Skoči na vsebino

Energija ljudi

Lucy x

Recommended Posts

Zdi se, da ni tako redek pojav, da ob nekaterih osebah zacutis neko energijo, ki jo oddajajo. Pa ni treba, da zato cloveka poznas, kajti to o cimer govorim zacutis dokaj hitro. Zaenkrat poznam dva cloveka - vsaj v mojem zivljenju - za katera bi rekla da jo resnicno imata in je ta eden glavnih dejavnikov, da sem si ju zazelela tudi bolje spoznati. In kaj sem ugotovila?

Ko sem njo bolje spoznala, sem ugotovila, da imava ogromno skupnega. Zdi se, da najino zivljenje sestoji iz podobnih delcev, enako razmisljava - obe se sprasujeva o istih stvareh - in zdi se, da je tudi najino zivljenje podobno, le da se moje dogaja z zamikom.

On pa.. Vedno ko sem ob njem, se pocutim odlicno. Tudi ce ne spregovoriva niti besede, ali kljub temu da me vcasih zavrne, pa naj bo v sali ali zares. Pocutim se, kot bi mi dajal neko energijo. Stalno. Mogoce je to tudi razlog, da sem se zaljubila vanj.

In se nekaj. Nenavadno se mi zdi, da sta tudi prav ti dve osebi o katerih sem govorila, tudi mocno povezani. Zelo sta si blizu, in mnogokrat si zazelim, da bi mu bila tudi jaz blizu. Vem,da ga potrebujem, ampak ne vem ce on to obcuti. Se vedno sem mu blizu, a vseeno ne tako mocno kot ona in vedno znova si zazelim, da bi imela tudi jaz to priloznost.

In se nekaj. Sorodna dusa. Ali je mozno, da je ta vez le enostranska, ali mora biti dvosmerna in tako delovati iz obeh smeri?

It's something beyond the world you see. Somehing you can't even say, but you can only imagine it <3

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 143
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zdi se, da ni tako redek pojav, da ob nekaterih osebah zacutis neko energijo, ki jo oddajajo. Pa ni treba, da zato cloveka poznas, kajti to o cimer govorim zacutis dokaj hitro. Zaenkrat poznam dva cloveka - vsaj v mojem zivljenju - za katera bi rekla da jo resnicno imata in je ta eden glavnih dejavnikov, da sem si ju zazelela tudi bolje spoznati. In kaj sem ugotovila?

Ko sem njo bolje spoznala, sem ugotovila, da imava ogromno skupnega. Zdi se, da najino zivljenje sestoji iz podobnih delcev, enako razmisljava - obe se sprasujeva o istih stvareh - in zdi se, da je tudi najino zivljenje podobno, le da se moje dogaja z zamikom.

On pa.. Vedno ko sem ob njem, se pocutim odlicno. Tudi ce ne spregovoriva niti besede, ali kljub temu da me vcasih zavrne, pa naj bo v sali ali zares. Pocutim se, kot bi mi dajal neko energijo. Stalno. Mogoce je to tudi razlog, da sem se zaljubila vanj.

In se nekaj. Nenavadno se mi zdi, da sta tudi prav ti dve osebi o katerih sem govorila, tudi mocno povezani. Zelo sta si blizu, in mnogokrat si zazelim, da bi mu bila tudi jaz blizu. Vem,da ga potrebujem, ampak ne vem ce on to obcuti. Se vedno sem mu blizu, a vseeno ne tako mocno kot ona in vedno znova si zazelim, da bi imela tudi jaz to priloznost.

In se nekaj. Sorodna dusa. Ali je mozno, da je ta vez le enostranska, ali mora biti dvosmerna in tako delovati iz obeh smeri?

Ne more biti enostranska, je pa odvisno, kaj pričakuješ od te veze, ker človek je posoda, notranjost je pa vsebina in ni nujno, da se zaradi podobnih vsebin posode združujejo, ker potem morda vsebini ne bi bili več tisto, kar sta in se moraš odločiti, kaj ti je ljubše: posoda ali vsebina x:)x

Zdi se, da ni tako redek pojav, da ob nekaterih osebah zacutis neko energijo, ki jo oddajajo.

Jest jo pa začutim v vsakem človeku x:px .In včasih se prov od srca nasmejim ker je tolk vsemogočna x:)x

Vsak lahko začuti energijo in zato ne rabi imet izostrenih čutov, jaz nisem jasnočuten, še, pa vseeno ob sošolcih in na hodnikih začutim če me kdo opazuje, če mi kdo stoji za hrbtom, če me oseba sovraži (raje rečem zavida, ker sovraštvo je zavist) potem to začutim, imam velik odpor proti nekomu, če pa je oseba kak prijatelj, pa seveda sem rad v njegovi/njeni družbi :D

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Ne more bit enostranska, ker kakršenkoli odziv da feedback, pa naj bo to ignoranca, zavist...karkoli. Če spoznaš npr.osebo, in si dasta roke, pač se pozdravita (halooo :D) in se takoj med vajinima tretjima čakrama splete enih kup lepih vezi, in zdaj, ta tok je dvosmeren, kot v električni vtičnici, sam ni 50Hz, jaz bi rekel kvečjemu kakih 4-5Hz, samo nisem ziher.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

In se nekaj me zanima =) Ali je pri ljudeh tako, da ima vsak doloceno energijo - ce ima kdo velko, potem bo to kdorkoli opazil. Ali je pri tem tako, da ima lahko en clovek za nekoga veliko energijo, spet za drugega pa manjso?

Sicer pa glede sorodnih dus.. Vecna ste rekl, da more bi obojestranska. Ampak kaj pa ce imas ti za nekoga obcutek, da je sorodna dusa, vendar samo ti tako mislis? Ali to pomeni, da v resnici ni to (sorodna dusa), ali da tega ne priznava? Vcasih sem bolj prepricana, da obstaja tudi vez, ki poteka samo v eno smer.

It's something beyond the world you see. Somehing you can't even say, but you can only imagine it <3

In se nekaj me zanima =) Ali je pri ljudeh tako, da ima vsak doloceno energijo - ce ima kdo velko, potem bo to kdorkoli opazil. Ali je pri tem tako, da ima lahko en clovek za nekoga veliko energijo, spet za drugega pa manjso?

Sicer pa glede sorodnih dus.. Vecna ste rekl, da more bi obojestranska. Ampak kaj pa ce imas ti za nekoga obcutek, da je sorodna dusa, vendar samo ti tako mislis? Ali to pomeni, da v resnici ni to (sorodna dusa), ali da tega ne priznava? Vcasih sem bolj prepricana, da obstaja tudi vez, ki poteka samo v eno smer.

En tko misli, ker je dovzeten v teh zaznavah, drugi pa ni in ne pomeni, da ni sorodna duša, le razgledan ni v tem smislu, torej ne pomeni, da ni energije, le energijska blokada preprečuje, da bi preskočila iskra...

Običajno pa kemija dela in kdor je, ta je, drugi pa pač ni in iste barve ptice skupaj letajo, veš...

Brez reakcije ni akcije in enostranska vez je neki brezveznega in običajno se izkaže v škodo tistega, ki vztraja na tem, lahko pa negativno deluje celo na drugega ali preko drugega, vsekakor ni perspektivno, niti priporočljivo...

Je tko kot cesta, ki gre v eno smer pa ti nekdo pridivja z nasprotne strani x:)x

En tko misli, ker je dovzeten v teh zaznavah, drugi pa ni in ne pomeni, da ni sorodna duša, le razgledan ni v tem smislu, torej ne pomeni, da ni energije, le energijska blokada preprečuje, da bi preskočila iskra...

Običajno pa kemija dela in kdor je, ta je, drugi pa pač ni in iste barve ptice skupaj letajo, veš...

Brez reakcije ni akcije in enostranska vez je neki brezveznega in običajno se izkaže v škodo tistega, ki vztraja na tem, lahko pa negativno deluje celo na drugega ali preko drugega, vsekakor ni perspektivno, niti priporočljivo...

Je tko kot cesta, ki gre v eno smer pa ti nekdo pridivja z nasprotne strani x:)x

kaj pa če iz njegove strani dejansko ni te energije :inocent: js sm mnenja da vsak dobi na pot tisto kar rabi x:)x mogoče pa jaz rabim nekoga, do katerga sicer čutim povezavo, ono energijo, on pač ne čuti isto.....in on mogoče rabi mene v tem smislu, da jaz čutim to povezavo, on pač ne x:)x

matr sm zakomplicirala xcivx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

kaj pa če iz njegove strani dejansko ni te energije :inocent: js sm mnenja da vsak dobi na pot tisto kar rabi x:)x mogoče pa jaz rabim nekoga, do katerga sicer čutim povezavo, ono energijo, on pač ne čuti isto.....in on mogoče rabi mene v tem smislu, da jaz čutim to povezavo, on pač ne x:)x

to je tudi moje mnenje :palec: točno tisto dobimo:

*kar si iskreno želimo

*v tistem trenutku ko rabimo

*zato da se nekajj naučimo

* in niso vedno sorodne duše...so tudi take...ki zeloooo hitro gredo x:Ix

to je tudi moje mnenje :palec: točno tisto dobimo:

*kar si iskreno želimo

*v tistem trenutku ko rabimo

*zato da se nekajj naučimo

* in niso vedno sorodne duše...so tudi take...ki zeloooo hitro gredo x:Ix

se mi zdi da dostkrt dobimo tud tist kar si niti slučajn ne želimo momentalno.....sam se pa pokaže da bi si mogli x;)x ker je blazno koristno za nas x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Vse tisto, kar srečamo na poti je preizkušnja in običajno se dogaja, da nam fantazma preprečuje videti nekaj, kar je pred nami, ker vztrajamo pri opazovanju nečesa drugega, preko tega, katerega spregledamo, vendar je tam, to pa je tudi lahko nonsfera, vendar ni nujno...

:o|o: kakor je moja izkušnja je tole z energijo bolj čudno

ono o sorodnih dušah pa še bolj, nekak mi je še najbolj blizu tista, da ti je blizu tisti človek, ki je v trenutku srečanja približno podobno energetsko bogat, pa da se to spreminja,odvisno kako vsak posameznik skrbi in gospodari z njo...

prej ali slej eden malo gor in malo dol....

tak da ono o ptici, ki z dvema perutima poleti visoko, je bolj lovska

ponavad eno krilo omaga, pa strmoglavita oba x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Z nekom pa tega enostavno Ni. In se nima smisla trudit....res ne. :sori:

Hm, kaj pa če je to sodelavec ali človek, ki ga je treba tako ali drugače srečevati in imeti z njim opravka vsak dan? Kaj pa če smo mi sami ta človek? :inocent:

Possible—but highly unlikely.

Popolnoma enako spoznanje sem doživela pred kratkim. Pa sem bila do sedaj prepričana, da to sploh ni mogoče.

Ta drugo pa tud mene zanima.

Popolnoma enako spoznanje sem doživela sama nekaj let nazaj, kar je blo vbistvu grozno, stat zraven takega človeka in ne imet moč naresti karkoli, čeprav čutiš da je ogromno ene energije med vama. Vbistvu tok energije da ti niti govorit ni treba, čutiš vse in doživljaš en tak val emocij čist nevede, time holds still in skoraj ne čutiš potrebe nekaj udejanjit ker se kar futraš s to energijo. Mi je bilo pa jasno, da je ta oseba čist isto doživljala mene.

Tole se mi zdi pa super povedano :palec: pomoje pri enem človeku takoj začutiš, da je to to, da je neka povezava, samo če si dovolj odprt da si pustiš zaznat te vibracije čeprav je kako nelagodje med vama, se ti zdi da tam pač moraš biti. Npr. nekateri ljudje tega sploh ne znajo čutit, ne verjamejo da obstaja stvar, ki se ji reče "da začutiš" oz. vse sprejemajo na bolj razumski ravni, mislim da celo zavestno ustvarijo blokado kar je posledica preteklih izkušenj z ljudmi. Sama sem si tut pred časom dejansko ustvarila blokado in se nanjo tok navadila, da nisem čutila potrebe po tem, da bi čutila "sorodne duše" ... in nekomu je uspelo to v meni prelomit kar verjamem, da je bilo koristno zame in za mojo prihodnost!

se mi zdi da dostkrt dobimo tud tist kar si niti slučajn ne želimo momentalno.....sam se pa pokaže da bi si mogli x;)x ker je blazno koristno za nas x:o)x

:palec: bom še enkrat ponovila del iz prejšnjega odstavka --- Sama sem si tut pred časom dejansko ustvarila blokado in se nanjo tok navadila, da nisem čutila potrebe po tem, da bi čutila "sorodne duše" ... in nekomu je uspelo to v meni prelomit kar verjamem, da je bilo koristno zame in za mojo prihodnost!

Verjetno doživljamo lepe in žalostne stvari v enem paketu ravno zato, da iz njih odnesemo dragocene izkušnje in včasih se niti ne zavedaš, da to izkušnjo rabiš, zato da postaneš "boljši človek" oz. da se naučiš nečesa, kar nisi vedel da v tebi sploh obstaja x:)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Vez med sorodnima dušama, je po moje obojestranska in ni nujno vezana na zaljubljenost oz. med ljubimcema ali življenjskim sopotnikom. Lahko je ta vez prisotna tudi med prijateljema. Življenjski sopotnik pride v tvoje življenje prav takšen kot ga potrebuješ - ni nujno tudi da je idealen zate, v kolikor nimaš pri sebi stvari popucanih in porihtanih. Po tvojem pisanju je videti, da si se zaljubila vanj, on pa ni zaljubljen, kar pa še ne pomeni, da nista energetsko povezana na kaki drugi ravni.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Ta o katerem sem govorila je tudi enkrat lansko leto opazil, kdo mi je bil vsec. In enkrat mi je kar tako povedal, sama pa sem mu potrdila. Nenavadno se mi zdi, daje sploh opazil, ker se zdalec ni opazil, ampak on je kar vedel. In ce je dovzeten, da opazi taksne stvari, ali bo opazil tudi to, da sm zaljubljena vanj?

Aia, od cesa pa je odvisna energija cloveka? Ali je tvoja duhovna raven tista? Samozavest? Zdi se mi, da mogoce ti 2 stvari ogromno prispevata v tem vidiku, kajti prav te lastnosti imajo ljudje pri katerih zacutim tisto energijo.

In pa ravno prej sem razmisljala o prijateljih. Idealen prijatelj, ce lahko tako recem. Zame je to tisti, s katerim lahko pocnes prakticno vse. Lahko se normalno zabavas, imata vsakdanje pogovore, ki jim ne pripisujes posebnega pomena. Tisti, s katerimi se lahko pogovarjas tudi o duhovnih in ko bi rekla 'malo globljih stvareh'. Tisti, ki ima vse kar potrebujes za zivljenje.

Jaz navadno začutim komu sem simpatična in tudi ko sem nekomu všeč. Pa čeprav ni nujno da flirta z mano. Enostavno začutiš energetsko.

Moram pa reči da nisem srečala sorodne duše. Niti ne vem kako naj bi to zgledalo, v kolikor bi srečala. S fantom se super razumeva, vendar sva si energetsko popolnoma različna in funkcionirava dobro. Tudi probleme razrešujeva pozitivno. Vendar pa ne morem reči, da sva sorodni duši, ravno zato, ker sva si tako različna.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Jaz navadno začutim komu sem simpatična in tudi ko sem nekomu všeč. Pa čeprav ni nujno da flirta z mano. Enostavno začutiš energetsko.

Moram pa reči da nisem srečala sorodne duše. Niti ne vem kako naj bi to zgledalo, v kolikor bi srečala. S fantom se super razumeva, vendar sva si energetsko popolnoma različna in funkcionirava dobro. Tudi probleme razrešujeva pozitivno. Vendar pa ne morem reči, da sva sorodni duši, ravno zato, ker sva si tako različna.

Heh, jst se na ta svoj 'obcutek' raje ne bom zanasala, ker sem se ze preveckrat motila =/

In Nelika, torej trdis, da si morata biti sorodni dusi podobni?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...