Skoči na vsebino

Energija ljudi

Lucy x

Recommended Posts

• Komentarji 143
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

lekadol lahko?

Jaz mislim da velikokrat čutim pri vsakmu človeku kakšen je in ne spomnim se da bi se kdaj opekel pri oceni človeka. Takoj mi je jasno koliko opravka želi oseba katero srečam imeti z mano in koliko jaz z njo. Spregovoriš par besed in iz glasu, kretenj in načina pogovora takoj opaziš simpatijo.

Pravijo da sem inteligenčen.

Si inteligenČen in intuiČiven. x:Dx x;)x x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Torej je lahko "sorodna duša" (oz. duša družabnica) nekdo, ki je bil v preteklem življenju naš otrok, starš, brat,...celo babica :D

Težkjo bi to kdo vedel. Meni se zdi, da v kolikor obstaja posmrtno življenje, smo ljudje v ožjem krogu družine več ali manj najbolj povezani tudi s prejšnjim življenjem.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Jaz navadno začutim komu sem simpatična in tudi ko sem nekomu všeč. Enostavno začutiš energetsko.

Moram pa reči da nisem srečala sorodne duše. Niti ne vem kako naj bi to zgledalo, v kolikor bi srečala. S fantom se super razumeva, vendar sva si energetsko popolnoma različna in funkcionirava dobro. Tudi probleme razrešujeva pozitivno. Vendar pa ne morem reči, da sva sorodni duši, ravno zato, ker sva si tako različna.

Nelika, jaz bi se kar strinjala s tabo. Razen tega, da jaz sem že srečala "sorodno dušo". Prijatelj s katerim se lahko sporazumevava brez besed. Ko sva se prvič srečala, nisem mogla verjet... Človek me je bral kot knjigo, kot da bi me poznal vse življenje... Jst pa sem do njega začutila neko zaupanje. Srečaš ljudi in začutiš neko povezanost z njimi. Energije se ujamejo. To je tko lepo! Želela bi si srečevat take ljudi. Žal pa to ni lih vsakdanja stvar. Glede fanta pa mislim enako kot ti Nelika. Med nama je neka druga energija. Druge vrste privlačnost. Ne bi mogla rečt, da je moja sorodna duša.

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

Nelika, jaz bi se kar strinjala s tabo. Razen tega, da jaz sem že srečala "sorodno dušo". Prijatelj s katerim se lahko sporazumevava brez besed. Ko sva se prvič srečala, nisem mogla verjet... Človek me je bral kot knjigo, kot da bi me poznal vse življenje... Jst pa sem do njega začutila neko zaupanje. Srečaš ljudi in začutiš neko povezanost z njimi. Energije se ujamejo. To je tko lepo! Želela bi si srečevat take ljudi. Žal pa to ni lih vsakdanja stvar. Glede fanta pa mislim enako kot ti Nelika. Med nama je neka druga energija. Druge vrste privlačnost. Ne bi mogla rečt, da je moja sorodna duša.

Veliko je poti in vsakdo si izbere svojo, na njej pa običajno sreča koga, ki stopa po isti poti...

in to naj vam bo današnja lekcija otroci.

Nikoli ampak res nikoli ne poplaknite aspirina z alkoholom!!

x:Dx smo že kaj drugega tud sprobal x:o)x x:Dx

bemu energijo in bemu ljudi :eek:

in luno v ško :o|o:

tud to vpliva na nas ja x;)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Vse ampak vse vpliva na nas...tako ali drugače :vio:

Ampak sem ugotovila, da je prav lušno vse x^x

prej si se prtožvala :P

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Torej je lahko "sorodna duša" (oz. duša družabnica) nekdo, ki je bil v preteklem življenju naš otrok, starš, brat,...celo babica :D

čisto možno, čeprav se za take finte sami odločamo..ker si mi izbiramo starše ne obratno....

lahka da je nekdo iz tvoje skupine sorodnih duš, pa že dolgo nista bila skupaj..ker se pač vsak odloča kako lekcijo želi v tem življenju spoznati oz se naučiti x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

VPRAŠANJE:

Zakaj nas nekateri ljudje tako zelo zanimajo? Zato, ker se kar sami odločimo za to? Ali ker nas enostavno vlečejo...pritegnejo...ker je nekaj več?

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

ponavadi ptice iste barve letijo skupaj x;)x :vio:

lahka pa je to tudi, da so ti ljudje v našem življenju za to, da dojamemo določeno lekcijo..in da se pravi trenutek prepoznamo, že moremo prej poznati njihovo energijo x;)x :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

ponavadi ptice iste barve letijo skupaj x;)x :vio:

lahka pa je to tudi, da so ti ljudje v našem življenju za to, da dojamemo določeno lekcijo..in da se pravi trenutek prepoznamo, že moremo prej poznati njihovo energijo x;)x :vio:

si mi vzela z jezika :lol: :P

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Ja sam ka pa če je vsega konec, ko umreš?? Da se npr. nikol več ne vrneš nazaJ????
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

Tlele Unis , se pa kar strinjam s teboj. Mislim, da bi pri občutenju energij morali popolnoma prepustiti se prvemu občutku, ki ga zaznamo- intuicija je fajn zadeva, samo z vpletanjem naših misli in zapoznelih kalkulacij in manipulacij našega uma , seveda kasneje, izničimo povsem vse...Človek lahko razmišlja o dejanjih, posledicah, ne bi pa smel zapletati se v miselno presojo prvega /energetsko občutenega/ vtisa...Škoda , vse dobimo in imamo pa ne znamo kao uporabiti..Pripravljati se na bodoča doživetja pa bi pomenilo že tako v kali zatreti vse kar prvinskega še v sebi imamo..

xegox

Halo efekt, je nekdo napisal- tole jaz razumem že kot miselno strukturo, ki nima nikakršne zveze z občutenjem energij, kvečjem z človekovimi fizičnimi čutili.

Samo če se zazreš s pozornostjo v svojo dušo, boš resnično pravilno lahko zaznal dušo sočloveka.

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Kako pa lahko občutiš človekovo energijo?

Če iz vsega tega nisi uspela dojeti, potem se najprej sploh vprašaj - kaj je človekova energija...oziroma tudi tvoja...saj skozi svojo prideš do občutenja, ne z možgančki. / duša je med drugimi tudi izraz za večplastni kupček človekove energije/

xegox :palec:

Moja spletna stran

Moji knjigi

Ja se strinjam, na nič ne mislit (naprimer) bi blo zlo težko (al pa pozabit, da obstajaš).
OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

Ja se strinjam, na nič ne mislit (naprimer) bi blo zlo težko (al pa pozabit, da obstajaš).

Na nič ne mislit je zelo težko ???? kakor za koga in kakor kdaj...

xegox

Mislim, da si enkrat napisala, da se ukvarjaš z jogo...ali si to mislila fizične vaje ali kako ?? drugače ne razumem tega...kar si napisala tukaj gor.

xegox

Moja spletna stran

Moji knjigi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...