Skoči na vsebino

Napoved za 14. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/14/"][b]Napoved za 14. teden[/b][/url] - [b]2. - 8. april 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

:palec: x:)x sej sem je ze v petek 3/4 (al kej tacga) napisala. xokx
(*k zdej se mroam pa dol z racunalnika spokat, k gre tim gor, zato tud tok pohitela, plus jutr je scip, pa sem hotla da je pac cimprej gor, vsaj kdaj x:o)x x;)x :8):)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, hvala za napoved :palec:

[b]Zdaj je dobra priložnost in čas tudi za pomembnejše načrtovanje in razvijanje pomembnih strategij (posebej na političnem, pa tudi na vojaškem področju).[/b]

Zato se jaz sedaj toliko angažiram v tej smeri. Na nobeni tribuni ne bom manjkala. Definitivno. Res je....( kihnila sem, ko sem tole pisala) . V glavnem, opažena sem bila. Sedaj samo počasi a vztrajno zmagam nasproti.

[b]
Zelo zelo priporočljiv, primeren in koristen je lunin post, če se ga le zmoremo lotiti!
V vsakem primeru pa pijmo čimveč tekočine; vode in zeliščnih čajev, če pa smo izčrpani in porabljamo veliko energije, pa so priporočljive tudi razne izotonične pijače (lahko pa si tudi sami pripravimo podoben napitek, tako da si naredimo limonado, ki jo obogatimo s šcepcem katere od zdravih soli).[/b]

Za celotedensko pitje čajev sem se odločila že preden sem prebrala napoved....tako da....cel reden na čaju, vodi in sadju x^x

hvala za napoved, marsa.....se mi je kr nekam zdelo, da bo že danes....... :palec:

kar je mutnih vplivov, so mene zagrabli danes....in to očitno vsi skupaj...... :xx!: :vragec: ....če bo šlo po ustaljeni praksi, bi moralo že jutri bit bolje......sicer mi je pa dans tak dan, ki ne sam, da ga je treba takoj arhivirat, pač pa direkt v sežigalnico z njim......če je to dovolj ekološko osveščen postopek, seveda...... :o|o: ..........

.....$%¨%#"¨%$¨&#&%¨!#%/¨!/#¨&#¨%#¨......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Ksenia' post='825943' date='1. Apr 2007, 19:58']v četrtek gre Tami v Francijo xcrossfingx[/quote]
vso sreco! :detelca:

[quote name='AUDENTE' post='825947' date='1. Apr 2007, 20:07'].... sem se odločila že preden sem prebrala napoved....[/quote]
xokx vish k obvladas! a ni blo zdej ze parX tko, da si nekaj tacga napisala, da si recimo kej pocela, se predn si prebrala?
to pomen da si v skladu z... xyesx

[quote name='Amis' post='825962' date='1. Apr 2007, 21:08']hvala za napoved, marsa.....se mi je kr nekam zdelo, da bo že danes.......[/quote]
ma ti vse ves, amis! x:Xx x;)x
ja jaz tud kr off... bla ze vcer mal, dons se pa tud zbudila ne prevec action&positive, pac pa vsa zabuhla in presvicana.... :o|o:
(pa se pms)

Picasso

včerajšnji dan bil taka katastrofa, kot že dolgo ne.....tako, da je danes svet do konca lep....že sam zato, k je uno minilo...... x:Dx x:px xcivx .......

x;)x saj poznaš tisto - kar ne ubija, jača..drži se amiska :palec:

Hvala za napoved Marsa, jo na brzino preletela že včeraj, pa ne utegnila komentirati. Danes pa jo temeljiteje prebrala.
Skoraj same fajne reči si napisala, saj mogoče pa zato jaz sorazmerno fino reagirala..
No..samo to še treba, da dogodki pretiravajo x:px (itak padla v nedeljo ponudba za odkup gozda, mi pa keš zaružili :eek: ni to fajn :vragec: )
Pa ugotovila, da mi jupiter res nagaja - kar nagnjena malo k dramatiziranju cccc

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:palec: xsrcx :kiss:

[color="#3366FF"]*Zelo zelo priporočljiv, primeren in koristen je lunin post, če se ga le zmoremo lotiti!*[/color]
bla pridna x^x

pa sanjali smo danes kot nori, kar pričali smo nekaj en čez drugega :wacko: . vsi štirje :eek:

malce pozno,.... thanks :palec: xsrcx

kaj pa vem,....opazujem in vidim da svašta dogaja folku,.... xrolleyesx

zadnje čase bolj svoj "konteks" opazujem,....ne glede na vsa dogajanja in razne vplive okoli,...me že nekaj časa nič ne drma ali celo ruši... kt da bi ždela na svoji pečini na kofi pauzi,.....pa opazovala nafrfulelna jadra naokoli,.......kaj pa vem,....pomlad prihaja, mrbit bo pa čas za kak skok v razburkano vodo.....čeprav se imam na sumu, da ne bom,....najverjetneje bom kofi dotočila in mirno opazovala naprej... xcivx x;)x xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Amis' post='826236' date='2. Apr 2007, 18:05']včerajšnji dan bil taka katastrofa, kot že dolgo ne.....tako, da je danes svet do konca lep....že sam zato, k je uno minilo...... x:Dx x:px xcivx .......[/quote]
fajn in upam da se je se stopnjevalo na boljs! xokx x;)x

[quote name='nataly' post='826731' date='3. Apr 2007, 12:30']x;)x saj poznaš tisto - kar ne ubija, jača..drži se amiska :palec:

Hvala za napoved Marsa, jo na brzino preletela že včeraj, pa ne utegnila komentirati. Danes pa jo temeljiteje prebrala.
Skoraj same fajne reči si napisala, saj mogoče pa zato jaz sorazmerno fino reagirala..
No..samo to še treba, da dogodki pretiravajo x:px (itak padla v nedeljo ponudba za odkup gozda, mi pa keš zaružili :eek: ni to fajn :vragec: )
Pa ugotovila, da mi jupiter res nagaja - kar nagnjena malo k dramatiziranju cccc[/quote]
ja, sem opazla, da si spet bolj v elementu. x;)x xDDx :palec:

[quote name='lea' post='827058' date='4. Apr 2007, 08:54']:palec: xsrcx :kiss:

[color="#3366FF"]*Zelo zelo priporočljiv, primeren in koristen je lunin post, če se ga le zmoremo lotiti!*[/color]
bla pridna x^x

pa sanjali smo danes kot nori, kar pričali smo nekaj en čez drugega :wacko: . vsi štirje :eek:[/quote]
Pridna! Ni blo lahko tokrat (z vsemi venerami in jupitri!) - pa v kvadratu je to s tvojim asc (se prav se tolk boljs in koristno, da si se ga lotila) x^x :palec:

[quote name='silki' post='827074' date='4. Apr 2007, 10:13']malce pozno,.... thanks :palec: xsrcx

kaj pa vem,....opazujem in vidim da svašta dogaja folku,.... xrolleyesx

zadnje čase bolj svoj "konteks" opazujem,....ne glede na vsa dogajanja in razne vplive okoli,...me že nekaj časa nič ne drma ali celo ruši... kt da bi ždela na svoji pečini na kofi pauzi,.....pa opazovala nafrfulelna jadra naokoli,.......kaj pa vem,....pomlad prihaja, mrbit bo pa čas za kak skok v razburkano vodo.....čeprav se imam na sumu, da ne bom,....najverjetneje bom kofi dotočila in mirno opazovala naprej... xcivx x;)x xDDx[/quote]
ma ti kr skoc no: :hepko: x;)x

Picasso

[quote name='Marsa' post='827142' date='4. Apr 2007, 13:12']ma ti kr skoc no: :hepko: x;)x[/quote]

xcivx ...a misliš?.....bomo vidli.. x;)x x:px

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='silki' post='827571' date='5. Apr 2007, 09:45']xcivx ...a misliš?.....bomo vidli.. x;)x x:px[/quote]

:palec: :palec: Ja, ja, kar ena drugo nagovarjajata x;)x , v slogi je moč. x;)x

[quote name='lunca' post='827606' date='5. Apr 2007, 10:55']:palec: :palec: Ja, ja, kar ena drugo nagovarjajata x;)x , v slogi je moč. x;)x[/quote]

x:Dx x:Dx Tole bo pa zdej zihr bolj držalo, k še jecljam zraven. x;)x

[quote name='lunca' post='827606' date='5. Apr 2007, 10:57']:palec: :palec: Ja, ja, kar ena drugo nagovarjajata x;)x , v slogi je moč. x;)x
x:Dx x:Dx Tole bo pa zdej zihr bolj držalo, k še jecljam zraven. x;)x[/quote]

itak,...... xDDx xDDx xDDx :palec:

skok aha,....mala šala,.....bl bo zabavno videt ko bova eno drugo ven iz vode vlekle,.....da o procesu sušenja ne govorim.... x;)x xDDx x:px

[quote name='silki' post='827619' date='5. Apr 2007, 11:34']itak,...... xDDx xDDx xDDx :palec:

skok aha,....mala šala,.....bl bo zabavno videt ko bova eno drugo ven iz vode vlekle,.....da o procesu sušenja ne govorim.... x;)x xDDx x:px[/quote]
xsmx

joj....idej malo morje....ma ne bom...kdaj drugič...... x:Dx :vragec: x^x

lunca, a prideš pomagat.......? :inocent: ...... x:Xx x;)x

x;)x [quote name='Amis' post='827693' date='5. Apr 2007, 15:11']xsmx

joj....idej malo morje....ma ne bom...kdaj drugič...... x:Dx :vragec: x^x
lunca, a prideš pomagat.......? :inocent: ...... x:Xx x;)x[/quote]

:palec: x;)x Kar pokličta, vaju bom ven vlekla, hahahahaa. x;)x

O Lunca! :onfire: x:Xx

[quote name='lunca' post='827606' date='5. Apr 2007, 10:57']:palec: :palec: Ja, ja, kar ena drugo nagovarjajata x;)x , v slogi je moč. x;)x[/quote]
x:Dx :vragec: x;)x

(polna plavic, drugac pa action, pa upostevala sem svoj nasvet, da ne smemo bluzit pac pa sam up up up xupx x;)x)
((pa vsec mi je venera na merkur, se da tok dobr vse zment xokx x;)x))

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...