jasmincy 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 lep pozdarav!! rada bi zanosila s fantom se trudima ze 1 leto pa ni!!ginekolog mi je reko da imam nakazano pregrado!!a se da kupit kake rozice al pa ce se da se kak poskusti da bi zanosila!!!lepo prosim za pomoc!!prosim ce bi mi lahko odpisali na mail!!!najlepsa hvala ze vnaprej!!! 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanara 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Jaz bi na tvojem mestu poiskala drugo mnenje, vsekakor pri zdravnikih v ljubljanski porodnišnici s katerimi imam jaz in moje prijateljice zelo dobre izkušnje, nap: dr. Grošelj, dr Cerar, dr. Pušenjak... Pokličeš v leonišče in vprašaš, pregled je samoplačniški in mislim da cena ni pretirana. Če ne drugače bi postavila vprašanje dr. Pušenjaku na forumu med.over.net. Kopiram link na njegov forum:http://med.over.net/phorum/list.php?f=19 Ampak kolikor je meni znano so pregrade dost zafrknjena zadeva, težje zanosiš, večja je pa tudi možnost spontanega splava. A nisem doma na tem področju, s tem mi nismo imeli težav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 kaj pomeni 'pregrado'? lep pozdarav!! rada bi zanosila s fantom se trudima ze 1 leto pa ni!!ginekolog mi je reko da imam nakazano pregrado!!a se da kupit kake rozice al pa ce se da se kak poskusti da bi zanosila!!!lepo prosim za pomoc!!prosim ce bi mi lahko odpisali na mail!!!najlepsa hvala ze vnaprej!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 lep pozdarav!!rada bi zanosila s fantom se trudima ze 1 leto pa niDober, je to vsaj prijeten trud Vsak trud slej ko prej obrodi sadove, če ni zarad kakih "višjih" razlogov cilj nedosegljiv, tko da.....srečno! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Magenta 11. marec 2011 Prijavi Deli 11. marec 2011 lep pozdarav!! rada bi zanosila s fantom se trudima ze 1 leto pa ni!!ginekolog mi je reko da imam nakazano pregrado!!a se da kupit kake rozice al pa ce se da se kak poskusti da bi zanosila!!!lepo prosim za pomoc!!prosim ce bi mi lahko odpisali na mail!!!najlepsa hvala ze vnaprej!!! Pozdravljena. Če si res na vsak način želita otroka... in sta odgovorno in preudarno premislila vse posledice in obveznosti, ki jih bosta morala izpolnjevati do konca življenja.... pa okej... na tvojem mestu bi poskusila z zelišči (cel kup naših in kitajskih obstaja) in refleksoterapijo, pa brez heca. Pobrskaj po netu in videla boš, da obstaja kar nekaj informacij na to temo, sploh pa, če obvladaš angleščino! 1 Citiraj " We begin to find and become ourselves when we notice how we are already found, already truly, entirely, wildly, messily, marvelously who we were born to be." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 15. marec 2011 Prijavi Deli 15. marec 2011 lep pozdarav!! rada bi zanosila s fantom se trudima ze 1 leto pa ni!!ginekolog mi je reko da imam nakazano pregrado!!a se da kupit kake rozice al pa ce se da se kak poskusti da bi zanosila!!!lepo prosim za pomoc!!prosim ce bi mi lahko odpisali na mail!!!najlepsa hvala ze vnaprej!!! xrolleyesx xrolleyesx :C: Premajhna sorodnost vajinih duš ovira oploditev , ali pa je neplodnost iz moške strani zaradi osiromašene sperme ( pomanjkanje plodilne Energije ) . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 18. marec 2011 Prijavi Deli 18. marec 2011 lep pozdarav!! rada bi zanosila s fantom se trudima ze 1 leto pa ni!!ginekolog mi je reko da imam nakazano pregrado!!a se da kupit kake rozice al pa ce se da se kak poskusti da bi zanosila!!!lepo prosim za pomoc!!prosim ce bi mi lahko odpisali na mail!!!najlepsa hvala ze vnaprej!!! jaz ti predlagam da se pozanimaš bolje glede kakšno pregrado imaš, kajti pregrad je več, zdravniki ponavadi operirajo po treh spontanih splavih, zato se probaj pogovoriti z ginekologinjo bolj podrobno ali jo zamenjaj.drugače pa psihološko imaš lahko tudi pregrado če si nekaj preveč želiš s hkrati preveč psihološko obremenjen torej bodi sproščena glede tega eno leto ni nič mogoče imaš tudi nekakšen strah glede nosečnosti pa se ne zavedaš bodi odkrita do sebe.če imaš fizično pregrado ne vem če ti rožice lahko pomagajo če imaš pa psihično pa si najdi kakšne za sprostitev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
niwaj 26. marec 2011 Prijavi Deli 26. marec 2011 Dobro naravno sredstvo, ki pomaga pri zanositvi je dokazano Maca koren. O njem si lahko prebereš na povezavi :Maca koren. Se pa ga da dobit v prahu ali v kapsulah. Ga imam doma in dejansko sem polna energije, pa še prijetnega sladkega okusa je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 27. marec 2011 Prijavi Deli 27. marec 2011 Premajhna sorodnost vajinih duš ovira oploditev , ali pa je neplodnost iz moške strani zaradi osiromašene sperme ( pomanjkanje plodilne Energije ) . Lp + # Lahko pa izvedeš tudi t.i. "duhovno oploditev", pri kateri te oplodi Bog-Stvarnik z materializacijo v tvojo maternico. To je itak najboljša pot, kajti tako rojeni otroci so zares neprimerno boljši od povprečnih . Ta postopek je dokaj enostavno za izvesti, le dovolj vere mora imeti tvoj dragi, če jo tebi morda primanjkuje . Lp + # 1 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 27. marec 2011 Prijavi Deli 27. marec 2011 Bojante, dej mal bolj detajlno pojasni ta postopek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
niwaj 2. april 2011 Prijavi Deli 2. april 2011 No, jaz vama pa priporočam koren maca, ki naravno dviguje spolno slo in tudi pomaga pri oploditvi. Več si lahko preberete na Pomoč na domu Celje- Koren macaPa upam da bo pomagalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.