Skoči na vsebino

Energija ljudi

Lucy x

Recommended Posts

In Nelika, torej trdis, da si morata biti sorodni dusi podobni?

Priznam, da ne vem kaka je definicija za sorodno dušo. Si ne predstavljam. Imam eno predstavo, ki sem si jo ustavrila na podlagi poslušanja ljudi.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 143
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

boga ni.

saj marsikaterega posameznika tudi ni pa kr vztraja kot, da nekje pa je, hmmm...kdo bi vedel, eni so tiho, drugi pa vpijejo na ves glas pa na prste stopajo, da bi kaj videli v množici, tretji sopa mirni in živijo po svoje, vsak pač po svoji meri x:px

aha. x:)x Hvala za odgovor^^ Drugace pa mislim, da 'definicija' za sorodno duso ne obstaja sploh. Ker pri takih stvareh so lahko tako razlicni odgovori, mnenja, a nikoli dokocni=)

It's something beyond the world you see. Somehing you can't even say, but you can only imagine it <3

:o|o: kakor je moja izkušnja je tole z energijo bolj čudno

ono o sorodnih dušah pa še bolj, nekak mi je še najbolj blizu tista, da ti je blizu tisti človek, ki je v trenutku srečanja približno podobno energetsko bogat, pa da se to spreminja,odvisno kako vsak posameznik skrbi in gospodari z njo...

prej ali slej eden malo gor in malo dol....

tak da ono o ptici, ki z dvema perutima poleti visoko, je bolj lovska

ponavad eno krilo omaga, pa strmoglavita oba x:o)x

Kjere dve peruti? možno je le 2x 2 peruti, nikakor pa ne dve podobni peruti, ker je itak, da vse relativno in tko na orto zapričakovat ali celo jemat tega o sorodnih dušah, veš...

Tko kot praviš, eno krilo omaga, zato pa tudi pravim, da nikoli eno in eno, vedno 2x2 al pa rajš nč, če ni tko x:)x

Imam srečo, da sem srečala pred časom mojo komlementarno dvojico x;)x se je tako dobro pogovarjat s to osebo, kaj jo šele videt, energije in občutki se pretakajo v obe smeri... občasno se pošteno krešejo iskre, kar je tud značilno za to x;)x ampak je tudi hitro dobro :palec: se pa ne da npr. da bi eden ali drugi odšel stran, tisti ki to namerava fizično zboli, dobi npr. visoko temp., kot opozorilo da naj pač ne počne tega... x;)x

Imam srečo, da sem srečala pred časom mojo komlementarno dvojico x;)x se je tako dobro pogovarjat s to osebo, kaj jo šele videt, energije in občutki se pretakajo v obe smeri... občasno se pošteno krešejo iskre, kar je tud značilno za to x;)x ampak je tudi hitro dobro :palec: se pa ne da npr. da bi eden ali drugi odšel stran, tisti ki to namerava fizično zboli, dobi npr. visoko temp., kot opozorilo da naj pač ne počne tega... x;)x

Torej vidiš, da je resnica, kar sem zgoraj napisal x:)x

Kaj točno pomeni sorodna duša? Z mojim fantom recimo vem da si nisva sorodna. Pri nama gre pri obema občutek, da sva si ful različna in da se imava veliko drug od drugega za naučiti. Vsakič presenečava drug drugega. Pri nama nikoli stvari ne tečejo popolnoma gladko. Njemu se nekaj zdi samoumevno, meni pa recimo ne. Ali obratno. Njemu je neki normalno, meni pa spet ne. Kljub najini različnosti, pa konec koncev najdeva sporazum, ki obema ustreza.

boga ni.

Bog smo mi vsi. Jaz sploh ne razmišljam o bogu ali je ali ni. Ker ni važno. Važno je, da sem odgovorna sama sebi.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Kaj pa hočete od sorodnih duš?

(oz. kaj pričakujete)

Isces sebe..

It's something beyond the world you see. Somehing you can't even say, but you can only imagine it <3

O Lucy_x

Da se v enga zaljubiš ma al pa nima nč s sorodnostjo duš. No ja, ponavad nima. Je največkrat ujemanje s slikco, ki si jo narisala kt mladič. In v tej slikci je vonj, barva, oblika, napetost, dinamika, izraznost.../energija kao/. Preboj ktergakol fragmenta vžge ponavad.... /kemija kao/. Lahko je pa tud sorodna duša... /kao/.

Je lepo bit zaljubljen a ne da ja.

mej se fest in skrajno.

butl xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

da se v nekoga zljubiš mora biti nekaj: energija? kemija? sorodnost? Nekaj mora biti x^x

Z nekom te poveže ena sila, ki si je ne znaš razložiti...ampak ko ta sila popusti ...odletiš...ali poletiš...včasih padeš...ampak nekaj je x:px

Božansko je biti zaljubljen x:Xx a nadbožansko je biti obenem še ljubljen xsrcx

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

jaz pa ravno sedaj čutim neko hudo zanimivo energijo.....ne znam si je razložit, mi je pa všeč.... :inocent: kot če se je moja in še od nekoga pomešala v nek mix.....tako čuden mix. a mi je hudo všeč...

a kdo ve kaj bi to lahko bilo???

............pssssssssssst.....just relax with me..:)

jaz pa ravno sedaj čutim neko hudo zanimivo energijo.....ne znam si je razložit, mi je pa všeč.... :inocent: kot če se je moja in še od nekoga pomešala v nek mix.....tako čuden mix. a mi je hudo všeč...

a kdo ve kaj bi to lahko bilo???

meni se zdi da bi lahko bilo, da si spila en alko koktejl pa ta nese al pa si imela eno hudo debato pa si malo zmedena x?x

bla... glp

lekadol lahko?

Jaz mislim da velikokrat čutim pri vsakmu človeku kakšen je in ne spomnim se da bi se kdaj opekel pri oceni človeka. Takoj mi je jasno koliko opravka želi oseba katero srečam imeti z mano in koliko jaz z njo. Spregovoriš par besed in iz glasu, kretenj in načina pogovora takoj opaziš simpatijo.

Pravijo da sem inteligenčen.

Sem takšen, ker sem živ.

in to naj vam bo današnja lekcija otroci.

Nikoli ampak res nikoli ne poplaknite aspirina z alkoholom!!

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Hm, kaj pa če je to sodelavec ali človek, ki ga je treba tako ali drugače srečevati in imeti z njim opravka vsak dan? Kaj pa če smo mi sami ta človek? :inocent:

ah Alan, saj ti imaš ponavadi...take na nivoju x^x

Pač, z vsakim človekom se ne ujamemo ...tako...posebno....energetsko..niti beseda ne steče :sori:

Dejstvo je, da je z ljudmi treba sobivat, tako z menoj kot s teboj...vendar z vsakim pač ne moreš biti, da rečeš vau, da se dobro počutiš, da si v enem ravnovesju. Pač ne gre. Tudi z mano ne. x:o)x

Hm, kaj pa če je to sodelavec ali človek, ki ga je treba tako ali drugače srečevati in imeti z njim opravka vsak dan? Kaj pa če smo mi sami ta človek? :inocent:

Če je treba imeti opravka z njim, je to rutina, razen takrat, ko sami gledamo preko rutine, potem pa je to že naš problem, ker sicer dlje od rutine z onim ne bi prišli, če ne bi tega jemali tako, veš...

Če smo pa mi sami ta človek, potem je pa nujno najprej svojo razdeljeno osebnost opredeliti in soočiti s samim seboj, preden se nakažejo premiki v neželjeno smer, za katero obstaja tudi ime, vendar ga ne bom izrekel, ker simptom je posledica, kar pa v tem primeru ni in niti ne bo, glede na to, da si to poveda zgolj retorično, hehehe

lekadol lahko?

Jaz mislim da velikokrat čutim pri vsakmu človeku kakšen je in ne spomnim se da bi se kdaj opekel pri oceni človeka. Takoj mi je jasno koliko opravka želi oseba katero srečam imeti z mano in koliko jaz z njo. Spregovoriš par besed in iz glasu, kretenj in načina pogovora takoj opaziš simpatijo.

jest mam enake izkušnje kot ti pri tem zadost je en pogled in točn vem kje in zakaj sem in bo to je fajn sam včasih mi je hudi ker se ne poslušam in si lažem in dajem priložnosti nečemu kar vem da ne bo ratal. Pa si rečem, zakaj že naprej vem kako bo!!!!!

lekadol lahko?

A res? Torej, kaj vidiš iz mojih besed?

Se hecam, seveda se jasno občuti, koloko opravka želimo, oziroma ne želimo imeti z nekom, se reče temu HALO efekt, vtis, katerega dobiš ob prvem srečanju, vendar je ta efekt precej nezanesljiv, razen v primeru izredne intuicije, veš, nekateri rečejo tudi kemija, kajti resnično gre za neke vrste kemijo, drugi rečejo vibracije pa veliko drugih izrazov je, pomen je pa isti, torej s pravo intuicijo nič posebnega, vendar, če želiš, si lahko tudi nekaj posebnega, le, da nisi nekaj navadnega, to bi bilo bolj kritično x:)x

Kaj sem, torej? xDDx

Če upoštevam reinkarnacijo, smo verjetno tekom preteklih življenj spoznali precej ljudi ter z njimi spletli bolj ali manj tesne vezi. Ko takega človeka srečaš, ga na neki ravni že poznaš.

se mi je ze zgodilo x:Dx x;)x

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...