Karincek 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Živjo! Pišem seminarsko nalogo o anoreksiji in bulimiji. Anketa pa je sestavni del, le te.nisem je uspela objaviti na tem forumu, zato te lepo prosim, da mi pošlješ sporočilo na moj e-majl: karincek@gmail.com, jaz pa ti bom poslala anketo.Vem, da so tvrstne ankete nekoliko v nadlogo, vendar mi bo res v veliko pomoč, če jo rešiš tudi ti. Hvala za pomoč Karin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Ojla! Ni v vseh forumih moznosti objavljanja anket, tako da probaj v katerem drugem forumu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Karincek 30. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2007 sem se spomnila, da vam lahko takole posredujem anketo...odgovore lahko napišete na forum ali pa jih pošljete meni na mejl: karincek@gmail.com Starost: a) 10-25 b)40 in več Spol (obkroži): Ž M I. Ali poznaš bolezni anoreksija in bulimija?a) Da Ne Na nadaljnja vprašanja odgovarjaj le, če si na zgornje vprašanje odgovoril/a z DA! II. Katere znake anoreksije poznaš?_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ III. Katere znake bulimije poznaš?_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ IV. Kakšne so dolgotrajne posledice bolezni?______________________________________________________________________________________________________________________________________________________ V. Ali poznaš kakšno osebo, ki je obolela za katero od teh dveh bolezni?a) Da Ne VI. Koliko?a) 1 2c) 3 in večd) Nobene VII. Kaj je po tvojem mnenju poglavitni razlog za razvoj teh dveh bolezni?a) Družina Družbeno okoljec) Medijid) Bolnik same) Drugo:_______________________________________________________________ VIII. Na koga bi bilo po tvojem mnenju najbolje, da se bolniki obrnejo?a) na prijatelje na družinoc) na skupine za samopomočd) drugo:________________________________________________________________ IX. Meniš, da so motnje hranjenja ženski problem?a) Da Ne X. Zakaj tako misliš?______________________________________________________________________________________________________________________________________________________ XI. Kako bi lahko po tvojem mnenju ljudje pripomogli k manjšem odstotku obolelih?_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asaja 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Če prav razumem vprašalnik, potrebuješ le ljudi stare od 10 do 25 let in starejše od 40? Pa srečno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Kaj samo te dve starostni skupini iščeš? kaj pa od 25 let do 40 let? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Karincek 30. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2007 Primerjam kakšne so razlike med znanjem o teh dveh boleznih. Te dve starostni skupini najlažje primerjam. večina bolnikov je v skupini 10-25 večina njihovih staršev pa 40+. Če se hočejo starši spopadat z boleznimi morjo tud neki vedt o njih, da jih sploh lahko prepoznajo - in to jst preverjam... Če si blizu, katere od teh dveh skupin, lahko anketo vseeno rešiš in odkrožiš tisto starost, ki ti je bliže. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 kok si trmasta. zakaj nisi sla v en drug forum probat? ves kok je tecn tkole izpolnjevat.pa se pri opciji B je vedno smesko oni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Obstojeca tema na tem forumu:- Vsebine za seminarske naloge, diplome, vprasanja, povzetki ipd..., tema za tiste, ki potrebujejo vsebine za razlicne naloge ipd Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.