Skoči na vsebino

Letos ne grem na Hrvaško na dopust!

Hrvaska

Recommended Posts

Za vse ki ne greste na Hrvaško na dopust je tale stran prava za vas!

Sporočilo administratorju:

Prosim Administratorja da te teme ne izbriše ali premakne saj je ta tema namenjena vsem slovencem kateri ne gredo na hrvaško na morje. In ne "reklamiranju" spletne strani.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 83
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zaenkrat kaže, da ne grem. Mogoče pa vseeno, sam ne na glavni dopust. Samo ne iz aktualno političnih razlogov, ker sam nikoli težav pri njih nisem imel. Torej grem kamor mi paše in si tam naredim fajn, ne glede na to kje to je. Mi pa mal paše, da ne grem, ker se mi zdi, da čisto vsa pritoževanja slovenskih turistov pa tudi niso iz trte zvita...... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hojla

Jst grem na Hrvaško na morje. Na glavni dopust. Ene parkrat, mislm, na ene par glavnih dopustov letos. Imam vikend dol, poceni je /ker pač kuham sam/, ribe so nadsvetske /pri nas takih ni, mrbit ob slovenski obali/.

Kar se folka tiče. Eni so zajebani, eni so zajebani še blj, eni so pa fest in eni so pa fest še blj. Velja pa tud za predstavnike oblasti. Tko kt povsod rajtam. Imam in dobre in slabe izkušnje, je pa dobrih več. Sem porajtal, da je njihov odnos do mene zelo odvisen od mojega odnosa do njih. Največkrat. Tko kt tud tle.

butl xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Ne grem na Hrvaško na morje. Že pet let nisem bila na njihovi obali. Zakaj pa bi šla, ko pa je svet tako velik, pa pocen. Za isti denar ali manj, te drugje rihtajo od glave, pa do nog. Luksuz čisti. Še raj pa grem na kako popotniško varianto, ko lahko tudi kaj doživiš in ne poležavaš na obali ves čas.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Hojla

Jst grem na Hrvaško na morje. Na glavni dopust. Ene parkrat, mislm, na ene par glavnih dopustov letos. Imam vikend dol, poceni je /ker pač kuham sam/, ribe so nadsvetske /pri nas takih ni, mrbit ob slovenski obali/.

Kar se folka tiče. Eni so zajebani, eni so zajebani še blj, eni so pa fest in eni so pa fest še blj. Velja pa tud za predstavnike oblasti. Tko kt povsod rajtam. Imam in dobre in slabe izkušnje, je pa dobrih več. Sem porajtal, da je njihov odnos do mene zelo odvisen od mojega odnosa do njih. Največkrat. Tko kt tud tle.

butl xsrcx

jst tut grem na hrv.na morje, iz istih razlogov, kot butl. Ne morš posploševat v stilu "kok so hrvati kretenski, dejmo tko narest, da ne bo nben slovenc več tja šou" xcivx

nenazadnje nam tut J. Joras ni v ponos :o|o: mal več strpnosti in manj posploševanja, pa bo kuj bolš x^x

BTW, men majo Hrvati noro dobro kavo x:px , tut z otočani se blazno dobr štekam; pa vsak govori v svojem jeziku pa se zastopmo med sabo.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jaz pa, kot vsako leto, jasno se ne vem, kam bom sla na dopust, vendar v koncni fazi grem pol vedno (in najbrz tud letos, ce bo bog dal x:)x) na hrvask.

kaj cmo, ce majo pa najleps morje plus - z mano so vsi prijazni in imam dbest izkusnje. x^x

stekam pa, da folk noce it, ce tko pogledas, majo prav.

sam jaz mam pa prav zase. x8Dx

tist mal morja, kot ga mam (lohk, ko/ce), hocem max izkoristit, mdr tud da mi ne pozre 3 dni poti.

ze dalmacija je dovolj dalec, no drugam pa itak ne hodim.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Js bom zihr šla za kakšen teden dol x:Ix , pach imamo tam vikend, ki sem ga več ali manj sita, ampak prav pride, ko je v denarnici šuša x:Dx .

Pa komi čakam, da jim pomolim slovenske €vre pod nos :inocent: :$$: Lalalalalalalala xDDx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Saj ne gre samo za odnos hrvatov. Jaz recimo niti ne obožujem počitniške komplekse, ampak pred leti sem obiskala Bolgarijo-sončna obala in jo primerjala s hrvaško. Ni primerjave. Poleg dnevnega hajcanja, imaš v Bolgariji marsikaj za počet tudi proti večeru in to za vse generacije in stile. Vse na kupu: diskači, rock lokali, karaoke lokali, skupince, ki pojejo pred lokali, za otroke razne igre, striptiz (moški in ženski), koktajl partiji.....

Pa še vse poceni. Se spomnim, da sem pila koktejle za 300sit. madona. In v enem tednu sem porabila 15.000sit, našopala ful oblek in nakita, pa ga žurala vse noči. Morda morje ni ravno jadransko, samo je pa vsaj nekaj novega za videti. Meni je všeč, da vidim več stvari in sveta ter, da nisem vsako leto na isti destinaciji.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Ne grem na Hrvaško na morje. Zakaj pa bi šla, ko pa je svet tako velik, pa pocen. Za isti denar ali manj, te drugje rihtajo od glave, pa do nog. Luksuz čisti. Še raj pa grem na kako popotniško varianto, ko lahko tudi kaj doživiš in ne poležavaš na obali ves čas.

Se podpišem. :palec:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

jaz sem PA ZALJUBLJENA V HRVAŠKO MORJE ... jADRAN, OTOKI, samotne plažice, prijetni domačini ... jp zame same dobre izkušnje ...

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

:ermm: najbrž sploh ne grem na morje letos ... torej tud na Hrvaško ne :inocent: razn ... če se po kakšnem čudežu zredi denarnica xcivx al pa dobi kdo kšn preblisk, da ne more brez mene na morju x:px x:Dx .... tko kt lani x^x mam fajne prjatle x8Dx xsrcx x:Ix

nism apriori prot Hrvaški ... grem pa rada tud kam drugam x:px kšna Grčija recimo ... al pa v Črno goro bi šla :flowerface: nimam v bistvu nikjer neki ful slabih izkušenj ... se mam zmer fajn x8Dx mi je tud na Hrvaškem všeč xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Uff, ste pa že zgodaj začeli z dopustom :inocent:, men so pa všeč hrvaški otoki, sploh pa kakšna križarjenja med njimi x;)x Pa nikoli se ne podrejam neki političnim trendom: Letos pa ne tam, ker to in to, je večja verjetnost, da grem potem zanalašč tja, sam zato ker se ne priporoča xrolleyesx x;)x
Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Na Hrvaškem morju mi je bilo vedno super. Nisem še doživela neprijaznosti s strani kogarkoli. Niti ne na meji (če je bil kdo tečen in nesramen, so to bili slovenski cariniki :xx!: ), niti lastniki apartmajev, niti v kampih, niti v lokalih ... Vedno je bilo vse lepo in prav. Lani sem pa tudi prvič doživela, da je z mano Hrvat (en natakar) govoril po slovensko (jaz se namreč nikoli ne matram s hrvaščino, ker vem, da razumejo slovensko, tako kot jaz razumem hrvaško). Gotovo bom šla poleti med drugim tudi za par dni na hrvaško obalo. x^x

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

:vragec:

ISTRA BO ZOPET SLOVENSKA!!!!!

zlomk.....tralala

Kaj kurac Istra. Istra je že zdej na sredini Slovenije. Jst grem v soboto mejnike na Krkine slapove zabijat.

x^x

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Kaj kurac Istra. Istra je že zdej na sredini Slovenije. Jst grem v soboto mejnike na Krkine slapove zabijat.

x^x

Fouš. Zdele še ljudi ni preveč tam ...

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Šla pogledat tale pejdž... ne, sploh ni širjenje nestrpnosti, sploh ne :o|o:

še nikol z nobenim mela problemov, pa če sem šla na morje, na motozbor kej stran od morja al pa kamorkol.. odnos je važen.. iz obeh strani. good guys pa bed guys so pa itak povsod.. mah kr neki no, spet ena trapasta posploševanja, kok mi gre to na :xx!:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...