Nicky 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 ***Se spomnite, da je bilo že nekaj takih akcij? *** Ideja je prišla od ene prijateljice, ker je to že počela z prijatelji v enem mestecu Včasih na cesti gledamo mrke obraze. Lahko podarimo preprosto le en NASMEH. S tem jim morda polepšamo dan.Predstavljaj si, kako nekomu na usta privabiš nasmeh in kako mu ob tem zažarijo oči. Pojdi na pot v mesto ali se vsedi na klopco. Opazuj, dobro opazuj ljudi. Glej jih naravnost v oči, dokler te ne opazijo (kar sigurno bodo, če jih boš neprestano gledal). Potem pa se nasmehni. Kakšna je njihova reakcija??? NASMEH NAS NIČ NE STANE, LAHKO PA POLEPŠA DAN TISTEMU, KI GA PODARJA. http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/507335/2/istockphoto_507335_beautiful_smile.jpg Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Enkrat sm šla v mesto pa je melo ene par žensk take plakate gor pa pisal zastonj objem. Eni so jih pol objel, men se je pa sam smešno zdel. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 ***Se spomnite, da je bilo že nekaj takih akcij? *** Ideja je prišla od ene prijateljice, ker je to že počela z prijatelji v enem mestecu Včasih na cesti gledamo mrke obraze. Lahko podarimo preprosto le en NASMEH. S tem jim morda polepšamo dan.Predstavljaj si, kako nekomu na usta privabiš nasmeh in kako mu ob tem zažarijo oči. Pojdi na pot v mesto ali se vsedi na klopco. Opazuj, dobro opazuj ljudi. Glej jih naravnost v oči, dokler te ne opazijo (kar sigurno bodo, če jih boš neprestano gledal). Potem pa se nasmehni. Kakšna je njihova reakcija??? NASMEH NAS NIČ NE STANE, LAHKO PA POLEPŠA DAN TISTEMU, KI GA PODARJA. http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/507335/2/istockphoto_507335_beautiful_smile.jpg hvala... res hvala...predlagam, da nadaljujeta začeto delo z objemi...lahko se zgodi, da naletita kam, kjer smo to znali in počeli pred svetovno akcijo...dobrodošli Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 ***Se spomnite, da je bilo že nekaj takih akcij? *** Ideja je prišla od ene prijateljice, ker je to že počela z prijatelji v enem mestecu Včasih na cesti gledamo mrke obraze. Lahko podarimo preprosto le en NASMEH. S tem jim morda polepšamo dan.Predstavljaj si, kako nekomu na usta privabiš nasmeh in kako mu ob tem zažarijo oči. Pojdi na pot v mesto ali se vsedi na klopco. Opazuj, dobro opazuj ljudi. Glej jih naravnost v oči, dokler te ne opazijo (kar sigurno bodo, če jih boš neprestano gledal). Potem pa se nasmehni. Kakšna je njihova reakcija??? NASMEH NAS NIČ NE STANE, LAHKO PA POLEPŠA DAN TISTEMU, KI GA PODARJA. http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/507335/2/istockphoto_507335_beautiful_smile.jpg reklama za zobozdravnike,,, :xx!: Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Takole namensko sedet nekje in podarjat nasmeh shit ej, da nekdo bulji vate --- s tem nobenega učinka ne dosežeš ker ko bo nekdo buljil vate tako dolgo, dokler se ne boš obrnil in se ti bo potem še nasmejal v fris si boš mislil "kaj je z mano narobe" mogoče me hoče ta ženskica osvajat ampak jst sem straight, fak če je starejši tip kva si ta pervert ravnokar domišlja o meni, a imam popacane hlače, a mi štrlijo lasje, imam mogoče kako žuželko na sebi ali bog ne daj kot sem enkrat na enemu starejšemu plešastemu gospodu videla, da mu je sedel na glavi en GIANT ampak res GIANT oranžen metulj sej je blo kjut sam vsi so zijal vanjga in se mu lepo nasmihali pa dvomim da mu je blo jasno zakaj Uglavnem, nasmehe pomoje lahko podarjaš le mimoidočim na sprehodu, prodajalkam, starim mamcam in dedkom ki si želijo klepetat pa ne morejo s kom se mi zdi da so to bolj iskreni nasmehi kot to da buljiš v nekoga samo zato da te pogleda in se mu potem nasmejiš...tko prisilno! Be the sunshine, smej se vedno in svet se bo smejal s tabo ane Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Uglavnem, nasmehe pomoje lahko podarjaš le mimoidočim na sprehodu, prodajalkam, starim mamcam in dedkom ki si želijo klepetat pa ne morejo s kom se mi zdi da so to bolj iskreni nasmehi kot to da buljiš v nekoga samo zato da te pogleda in se mu potem nasmejiš...tko prisilno! Be the sunshine, smej se vedno in svet se bo smejal s tabo ane to je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 MATER STE ČUDNI x!x :!!: VTRENUTKU ,KO SE NEKDO Z DOBRIMI NAMENI ODPRAVI V AKCIJO ZA SUPER DOBRE STVARI ,KUJ NAJDETE 1000 STVARI PA REVEŽA PLJUVATE ,DO NEZAVESTI . x!x :xx!: PRVO VAM PADEJO NA MISEL PERVERZNE STVARI .KAJ PA ČE BI ZA SPREMEMBO POMISLILI IN POHVALILI DOBRO IDEJO NE,PA NE x!x x!x POL PA PLJUVAJTE BRIGA ME SAM RES . IMATE SE ZA NEKE DUHOVNEŽE ZA DOBRE LJUDI ,NISTE PA SPSOBNI RAZUMETI PLEMENITEGA DEJANJA. x!x x!x x!x PA KAJ POL ČE BO KDO MISLIL ,DA GA OSVAJATE . JE TO KAJ SLABEGA . REEEEEEES BI ŽE BIL ČAS SPREMENITI BLJAK RAZMIŠLJANJA IN NEGATIVIZEM NA VSAKEM KORAKU. SE MI KAR OBRAČA ŽELODEC ,KER KADAR KOLI SE KDO SPOMNI RES NEKAJ DOBREGA GA PLJUVATE .,PA OBIRATE,DO KOSTI . PODARIM NASMEH ,NAJ POL NEKDO POVE KAJ JE V TEM SLABEGA. ,VEM SAMO TO ,DA ČE BI LJUDJE RES ISKRENO PODARJALI VSAJ NASMEH POTEM BI BIL SVET LEPŠI KOT JE. SE SPLOH ZAVEDATE ,DA JE SAMO OD NAS ODVISNO ,OD NAS LJUDI KAKO DOLGO BO ŠE OBSTAJALO ČLOVEŠTVO. z takšnim odnosom do soljudi ne več dolgo. SICER PA ODLOČITEV JE VAŠA ,PRASKAJTE SE ,GRIZITE SE ,PA VEM ,DA V TEM NI POBOLJŠANJA. VEM PA DA V PODARJANJU NASMEHOV OBSTAJA UPANJE ZA BOLJŠI JUTRINICKY PRIDRUŽUJEM SE AKCIJI Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 roti Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Nasmeh , smehljaj je nekaj lepega. Za tistega ki ga daje in za tistega , ki ga je deležen...akcija pa kot akcija...ljudje nismo dovzetni za take akcije, vsaj večina...nasmeh je tudi dajanje in občutenje zdravja...V taoizmu -tao zdravljenja so učili, da notranji smehljaj zagotavlja srečo, zdravje ..in je še danes ena od tehnik tao medicine... Po moje tudi smehljaj drugemu ne škodi...Je res nekaj lepega..vsaj moje mnenje je takšno Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 hvala... res hvala...predlagam, da nadaljujeta začeto delo z objemi...lahko se zgodi, da naletita kam, kjer smo to znali in počeli pred svetovno akcijo...dobrodošli MATER STE ČUDNI x!x :!!: VEM PA DA V PODARJANJU NASMEHOV OBSTAJA UPANJE ZA BOLJŠI JUTRINICKY PRIDRUŽUJEM SE AKCIJI no lubi... preden čist popizdiš... en nasmeh pa objem... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Kaj pa tisto?Od srca? Nasmeh velja samo kadar je podarjen iskreno, po možnosti še z iskricami v očeh... Sicer je tole samo obraznomišična telovadba Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 se da če se hoče.....sem bla enkrat za novo leto v budimpešti in smo se z enimi poljaki zmenl, da se gremo tako akcijo....vsedli smo se na podzemljo železnico izbrali žrtev in jo opazovali....ko je 'žrtev' opazla pozornost, si se ji nasmehnil....cel dan so s tem zabluzl....odzivi so bli prav zanimivi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Kaj pa tisto?Od srca? Nasmeh velja samo kadar je podarjen iskreno, po možnosti še z iskricami v očeh... Sicer je tole samo obraznomišična telovadba Navadno izvajam kakšne druge vaje za krepitev mišic... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Ja. Poljubljanje je boljše. Mlajši zgledaš baje potem Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Ja. Poljubljanje je boljše. Mlajši zgledaš baje potem Vsekakor-se strinjam, vendar sem hotel reči, da se navadno ne smejim brez veze/mislim, da celo premalo /- zaradi grimase, temveč je zadeva o kateri sem zgoraj pisal povsem mim , če ne prihaja iz notranjega občutenja ..duše in srca...Sicer pa -smo si različni, morda je zate to telovadba, zame pač ne... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Definitivo se premalo poljubljam. Vsaj takšno poljubljanje malo pogrešam od katerih kar gate dol padejo...no ja -tema o nasmehu tole...Jaz pa se rada smejim. pa jočem tudi, če treba..in ker delam z ljudmi me hudo hitro izšolalo, da kar daješ dobiš vrnjeno x2. In ljudje me imajo radi..tudi prenesejo kadar tečna ali pa redkobesedna...stranke so mi že po tableto za glavobol hodile, ker me glava bolela..pa sem se jim smilila Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 12. april 2007 Avtor Prijavi Deli 12. april 2007 Če hoče, se nasmeh vedno lahko podarja. Saj to je TO!!! Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 12. april 2007 Avtor Prijavi Deli 12. april 2007 včasih se pač mrko držimo, ali smo razburjeni kot pač opazujem, pa se dostikrat izkaže, da je človek prijazen, dober, pa gleda brez nasmeha, brez izraza, žalostno. In potem se mi zdi, da bi se lahko včasih potrudili, da napolnimi ljudi z dobro voljo. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 sama se veckrat komu nasmejem oz. podarim nasmeh....vceraj je bil smesen prizor,ko sem sla zvecer z avtom domov,pa je na prehodu za pesce cakala cetica filipincev z barke,ki so se vracali v luko ...pa jaz ustavim avto pred prehodom in jim nakazem z roko naj gredo cez cesto ....pa se jim nasmejem in naenkrat so mi vsi zaceli mahati,se smejati kot usekani.... smejala sem se se pet minut do doma k mi je bil tko smesen ta prizor -ceta nasmejanih mahajocih malih filipinchkov no pa smo drug drugemu polepsali nekaj minut zivljenja. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.