je slabo razpoložen, slikal...kljub temu, da fotka ne gre nikamor. Že samo slikanje tistega človeka v takem razpoloženju lahko prizadene, bolj kot kakršna koli javna objava kot, da se naslajaš nad njegovo bolečino Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Saj se ne boš naslajau nad njihovo bolečino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 sploh pa vprašaš za dovoljenje in je in ti pokaže jezik, kaj pa potem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Iz osebnih izkušenj vem da ne privolijo , tako da ni lahko stvar prosit za dovoljenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. april 2007 Avtor Prijavi Deli 9. april 2007 hvala vam vsem, ki ste mi pomagali pri projektu. Esej je že narejen in izročen profesorju.Sedaj pa upam na najboljše Rad vas 'mam Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 14. april 2007 Prijavi Deli 14. april 2007 tako nalogo bi človek pričakoval da jo dajo v osnovni šoli, ježek teka teka in se kotali, jabolka in hruške nabadati hiti... otroci prinestite v šolo jesenske dobrote.. Mihec kaj je to? To je kostanj teta tršica :xx!: what the ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.