Skoči na vsebino

Energija ljudi

Lucy x

Recommended Posts

kako si to srčkano blesavost ponovno napisala.

Živeti ne-popolno v strahu, dvomu, sovraštvu in ljubosumju

ne nasmehne tistega, ki (to že) ve.

vse to nam je dano, nič ni zakrito.

In vendar lovimo rep sence, ki skriva se v lastnem razumu.

To je pa res prekleto smešno :)

prav luštn te je brat xsrcx :vio:

sami sebi smo največji prijatelji in hkrati največji sovražniki

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 143
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

s tičem te v rit nabijem, da boš ko použek vrgla vn oči.

in še zmerm se boš skrivala v trdni hišici, verzov in pravil.

Lepe besede, lepe misli, ničeve v ustih ničevosti praznega uma.

In k praznini stremimo in praznine se bojimo.

Monolog v glavi nam pa miru ne da.

Dejmo še kaj lepega napisat, da se skrijemo pred sabo.

Komaj čakam jutri-nov dan, novo skrivanje. :)

ti pošljem mojega najboljšega prijatla....bi njemu to bol pasal x^x x:o)x x:Dx

ja sem v hišici, sam veš..namesto da bi jo rušla sem raje opeke zamenjala x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

Sicer ne vem točno kaj pomenijo ti zadnjo posti...

Energija ljudi....ja itak se čuti....po enih te vse špika.... drugi ti gredo na živce x:Dx pri enih se ti zdi fino pa se fajn počutiš, z enim lahko ustvarjaš....joj no...brez branja misli x:)x

Misli so stvar razuma...ponavadi tvoja lastna projekcija kaj kdo misli....empatija je pa nekaj drugega x:)x

Tako da ..... x:)x

xsrcx

Pri empatiji sodeluje razum- zanesljivo...vsaj glede tega, na kar se nanaša ta beseda -empatija. Je pa povsem nekaj drugega . če imaš svojo notranjost, podzavest, notranji jaz naravnan v tej smeri in meri, da tudi razum deluje brez omejevanja in pridihov vseh smeti v nas...ali , če smo jih se znebili...potem- seveda.

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

ti pošljem mojega najboljšega prijatla....bi njemu to bol pasal x^x x:o)x x:Dx

ja sem v hišici, sam veš..namesto da bi jo rušla sem raje opeke zamenjala x;)x

sam ti pa maš živce da se z takimi ubadaš na tak pozitiven način :D xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

s tičem te v rit nabijem, da boš ko použek vrgla vn oči.

in še zmerm se boš skrivala v trdni hišici, verzov in pravil.

Ja bolš bi blo, da bi ga tebi tvoja z umetnim nabila v rit. Pol se bi ti nehal skrivati v hišici pravil in norm. x;)x

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Ko boš dovolj zrel boš razumel, da ti ni potrebno druge v nič dajati, da bi sebe povzdvignil.

Očitaš mi isto in krog je sklenjen-brez pravega uvida.

Saj jih ne dajem tak brezveze, razen če oni mene začnejo, potem pa nebom križem rok to gledal ;)

No, potem pa če ti si dovolj zrel, zakaj pa pol potem ti druge v nič daješ :?: :blink:

Ja bolš bi blo, da bi ga tebi tvoja z umetnim nabila v rit. Pol se bi ti nehal skrivati v hišici pravil in norm. x;)x

:D xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Ko boš dovolj zrel boš razumel, da ti ni potrebno druge v nič dajati, da bi sebe povzdvignil.

Očitaš mi isto in krog je sklenjen-brez pravega uvida.

A to pomen, kao, da si ti dovolj zrel, al kaj? Ne vem, zato vprašam...

Razumem, da kdo prebira Crowleya ali Blawatsko, vendar je takšnole izražanje kr mal mimo, nekako iritira...to pa je v nč dajanje, po moji logiki, vendar še nisem dovolj zrel in mi ni treba razumeti, zato govorim, kar hočem... xrolleyesx x:)x

Do takrat, ko ne bomo skrbeli zase, pa bomo druge nevedoč rezali vsepovsod.

Vsem drugim uslugo nardite, ko za sabo lepo poskrbite, ane unis?

ko-te-jebe, lepe al grde besede, itak do drugih čutiš lastna sranja v seb.

Do takrat pa bomo dajali nasvete kaj bi mi nardili v koži drugega.

Čisto gluhi in slepi za sprejemanje.

Tako pač je.

A mi lahko to bolje razložiš? Ko nekoga čutimo in vidimo npr...a to pomeni, da ga vidimo takega zato, ker se sami tako počutimo? Dojemamo ga tako, ke rsmo sami zasrani...in je še on /ona? Kaj če jaz nisem posrana...druge vseeno čutim tako? PLS, daj razložo po "kmečki" logiki... :sori:

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Vsakdo, ki me bere se preprosto zgrozi.Vse kar vzbudim so njegova občutja, ne moja.

Ne, se ne zgrozi. Samo reagira. Vsaka akcija ima reakcijo. Jo lahko že v naprej pričakuješ-pozitivno ali negativno reakcijo. Te vidim kot dovolj inteligentnega, da predvidiš vnaprej reakcijo lastnih besed in dejanj.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Ja Nelika...sam zakaj negativna akcija nima vedno negativne reakcije? Zakaj smo eni tako presneto enoumni in zaupamo :o|o:
Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Ja Nelika...sam zakaj negativna akcija nima vedno negativne reakcije? Zakaj smo eni tako presneto enoumni in zaupamo :o|o:

Ker v vsakem človeku pa vendarle je nekaj dobrega, ane in zato zaupamo, pri tem pa vedno znova postanemo tarča očitkov s strani tistega, v katerega pač vlagamo zaupanje...

Negativna reakcija na negativno akcijo...se mi zdi, da bi kvečjemu pokazali istovetnost s tistim, kateri je negativno nastrojen do našega mišljenja...

Izjemoma je upravičeno z isto mero deliti, vendar običajno je boljša izbira tista, v kateri dopustimo manevrirni prostor, kajti ne vemo natanko, kaj muči tistega, katerega negativna stališča posegajo v naš miselni prostor...

le kaj pa on ve, ki nič drugega ne dela kot to, da se povzdvigne nad drugimi

narobe.

Le kaj bo on, ko zatuli samo takrat, če se njega napade.

narobe.

Njega se ne sme a on druge lahko.

narobe.

Energija ljudi, se še spomniš naslova, kdorkoli že si?

Lekcija #45

Ljudi sodiš po tem kar kažejo.Po obnašanju, po postavi, načinu govora in načinu drže telesa.Po vsem kar je fizično otipljivo a samo po tistem ne, kar tak človek resnično je in kar resnično pred drugimi tudi skriva (v strahu) ali pa resnično pred drugimi kaže (v strahu).

In še vedno ne veš, kaj on je.Za koga se pretvarja.Kaj ga muči in zakaj se tako obnaša.

Vsakdo, ki me bere se preprosto zgrozi.Vse kar vzbudim so njegova občutja, ne moja.

Kako za vraga lahko začutiš kaj drugega, ko pa samo svojo energijo poznaš?Ne moreš.Ne na tak način.

Ko "tebe" ne bo več, se lahko zliješ v eno z vsem kar je.

Do takrat pa se bova/boš/bomo/ napadali, izmenjevali mnenja in delili razmišljanja.

Le kaj je potemtakem tvoj problem?

Okvir mišljenja.

In so meni nato očitali lastna pravila. Na sebi jih itak ne moreš zaznat, ker itak živiš v njihovi domeni.

To ardent kao pomen, da napak takih ni, so samo napake in "napačno" vedenje v tistih, ki to vidijo.

Ko že tolikokrat omenjaš okvir, v katerem je naslikano moje mišljenje, si moram pa res ogledat to sliko, yap...

Vendar, kaj bom pa videl? Jaz že vem, kaj bom videl, bolj je vprašanje, kaj vidiš ti? Kajti ti očitno vidiš nekaj, česar jaz ne vidim ali pa, kakor praviš nočem videti...vse možnosti so odprte in vzamem na znanje kot konstruktivno kritiko...

Kar se tiče dviganja nad drugimi: res je, prav si ugotovil, dvigam se nad drugimi, visoko, vendar ne nad prijatelji in nad ljudmi, kateri so vredni naziva človek, kajti nikoli se ne dvigam nad preprostimi ljudmi in nad razmišljujočimi, kateri so poosebljena vrednota s svojimi vrednotami s svojim stališčem do človeka, živali ter vsega, kar sovpada, kar živi z nami v tem lajfu, kajti nič in nihče nima večje vloge od drugega - vidiš, ljudje so pa tudi drugačni in gredo prego vsega in vsakega zaradi doseganja nizkotnih ciljev in nad temi se dvigam in od takšnih se distanciram...

Mene lahko vedno napadaš, ni panike, tako razčlenim povedano in izločim balast, pol pa morda kaj ostane, kar ima vsebino in potrebuje korekcijo na sebi, yap...

Kar se tiče ljudi, te pa jaz sodim po vsem, razen po videzu in strahu kot praviš...

Edini človekov utemeljen strah je dvom, dvom vase, ker dvom vase po principu domin sproži vse ostale notranje konflikte in dvom je edini strah...

Čemu ohranjati strah v tistem, v katerem ga zaznamo? Navaden sadizem s psihološkega vidika, kajti beseda ima moč, da osvobaja in zakaj neki nekomu govorit naj se jebe, pa podobne brezvezne stvari, zakaj? Zaradi ohranjanja njegove vloge v lastnem dvomu? Reci drugače, saj znaš, smo videli in zmoreš, smo prepričani...

Torej odvrzi breme, ki te muči, Unis, ker breme je tole, kar dodajaš svojim besedam, če še morda ne veš...

Te berem in sprejemam, vendar vedno izločim vse tisto, kar ne sodi zraven...

Kaj torej želiš pokazat? Saj ti pa ja pišeš dva posta naenkrat, hej, nekako kot slika Doriana Graya, struktura se ne spreminja, z druge strani pa se kaže negativ in to popačen, temačen...

Med dvema stezama moramo izbrati eno, tvoje besede so dvojne in tvoja pravila so lastna...

In moja pravila so lastna ter slika skrita v okvirju, vendar le zaradi nepoklicanih ogledovalcev...

Nepoklicanih pa tu na forumu ni in se bomo, seveda, še naprej napadali, če že tako praviš, meni se zdi bolj pogovarjanje, ane

Nihče se ne obrača proti tebi, torej se ne obračaj proti nikomur, če pa želiš sprostiti energijo, lahko pa napadaš edino mene, ker se me napadi ne dotaknejo in ne ostalih, kateri niso v tem okviru...

Bo šlo?

Lepo bodi

Sicer ne vem točno kaj pomenijo ti zadnjo posti...

Energija ljudi....ja itak se čuti....po enih te vse špika.... drugi ti gredo na živce x:Dx pri enih se ti zdi fino pa se fajn počutiš, z enim lahko ustvarjaš....joj no...brez branja misli x:)x

Misli so stvar razuma...ponavadi tvoja lastna projekcija kaj kdo misli....empatija je pa nekaj drugega x:)x

Tako da ..... x:)x

xsrcx

Strelka, resnično imaš prav, kajti energija se ne trosi kar nekaj brez veze, saj tudi ti svojih puščic ne streljaš v prazno xDDx

Tako je tudi z energijo - vsakemu po svoji meri x:)x

Hmmm, zanimivo, lastna projekcija sprejemanja misli, oziroma sprejetih, ja, lahko, v bistvu ja, empatija pa...sodeluje v tem udejstvovanju, empativno sprejemanje misli ob asistenci razuma, a si to mislila?

Si, ane? x:)x

sam tole pa ne razumem, sori...

zakaj menjavat opeko?

da je bol prozorna, ker še nisem tak daleč da bi prišla ven xrolleyesx

vsaj pri določenih ljudeh

There is

One Mind,

One Truth,

Čemu ohranjati strah v tistem, v katerem ga zaznamo? Navaden sadizem s psihološkega vidika, kajti beseda ima moč, da osvobaja in zakaj neki nekomu govorit naj se jebe, pa podobne brezvezne stvari, zakaj? Zaradi ohranjanja njegove vloge v lastnem dvomu? Reci drugače, saj znaš, smo videli in zmoreš, smo prepričani...

Torej odvrzi breme, ki te muči, Unis, ker breme je tole, kar dodajaš svojim besedam, če še morda ne veš...

Te berem in sprejemam, vendar vedno izločim vse tisto, kar ne sodi zraven...

Kaj torej želiš pokazat? Saj ti pa ja pišeš dva posta naenkrat, hej, nekako kot slika Doriana Graya, struktura se ne spreminja, z druge strani pa se kaže negativ in to popačen, temačen...

Med dvema stezama moramo izbrati eno, tvoje besede so dvojne in tvoja pravila so lastna...

In moja pravila so lastna ter slika skrita v okvirju, vendar le zaradi nepoklicanih ogledovalcev...

Nepoklicanih pa tu na forumu ni in se bomo, seveda, še naprej napadali, če že tako praviš, meni se zdi bolj pogovarjanje, ane

Tako je tudi z energijo - vsakemu po svoji meri x:)x

Včasih je strah tisti, ki nam preprečuje odvreči breme ali povedano drugače, strah nas je, da ne bo tako zelo lepo, kot je / bilo. In si domišljamo vse mogoče. Ustvarjamo si sliko...iluzijo...da je samo tako in tako lepo . Jaz vem, da to ni res, a vedno vztrajam.

Drugače je z besedo. Ja res je, da beseda včasih osvobaja, velikokrat tudi zavaja. Sploh besede, ki so preveč lepe..so včasih neiskrene. Zato je velikokrat bolje slišati kritiko, relano besedo, ko te nekdo/nekaj postavi na tla....vsaj za nekaj časa. Ke rdokler mi sami želimo...plavamo in letamo malo nad tlemi.

Energijo bi res bilo potrebno vlagati/dajati tja...kjer je učinek...ne da se samo trošimo... x:Ix

Draga moja.....nikoli se ne boš mogla odpreti vsem...ker si tega tudi ne želiš. Vedno boš imela selekcijo, ker določene že takoj začutiš kot bed :sori:

Lep dan vsem in veliko lepe...čiste energije... xsrcx

sej v tem je glih problem, ker se znam postavit skor v vsako kožo.....in zato rabim en obramben zid, da vem kje sem js in kje so drugi

There is

One Mind,

One Truth,

Klarus, čutim, da je zate to bolj prekletstvo kot blagoslov :sori:

čeprav zna biti blagoslov za druge x:)x in tudi velikokrat je...tudi zame x:Xx

x:Xx

kar nas ne ubije, nas naredi močnejše x:px xsrcx x^x

There is

One Mind,

One Truth,

Ko "tebe" ne bo več, se lahko zliješ v eno z vsem kar je.

U, tale mi je fajn Unis, mislm, kva že, stavek, izrek, modrost.

A mi lahko razložiš tvoj pogled nanj, mislm, tko, konkretno.

Hvala

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

aha... sem narobe razumela.. ker bolj je začet pri temeljih kot opeki... tole mi je pa bolj logično...

še enmal pa bom šla jst za železo in beton ;)

aha... sem narobe razumela.. ker bolj je začet pri temeljih kot opeki... tole mi je pa bolj logično...

še enmal pa bom šla jst za železo in beton ;)

temelje sem že popedenala.....zdej so pač zidi na vrsti, kar je težje :inocent: :8): x:Ix

There is

One Mind,

One Truth,

Unis:

glej zdej to foro.

Sm prebral kaj si mi napisal in zdej ma to opravičilo čist drug pomen.

ok ardent.Jzt napadam ljudi, jih koljem in ti ok, pač boš naredu konec s stem.Zadosti unis.Daj mir.Napadaj mene, druge pa pusti pri miru.

O tem sem že pisal, sam se nč ne prime.Nobena moja obrazložitev ni dovolj dobra utemeljitev lastnih dejanj.

Naslov je energija ljudi.V mojem postu voham sam črno, kaj pa ti?

Ničesar ne voham, vidim pa mavrično,ni nič kaj dosti čenega vmes, morda sence, hehehe...

Glej, Unis, ničesar ni, kar bi jaz poskušal preprečevati, čemu le? To so dialogi in zakaj bi poskušal dialog preprečit?

Ta zgodba mi je tuja, si mi pa zelo blizu in je, kot bi te poznal, vendar je to verjetno zaradi tega, ker oba divje vihtiva besede, katere so včasih povzamejo podobo mečev...

Ja, nekaj pa je in to je ta senca, namreč, ni mi všeč, celo iritira me tvoje grobo in žaljivo izražanje, ker vem, da pri tvojih intelektualnih sposobnostih ti pa res ni treba se posluževat takšnih nizkotnih for -ti je izpod nivoja, veš...

Na primer, jaz takšnih besed ne jemljem osebno, ker vem, da s tem poudarjaš določene misli, vendar so zato tudi velike črke, tudi teh ni treba, saj se razloči pomen tistega, kar pišeš...

Pol to izpade nekako tako kot, da si ful jezen, ker vnaprej misliš, da ne boš razumljen in si jezen, ker sploh poveš nekaj, za kar si prepričan, da je škoda govorit - pa ni, vse tisto, kar nekdo pove, nekdo drug sliši in fora je v tem, da sem rekel, da raje mene napadaj, ker morda pa vsak ne more povsem ali pa ni pripravljen slediti tvojemu divjemu tempu, navalu besed, nestrpnem seznanjanju z nečim, do česar pa morda le kdo nima podobnega stališča - in to je to, prosil sem te le, da se izražaš svojemu nivoju primerno, saj zmoreš...

Tista moja reakcija na post je pa pač reakcija in je pričakovana, ne glede ali se tiče mene ali pa ne...

Tako gredo stvari med neustavljivimi, kar pa itak veš, hehehe

A mi lahko to bolje razložiš? Ko nekoga čutimo in vidimo npr...a to pomeni, da ga vidimo takega zato, ker se sami tako počutimo? Dojemamo ga tako, ke rsmo sami zasrani...in je še on /ona? Kaj če jaz nisem posrana...druge vseeno čutim tako? PLS, daj razložo po "kmečki" logiki... :sori:

Am spet nisem prebral vse - obljubim, da mogoče bom x:px

Zadnjič sem šel na en hrib. In sem gledal mimoidoče ljudi. Vsakega po svoje sem ocenil - znotraj svojih možnosti opazovanja. Ta je tak, ta je tak, ta je pa tak - ta tu pade , ta pa tu pade, ta pa tu pade - pa tega bom tu potolažil, tega tukaj, tega pa tukaj - pa ta me tu potolaži, pa tu me ta potolaži in temu pustim, da me tu poboža - ampak samo zato, ker pred mojo izkušnjo on v sebi pada in ne je jaz v sebi - se boji mojega izraza, še bolj kot jaz svojega x:o)x :palec: -> pa ne dobesedno prosim - sto ljudi sto čudi - ni pošteno, da drugega sodim po svojem izrazu!

No potem je pa en mimo prijadral - kjer nisem nič kaj preveč ocenjeval, ker je že sam sebe ocenil. Sicer je malce padel v moji izkušnji v mojem padcu, ampak sem ga hitro potolažil in je tolažbo hitro sprejel in me potolažil nazaj, kjer sem sam v sebi nehote padel, malce na kolena klecnil in spoznal, da je njegov dar ljubezni drugemu večji od mojega - kjer sem se v tej ljubezni sam sebe vstrašil.

Torej malce okrancljano izven realnega toka dogajanja ampak - v človeku vidiš to kar vidiš v sebi. Dokler v sebi vidiš padec, strah in vse tiste neprijetne misli - takrat to vidiš tudi v drugih - takrat je to prva misel, ki ti pride na misel o drugem.

ko vidiš v toku Ljubezni - takrat je Ljubezen v njem tista, ki jo prvo opaziš, vse ostalo je le stvar Namena Ljubezni. Ker sem prepričan, da Ljubezen znotraj človeka se ne sprašuje kaj je pa s tem narobe, kaj pa temu lahko dam - ljubezen se sama proži po lastnih napisanih zakonih, če je njen izraz v posamezniku dovolj močan.

Brez podpisa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...