Skoči na vsebino

Moje podstrešje.

maticml

Recommended Posts

Sebični ljudje vsepovsod z mano vred.

Kdaj preverim ali je res ali ni in ko že mislim, da ni res se izkaže da te bo vsak človek pustil na cedilu, če bo s tem ugodil sebi. Kako se ob tem počutim? Nesrečno? Ja, ampak čutim tudi oljašanje, ko se mi sesujejo vsi pravljični svetovi z vedno toplimi in do mene prijaznimi ljudmi.

Ne rabim se sekirat za vse zamujene priložnosti za odnose z ljudmi, ki sem jih občudoval z mojim dotakratnjimi izkušnjami.

Ne opravičujem se več drugim ljudem. Ne pričakujem, da se kdo opravičuje meni.

Nisem dolžen razlagati svojih dejanj, čustev, stališč nikomur.

Pričakujem tudi skupinsko zasmehovanje ljudi zaradi katerekoli moje lastnosti. Pričakujem provociranje, poniževanje in podobne mehanizme, ki omogočajo ljudem, da se počutijo boljši od mene. Kdaj se zgodi, da je kdo moj "prijatelj", da skupaj izpadeva boljša od ostalih.

"Jaz sem boljši športnik, bolj bogat, bolj skromen, bolj vesel, bolj vegeterjanc, bolj nesrečen, bolj duhoven, bolj neboljši, ..."

A si domišljam al sem samo genij? Kakorkoli že sem boljši v domišljiji ali genjalnosti od vas.

Sem takšen, ker sem živ.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 97
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja taki smo v resnici, pa vendar vsaj jaz nisem na ven taka. Ne upaš si biti nesramen, vedno vljuden, pa vedno nasmejan in nikoli ne moreš reči ne.

JA to se ti dogaja 19 let svojega življenja. POtem greš v službo in tu se začne boj in mesarsko klanje. POstaneš zamorjen zaradi ljudi, ki ti grenijo življenje in nee moreš spat po noči. Sprašuješ se zakaj so taki. A potem se postaviš na svoje noge zapustiš jebeno službo in začneš študirati in si obljubiš, da nikoli ne bo več nikjer hodil po tebi. to je dober občutek zmaga. JA TO JE NEKAJ!

Zato pa sovražim odnose, ki kličejo po razmerju dam - daš! a se toku prepustiti res ne znaš, da v trenutku pomisliš kaj mi daš - kaj hočem od tebe. Lahko samo enostavno bi v debato se zapletel in naj ena stvar drugo prinese. Če stvar se ne poklapa - odideš stran in najdeš drugega junaka - brez razmišljanja zakaj in pa kako - tako samo s povprečnostjo kvariš si glavo. Naivno tako vstopanje v razmerje je - a to je tisto optimalno pridobivanje , kjer ego se ne vmeša - zavest naj sama zase stvar premeša :palec:
Brez podpisa

Čudn tole

A pol je po vaše prava solucija, da k en, al pa dva, al pa sam, al pa cel svet ne izpolni tvojega pričakovanja, da rečeš /kt una lisica v basni o kislem grozdju/ enmu, al pa dvema, al pa seb, al pa celem svetu da ga en kurc gleda in da ga itak ne rabš in da ti je tko al pa tko boljš brez njega in zbežiš. Samo, kam pa? V samoto? V pestovanje zamere in sovraštva? V nezaupanje? V napuh? A niso to samo zidovi, za katere skriješ pred seboj in ostalimi svoje, kaj že, hrepenenje po sprejetosti, ljubezni, potrditvi in pol prepričuješ sebe in ostale, kako se ti jebe zase in za cel svet kao?

A da bi se pa vprašal kej o svojih pričakovanjih, a to pa ni smiselno?

Samo vprašam

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Čudn tole

A pol je po vaše prava solucija, da k en, al pa dva, al pa sam, al pa cel svet ne izpolni tvojega pričakovanja, da rečeš /kt una lisica v basni o kislem grozdju/ enmu, al pa dvema, al pa seb, al pa celem svetu da ga en kurc gleda in da ga itak ne rabš in da ti je tko al pa tko boljš brez njega in zbežiš. Samo, kam pa? V samoto? V pestovanje zamere in sovraštva? V nezaupanje? V napuh? A niso to samo zidovi, za katere skriješ pred seboj in ostalimi svoje, kaj že, hrepenenje po sprejetosti, ljubezni, potrditvi in pol prepričuješ sebe in ostale, kako se ti jebe zase in za cel svet kao?

Samo vprašam

xsrcx

Si že odgovoril - in prav imaš :palec:

Samo vprašam

xsrcx

Dam - daš lahko poteka na različne načine, ob kapitalistični menjavi me pa res popolnoma vse mine. Pri unisu vedeno me občutek obdaja, da vse kritično tko razreže kot, da primitivni ego pri njem vse poveže - pa ne vzet tko dobesedno - kritika ega je pač tvoj vrlina in kritičen nož lahko ostro boleče zareže.

Men bolj prefinjeno deluje po redu -> dam - daš ne zato ker moraš ampak ker imaš. Pa me potem moti, da nekdo nekaj pričakuje - pa je tud res, da občutje hvaležnosti mi včasih je tuje - moj ego tko samoumevno deluje, lahko tudi, ker pričakovanje mu ne dobruje. :inocent: Ker stvari lahko deliš brez, da nekaj resnično pričakuješ . Pričakovanje potem ego ustvari in ko se z njim pogovarjaš bo itak on zmagu in te prepriču, pridobil te na svojo stran - da ga podpiraš in kritiziraš, da nanj kričiš - to delaš, da TO in TO in TO nazaj dobiš x;)x

Brez podpisa

Dam - daš lahko poteka na različne načine, ob kapitalistični menjavi me pa res popolnoma vse mine. Pri unisu vedeno me občutek obdaja, da vse kritično tko razreže kot, da primitivni ego pri njem vse poveže - pa ne vzet tko dobesedno - kritika ega je pač tvoj vrlina in kritičen nož lahko ostro boleče zareže.

Men bolj prefinjeno deluje po redu -> dam - daš ne zato ker moraš ampak ker imaš. Pa me potem moti, da nekdo nekaj pričakuje - pa je tud res, da občutje hvaležnosti mi včasih je tuje - moj ego tko samoumevno deluje, lahko tudi, ker pričakovanje mu ne dobruje. :inocent: Ker stvari lahko deliš brez, da nekaj resnično pričakuješ . Pričakovanje potem ego ustvari in ko se z njim pogovarjaš bo itak on zmagu in te prepriču, pridobil te na svojo stran - da ga podpiraš in kritiziraš, da nanj kričiš - to delaš, da TO in TO in TO nazaj dobiš x;)x

Mene pa resnično zanima, zakaj neki bi kdorkoli koga poskušal pridobiti na svojo stran? Katero stran? Ja, saj vem, zaradi nekih namenov, ja, vendar pridobimo na svojo stran lahko samo tistega, kdor je že itak potencialno na naši strani, če je že tolk potrebno koga vleč na svojo stran, čemu neki, razen kadar želimo prek drugega nekaj od tretjega ali pa kar od samega drugega, vendar ne vidim kakšnega konstruktivnega smisla v tem...

Pogovori so pač namenjeni dvo in več stranskim prikazom mišljenj, od tega je del pritrditvenih, nekaj nasprotnih in nesprejemajočih in del je kritičnih replik, katere so lahko tudi zelo ostre, vendar najproduktivnejše, če znamo razbrat pomen in izklopit emocije pa ratio vklopit, pol pa smo na najboljši poti, da vzamemo vse skupaj kot nekoga, ki nam ogledalo postavi pred faco in pogledamo, če nam res kjer las iz čopa gleda...

Mene pa resnično zanima, zakaj neki bi kdorkoli koga poskušal pridobiti na svojo stran? Katero stran? Ja, saj vem, zaradi nekih namenov, ja, vendar pridobimo na svojo stran lahko samo tistega, kdor je že itak potencialno na naši strani, če je že tolk potrebno koga vleč na svojo stran, čemu neki, razen kadar želimo prek drugega nekaj od tretjega ali pa kar od samega drugega, vendar ne vidim kakšnega konstruktivnega smisla v tem...

Pogovori so pač namenjeni dvo in več stranskim prikazom mišljenj, od tega je del pritrditvenih, nekaj nasprotnih in nesprejemajočih in del je kritičnih replik, katere so lahko tudi zelo ostre, vendar najproduktivnejše, če znamo razbrat pomen in izklopit emocije pa ratio vklopit, pol pa smo na najboljši poti, da vzamemo vse skupaj kot nekoga, ki nam ogledalo postavi pred faco in pogledamo, če nam res kjer las iz čopa gleda...

Ego ego dragi ardent te pridobi na svojo stran - notranji govor, ki v prepričevalno repliko je ukovan, sicer pa odlično rečeno :palec:

Brez podpisa

Ej vidiš.Tega ne bom nikoli razumel.Zakaj si rekel, da tvoj ego to in to počne?Zakaj se človek skrije pred svojimi pričakovanji, pred svojimi strahovi, napuhom, jezo, veseljem in srečo takrat, ko bi to bilo neprimerno?In sebe diskretno skrije pod besedico ego.Kot da ego ni del njega.Jaz nisem kriv, da je ego tam.Kot zabit brat, katerega se vsi v družini sramujejo.

In človek si tako domišlja, da se direktno sam sebe ne more sramovati, saj bi ego sebi očital lastne napake.

Mi pa ego nismo.

Bitka s samim sabo.Veličastna bitka brez konca in kraja.Nato se notranji boj prelevi v zunanje potrjevanje porušenega templja-Sebstva.Boj med drugimi, boj med nami. In v teh krvoločnih časih vedno pride prav pomoč.Na kaj ciljam?

Daš-dam je dualen koncept.Še več, pogojuje.Če ne narediš tega in tega, ne boš od mene dobil tega in tega.

Dragi kuvrtat, unis živi že vse svoje polno življenje v miselnih slikah, abstraktnem svetu in v svoji lastni navidezni resničnosti, ki jo na žalost vedoč projicira z vsemi strahovi in z vsemi miselnimi preprekami, ki spadajo zraven.

In nato bi mi še to edino trohico prizemljenosti odstranil? : )

Nič bolj krvav nisem pod kožo od tebe, nič bolj lačen.Vsi imamo svoje potrebe.In naše potrebe živijo v našem obstoju.

Za zadovoljevanje lastnih potreb uporabimo izraz masturbiranje.

Poglej naokrog in se zamisli.Vsi hitijo in tečejo zase, delujejo zase, delujejo za svojo srečo svoj uspeh, svoj denar, svoje življenje, svojo ljubezen. In temu fant moj se reče tukaj na krasu masturbiranje.

In sedaj veš zakaj ne more na svetu obstajati idealnega sistema.Take sisteme lahko urščamo le med utopične.

Komunizem npr. je zahteval od množic, da bi drkali za skupnost dobrobiti, ne pa za svoje lastne riti.. uu, kuvrtat še malo in bom dosegu tvoje rime : ) a me boš pol sprejel in me smatral za enakopravnega??prooosim x:Xx

In nato gre ljudem kapitalizem na kozlanje.

Kapitalizem je naravnan po biti človeka, drkanju za lastno korist.

Ego dragi moji je utopija.

In, ko si to s težkim srcem priznaš, se zjočeš, ker to absolutno pomeni samo nekaj.

Ti si utopija.

in unis joče a priznati si noče..uuu..zmerm boljše mi gre. xcivx xsrcx x:Xx

Vidš, ko pišeš o dualnost tud tam ego deluje - kdo pravi,da se moj Jaz ga sramuje ?

Kdo pa je Jaz, če je že ego jaz. Kako lahko dva gospodarja sploh v hiši eni domujeta - mogoče pa v kotu -vsak svojem- zlobne načrte kujeta. Pa, če jaz napišem Jaz - potem smo že Jaz ,Jaz in jaz - že trije vsak v svojem kotu po svoje na roke ga meče x:o)x Kdo tu zmaga preden bitka se notranja v okolje prelaga ? Jaz ??

Ja in ta dualni koncept lahko v različne kalupe je vpet - bitka na smrt ali življenje lahko je v izrazu samobljubezni ali pa samobolezni, če dva različna konca za glavo zagrabim in za primerjavo jih takole uporabim . Ja in v svojem bistvu smo še vedno živali - ampak z razlogom z bolj naprednimi možgani.

In kaj, če kapitalizem nam je ustrojen ? kaj potem ? a to pomeni, da sem se ga nalezu ? da moj je ego zanj ustrojen...pa itak za tabo ponavljam le da druge besede uporabljam. Pa še sreča zate, da maš ego tak fino ozemljen - drugače kaj hitro poštaneš le špegu zmeden x;)x

P.S; mogu bi napisat _ za skupnosti dobrobiti ne pa za svoje lastne riti x:px in zej boš verjetno že reku, da se nad tebe postavljam - mene pa žarko boli kurac, ker s stabo niti najmanj ne tekmujem, sem te pa mlace zasmehoval - pa prav nič mi ni žal ! itak boš dobro prenesel in tvoj ego se dobro bo obnesel -> pa ne ker ti bi to rabu - vsak od naju bo po svoje uporabu. Tako le krivde sem lastne se opral - in mirno ti rečem Unis Lep Dan še naprej :palec:

Brez podpisa

Hudo, vendar ne konstruktivno, bolje kot zapirat, je debato vodit xrolleyesx

Emm kaj je že to konstruktivnost x?x :inocent:

...mogoče pa tole tud v to temo paše....

Ta svet zaenkrat ni nič drugega kot igra kdo bo koga, od najbolj preprostih stvari do najbolj težkih. Edine razlike hodijo v energiji, ki se poraja znotraj igre kdo bo koga. Teža te igre je tako očitna, da te spremlja na vsakem koraku in včasih je potrebno prav mojstersko reagirati, če želiš, da energije znotraj igre kdo - bo koga, ostanejo pozitivne :palec:

Danes sem zavoljo notranjega testa zgubil igro mini golfa - proti doslej vedno poraženi prijateljici. Ko sem absolutno zmanjšal željo po zmagi in ji želel najbolje, je nekako pridobila super moči in igrala z največ štirimi poizkusi na polje - kar je dobra igra. Na polovici sem spet prevzel notranjo pobudo in hitro je prišlo do preobrata - vseeno je bila prednost od prej prevelika.

Hmm teža kolektivne igre kdo bo koga naredi svoje, ker energije ne tečejo v skladu s kozmosom, pač pa v skladu s našimi hotenji, zaenkrat nujno zlo... :palec:

Brez podpisa

Hja jst bi rekla da si ipak sami ustvarjamo svoj film, torej ce podarjamo ljudem sebicno energijo taksno dobimo tudi nazaj, torej bodo ljudje v trnutku ko jih potrebujemo slabi tudi do nas in si bomo mislili da so tudi ljudje taksni in s tem si v svoj film privlecemo tudi sebicne ljudi....Zato ob tako negativnem razmislanju in vlaganju tako negativne energije ne se cudt ce so ljudje sebicni in te zajebejo v ze tako slabi situaciji

Be positive and positive people will come x;)x

Kjer smreka se vijuga nad spenjeno vodo, gugalnico vrag guga s porasceno roko.

Hahlja se in jo niha naprej, nazaj, nazaj, naprej, se deska zvija, skripa, napeto vrv pomika in drgne ob grce vej.

Zateglo deska stoce opisujoc svoj lok, vrag hrope, se krohoce in grabi se za bok.

Drzim se, mucim, zibam naprej, nazaj, nazaj, naprej, vrv grabim, se upogibam in svoj pogled umikam od vraga slej ko prej.

Z neba nad temno smreko halja se nad menoj: >Se gugas, sin clovekov? Zdaj leti, vrag s teboj!<

In v senci goste smreke cel roj vresci mi svoj >Rad gugas se, clovecek? Zdaj leti, vrag s teboj!<

Vem deske vrag ne ustavi hitece sem in tja, dokler zamah po glavi ne zbije me na tla,

dokler se ne predrgne konoplja cez in cez, dokler se ne povrne k meni moj svet cudes.

Nad smreko, visje sinem in s celom padem v prah.

Poganjaj, vrag, v visine, vse visje, visje...ah!

Fjodor Sologub

Se pa tudi zgodi, da s svojo pozitivnostjo privlečeš nase negativno -> ljubosumje je tud ena takih stvari. Primerno se mi zdi, da se nikoli ne moreš popolnoma izogniti negativnemu, lahko se mu le bolj spretno izogibaš in si manj dovzeten za slabo.

....maš pa konceptualno absolutno prav....

Brez podpisa

Hja jst bi rekla da si ipak sami ustvarjamo svoj film, torej ce podarjamo ljudem sebicno energijo taksno dobimo tudi nazaj, torej bodo ljudje v trnutku ko jih potrebujemo slabi tudi do nas in si bomo mislili da so tudi ljudje taksni in s tem si v svoj film privlecemo tudi sebicne ljudi....Zato ob tako negativnem razmislanju in vlaganju tako negativne energije ne se cudt ce so ljudje sebicni in te zajebejo v ze tako slabi situaciji

Yap, isciniranje vzrokov nujno prinese neželjene posledice, saj je itak posledica reakcija na vzrok, menda, vendar je forsiranje slaba naložba, ker na ta način spregledamo, oziroma se slepimo, da ni stranskih učinkov - pa so x:)x

Se pa tudi zgodi, da s svojo pozitivnostjo privlečeš nase negativno -> ljubosumje je tud ena takih stvari. Primerno se mi zdi, da se nikoli ne moreš popolnoma izogniti negativnemu, lahko se mu le bolj spretno izogibaš in si manj dovzeten za slabo.

....maš pa konceptualno absolutno prav....

Poznam še boljši način: soočiš se z negativnim in deluješ v namenu preseganja, ker drugače se vse negativno potlači in se tako kopiči ter jača, na konc pa en pravi upor v glavi rata - kaj pa pol? Ja, negotovost, dvom, strah, frustracije, psihoza,...vse lepo po vrsti, ane x:)x

Ljudje te zajebejo že tko, zaradi svoje narave, seveda ozaveščenja ni na njihovem seznamu lastnosti, hehehe, takšni te kr morajo tako ali drugače poskušat v svoj plevelsko svet potegnit, vendar jih zmede tvoja pozitivnost, recimo, si dober do njih, kljub njihovemu odzivu in to jih v svojem ozkousmerjenem mišljenju zmede pa obrnejo ploščo, ker tega se pa zavedajo, ja, da se njihova hudobija od tvoje dobrote odbije in se njim vrne, česar se bojijo in rajši spremenijo svoja stališča, lohk tudi na videz, vendar bumerang že leti proti njihovi butici, hehehe...

Skratka, čisto prav imaš xDDx

Ljudje te zajebejo že tko, zaradi svoje narave, seveda ozaveščenja ni na njihovem seznamu lastnosti, hehehe, takšni te kr morajo tako ali drugače poskušat v svoj plevelsko svet potegnit, vendar jih zmede tvoja pozitivnost, recimo, si dober do njih, kljub njihovemu odzivu in to jih v svojem ozkousmerjenem mišljenju zmede pa obrnejo ploščo, ker tega se pa zavedajo, ja, da se njihova hudobija od tvoje dobrote odbije in se njim vrne, česar se bojijo in rajši spremenijo svoja stališča, lohk tudi na videz, vendar bumerang že leti proti njihovi butici, hehehe...

Skratka, čisto prav imaš xDDx

No jo poznam tudi brezupne trde primerke, ki prav hrepenijo po bumerangu .....

Brez podpisa

Ljudje te zajebejo že tko, zaradi svoje narave, seveda ozaveščenja ni na njihovem seznamu lastnosti, hehehe, takšni te kr morajo tako ali drugače poskušat v svoj plevelsko svet potegnit, vendar jih zmede tvoja pozitivnost, recimo, si dober do njih, kljub njihovemu odzivu in to jih v svojem ozkousmerjenem mišljenju zmede pa obrnejo ploščo, ker tega se pa zavedajo, ja, da se njihova hudobija od tvoje dobrote odbije in se njim vrne, česar se bojijo in rajši spremenijo svoja stališča, lohk tudi na videz, vendar bumerang že leti proti njihovi butici, hehehe

Logično, saj so v večini, hehehe

Hojla Ardent

Zdej, jst sem samo en butl in se na naravo ljudi, sploh pa tisto plevelsko, ne spoznam glih, me je pa začudl vseeno, da ti vidiš ljudi, kot si jih opisal zgoraj, v večini. A jih je res tolk, mislm, po naravi zajebanih /in z ostalimi pridevniki/? Jst sploh nimam takih izkušenj.

xsrcx

Hojla Ardent

Zdej, jst sem samo en butl in se na naravo ljudi, sploh pa tisto plevelsko, ne spoznam glih, me je pa začudl vseeno, da ti vidiš ljudi, kot si jih opisal zgoraj, v večini. A jih je res tolk, mislm, po naravi zajebanih /in z ostalimi pridevniki/? Jst sploh nimam takih izkušenj.

xsrcx

Glej, saj nisem asocialen, čeravno tak vtis dajejo moje besede, veš, mam ljudi na splošno čisto rad, vendar imam rajši takšne, s katerimi se lohk pogovarjaš, če pa ne, se pa vsaj ne ukvarjajo z drugimi - to je ta razlika, moti me pri človeku njegova majhnost v pogledu pozicije jaz - družba, posameznik - drugi, vidiš, na žalost je dejstvo jasno, da ima vsak posameznik potencial biti odprt za druge in ne v pomanjkanju odkrivanja samega sebe v svoji namišljeni hipotetiki proti drugemu nevoščljivost zganjat pa nerazumevanje in pregovorno nesprejemanje vsakega, kdor ni v okviru določenih vzorcev, kateri so pa itak privzeti po lastnih merilih in spet ne pridemo dlje od začetka...

Prav zares ne spoštujem posameznikov, kateri so v sebi namerno nedovzetni za karkoli sprejemati, ne, da bi iskali primerjave in razloge za negacijo nečesa, česar ne poznajo, kljub potencialu, katerega ne izkoristijo...

Kakšne pridevnike sem naštel? Ponovil sem besedo zajebani, drgač se ne poslužujem ravno gostilniških fraz, hehehe...

Plevelsko pa se ne nanaša, pravzaprav se nič ne nanaša na človeka, kajti s tem samega sebe postavim v enako in celo izpod nivoja pozicijo, torej govorim o tem, da mi ni v redu, da se ljudje obračajo proti drugem, ne da bi se prej obrnili vase in ne mi rečt, da takšni niso v večini...

Predstavljaj si svet, v katerem bi vsak posameznik deloval v smislu pozitivnega pogleda na vsakega posameznika, bi sam bil neobremenjen s seboj in s tem posledično z drugim, torej tercialno s skupnostjo, celo družbo...

Še vedno misliš, da niso v večini?

Plevel je pač izraz za nekaj, iz česar ne zraste nič, nam všečnega. xDDx

No jo poznam tudi brezupne trde primerke, ki prav hrepenijo po bumerangu .....

so tud taki, ki hrepenijo po pozitivnem bumerangu x;)x js že delam na tem :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Jaz sem pa že zelo dobre solate iz plevela jedla.

In to kar moja mama puli ven iz zemlje kot plevel ima včasih prečudovite barvne cvetove. x;)x

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

so tud taki, ki hrepenijo po pozitivnem bumerangu x;)x js že delam na tem :vio:

Ne: so tudi taki - v resnici smo vsi taki, vendar žanješ pač tisto, kar seješ xDDx

Jaz sem pa že zelo dobre solate iz plevela jedla.

In to kar moja mama puli ven iz zemlje kot plevel ima včasih prečudovite barvne cvetove. x;)x

xpolzx xupx :detelca: xyesx x:px xDDx

Glej, saj nisem asocialen, čeravno tak vtis dajejo moje besede, veš, mam ljudi na splošno čisto rad, vendar imam rajši takšne, s katerimi se lohk pogovarjaš, če pa ne, se pa vsaj ne ukvarjajo z drugimi - to je ta razlika, moti me pri človeku njegova majhnost v pogledu pozicije jaz - družba, posameznik - drugi, vidiš, na žalost je dejstvo jasno, da ima vsak posameznik potencial biti odprt za druge in ne v pomanjkanju odkrivanja samega sebe v svoji namišljeni hipotetiki proti drugemu nevoščljivost zganjat pa nerazumevanje in pregovorno nesprejemanje vsakega, kdor ni v okviru določenih vzorcev, kateri so pa itak privzeti po lastnih merilih in spet ne pridemo dlje od začetka...

Prav zares ne spoštujem posameznikov, kateri so v sebi namerno nedovzetni za karkoli sprejemati, ne, da bi iskali primerjave in razloge za negacijo nečesa, česar ne poznajo, kljub potencialu, katerega ne izkoristijo...

Kakšne pridevnike sem naštel? Ponovil sem besedo zajebani, drgač se ne poslužujem ravno gostilniških fraz, hehehe...

Plevelsko pa se ne nanaša, pravzaprav se nič ne nanaša na človeka, kajti s tem samega sebe postavim v enako in celo izpod nivoja pozicijo, torej govorim o tem, da mi ni v redu, da se ljudje obračajo proti drugem, ne da bi se prej obrnili vase in ne mi rečt, da takšni niso v večini...

Predstavljaj si svet, v katerem bi vsak posameznik deloval v smislu pozitivnega pogleda na vsakega posameznika, bi sam bil neobremenjen s seboj in s tem posledično z drugim, torej tercialno s skupnostjo, celo družbo...

Še vedno misliš, da niso v večini?

Tole je pa mal drgač a ne. Ker zdej niso po naravi taki, mislm, zajebani pa tko, ampak delajo tko kt trenutno zmorejo ali znajo najbolje, ja? In to ni isto a ne.

Je pa tko rajtam, da noben od nas ni popoln in brez napak, eni jih imamo več, eni jih imate manj. Jst zate ne vem, ampak sem opazil pri sebi, da je najtežja, ampak res najtežja lekcija v mojem življenju sprejet sebe tacga kt sem. Sem pa ugotovu tud, da ta lekcija poteka skozi sprejemanje drugih. Se prav, blj k sprejemam druge take kot so, blj sprejemam sebe. Se prav, k ugotavljam, da me na enem nekaj moti al pa da prav zares ne spoštujem določenih lastnosti v posameznikih /in s tem na žalost tudi njih same/, je ravno pravi cajt, da to isto /mislm, te lastnosti a ne/ poiščem v sebi. In jih najdem, brez skrbi vse in vsako posebej, če le brskam dost vztrajno. In ko ugotovim, kaj in zakaj je to nekje v meni zakopano a ne in ko predelam zadevo, si morš mislt, da me to kr naenkrat ne mot več, mislm, pr seb in zanimivo, pr drugih tud ne. Zakaj? Ja, ker je to tud del mene, ker to ni le slabo, ker se zavem, da sem glih tak kt un, ne boljši, ne slabši. In, si morš mislt, tak se ne spodtika več obme, se ne dogaja več, se ne pojavlja al pa, kar je vsaj meni še lepš, tud on rata drugačen. Pol pridejo drugi, z drugimi mojimi lastnostmi, ki jih moram še odkrit, predelat. Pa tko. In bližje kt sem sebi, blj s podobnimi sem v odnosih. Sj to ne pomen, da jih ni, mislm, zajebanih, ampak so drugje, v enih drugih odnosih, v tistih, iz katerih se lahko učijo, če čejo.

Kar se plevela tiče. Oleander je lep za popizdit navzven, a je pametno obdržat distanco. Kopriva je nadležna u nulo, pa pravi zaklad, če se ji približaš. Če se ji znaš približat.

Mej se fest

xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...