FixMinze 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Ah strah - največji človekov prijatelj, če mene vprašaš.Ah dvom - največji človekov zaveznik, ko pride do samopomembnosti, napuha, vzišenosti, napačne trdne prepričanosti lej kaj bi brez dvoma in strahu - vse bi vedel in na vekomaj stragniral ...seveda pa ima tudi ta kovanec svojo drugo stran..... ....ampak nekdo bi rekel, ničesar ni več - ničesar več - ob kar bi se strah prijel, dvom, samozavest, prepričanje - vse to izgine in ničesar ni več - torej hvaljen dvom in hvaljen strah, da nas do tam pripelje .... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Unis:glej zdej to foro.Sm prebral kaj si mi napisal in zdej ma to opravičilo čist drug pomen.ok ardent.Jzt napadam ljudi, jih koljem in ti ok, pač boš naredu konec s stem.Zadosti unis.Daj mir.Napadaj mene, druge pa pusti pri miru.O tem sem že pisal, sam se nč ne prime.Nobena moja obrazložitev ni dovolj dobra utemeljitev lastnih dejanj.Naslov je energija ljudi.V mojem postu voham sam črno, kaj pa ti?Ničesar ne voham, vidim pa mavrično,ni nič kaj dosti čenega vmes, morda sence, hehehe...Glej, Unis, ničesar ni, kar bi jaz poskušal preprečevati, čemu le? To so dialogi in zakaj bi poskušal dialog preprečit?Ta zgodba mi je tuja, si mi pa zelo blizu in je, kot bi te poznal, vendar je to verjetno zaradi tega, ker oba divje vihtiva besede, katere so včasih povzamejo podobo mečev... Ja, nekaj pa je in to je ta senca, namreč, ni mi všeč, celo iritira me tvoje grobo in žaljivo izražanje, ker vem, da pri tvojih intelektualnih sposobnostih ti pa res ni treba se posluževat takšnih nizkotnih for -ti je izpod nivoja, veš... Na primer, jaz takšnih besed ne jemljem osebno, ker vem, da s tem poudarjaš določene misli, vendar so zato tudi velike črke, tudi teh ni treba, saj se razloči pomen tistega, kar pišeš... Pol to izpade nekako tako kot, da si ful jezen, ker vnaprej misliš, da ne boš razumljen in si jezen, ker sploh poveš nekaj, za kar si prepričan, da je škoda govorit - pa ni, vse tisto, kar nekdo pove, nekdo drug sliši in fora je v tem, da sem rekel, da raje mene napadaj, ker morda pa vsak ne more povsem ali pa ni pripravljen slediti tvojemu divjemu tempu, navalu besed, nestrpnem seznanjanju z nečim, do česar pa morda le kdo nima podobnega stališča - in to je to, prosil sem te le, da se izražaš svojemu nivoju primerno, saj zmoreš... Tista moja reakcija na post je pa pač reakcija in je pričakovana, ne glede ali se tiče mene ali pa ne...Tako gredo stvari med neustavljivimi, kar pa itak veš, hehehe Samo nekaj mojih misli bom natrosil, nič osebnega... Torej nekaj o izražanju, vsak se pač izraža kakor se, kakor je njemu lastno... konec koncev lahko to dojemamo kot neke vrste umetnost (spomnimo se Kosovela, Kons5). Ne zdi se mi pa primerno nekomu zapovedovati kako naj se izraža. Če nekoga iritira izražanje drugega, potem si je sam kriv...Glede napadanja in koga napadati, običajno "močni" napadajo šibkejšega, tam kjer pričakujejo, da jih čaka "pest" se potuhnejo... Če te to prizadane, in da se takih rešiš, moraš včasih "blefirati" svojo moč, ali pa se umaknit tako pač je....In še nekaj, nihče ni tukaj pod prisilo, napišeš svoje misli, če komu pridejo prav je fino, če ne jih tudi 1987876 postov ne bo "spreobrnilo"Pa lep dan vam želim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 to je baje takrat, ko ne gledaš okol in ne gledaš noter, preprosto si tam in te ni.K tko zatopljeno buljiš v televizjo, da ne slišiš mame k te sprašuje, kaj boš jedel za večerjo.To je baje takrat, k greš po zateženem dnevu v svojo skrito sobico in lepiš modele letal pozno v zvečer.Občutka za čas ni in lepljenje letal te dobesedno poživi.Sam da delaš tisto kar je v skladu s tvojim jedrom, al pa uip-jem bi nosorog reku.(in te pozitivno nagradimo)To je baje zmerm takrat, k iščeš neki zunanjega, da se točno prilega s tabo in se s tistim direktno spojiš.Baje da ti tega zunej ni treba iskat in če verjamemo trditvam, obstajajo možje, ki hodijo vsak dan, brez misli in budni okol.Baje je to pravi fokus v življenju in dihanje z življenjem.Sam kaj pa bom jzt vedu, k mi niti alkohol al pa trava ne ponudjo tega neverjetnega odfuka samega sebe.Sam baje da vse to, sploh ni "to" o čem si me ti vprašal.Baje je ključ v razumevanju tega, da razumevanja ni.Misli ni.Ne sodiš,ne razmišljaš, ne tuhtaš, ne vlečeš idej ven.In baje si preprosto tam. Aha, a tko pol, Unis. Sem pa tud en butl a ne, k jst sem pa mislu /ker si tko lepo speljal tole lekcijo #45/ da boš napisal, da če bi uspel pronicniti vase, se prav, se pretolč skoz svoje strahce, svoja zanikanja, svoje zidovje, skoz svojo obrambno artilerijo a ne, ki ti ne da videt sebe skoz druge in ja, druge skoz sebe /moje razumevanje lekcije #45/ take kt so al pa tak kt sem, pol bi opazu, da si enak kt drugi, ne boljši, ne slabši, ne večji, ne manjši. Da so njihove lastnosti, ki so te prej iritirale kokrkol, zdej prepoznane, priznane, sprejete v teb a ne, tist, mislm, kar je sprejet te pa tko ne iritira /razen če ni sprejet/, se prav da te drugi ne iritirajo /če te ne iritira, tud sodš ne/, se prav, eee, to je enako, vse eno, eno...a ne, zlito al razlito. Zgleda da sem jst drgač zastopu lekcijo #45 rajtam. Mah, sej veš, sem samo en butl. Mej se fest. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Samo nekaj mojih misli bom natrosil, nič osebnega... Torej nekaj o izražanju, vsak se pač izraža kakor se, kakor je njemu lastno... konec koncev lahko to dojemamo kot neke vrste umetnost (spomnimo se Kosovela, Kons5). Ne zdi se mi pa primerno nekomu zapovedovati kako naj se izraža. Če nekoga iritira izražanje drugega, potem si je sam kriv...Glede napadanja in koga napadati, običajno "močni" napadajo šibkejšega, tam kjer pričakujejo, da jih čaka "pest" se potuhnejo... Če te to prizadane, in da se takih rešiš, moraš včasih "blefirati" svojo moč, ali pa se umaknit tako pač je....In še nekaj, nihče ni tukaj pod prisilo, napišeš svoje misli, če komu pridejo prav je fino, če ne jih tudi 1987876 postov ne bo "spreobrnilo"Pa lep dan vam želim... Aha, a tko pol, Unis. Sem pa tud en butl a ne, k jst sem pa mislu /ker si tko lepo speljal tole lekcijo #45/ da boš napisal, da če bi uspel pronicniti vase, se prav, se pretolč skoz svoje strahce, svoja zanikanja, svoje zidovje, skoz svojo obrambno artilerijo a ne, ki ti ne da videt sebe skoz druge in ja, druge skoz sebe /moje razumevanje lekcije #45/ take kt so al pa tak kt sem, pol bi opazu, da si enak kt drugi, ne boljši, ne slabši, ne večji, ne manjši. Da so njihove lastnosti, ki so te prej iritirale kokrkol, zdej prepoznane, priznane, sprejete v teb a ne, tist, mislm, kar je sprejet te pa tko ne iritira /razen če ni sprejet/, se prav da te drugi ne iritirajo /če te ne iritira, tud sodš ne/, se prav, eee, to je enako, vse eno, eno...a ne, zlito al razlito. Zgleda da sem jst drgač zastopu lekcijo #45 rajtam. Mah, sej veš, sem samo en butl. Mej se fest. butl V tem trenutku si ti moj glas V tem trenutku si ti moj glas Sedaj se glasova vračata vsaksebi - tisto si v orto povedal vsebinsko Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Samo nekaj mojih misli bom natrosil, nič osebnega... Torej nekaj o izražanju, vsak se pač izraža kakor se, kakor je njemu lastno... konec koncev lahko to dojemamo kot neke vrste umetnost (spomnimo se Kosovela, Kons5). Ne zdi se mi pa primerno nekomu zapovedovati kako naj se izraža. Če nekoga iritira izražanje drugega, potem si je sam kriv...Glede napadanja in koga napadati, običajno "močni" napadajo šibkejšega, tam kjer pričakujejo, da jih čaka "pest" se potuhnejo... Če te to prizadane, in da se takih rešiš, moraš včasih "blefirati" svojo moč, ali pa se umaknit tako pač je....In še nekaj, nihče ni tukaj pod prisilo, napišeš svoje misli, če komu pridejo prav je fino, če ne jih tudi 1987876 postov ne bo "spreobrnilo"Pa lep dan vam želim... Dragi prijatelj, me veseli, da te je tale dialog pritegnil v tolikšni meri, da si začutil nujo, da pa nekaj res moraš komentirati - kaj že? Kakšno izražanje tebe veseli, tega ne vem in se mi zdi, da me niti kaj dosti ne zanima, hehehe...Tko pač je, da nekdo govori v jeziku razuma, drugim je pač bližji jezik v obliki žaljivk in jaz sem med tistimi prvimi, kajti ne vidim nobenega razloga, zakaj bi nekomu trosil žaljivke, če ga sploh ne poznam, morda je vzrok v nekrotljivi želji po tlačenju nekoga, v neperspektivnem navideznem dviganju svoje negotovosti...hmmm, ne vem, ker ne poznam tega jezika...ker tebe ne moti, bi morda ti lahko kaj več povedal, kaj žene človeka, da se mora izražat na ravni, sploh brez kakega nivoja...Sicer mi je vseeno, sem povedal svoje mnenje v zagovor tistih, kateri so bili deležni omenjenega in sedaj naj tisti, katerega to veseli, kar počne, kar želi - s tem mislim vsakogar, ki ga to veseli in ne gre posamezniku...Nimam niti volje, ukvarjat se s tem, veš...kaj si že hotel povedat? Močni napadajo šibkejše? HAHAHAHA, zraven pa še hehehe, kakšnih se ti znebiš...kateriso pa ti močni, po tvoje? Povej, kaj imaš v mislih ali pa se umakni, hehehe, tko si ti rekel, če pogledaš zgornji post, hehehe, ko meni stopiš na pot in je preko reke postavljena le brv, nekako tako lahko orišemo te dialoge, torej, v takšnem primeru kar bodi prepričan, da nisem jaz tisti, ki se bo umaknil, hehehe, nekdo se pač bo, ane? Glede blefiranja svoje moči: hej, kaj naj pa zdaj to pomeni? Blefirati svojo moč? Ni panike, lahko, vendar največ tri besede in potem...razsvetljenje, maska pade, stati nag pred publiko pa glih ne zgleda, hehehe Hej, točno tako kot si rekel: nič osebnega, samo nekaj svojih misli sem natrosil, hehehe Saj svoje misli itak trosimo naokrog, vendar iz vsakega semena pa ni nujno, da kaj zraste, hehehe Tudi mi vam želimo lep dan Bodi lepo in še kaj se oglasi Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 V tem trenutku si ti moj glas Se ti res tko zdi? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Dragi prijatelj, me veseli, da te je tale dialog pritegnil v tolikšni meri, da si začutil nujo, da pa nekaj res moraš komentirati - kaj že? Kakšno izražanje tebe veseli, tega ne vem in se mi zdi, da me niti kaj dosti ne zanima, hehehe...Tko pač je, da nekdo govori v jeziku razuma, drugim je pač bližji jezik v obliki žaljivk in jaz sem med tistimi prvimi, kajti ne vidim nobenega razloga, zakaj bi nekomu trosil žaljivke, če ga sploh ne poznam, morda je vzrok v nekrotljivi želji po tlačenju nekoga, v neperspektivnem navideznem dviganju svoje negotovosti...hmmm, ne vem, ker ne poznam tega jezika...ker tebe ne moti, bi morda ti lahko kaj več povedal, kaj žene človeka, da se mora izražat na ravni, sploh brez kakega nivoja...Sicer mi je vseeno, sem povedal svoje mnenje v zagovor tistih, kateri so bili deležni omenjenega in sedaj naj tisti, katerega to veseli, kar počne, kar želi - s tem mislim vsakogar, ki ga to veseli in ne gre posamezniku...Nimam niti volje, ukvarjat se s tem, veš...kaj si že hotel povedat? Močni napadajo šibkejše? HAHAHAHA, zraven pa še hehehe, kakšnih se ti znebiš...kateriso pa ti močni, po tvoje? Povej, kaj imaš v mislih ali pa se umakni, hehehe, tko si ti rekel, če pogledaš zgornji post, hehehe, ko meni stopiš na pot in je preko reke postavljena le brv, nekako tako lahko orišemo te dialoge, torej, v takšnem primeru kar bodi prepričan, da nisem jaz tisti, ki se bo umaknil, hehehe, nekdo se pač bo, ane? Glede blefiranja svoje moči: hej, kaj naj pa zdaj to pomeni? Blefirati svojo moč? Ni panike, lahko, vendar največ tri besede in potem...razsvetljenje, maska pade, stati nag pred publiko pa glih ne zgleda, hehehe Hej, točno tako kot si rekel: nič osebnega, samo nekaj svojih misli sem natrosil, hehehe Saj svoje misli itak trosimo naokrog, vendar iz vsakega semena pa ni nujno, da kaj zraste, hehehe Tudi mi vam želimo lep dan Bodi lepo in še kaj se oglasi Hehehehe, ja saj v mnogočem sva si podobna... tudi mene ne zanima kakšno izražanje tebe veselli, razum ha... ali je od razuma odvisno kako se kdo izraža, kakšne besede uporablja, tudi največji umetnik pisane besede je lahko cepec ali podel v duši, lahko je le imel "srečo", da so ga naučili izbranega izražanja... Lej če se jaz udarim po prstu s kladivom znam tudi presneto dobro zaklet, če po tem sklepaš da sem primitivec in neinteligenten tudi prav... me ne moti, če tako misliš... Ja sem prepričan, da se ne boš umaknil... vprašanje je le, ali boš lahko prečkal brv ali pa boš zgrmel v prepad... Blefiranje.. hja vse je le igra, celo življenje, vsaka situacija je igra in vsak igra svojo vlogo, tako kot jo igrava tudi midva... če gre za erotične prizore se sigurno lahko pojaviš tudi nag pred publiko... kajne...Takole nekaj semen sem natrosil, vreme je sončno, če bodo še kake padavine, verjamem, da bo kaj tudi vzklilo...Pazi nase... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Eh ardent - hotel je povedat, da ima unis pač svoj način izražanja. Lahko bi tud rekli, da je žaljiv, vendarle žaljivka izpade v prebranem kontekstu smiselna in nadomesti, daljšo bolj fino uporabo besedišča - namesto te zadane žebljiček v glavico tam kjer ga more. In, če obratno uporabim pomene, mogoče so ravno te kletvice, ki ljudi pripeljejo do tega, da se ugledajo v njegovih besedah. Drugače bi jim celo ratalo prilezti čez lastni odsev. koncev koncev potemtakem niti ni več važno kaj unis ima od tega. Na tole razpucavanje pa bo sigurno drkal Pa vendarle ravno ti ( le zakaj ravno ti? heh ) - ne moreš preko tega.... In kar se najbolj stirnjam z njim je, da vsi mi iščemo izgovore - izgovore, da opravičujemo svoja dejanja, pa naj bodo še tako sveta. In pomisli in se vprašaj zakaj počneš kar počneš - boš videl kako butast in neumen izgovor boš dobil, če ga potem ne boš oplemenitil z nekim Namnom. Naprimer : Bojevnik sem, Sem le sluga v rokah Božjega..... ...boš videl, da v resnici hočeš nočeš, gre samo zate in res samo zate pa prav za nikogar drugega. Pa saj drugače niti ne more bit - kako pomagati drugemu, če sebi ne moreš, kako napredovati - če se oviraš z drugimi, kako sploh iti naprej pa nikogar poteptati, kako sploh.....? vedno so žrtve in vsi mi smo sokrivi in prej, ko slej se vse uravna... In naj še v zadnji sapi preden izdihnem dodam- ful je dobr, če se človek zave Namena, še posebej nekega splošnega skupnega in potem iz njega izhaja vase in iz sebe.... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Eh ardent hotel je povedat, da ima unis pač svoj način izražanja. Lahko bi tud rekli, da je žaljiv, vendarle žaljivka izpade v prebranem kontekstu smiselna in nadomesti, daljšo bolj fino uporabo besedišča - namesto te zadane žebljiček v glavico tam kjer ga more. Ja, morm rečt, da ma včasih prav zoprne ... ampak ne razumite me narobe ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Evo še jaz dodajam svoj komentar k tej bitki ! NE SE Z MANO JEBAT, KER SEM SKORAJ ODVISNIK - IN ZATOREJ NEVAREN IN POTREBEN DROGE!!!!!!!!!!!! GRRRRRRRR GRRRRRRR GRRRRRRRR GRRRRRRRRRRR Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Evo še jaz dodajam svoj komentar k tej bitki ! NE SE Z MANO JEBAT, KER SEM SKORAJ ODVISNIK - IN ZATOREJ NEVAREN IN POTREBEN DROGE!!!!!!!!!!!! GRRRRRRRR GRRRRRRR GRRRRRRRR GRRRRRRRRRRR sej sm jst tud skoraj odvisnik ... Pa s to zoprnostjo nism misla tebe, ampak unisa ... čeprav on tud ni zoprn, sam včasih ga mal daje Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Ah sej vem, da nisi mislna mene - jaz grozim Eboru pa Ardentu - sam tok, da bosta vedla kok sem nevaren, če me kje od daleč zagledata Grrrrrrr grrrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrr Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Hehehehe, ja saj v mnogočem sva si podobna... tudi mene ne zanima kakšno izražanje tebe veselli, razum ha... ali je od razuma odvisno kako se kdo izraža, kakšne besede uporablja, tudi največji umetnik pisane besede je lahko cepec ali podel v duši, lahko je le imel "srečo", da so ga naučili izbranega izražanja... Lej če se jaz udarim po prstu s kladivom znam tudi presneto dobro zaklet, če po tem sklepaš da sem primitivec in neinteligenten tudi prav... me ne moti, če tako misliš... Ja sem prepričan, da se ne boš umaknil... vprašanje je le, ali boš lahko prečkal brv ali pa boš zgrmel v prepad... Blefiranje.. hja vse je le igra, celo življenje, vsaka situacija je igra in vsak igra svojo vlogo, tako kot jo igrava tudi midva... če gre za erotične prizore se sigurno lahko pojaviš tudi nag pred publiko... kajne...Takole nekaj semen sem natrosil, vreme je sončno, če bodo še kake padavine, verjamem, da bo kaj tudi vzklilo...Pazi nase... Glej, si zanimiv, ja, ker ne pričneš takoj v negativ metat moje besede, hehehe...Če bom zgrmel v prepad, pač bom, vendar se ne bom umaknil, a misliš, če bi se začel umikat, da pol pa ne bi zgrmel v prepad? Še prej, po moje... Aja, glede izražanja...mah, saj ne mislim, da je nekdo cepec ali pa podel v duši, če se izraža nesramno, ne, ni to, saj je res precej literatov in umetnikov, katerim bi lahko očitali nesramno izražanje...lahko vzamemo kar Bukovskega, na primer ( sem se pač nanj spomnil ) al pa Crowleya kot orto nesramnega in ne le v besedah...Jezik je pač sredstvo izražanja in je resnica, da sem nepoklican Unisu očital njegove izraze, ja, vendar je tko, da se nikdar ne opravičujem in se niti nimam namena, četudi se ni nanašalo name, saj veš, svoje mnenje... Blefiranje? Ja, seveda igrava, se pravi, igramo svojo igro, normalno, kajti drugače nisi nič, si nič, kakorkoli, ne bi rad na novo odprl tiste debate o pomenu biti ali ne biti nič, hehehe... Hvala, ker si me opozoril, naj pazim nase...vidiš, kako so ta semena lepo obrodila, kar naenkrat, hehehe, seveda bom pazil nase, saj senimam namena prav vsem tu na forumu zamerit, veš...Matr, da se ne bom preveč pomehkužil, grem malo pregledat, če me spet kdo na brvi čaka, da ne bom mogel čez, hehehe... Ebor - diplomat - pozitivno presenečenje - sejalec konkretnega...bodi lepo Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Eh ardent - hotel je povedat, da ima unis pač svoj način izražanja. Lahko bi tud rekli, da je žaljiv, vendarle žaljivka izpade v prebranem kontekstu smiselna in nadomesti, daljšo bolj fino uporabo besedišča - namesto te zadane žebljiček v glavico tam kjer ga more. In, če obratno uporabim pomene, mogoče so ravno te kletvice, ki ljudi pripeljejo do tega, da se ugledajo v njegovih besedah. Drugače bi jim celo ratalo prilezti čez lastni odsev. koncev koncev potemtakem niti ni več važno kaj unis ima od tega. Na tole razpucavanje pa bo sigurno drkal Pa vendarle ravno ti ( le zakaj ravno ti? heh ) - ne moreš preko tega.... In kar se najbolj stirnjam z njim je, da vsi mi iščemo izgovore - izgovore, da opravičujemo svoja dejanja, pa naj bodo še tako sveta. In pomisli in se vprašaj zakaj počneš kar počneš - boš videl kako butast in neumen izgovor boš dobil, če ga potem ne boš oplemenitil z nekim Namnom. Naprimer : Bojevnik sem, Sem le sluga v rokah Božjega..... ...boš videl, da v resnici hočeš nočeš, gre samo zate in res samo zate pa prav za nikogar drugega. Pa saj drugače niti ne more bit - kako pomagati drugemu, če sebi ne moreš, kako napredovati - če se oviraš z drugimi, kako sploh iti naprej pa nikogar poteptati, kako sploh.....? vedno so žrtve in vsi mi smo sokrivi in prej, ko slej se vse uravna... In naj še v zadnji sapi preden izdihnem dodam- ful je dobr, če se človek zave Namena, še posebej nekega splošnega skupnega in potem iz njega izhaja vase in iz sebe.... Hej, dons pa blestiš Sicer je današnji dan vse modrosti na plano privabil, heheheKaj naj še rečem, ko je pa vse povedano?Ugotavljam, da nimam pojma, WTF, hehehe, nč, moram se stresti, se nekaj name usipa, heheheZakaj počnem, kar počnem? Zaradi tega, ker tako hočem in nisem nikogaršnji bojevnik, vsaj, da bi vedel, ne...Zame gre, zame, kaj pa ti misliš, zame in za vse, ki so ob meni, oviram pa se z drugimi, ker bi v nasprotnem primeru zares nekaj glumil sam zase, ane, noben ne bi vedel zame in nikogar bi ne bilo ob meni pa bi bil puščavnik, kar pa nimam namena, ker se raje družim z ljudmi in takrat, ko prihaja do nestrinjanja stališč, takrat pač oviro moram preseči, kajti druga varianta je pa umakniti se in na ta način zopet glumim...Torej, ja, sem bojevnik, grem preko ovire, vendar ne preko vsake, nekatere tudi zaobidem, hehehe... Vedno so žrtve, ja, seveda, torej, če so žrtve, ne vidim razloga, čemu bi si izbral vlogo žrtve?Kva, a kar izdihnu boš, al kva? Ne, no, saj ni razloga, hehehe, skupni namen pa itak, da obstaja, saj tudi sam upoštevam in izhajam iz skupnega namena, ter se ga zavedam, vendar ta skupni namen, iz katerega izhajam, ni nujno skupni namen iz kje drugje izhajajočih, kajti mnogo je skupnih namenov in mnogo izhodišč iz njih, zaradi tega tudi nastanejo nesoglasja, zaradi nestrinjanja stališč, veš, vendar tu na forumu vsekakor stališča niso v tolikšni meri razhajajoča, da bi jih šteli med neke ovire...glej, le igramo se, igra pa se imenuje spoznaj drugega in spoznavaj sebe - a ti ne gledaš na vse skupaj tako? Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Evo še jaz dodajam svoj komentar k tej bitki ! NE SE Z MANO JEBAT, KER SEM SKORAJ ODVISNIK - IN ZATOREJ NEVAREN IN POTREBEN DROGE!!!!!!!!!!!! GRRRRRRRR GRRRRRRR GRRRRRRRR GRRRRRRRRRRR Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Ah sej vem, da nisi mislna mene - jaz grozim Eboru pa Ardentu - sam tok, da bosta vedla kok sem nevaren, če me kje od daleč zagledata Grrrrrrr grrrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrr grrrrrrrrrrrr Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Vedno so žrtve, ja, seveda, torej, če so žrtve, ne vidim razloga, čemu bi si izbral vlogo žrtve? vendar včasih lahko iz vloge žrtve zasiješ ven preko meja te podobe - ko te milina, večna milina zaobjame , tanka je ta meja miline in žrtve.... a ti ne gledaš na vse skupaj tako? saj drugače ne morem, če želim živet ...le, da vsak sam sebi svoj namen, tudi lahko preide v skupnega in obdrži svoj ID, hah kako podobno kot vloga posameznika v družbi... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 hehehehe kdo že govori, da vse je isto?Črno-belo neločljivo, razlik sploh ni, vsi smo isti.Jing jang, dobro-slabo z roko v roki, vsak na drugi strani mavrice.In palica, s katero tolčemo po modrasih (ali samo modrih?) ima ravno tako dva konca, enako oddaljenega enega od drugega.Kje je potem razlika v besedah?Kje je potem nivo izražanja?Kdo se je sploh kam spustil v svoji glavi sodbe?Lepo se lahko prikaže v kontrastu z grdim in kletvica te ne bo nič manj nič več, pripeljala k "božjemu cilju".Baje.Baje so tisti, ki pazijo kaj govorijo in se izmikajo "neprimernim" izrazom, oportunisti.Baje.Baje pa so ljudje tako pestri, da boš vedno nekoga užalil, ker slučajno ravno njega ne moreš v nobeno škatlico miselnega okvirja spraviti.Na žalost se tukaj hoče slišati samo tisto, kar je zaželjeno.Tolk od svobode izražanja na lastno pest.In kot v sanjah.Prevzemam odgovornost nase. Jah sam veš unis, zloraba jing-jang vse je eno in tako naprej, še nikoli ni nič dobrega obrodila - zgolj takrat, ko ima v kontekstu podajanja svoj osmisljen pomen...A veš, da ni ravno neko brezvezno ego bluzenje, da nekaj zanimivega s tem dosežeš - poudariš, namen povedanega, točno zato pomemben s kletvico ali brez.... ...pa tud v končni fazi smo vsi isti, ja res je, lepa tolažba dokler tega ne spoznaš - I guess heh Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 vendar včasih lahko iz vloge žrtve zasiješ ven preko meja te podobe - ko te milina, večna milina zaobjame , tanka je ta meja miline in žrtve.... saj drugače ne morem, če želim živet ...le, da vsak sam sebi svoj namen, tudi lahko preide v skupnega in obdrži svoj ID, hah kako podobno kot vloga posameznika v družbi... Ja, saj, kaj pa si ti mislil? Biti individualist v družbi, logično, torej obdržati svojo identiteto, vendar ne asocialne poti ubirat, A NISI tko mislu? Kdor živi zares marginalno, ampak res marginalno, celo izven marginale, je pa izven vsega, o čemer tukaj govorimo, je asocialen in potencialni sociopat, so že sindromi v igri, ne le simptomi, saj veš: veliki S, hehehe...Vidiš, vse skupaj se da povedat enostavno, namreč, druži se z ljudmi, poslušaj, glej in govori, vendar ohranjaj lastno presojanje in lastno identiteto...kakšen jo tudi spremeni, vendar je to njegov osebni problem - če to sploh je... Hej, ti pa nikoli več ne reci, da nečesa drugače ne moreš, če hočeš živet, matr, hehehe Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Ja sej individualist to itak, druge ni. Je zanimiva podobnost mikro - marko smisel - človek -družba . Interesi in Namen. Iz majhnega v veliko, pa vseeno prav nič raznoliko.... ...ta asocialnost ja, v resnici vedno nečesa ne moreš, če želiš živet, ker vsega pač ne moreš met, odpovedovanja so pa del tega sveta......ker lahko sem miren, ko list na vodi, pa vsi moji sodelavci tega ne želijo, ker če bom miren kot list na vodi, se me bodo prej ali slej začeli izogibati, ker bi jim dolgočasen bil. Spet požret moram težak cmok in zaigrati na drugo struno znotraj svojega ID-ja bit nekaj, kar mi v resnici ne paše bit - znotraj svojega ID ponavljam - bit nekaj kar mi ne paše bit v obnašanju, pa vseeno sem to le jaz, le del mojega izražanja, ki pa se mi ga ne da toliko izražat - ko bit list na vodi--- ...drugače hitr asocialen postanem......tko mal v prenešenem pomenu... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Ja sej individualist to itak, druge ni. Je zanimiva podobnost mikro - marko smisel - človek -družba . Interesi in Namen. Iz majhnega v veliko, pa vseeno prav nič raznoliko.... ...ta asocialnost ja, v resnici vedno nečesa ne moreš, če želiš živet, ker vsega pač ne moreš met, odpovedovanja so pa del tega sveta......ker lahko sem miren, ko list na vodi, pa vsi moji sodelavci tega ne želijo, ker če bom miren kot list na vodi, se me bodo prej ali slej začeli izogibati, ker bi jim dolgočasen bil. Spet požret moram težak cmok in zaigrati na drugo struno znotraj svojega ID-ja bit nekaj, kar mi v resnici ne paše bit - znotraj svojega ID ponavljam - bit nekaj kar mi ne paše bit v obnašanju, pa vseeno sem to le jaz, le del mojega izražanja, ki pa se mi ga ne da toliko izražat - ko bit list na vodi--- ...drugače hitr asocialen postanem......tko mal v prenešenem pomenu... Hmmm, srečni so tisti, kateri imajo v službi same somišljenike za sodelavce...vendar je malo takšnih...Služba je del procesa, skozi katerega moramo zaradi lastne eksistence, ane, ker brez sredstev in življenjem pod mostom pa res ne bi kaj dosti naredili zase, še do foruma ne bi prišli, hehehe, torej je človek individualist, vendar je družbeno bitje in ne glede na to, v kolikšni meri nam je kaj všeč in nas nekaj iritira, si moramo najti svoj prostor v družbi in del sebe nameniti osnovnim, primarnim nujnostim, da lahko na ta način v sebi in v družbi živimo kot posameznik z lastnim življenjem - iz tega sledi, da je opravilo službe in prilagajanje celo nam ne kaj dosti bližnjih stvari, v korist nas samih...Bodi vse kar je potrebno, da boš lahko neovirano to, kar si ( to sem si zdajle izmislil, kar spreglej, hehehe ) Ne bodi marginalen v službi...ni pa tudi treba kr neki, ane...na izi pa bo... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Ja kot sem rekel - če hočem živet. Pazi tukej lahko vključiš še faktor globalne zarote - družba je taka zato, da te omejuje, zato, da te oddaljuje od tega kar si... ...tisto bom pa spregledal ja, še posebej tam kjer piše - vse kar je potrebno - upam, da je kakšen skriti pomen tu notri... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Jaz zdajle čutim eno fajn energijo...ej a jo še kdo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Jaz zdajle čutim eno fajn energijo...ej a jo še kdo Jaz Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 Jaz čutm, da mi repa iz riti raste - jebat ga izravnava polov Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.