Skoči na vsebino

Moje podstrešje.

maticml

Recommended Posts

Veš Ardent, tile tvoji špegli ali ogledala....Ne vem kje si to našel...v kateri knjigi...Poglej , napisal sem le , da smo ljudje nosilci podobnih ali pa istih negativnosti in tudi kvalitet, nikjer pa nisem ničesar govoril, da si ti moj odsev ali kaj podobnega. Govoril sem le o sprejemanju drugačnosti v specifičnih situacijah, ali pa na splošno, pa poskušati razumeti to drugačnost...drugače pa je vsekakor vsak človek unikat, kljub notranji podobnosti, ker smo pač živeli v različnih okoljih in sprejemali različne vzorce...imamo tudi lastne spomine in bolj malo splošnih, tko da ne bi govoril o ogledalih...Različni ljudje ne reagiramo enako v istih situacijah, to je menda vsakomur jasno, zato ne gre ravno posploševati ..drugače pa...veš ko berem tele tvoje komentarje me zelo spominjajo neke teme , ki sem jo lani odprl na tem forumu ..ne spomnim se ravno naslova...mislim da je bilo- učitelji in "učitelji" ....Govorila je o tem , kako imajo nekateri na tem forumu občutek , da so poklicani ali posvečeni namenu poučevanja drugih članov , v vseh možnih situacijah in v vseh možnih "duhovnih " tematikah...blagor jim, ki jim ni ničesar neznanega ...osebno sem še vedno palček na področju življenskega učnega programa in tudi zavedam se tega....

xegox

Hej saj ti pa govoriš o špeglih, oziroma ogledalih pa arhetipih in privzetih vzorcih, poleg tega še o učiteljih in učencih, celo abstraktne mistike si se dotaknil in sociologije, vse to v teh nekaj besedah, pol se pa čudiš, kako govorim, da smo si drug drugemu ogledalo, danes je pa že nekaj ljudi tu na forumu govorilo, kako v drugem vidimo sebe, svoje napake, itd., pa o miselnih vzorcih in odstopanjih ter marsičem - a nisi opazil - smo bili prehitri? Ker si se ustavil pri meni, ti pač odgovarjam, ne želim si pa, niti nimam namenov pa niti poklican nisem, da bi kakšnega učitelja tukaj špilal, le to je, da govorim kar hočem in se ne bojim nobenega izziva, zato odgovarjam, o učiteljevanju pa ni duha ne sluha, veš...se pa drug od drugega kaj naučimo, če želimo, seveda, lohk pa tud takoj šablono o učiteljih na dan privlečemo, pol pa sam v čvekarijah še delujemo, čist kukar čmo, ane...

Da ne boš sedaj osebno vzel vse tole, kajti tudi jaz ne jemljem osebno, glej, nisem prišel sem na forum neki glumit al pa eno pozerstvo zganjat, mi ni tolk dolgčas, niti tak luzer nisem, kdor pa mojim besedam ne sledi, je pa njegov problem...

Če bi imel občutek, da na tem forumu ni razmišljajočih ljudi, potem ne bi do danes ostal tu, se ti ne zdi?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 97
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hej saj ti pa govoriš o špeglih, oziroma ogledalih pa arhetipih in privzetih vzorcih, poleg tega še o učiteljih in učencih, celo abstraktne mistike si se dotaknil in sociologije, vse to v teh nekaj besedah, pol se pa čudiš, kako govorim, da smo si drug drugemu ogledalo, danes je pa že nekaj ljudi tu na forumu govorilo, kako v drugem vidimo sebe, svoje napake, itd., pa o miselnih vzorcih in odstopanjih ter marsičem - a nisi opazil - smo bili prehitri? Ker si se ustavil pri meni, ti pač odgovarjam, ne želim si pa, niti nimam namenov pa niti poklican nisem, da bi kakšnega učitelja tukaj špilal, le to je, da govorim kar hočem in se ne bojim nobenega izziva, zato odgovarjam, o učiteljevanju pa ni duha ne sluha, veš...se pa drug od drugega kaj naučimo, če želimo, seveda, lohk pa tud takoj šablono o učiteljih na dan privlečemo, pol pa sam v čvekarijah še delujemo, čist kukar čmo, ane...

Da ne boš sedaj osebno vzel vse tole, kajti tudi jaz ne jemljem osebno, glej, nisem prišel sem na forum neki glumit al pa eno pozerstvo zganjat, mi ni tolk dolgčas, niti tak luzer nisem, kdor pa mojim besedam ne sledi, je pa njegov problem...

Če bi imel občutek, da na tem forumu ni razmišljajočih ljudi, potem ne bi do danes ostal tu, se ti ne zdi?

V drugemu morda ti vidiš sebe, jaz ne, jaz morda v sebi prepoznam ali najdem tudi kaj takega kar drugi ima, če sem seveda dovolj pozoren in ne grem mimo " nepomembne " zadeve....hej saj jaz pa ne govorim o špeglih, oziroma ogledalih, le razumeti je treba kaj sploh povem...O učiteljih in učencih...ja ..bolj sem govoril o "učiteljih " na to temo me je spomnil tvoj nastop v konkretno tej temi...Niste bili prehitri/ ne precenjuj se/, sam imam malce čudno navado, da ne pišem kadar nimam kaj povedati...rad napišem nekaj kar mislim,da je vredno tega, ne glih zaradi uporabe moje tipkovnice...Vidim , da se ne bojiš izziva, saj zelo suvereno in avtoritativno zlagaš besede v stavke in velika večina teh je zelo, zelo izrazito trdilnih , ki ne dopuščajo kak dvom v tvoje trditve...O učiteljevanju ni duha ne sluha...

hm, glede na to , da si uspel citirati povsem VSE komentarje na tej temi, in jih tudi komentirati/ tudi odgovarjati namesto drugega / se ravno ne bi strinjal...sicer je pa to tvoj problem, saj nisva edina na tem forumu...tle je kar nekaj ljudi, ki ne potrebujejo vsiljenega soljenja , kljub vsej demokraciji in se pač umaknejo , kot se bom jaz, ker pač ne bom imel več kaj povedati...Zate je tole učiteljevanje šablona..zanimivo...za v čvekarije...ja...kukr čte...ne vem kdo ste vi, k kukr čte...zakaj uporabljaš množino, kadar ti kaj ne štima.morda iščeš identiteto v tem forumu??kdo bi vedel.....to sem parkrat opazil...veš, mnogo posameznikov je posameznikov dokler ne pride do možnosti, da je opažen ..in tedaj se zlije v množico...naj ne bi vedel zakaj....

Pa osebno vzeto, ...kakor kaj..tole je bilo osebno napisano, tudi jaz pišem tole tebi in nikomur drugemu, toreJE osebno...sam ne vem kaj bi bilo narobe , če človek tisto kar je njemu namenjeno vzame osebno...edino prav, se mi zdi...zgleda ,da rad posplošuješ...No ja, morda si res prehiter za moj počasni um, pa vseeno...tudi polž včasih prehiti človeka, ne ? sicer je pa dovolj, če se ne sekira , ker je počasen....je že nekaj , a ne ??

Tisto zadnje pa nisem razumel..če bi imel občutek , da ni tule razumevajočih ljudi, ne bi ostal tle..ne vem o kom govoriš ..ti si tle kakor vidim 14 dni...no ja, po kakšnih merilih morda celo veteranska doba...Sicer je pa tako vseeno...če si prehiter, pa če imaš občutke o svojem poslanstvu, kakor jih pač imaš, pa če imaš v sebi vse znanje in izkušnje , kar jih drugi nimajo...to je tako tvoja stvar..kot tudi tvoje življenje..se ga nisem dotaknil,le tukaj prebranega, kar pa naj bi bilo dovoljeno. .sam sem se pač oglasil v duhu demokracije , morda tudi ni bilo prav, kdo ve, čeprav ima vse svoj namen....no ja, v miru nadaljuj svoje poslanstvo na tem forumu in jaz ti želim vso srečo...

xegox

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

če nam ne gre nič na kurac, ne vemo, kaj iskati pri sebi, v nameri preseganja le tega, ane...

x:Dx

To ti pa ne bi vedu rečt. Če bi bil že kdaj v taki situaciji, rajtam da takrat ne bi blo kej, kar naj bi presegal, al kako.

Konckoncev, sej presegam zato, da mi enkrat ne bo več treba presegat. x:Dx

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

V drugemu morda ti vidiš sebe, jaz ne, jaz morda v sebi prepoznam ali najdem tudi kaj takega kar drugi ima, če sem seveda dovolj pozoren in ne grem mimo " nepomembne " zadeve....hej saj jaz pa ne govorim o špeglih, oziroma ogledalih, le razumeti je treba kaj sploh povem...O učiteljih in učencih...ja ..bolj sem govoril o "učiteljih " na to temo me je spomnil tvoj nastop v konkretno tej temi...Niste bili prehitri/ ne precenjuj se/, sam imam malce čudno navado, da ne pišem kadar nimam kaj povedati...rad napišem nekaj kar mislim,da je vredno tega, ne glih zaradi uporabe moje tipkovnice...Vidim , da se ne bojiš izziva, saj zelo suvereno in avtoritativno zlagaš besede v stavke in velika večina teh je zelo, zelo izrazito trdilnih , ki ne dopuščajo kak dvom v tvoje trditve...O učiteljevanju ni duha ne sluha...

hm, glede na to , da si uspel citirati povsem VSE komentarje na tej temi, in jih tudi komentirati/ tudi odgovarjati namesto drugega / se ravno ne bi strinjal...sicer je pa to tvoj problem, saj nisva edina na tem forumu...tle je kar nekaj ljudi, ki ne potrebujejo vsiljenega soljenja , kljub vsej demokraciji in se pač umaknejo , kot se bom jaz, ker pač ne bom imel več kaj povedati...Zate je tole učiteljevanje šablona..zanimivo...za v čvekarije...ja...kukr čte...ne vem kdo ste vi, k kukr čte...zakaj uporabljaš množino, kadar ti kaj ne štima.morda iščeš identiteto v tem forumu??kdo bi vedel.....to sem parkrat opazil...veš, mnogo posameznikov je posameznikov dokler ne pride do možnosti, da je opažen ..in tedaj se zlije v množico...naj ne bi vedel zakaj....

Pa osebno vzeto, ...kakor kaj..tole je bilo osebno napisano, tudi jaz pišem tole tebi in nikomur drugemu, toreJE osebno...sam ne vem kaj bi bilo narobe , če človek tisto kar je njemu namenjeno vzame osebno...edino prav, se mi zdi...zgleda ,da rad posplošuješ...No ja, morda si res prehiter za moj počasni um, pa vseeno...tudi polž včasih prehiti človeka, ne ? sicer je pa dovolj, če se ne sekira , ker je počasen....je že nekaj , a ne ??

Tisto zadnje pa nisem razumel..če bi imel občutek , da ni tule razumevajočih ljudi, ne bi ostal tle..ne vem o kom govoriš ..ti si tle kakor vidim 14 dni...no ja, po kakšnih merilih morda celo veteranska doba...Sicer je pa tako vseeno...če si prehiter, pa če imaš občutke o svojem poslanstvu, kakor jih pač imaš, pa če imaš v sebi vse znanje in izkušnje , kar jih drugi nimajo...to je tako tvoja stvar..kot tudi tvoje življenje..se ga nisem dotaknil,le tukaj prebranega, kar pa naj bi bilo dovoljeno. .sam sem se pač oglasil v duhu demokracije , morda tudi ni bilo prav, kdo ve, čeprav ima vse svoj namen....no ja, v miru nadaljuj svoje poslanstvo na tem forumu in jaz ti želim vso srečo...

xegox

Aha, torej, takole: nisem tu, ker bi iskal identiteto, kajti identiteto že imam in od nikogaršnjega mnenja nisem odvisen, le prijazen sem želel biti in povedati tisto, kar mislim, volja tebe ali koga drugega je pa ta, ki odloča, kako in, če sploh sprejmeš moje mnenje...Mnenje, da, kajti nobenih soljenj pameti ne vidim - ti pa?

Kar se moje učenosti tiče, je pa resnica, da nisem prav nič učen in kar vem, vem, ker pač vem, zaznave pa niso pogojene z znanjem, seveda sem kar nekaj časa tudi prebil v knjižnici, vendar zato nisem na psiho udarjen, da bi kakšno poslanstvo zganjal...

Morda bi moral nivo pogovorov znižat, vendar zakaj le, saj imam tu dovolj pametnejših sogovornikov od mene...

To je resnica, vidiš, modruješ, da sprejmeš modrosti - kakšni učitelji? Mal ratio vklop, no...

Povzetek: delam, kar hočem in mi je ljuba tista, da če komu ne moreš pomagat, mu niti škodovat ni treba...

Na željo ostalih forumovcev lahko takoj zapustim ta forum, če kdo misli, da nekaj glumim ali, da iščem neko identiteto, sploh ni problem, v nasprotnem primeru pa se boš lahko učil, če že iščeš učitelja, samo to ziher nisem jaz, hehehe...

Tale najin pogovor bom takoj, ko ga objavim, pozabil, ker je navadna čvekarija iz razloga, ker nisi razumel mojih besed...vsaj pravega pomena ne...učitelj...pa ja...

Imej se lepo

Sedi. 3, hehehe

Na željo ostalih forumovcev lahko takoj zapustim ta forum, če kdo misli, da nekaj glumim ali, da iščem neko identiteto, sploh ni problem,

Kwa pa tebe piga? :eek: .... tle vsi glumimo neki :vio: eni so lepi, eni so bogi, eni so tečni, eni so v iber pametni, večina nas boljše igra fuzbal kot večina reprezentatov, plavamo tudi skoraj vsi OI rekorde, povemo ti kateri mehčalec je ok, pa s čim zdrgneš vodni kamen v školjki, pošljemo kam po potrebi v tri krasne, mal x:Xx mal :blackeye: in vsi se učimo in rastemo....ma ni da ni....takih norcev ne boš nikjer več najdu......sve u svemu jodl, jodl...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Aha, torej, takole: nisem tu, ker bi iskal identiteto, kajti identiteto že imam in od nikogaršnjega mnenja nisem odvisen, le prijazen sem želel biti in povedati tisto, kar mislim, volja tebe ali koga drugega je pa ta, ki odloča, kako in, če sploh sprejmeš moje mnenje...Mnenje, da, kajti nobenih soljenj pameti ne vidim - ti pa?

Kar se moje učenosti tiče, je pa resnica, da nisem prav nič učen in kar vem, vem, ker pač vem, zaznave pa niso pogojene z znanjem, seveda sem kar nekaj časa tudi prebil v knjižnici, vendar zato nisem na psiho udarjen, da bi kakšno poslanstvo zganjal...

Morda bi moral nivo pogovorov znižat, vendar zakaj le, saj imam tu dovolj pametnejših sogovornikov od mene...

To je resnica, vidiš, modruješ, da sprejmeš modrosti - kakšni učitelji? Mal ratio vklop, no...

Povzetek: delam, kar hočem in mi je ljuba tista, da če komu ne moreš pomagat, mu niti škodovat ni treba...

Tale je pa zelo močna...delaš kar hočeš in dalje ostalo..mnogokrat videno , nikoli pojasnjeno...dober si , da spoznaš , da nikomur ne škodiš...močna magija- bi rekli indijanci...

Na željo ostalih forumovcev lahko takoj zapustim ta forum, če kdo misli, da nekaj glumim ali, da iščem neko identiteto, sploh ni problem, v nasprotnem primeru pa se boš lahko učil, če že iščeš učitelja, samo to ziher nisem jaz, hehehe...

Tale najin pogovor bom takoj, ko ga objavim, pozabil, ker je navadna čvekarija iz razloga, ker nisi razumel mojih besed...vsaj pravega pomena ne...učitelj...pa ja...

Imej se lepo

Sedi. 3, hehehe

Nivo pogovorov znižat????.zdajle si me pa razočaral...čvekarija, ja seveda, nedvomno, celo življenje sem se trudil razumeti svojega jezika, tebi vidim je bližji latinski ...in tako...tvojega pač ne razumem...takšnih odgovorov je bilo tlele že toliko v stilu- ko me pa ne razumeš...ali je pa morda point, ko te kdo preveč razume, tudi tisto , kar ti morda ne bi hotel...

ja, tko je to..kako že?....hehehe..aha ! No ja , lepo se imaj pa nadaljuj v svoji hitrosti, morda boš tudi ti sčasoma kaj razumel...

xegox

Moja spletna stran

Moji knjigi

szia Ardent

no ne zapustiti ta forum, ko te tako rada berem! xsrcx

učitelj-učenec.....

vsak lahko v vsakem vidi učitelja. vsak je lahko učenec. "učna snov" življenja, izkušenj, prepričanj in predsodkov....itd...bla bla....je takšna, kot jo razume učenec, ne kakor jo "spredava" učitelj. malo premislimo malo o tem, ja? xsrcx

kaj pa mislite kdaj pride učitelj? ko je učenec pripravljen? x:)x

............pssssssssssst.....just relax with me..:)

Na željo ostalih forumovcev lahko takoj zapustim ta forum, če kdo misli, da nekaj glumim ali, da iščem neko identiteto, sploh ni problem

Hm, zakaj ti je pa važn, kaj mislijo?

xsrcx

Nivo pogovorov znižat????.zdajle si me pa razočaral...čvekarija, ja seveda, nedvomno, celo življenje sem se trudil razumeti svojega jezika, tebi vidim je bližji latinski ...in tako...tvojega pač ne razumem...takšnih odgovorov je bilo tlele že toliko v stilu- ko me pa ne razumeš...ali je pa morda point, ko te kdo preveč razume, tudi tisto , kar ti morda ne bi hotel...

ja, tko je to..kako že?....hehehe..aha ! No ja , lepo se imaj pa nadaljuj v svoji hitrosti, morda boš tudi ti sčasoma kaj razumel...

xegox

O Matjaž

Ti, kva pa teb ven seka, k bereš Ardenta?

xsrcx

xegox

... xsrcx a me vara intuicija al pa se poslavljaš? no ne, prosim. xsrcx x:)x

latinski ali hiebiberarski, muškatni ali koperninski ali neandertalski jezik....SAJ NI POINT RAZUMETI! xsrcx a sem grenak sladkor, če si upam povedat, da vaju razumem??? sšasoma bo spet sladko. xsrcx

............pssssssssssst.....just relax with me..:)

x:o)x eno sicer neumestno vprašanje.....kir je ž prej bil tale matjaž bogdan...k če se ne motim je mel drug nick, nism pa zihr niti se ne morm spomnt ka z edn...mi ne gre neki skp tule.....gužva na dilah x:Dx x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Hm, zakaj ti je pa važn, kaj mislijo?

xsrcx

O Matjaž

Ti, kva pa teb ven seka, k bereš Ardenta?

xsrcx

ja priznam , včasih imam slab dan in popustim slabostim...saj v bistvu je povsem mim, vsakdo ima pravico do svojih načinov in mnenj .....saj v bistvu mi je žal, da sem sploh komentiral... čeprav je bolj pametno ali lažje biti opazovalec...me je vseeno zmotil ....način...saj pravim - nepomemno...človek govori na mnogo načinov- izraža samega sebe...včasih se spoznavamo tudi skozi odzive drugih..čeprav nikoli do konca...kako se že reče..jebat ga...se opravičujem Ardentu, če sem ga zmotil....

xegox :palec:

x:o)x eno sicer neumestno vprašanje.....kir je ž prej bil tale matjaž bogdan...k če se ne motim je mel drug nick, nism pa zihr niti se ne morm spomnt ka z edn...mi ne gre neki skp tule.....gužva na dilah x:Dx x;)x

Čist simpl -zepo .fajn se imej ..una ..tale -naša todika

Moja spletna stran

Moji knjigi

Čist simpl -zepo .fajn se imej ..una ..tale -naša todika

aaaaaaa xsuperx zepo točno....madona da mi ni ratal zgruntat, spat nebi mogla ziher k bi študirala tole :kiss:

boh vas ne mara, a morte tolk nicke menjat :o|o:

Bora

aaaaaaa xsuperx zepo točno....madona da mi ni ratal zgruntat, spat nebi mogla ziher k bi študirala tole :kiss:

boh vas ne mara, a morte tolk nicke menjat :o|o:

Saj sem že ene dvakrat razložil - ima mi je matjaž bogdan, pišem se zepan in potem je bil najprej zepo, zdaj pa ime..imam pač dva..sam tole sem že povedal...

pa ne se jezit, sem sam enkrat to naredil, s tem , da sem pustil ikonco ipodpis ista...torej ??? nisi jezna več, ne ? sicer sem ti pa to povedal samo zaradi grožnje o nespanju..

Moja spletna stran

Moji knjigi

eh jezna, bejž ga srat no x;)x x:px grem zaj mirne duše spat xcivx k se ja ta moreča dilema razrešla x8Dx

x;)x x:px mal mi špila ja x:Dx da se naute prevč sprašvali xcivx

Bora

Hej, zapustit forum? Ma, kaki, ni šans, se čisto v redu počutim med vami x:)x

Kako bi pa blo, če bi deloval nasprotno svojemu stališču, da se nikoli ne umikam in nikomur ter pred nikomer ne umaknem, razen, če s tem ne škodujem drugim, tralala, lala...

zarad enga, ki išče svojega učitelja se pa res ne sekiram, ga bo že našel, le jaz nisem ta, hehehe...

Vseen sem rajši preveril, kako ostali gledate na to, k bi me oni že skoraj prepriču, da se res delam pametnega, hehehe...

Še dobr, da sem vsega navajen, hehehe...

Nč, šibam na job - se najdemo xsrcx

Včasih te /kaj tako razjezi......in bi se potem skril...zapustil forum...ali celo ta svet... :sori:

vendar to delajo (moje mnenje) le tisti, ki v sebi niso dovolj močni in zreli....ali kot bi rekla bodoča mamica: dile na podstreh majo še zmetane...a ne?

Danes me je nekdo presenetil s tako izjavo, da ....... no coment :xx!:

ampak.....he he he...VSAK ima pravico do lastnega odločanja in sprejemanja odločitev :palec:

Včasih te /kaj tako razjezi......in bi se potem skril...zapustil forum...ali celo ta svet... :sori:

vendar to delajo (moje mnenje) le tisti, ki v sebi niso dovolj močni in zreli....ali kot bi rekla bodoča mamica: dile na podstreh majo še zmetane...a ne?

Danes me je nekdo presenetil s tako izjavo, da ....... no coment :xx!:

ampak.....he he he...VSAK ima pravico do lastnega odločanja in sprejemanja odločitev :palec:

Nisem ta, ki bi se kam skril, še manj pa zapuščal karkoli zaradi tega, ker bi me kaj razjezilo...me zelo malo stvari razjezi, besedno mečevanje pa še najmanj xDDx xsrcx

Matjaž Bogdan:

ja priznam , včasih imam slab dan in popustim slabostim...saj v bistvu je povsem mim, vsakdo ima pravico do svojih načinov in mnenj .....saj v bistvu mi je žal, da sem sploh komentiral... čeprav je bolj pametno ali lažje biti opazovalec...me je vseeno zmotil ....način...saj pravim - nepomemno...človek govori na mnogo načinov- izraža samega sebe...včasih se spoznavamo tudi skozi odzive drugih..čeprav nikoli do konca...kako se že reče..jebat ga...se opravičujem Ardentu, če sem ga zmotil....

Hej, saj me lohk zmotiš kadarkoli, sicer pa me sploh nisi zmotil, se je bilo prijetno pogovarjat s teboj, ni panike...

Žal ti pa ne sme biti, kajti svoja stališča moramo zagovarjati, nikoli se ne umakni, niti ne popuščaj, brezkompromisnost je včasih dobrodošla...

Nikoli, zares nikoli pa se nikomur ne opravičuj za svoje komentarje, ker so tvoji in iz tebe, zatorej ni treba polagat računov nikomur za svoje besede...

Vidiš, sva še naprej virtualna prijatelja, čeprav sem sedajle pa zares nekaj učiteljeval, hehehe....

Tko je v lajfu, veš, ko prebiramo, smo mirni, v kontaktu pa bolj dinamični - dinamika je pa gibalo vsakega foruma xDDx

Hej, saj me lohk zmotiš kadarkoli, sicer pa me sploh nisi zmotil, se je bilo prijetno pogovarjat s teboj, ni panike...

Žal ti pa ne sme biti, kajti svoja stališča moramo zagovarjati, nikoli se ne umakni, niti ne popuščaj, brezkompromisnost je včasih dobrodošla...

Nikoli, zares nikoli pa se nikomur ne opravičuj za svoje komentarje, ker so tvoji in iz tebe, zatorej ni treba polagat računov nikomur za svoje besede...

Vidiš, sva še naprej virtualna prijatelja, čeprav sem sedajle pa zares nekaj učiteljeval, hehehe....

Tko je v lajfu, veš, ko prebiramo, smo mirni, v kontaktu pa bolj dinamični - dinamika je pa gibalo vsakega foruma xDDx

Hehe, a si opazil Ardent tale ti, ti, ti, ti v komentarju. Kje pa je jst?

x;)x

xsrcx

Hehe, a si opazil Ardent tale ti, ti, ti, ti v komentarju. Kje pa je jst?

x;)x

xsrcx

Pa res, SEM opazil xDDx

Kje je pa jst? Ja, JST je pa to pisal, ane? xDDx xDDx xDDx

A ni blo govora o tem enkrat, kako jaz ni pomemben? Da so drugi pomembnejši od nas? xDDx xDDx

Saj se hecam, ti, ne vem, kje je bil moj JST tačas, hehehe, natanko tam, od koder ureja MOJE delovanje, včasih moramo preko drugih do sebe, veš, drugič pa preko drugih do drugih, prvi pa te potem itak sami najdejo in preko njih najdemo sebe...hmmm... x:)x

Evo, lastna kritika meni: ti, ti, ti, spet si bil zloben, hehehe

Ena resnica je še tuki: Jaz včasih sama sebi lažem in kar nekaj vlačim in vlačim pa sploh nočem da je tko, pa je zko in ...si rečem: daj si že enkrat dile pošlihtaj tam zgorej pa začni živet, tako kot je najbolj zate...iz srca in z scem...pa pogovarjat se,,,je reku Butl...pogovarjat se...

Zdaj ko ni nikogar, se pogovarjam sama z sabo in paše.

moram nehat futrat Ego...nej že krepne enkrat x^x

posod ga men....bi mi prav prišu, pa še od kerga....da bi ene par ljudi nekam poslala

tak pa vedn čutim usmiljenje do njih..pa se sprašujem če se splača :o|o:

mah :bomb:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Ena resnica je še tuki: Jaz včasih sama sebi lažem in kar nekaj vlačim in vlačim pa sploh nočem da je tko, pa je zko in ...si rečem: daj si že enkrat dile pošlihtaj tam zgorej pa začni živet, tako kot je najbolj zate...iz srca in z scem...pa pogovarjat se,,,je reku Butl...pogovarjat se...

Zdaj ko ni nikogar, se pogovarjam sama z sabo in paše.

moram nehat futrat Ego...nej že krepne enkrat x^x

Saj zagovarjam tezo, da je treba ego nehat furat, sam pomisl, mal, tko hipotetično...odjebeš ego u nulo, furaš nekaj na izi, pol si pa zlo na ta način dovzeten za zunanje vplive pa tudi sicer in ob trenutni oslabljeni pazljivosti se zna zgodit, da na trenutke potrebuješ ego, vendar ga ni in se ni za kaj oprijeti v besnečem divjanju valov, vidiš, nekaj ega je vsekakor nujno obdržat, drugače jeosebnost izpostavljena razsulu...

Poznam primer človeka, zakompleksanega v nulo, lajf v šitu in prihodnost negotova, pol pa delo na sebi pa s tem jačanje ega, sorazmerno z razgledanostjo in tercialno je človek prenovljen, v sebi in navzven, nobenih kompleksov, fobij in absurdov...vse je za nekaj dobro, saj je tudi strup v majhni količini zdravilo, ane? xDDx xsrcx

posod ga men....bi mi prav prišu, pa še od kerga....da bi ene par ljudi nekam poslala

tak pa vedn čutim usmiljenje do njih..pa se sprašujem če se splača :o|o:

mah :bomb:

Ti jst dam mojga, k baje ga imam na pretek, vendar ni vedno bilo tako, veš, sem kr iz onega iz prejšnjega posta gor zrasu, samohranilec samega sebe, a je pol kaj čudno? xDDx

Saj zagovarjam tezo, da je treba ego nehat furat, sam pomisl, mal, tko hipotetično...odjebeš ego u nulo, furaš nekaj na izi, pol si pa zlo na ta način dovzeten za zunanje vplive pa tudi sicer in ob trenutni oslabljeni pazljivosti se zna zgodit, da na trenutke potrebuješ ego, vendar ga ni in se ni za kaj oprijeti v besnečem divjanju valov, vidiš, nekaj ega je vsekakor nujno obdržat, drugače jeosebnost izpostavljena razsulu...

:eek:

Ardent živjo

Mislm, oprost moji skrajni nevednosti, ampak, jst tole nč ne razumem.

A lahko prosim tole razložiš še enkrat, tko, na konkretnem primeru iz vsakdanjega življenja, mislm, lahko čist hipotetičnem, lahko pa iz svoje izkušnje, samo da bo na preprost način /po možnosti tud, kaj je ego, kaj pomen odjebat ga, kaj je to furat pol na izi, pa tko a ne/. Imej v mislih, da sem samo en butl in da ne znam brat misli.

Hvala xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...