Marsa 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/13/"][b]Napoved za 13. teden[/b][/url] - [b]26. marec - 1. april 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 ej Marsa.. berem tole in razmišljam kok maš v bistvu dbest stil pisanja... tko, če bi knjige pisala, bi jih po moje ful z užitkom brala.. kakšno spremembo bomo nardili, grem k frizerju. sam dvomim, da bom kaj zelo krajšala, mam ful dolge že pa mi je všeč zaenkrat, bi še nekaj časa tko.. ja, pa tole več energije v ovnu.. čist noro, kako sem začela nazaj živet v zadnjih 2 tednih.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Koncno se bomo znebili tega ribjega bluza... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2007 [quote name='Aliana' post='822701' date='26. Mar 2007, 12:47']ej Marsa.. berem tole in razmišljam kok maš v bistvu dbest stil pisanja... tko, če bi knjige pisala, bi jih po moje ful z užitkom brala.. kakšno spremembo bomo nardili, grem k frizerju. sam dvomim, da bom kaj zelo krajšala, mam ful dolge že pa mi je všeč zaenkrat, bi še nekaj časa tko.. ja, pa tole več energije v ovnu.. čist noro, kako sem začela nazaj živet v zadnjih 2 tednih.. [/quote] o, ej NAJ thanx!!! kaksen kompliment!! dbest tole 'slisat'. (saj itak mam 1x v planu to oz. sem mela, sam zdej sem pa ze *vse* tle scvekala pa ni kej za pisat vec. ) jp, a ne, se rpav cuti oven in to, da ni vec mrkov! ja le pejt, ne, mas ze dovolj kratke, sam mal svezine da vneses pa da se jih mal okrepi pa tko, obnovi konice pa tak. [quote name='astra' post='822706' date='26. Mar 2007, 12:53']Koncno se bomo znebili tega ribjega bluza... Astra[/quote] sej zdaj sem ga pa tud in clo jaz ze bla sita. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 marsa...thx za napoved.... sicer se mi pa zdi, da bo ribjega bluza konc šele ko tud merkur odšiba ven.......če ne misli met pol ata neptun kakšnih solističnih točk kje drugje...... drugače pa kljub vsemu bluzu zelo produktivno obdobje.....notranje produktivno......štejem za ful pozitivno to bilanco.......edin ne vem, kakšni so davki.......da me ne trofi kakšen kozmični davek na dobiček...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 jst sem pa odpovedala na celi črti... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Najprej thanks Marsa za napoved aha, konc ribjega bluza?,...Fajn?, kaj pa vem,....sej se bo sam celofan zamenjal,....in ko odviješ ovnovsko zaletavost,....nisi vsebinsko nič kej dost na profitu.... kar se pa becala tiče pa,.....nč, nema,....glih tolk potalam "zgubašem",....da ostalo mirno utajim,..... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 [color="#3333FF"]*Venera pa lahko ublaži nekaj teh vplivov, saj bo na Merkur delovala ugodno, tako bomo spravljivejši in bolj sočutni in ljubeči, pri morebitnih nesporazumih pa se bomo lažje in voljneje usklajevali in pripomogli k boljšim odnosom, saj bo ta vpliv med drugim ugoden tudi za izražanje čustev in splošno izkazovanje ljubezni, naklonjenosti in pozitivnih občutkov. *[/color] tole mi je zeeelooo všeč! sicer se pa strinjam z aliano. marsa, res, pišeš ful lepo, tekoče, te kar potegne. vidiš , nikoli nisem pomislila, da bi rekla kaj o tem, namreč, da mi je ful všeč tvoj način pisanja. stil in sporočilnost nekako....da ne zavijaš v folijo, ampak tako lepo direkt po ovinku , bi lahko rekla. se spomnim, da si enkrat pisala o tem, na kakšen način levom interpretiraš chart in se mi zdi, da je pri lnf napovedi enako. poveš resnico, hkrati nas pa malo pobožaš s tem, da jebiga, tako je in da je treba naprej in za vse nastale sprotne poškodbe lahko uporabimo PP, ki jo imamo nekako na dohvat ruke . mater res, lahko bi kaj napisala kdaj , mislim.... kaj več od tega, kar že počneš. hvala pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2007 [quote name='Amis' post='822829' date='26. Mar 2007, 18:09']sicer se mi pa zdi, da bo ribjega bluza konc šele ko tud merkur odšiba ven.......če ne misli met pol ata neptun kakšnih solističnih točk kje drugje...... drugače pa kljub vsemu bluzu zelo produktivno obdobje.....notranje produktivno......štejem za ful pozitivno to bilanco.......edin ne vem, kakšni so davki.......da me ne trofi kakšen kozmični davek na dobiček...... [/quote] jp, sej mas kr prav (da bo sele tedaj 'cist konc', k se merkur odmagli )... sam v splosnem pa vseen, nekak.... pa tko... folk je sit mrkov pa bluzov pa tega in ce se pribl. da napisat, da lazje dihamo, hit napisem. [quote name='silki' post='822901' date='26. Mar 2007, 20:48']aha, konc ribjega bluza?,...Fajn?, kaj pa vem,....sej se bo sam celofan zamenjal,....in ko odviješ ovnovsko zaletavost,....nisi vsebinsko nič kej dost na profitu.... [/quote] natancno to tud jaz pravim, da sej... nou vec bluza, bomo pa zijalasti mal. [quote name='lea' post='823178' date='27. Mar 2007, 10:09'][color="#3333FF"]*Venera pa lahko ublaži nekaj teh vplivov, saj bo na Merkur delovala ugodno, tako bomo spravljivejši in bolj sočutni in ljubeči, pri morebitnih nesporazumih pa se bomo lažje in voljneje usklajevali in pripomogli k boljšim odnosom, saj bo ta vpliv med drugim ugoden tudi za izražanje čustev in splošno izkazovanje ljubezni, naklonjenosti in pozitivnih občutkov. *[/color] tole mi je zeeelooo všeč! [/quote] men tud.. vsa vesela bla, k lohk to napisala. ... a dej! Pih! sej pravm, sem mela v lajfu ze kdaj kak tak plan... pol pa ze tle cvekam tolk pa tko.... da ... kaj pa vem.... me pa vcas pich. mogoc bom to, k 'bom stara'. itak se pa sam izrazam.. na vse mozne nacine.... in pisanje je zraven.... vedno sem rada pisala, sploh mam rada besede pa tko, spise sem recimo vedno *ful dobre* pisala, pac tko je blo recen (men se je pa tud zdel ) sej mam clo ze naslov.. oz. kar dva... fajn bi blo o svojem lajfu pisat (k je kr kej za povedat), po 2. strani pa s tem vedno se nekoga vpletes, o njem pises, tko da me mdr. tud to 'zadrzuje'. ne mors kar o folku pisat prevec pa se sploh, ce/ko se lohk iz napisanega komot sklene, za koga gre, recimo.... K 'sovrazim' (no to je mal mocna beseda, pa recimo rajs preziram) folk k knjige napise, k koga kej v zadrego spravlja... npr. z enim se druzi, pol pa grdo pise o njem... al pa je del necesa pa pol vse izda, zato da zasluzi par fickov..... tko da sem bolj za diskretnost. klinc, nej o seb pise folk, ce ma kej. nima ne, zato pa druge not tlac, pa se grde pa nikakve jih naredi, morda da sam lepsi izpade. no sej tole je sam pac zraven, k me je misel vodila.... k me res mot to... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 [quote name='Marsa' post='823190' date='27. Mar 2007, 10:25']....fajn bi blo o svojem lajfu pisat (k je kr kej za povedat), po 2. strani pa s tem vedno se nekoga vpletes, o njem pises, tko da me mdr. tud to 'zadrzuje'...[/quote] no, pa saj ti s svojo domišljijo lahko napišeš zgodbo o nečem ali nekom drugem. [color="#FFCC66"](o meni, recimo )[/color] . pač ni nujno, da je avtobiografija, jasno, da itak črpaš iz svojega življenja. no, pa saj to že veš. kar hočem povedati, je to, da imaš dar, ki ga nisi še popolnoma izrazila. a veš, če si izmisliš enega *harryja potterja*, boš razmišljala, a češ *kaviar* za zajtrk ali sveže obrane olive direkt ispešeliforju pripeljane iz grčije. in si boš lahko izbirala, a češ živet v st.vidu ali v šiški ali v ny. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2007 [quote name='lea' post='823199' date='27. Mar 2007, 10:55'][color="#FFCC66"](o meni, recimo )[/color][/quote] OK, vazi. ja, se posebej v sloveniji bo tko. to bo pol zgledal tko, da bom mela kupe knjig svojih doma in mi jih bo nerodno turit po knjigarnah. (kot se poznam) ne vem tud, o cem razen o seb nej pisem. haha.... center sveta pa to. je pa najbrz res, da je tko kot pri risanju... da od dolocene faze se kar *samo pise*, nekak. Mogoc bi blo kul probat pac. en razlog, da se ne lotim, je pa tud, da morm pod streho spravt se ful enga texta.... in ceprav to ni to, se vendarle najvec izrazam ravno skozi pisanje in vcas si tega v bistvu mal sit... pa je tko fajn kako muzkico prckat al pa slikco... da mal zamenjas medij. se mi zdi, da ne vem, o cem bi pisala, po 2. strani pa tud nikol ne vem, kaj bi risala, pol pa kar zacnem in pac nekaj risem. sam pr risanju je lazje, najbrz... poznej opazis oz. nima zveze, ce je brez repa in glave. ampak hvala vama za spodbudo, takale *brca* je super kul! ** jemljem tud kot nekaksno simboliko, da ravno v N za 13.t sta bli ti sugestiji. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 [quote name='Marsa' post='823200' date='27. Mar 2007, 11:07']OK, vazi. ......ampak hvala vama .....[/quote] pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Hvala za napoved. Meni tudi odleglo, ker ni več ribjega bluza. Mi bolj paše ovnovsko obdobje. Itak. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2007 men pa na splosno ne, mi bolj pasejo bluzancije ribje, sam letos sem pa tud jst mela ze dost. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 a celo ti..... ..... v petek mam sodišče na sporedu...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 upam, da fajn zrihtaš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 veš da...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 upam, da je šlo gladko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2007 ops! nc vidla... upam da je slo smooth in dbest skoz! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 jp.....vse ok....hvala punce...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2007 * Bejbs!!!! noute verjele!!! res sem se zbrcala nekaj pisarit. sem kar zacela... najprej je blo kar nekaj pa tko (no saj to je se vedno ).. sam, nekak... no ja, kaj pa vem, bomo vIdl, kam me bo vOdl. kaksen teden! in sem hotla it zhurat mal pa kao da bom se tv mal gledala, in je pa dokoncno crknil.. pol je blo nekak se prezgodaj za ven se spravt pa hrana me je mal uspavala, sam pol sem se pa za racunalnik zbrcala in evo! ce druzga ne, sem zase pisala, sej to je tud okej. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. marec 2007 Prijavi Deli 31. marec 2007 WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.