janko 30. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2010 meni je punca ušeč predvsem zato, ker ne razumem, kaj govori Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2010 sam moraš pa priznat da je prov luštkana ..pol pa tud če jo lih ne razumeš njahi?njahi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 30. januar 2010 Prijavi Deli 30. januar 2010 Što je to "luštkan"? Meni puncka izgleda simpatično... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 ok simpatično ...v bistvu isti pomen ... uf veš da ti ne znam razložit , presnet ... recimo da je "zgodna" ...e je prav ... npr. tale muc mi je tud luštkan ..npr za boljšo predstavo kaj naj bi to pomenilo Ok, mislim da sam skužila. Ova maca je dražesna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 Evo Janko ...Elmo na baterijehttp://www.etoys.com/product/index.jsp?productId=3689020 Janko, još možeš i birati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 Skos razmišljam kakšen podpis bi lahko imela, pa mi ne pride na misel nič ekskluzivnega. A ima kdo kakšno idejo? Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2010 Skos razmišljam kakšen podpis bi lahko imela, pa mi ne pride na misel nič ekskluzivnega. A ima kdo kakšno idejo? seweda npr.kadar ne veš kako ravnati... spomni se, kako te je učila mati za ravnotežje pa tkole:Če bi sinovi vedno ubogali očete, bi še danes živeli v jamah. pa še exkluziva:orgazem je gonilo razvoja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 seweda npr.kadar ne veš kako ravnati... spomni se, kako te je učila mati za ravnotežje pa tkole:Če bi sinovi vedno ubogali očete, bi še danes živeli v jamah. pa še exkluziva:orgazem je gonilo razvoja Mi je všeč, sam nobenga ne bom dala za podpis... Ta drug zna prav priti, ko oče začne s svojimi "modrimi"... Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 evo tole je pa originalna tista žverca , ki se ob tla meče in smeje ...http://www3.shopping.com/xPO-Fisher-Price-...rice-Elmo-T-M-X Strelka, čini mi se da Elmo više nije na snazi. Izgleda da ćemo se, po novome, morati baciti u potragu za tečajevima japanskog/kinseskog. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 a misliš ....to se naj kar tist uči , ki mu je potrebno ... jaz že vem kaj pomeni njuki njuki...men ni treba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 Još nisam našla ništa kaj bi mi se svidjelo. Zapravo, nemam baš neke ideje. Možda bi jedan dan trebala otići u ozbiljnu potragu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 jaz mam tega že od vsega začetka..se mi zdi tak lep ... pesmica pa tud ..kot ti gre kaj narobe ...življenje jemlji takšen kot je ...kakor koli že je, je lepo.enigma ...pa tud ....tale komad mi je sploh pri srcu. Saj če je, je prav, če ga pa ni pa je tud čist Ok. ( o podpisu govorim). Život je lijep... hehe, sad sam se sjetila onoga istoimenog filma. Return to innocence Sada već starija pjesma, ali stvarno jako lijepa. Sjećam se kad sam je prvi put čula - i svidjela mi se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2010 Život je lijep... hehe, sad sam se sjetila onoga istoimenog filma. bellini?jaooo... jes nisem mogu gledat. tolk sem jokou strelka... kaj pa pomeni njuki? Mi je všeč, sam nobenga ne bom dala za podpis... Ta drug zna prav priti, ko oče začne s svojimi "modrimi"... sam pazi, da nauš pretiravala, da se modrost ne bo preselila na tvoja ušeska Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 bellini?jaooo... jes nisem mogu gledat. tolk sem jokou Baš taj. I ja sam se plakala kao kišna godina. Moći zadržati radost u takvim okolnostima. I toliko požrtvovnosti. Ajme! Jp njuki njuki ..pomeni zrasti ...odrasti ...tko nekak sta tedvi deklici povedali ... (upam da sem prav razumela ...njuno angleščino namreč ..o kitajščini se mi ne sanja) strelka... kaj pa pomeni njuki? Odgovor je već ponuđen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2010 Baš taj. I ja sam se plakala kao kišna godina. Moći zadržati radost u takvim okolnostima. I toliko požrtvovnosti. Ajme! a... logično ja Odgovor je već ponuđen. a to za lulčka tut drži ? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 a to za lulčka tut drži ? Hm! Lulčka? Meni se čini da ću ja morati na tečaj slovenskoga. Da mi je znati gdje će još završiti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2010 Hm! Lulčka? Meni se čini da ću ja morati na tečaj slovenskoga. Da mi je znati gdje će još završiti. ej... u življenju je vsak dan nekaj novega Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 ej... u življenju je vsak dan nekaj novega Pa, je. Zato je život tako lijep. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2010 Pa, je. Zato je život tako lijep. jup.sploh, če poznaš način, kuko lulček zraste Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 jup.sploh, če poznaš način, kuko lulček zraste Uh, Janko, pliz, zašto ovako teške tamo u ovaj kasni sat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2010 Uh, Janko, pliz, zašto ovako teške tamo u ovaj kasni sat? prav imaš pojdimo sanjat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 2. februar 2010 Prijavi Deli 2. februar 2010 nyoki, nyoki, nyoki!! A, sad kaj to znači i odakle uopće to. http://www.answerbag.com/q_view/939337 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 2. februar 2010 Prijavi Deli 2. februar 2010 Uh, Janko, pliz, zašto ovako teške tamo u ovaj kasni sat? a zašto težke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 2. februar 2010 Prijavi Deli 2. februar 2010 a zašto težke Da bi ti imao kaj pitati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 2. februar 2010 Prijavi Deli 2. februar 2010 Kva sta se raspričale, tema čist zgubila pomen Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.