Skoči na vsebino

bo ali ne bo...

xenija

Recommended Posts

lep pozdrav vsem sem nova tukaj in vas z veseljem berem in spremljam!

prosila bi če mi lahko odgovorite na vprašanje, če se vam zdi vredno odgovora!

s fantom delava na naraščaju zdaj en mesec, imam pa neke gin. težave, zato me zanima ali mi lahko poveste ali imam možnost da kmalu zanosim oz. sem morebiti že noseča?

moj. roj. datum: 12.07.1984, 13.11 h šempeter pri gorici

hvala

Deli na socialnih omrežjih

s fantom delava na naraščaju zdaj en mesec, imam pa neke gin. težave, zato me zanima ali mi lahko poveste ali imam možnost da kmalu zanosim oz. sem morebiti že noseča?

hvala

Ti pa kar nadnaravne sposobnosti prpisuješ tukajšnji populaciji xrolleyesx

O možnostih še nekako, ampak "če si ŽE noseča" boš pa prej ti vedela kot nekdo, ki je zgolj virtualen xrolleyesx

SVAŠTA

Če pa pri tem podvigu potrebujeta pomoč, jih je kar nekaj požrtvovalnih tukaj, ki bi ponudili svojo pomoč in globinsko svetovali x:px x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

ni se treba norca delat pač sem mal zabluzila s tistim vprašanjem!

če se ti zdi butasto ti sploh ni treba odgovorit

akhut mogoče je bla tvoja mama breja ko je tebe nosla, mogoč bo tvoja žena ko si tak kozel... druge pa ni treba žalit!

ni se treba norca delat pač sem mal zabluzila s tistim vprašanjem!

če se ti zdi butasto ti sploh ni treba odgovorit

akhut mogoče je bla tvoja mama breja ko je tebe nosla, mogoč bo tvoja žena ko si tak kozel... druge pa ni treba žalit!

:vragec:

dej no....bejbi

navad se na moje poste

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

no.....che pa zhe omenjas preljubo mi roditeljico v tem kontekstu

se bom pa she jaz spustil na ta nivo in povprashal:

a pa do penetracije je prishlo?.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

men pa to sploh ni smešno :xx!: :o|o:

xsenja, ne se obremenjevat s tem kdaj boš, če boš, ali si že zanosla :vio: to samo poslabša situacijo..tako pri tebi, kot pri partnerju.....

dušica se bo pa itak sama odločla kdaj pride x;)x xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Joj kwa to sovražm. Človeka neki zanima k bi rd zvedu, pač ma probleme pol se pa sami taki oglasijo k itak ne znajo nč povedat. Bodte rajš tih, če ne veš ne boš nč napisu, tko vsaj noben ne bo kreten izpadu. LP
Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico.

hvala

Hej, zdravo! xDDx

Ena moja znanka je imela leta in leta težave z zanositvijo ( s svojim tipom, da ne bo pomote, hehehe ), pol je pa kr enkrat noseča bila, kljub poprejšnjim težavam...kaže, da se stvari uredijo, ko so pogoji ustrezni...drugač si pa še dovolj mlada, da mogoče presenetiš sama sebe? Morda je pa ravno v tem vsa stvar: sama sebe, kajti lohk se težave kažejo zaradi notranjih zavor, kdo ve? Včasih telo reagira na notranje blokade...

Mah, ne poslušaj mene, mislim pa, da je tvoja najboljša smernica ta, da se s tem sploh ne obremenjuješ in takrat, ko se izničijo blokade, takrat človek preseneti samega sebe, ne, da bi zares vedel...

Lp x:)x

Xenija, na naraščaju delata en mesec?

Kolikokrat v tem enem mesecu bi se vama pa lahko posrečilo? kolikor jaz vem, obstajajo plodni dnevi, teh pa ni glih cel mesec :inocent:

lej, kaj hočem rečt je to, da ti tlele že vsi govorijo o tem kaj nardit, če ti ne uspe.. men je pa prijatelj, zdravnik povedal, da se po statistiki gledano lahko šele po ene pol leta 'delanja na tem' lahko začneš mal sekirat...

tko da.. če si že, (clear blue je fajn varianta) veliko veselja x8Dx

če pa še nisi.. pa lepo z užitkom še pol leta delajta na tem, se fajn mejta pa ne se preveč spraševat a je, al ni pa če bo že enkrat.. ker dejansko to sam stres povzroča, tko kot sta klarus in ardent napisale x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...