Skoči na vsebino

10 zelo grdih slovenskih estradnikov

Azz_Kikr

Recommended Posts

Izgled posode je zanemarljiv, pomembna je vsebina, kaj pa je na posodi tako posebnega, posode ležijo povsod naokrok - prazne xDDx

Saj za to gre pri teh "najgrših" ki jih je naštel... x:Dx x?x... neustavljivi al kaj je že... x:Dx

Za posodo, prazno... :xx!: :vragec:

Če je posoda polna in ti je vsebina všeč, se ti j*** za videz posode... x:px :palec:

Glavno da ni umazana... xrolleyesx

Če je pa prazna in še grda za pogledat... x:Dx :vragec: :xx!:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Saj za to gre pri teh "najgrših" ki jih je naštel... x:Dx x?x... neustavljivi al kaj je že... x:Dx

Za posodo, prazno... :xx!: :vragec:

Če je posoda polna in ti je vsebina všeč, se ti j*** za videz posode... x:px :palec:

Glavno da ni umazana... xrolleyesx

Če je pa prazna in še grda za pogledat... x:Dx :vragec: :xx!:

Čisto tako je, prazne posode se povaljujejo povsod naokrog in so zanimive le tistim, ki tripajo na to, medtem, ko v vsaki posodi ni vsebine in takšne z vsebino so pa lepe, ne glede na izgled, ja...

Ne. Včasih ti nekdo ni simpatičen, oz tudi vizualno neprivlačen, ker ti pač je. Ne vem zakaj bi moral biti komu fouš. Včasih se s tem tolažijo ljudje, ki so bili obrekovani. Je pa res, da se večinoma dogaja iz foušije.

Ne vem, kdo bi bil lahko komurkoli na tej lestvici fouš. Ampak 100 ljudi, 100 čudi. Govorimo o njih, ker jih vsi poznamo in so na očeh javnosti.

Estradnikov pa v Sloveniji ni.

Jasno pa je, da se o nekaterih govori zato, da si najbijaš lastni ego.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Se strinjam ....samo meni beseda grd nekako za ljudi zveni tako..neprimerno...ljudje pač najprej sodimo vizuelno. Žal.

Šele ko osebo spoznamo je pomembna vsebina.

Zakaj govorimo o estradnikih? Iz "foušije" ? :inocent:

Grd je ravno toliko primerna ali neprimerna beseda kot lep, ko govorimo o ljudeh... xDDx

Ker takrat ko uporabimo eno od teh besed sodimo po nekih kriterijih.

Lastnih, naučenih, privzetih... :eek: x?x

Kar je zate lepo ali grdo ni nujno da je tudi zame.

Sodimo najprej po videzu, ja... x8Dx

Ampak vsebina se da začutit, zaslutit že prej preden osebo bolje spoznamo.

Jaz osebno raje rečem - všeč mi je, ni mi všeč kot pa lep ali grd... x:Dx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

To, da ni grdih ljudi, lahko reče samo nekdo, ki je slep. Fertik. Grdi ljudje so, za ene pač eni, za druge drugi. In se niti ne delajte fine ...

Zame tipičen primer grdega estradnika: Adi Smolar. :xx!:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

To, da ni grdih ljudi, lahko reče samo nekdo, ki je slep. Fertik. Grdi ljudje so, za ene pač eni, za druge drugi. In se niti ne delajte fine ...

Zame tipičen primer grdega estradnika: Adi Smolar. :xx!:

Se strinjam. Vendar pa menim, da imajo vsake oči svojega malarja. Meni recimo Adi Smolar ni lep, mi je pa izredno simpatičen (karakterno). Sploh ni grd, samo malce nenavaden.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

• 1 month later...
Točno tako! Ni pomembna zunanjost, marveč notranjost- to kar čutiš in kar drugi vidijo v tebi.... x:)x Adi je po karakterju res nepogrešljiv in unikaten! Malo je takšnih! :palec: lp

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...