N@t@ly 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Hej, jaz pa odpiram eno stran, tako, da mi napišete kakšne pesmi za dušo... najraje bi slovenske izvajalce, tako lahko zraven še kaj zapojem. Kaj vi ponavadi poslušate, ko si želite omehčati dušo? ko enostavno nekaj potrebujete, da vam da moč oz. da si želite biti sami ob prijetni glasbi? hvala vsem za prispevke čau Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Slovenska romantična klasika Luna krevsa tam gori čez nebesni svodza pijanko in veselo kruljenje povod V Cliotu igra radio nam znani turbofolkjesiharji preizkušajo pod oknom mi svoj nabor polk nočni vetrič tam v parku v jasno noč hiti sproti boža ukradena kolesa ter kupe nagrmadenih smeti romantik se okrepačal to noč z Zlatorogom je močnoše v časopis se zavije in eno steklenico pod glavo Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Slovenska romantična klasika nočni vetrič tam v parku v jasno noč hiti sproti boža ukradena kolesa ter kupe nagrmadenih smeti si mi nasipal soli na rano svežo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 si mi nasipal soli na rano svežonamesto, da bi bila ponosna, da si v inspiracijo slovenskim klasikom, pa takle... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 s hvaležnostjo od tod do večnosti, ka moj ukradeni pecikl v tvojih stihih v večnost zapisan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Ooooh en komad od Dan D je prou lep ... pa od Kreslina ... KO HODIŠ NAD OBLAKI - Dan D Ko hodiš nad oblakipleteš mrežo svojih sanj,ne pripadaš temu svetu, samo zaljubljena si vanj. Z nasmehom vznemirjaš planete,trkaš na rajska vrata,slišim tvoje pete,narejene iz zlata. Ko hodiš nad odlaki,pazi na vsak svoj korak.Vem da od zgoraj se vse lepše zdi,rad bi bil zrak, ki ga dihaš ti. Ko izginjaš v oblakih dima,nežno še pogledaš me.Zapomnil si bom tvoj obraz,hotela ali ne. Proti novim sanjam zdaj nosi te,ne izbriši vsega za sabo,da boš imela kam vrniti se. Ko hodiš nad odlaki,pazi na vsak svoj korak.Vem da od zgoraj se vse lepše zdi,rad bi bil zrak, ki ga dihaš ti. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.