Antoninus 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 lahko da so iz nekega vidika bolj duhovno razviti kot drugi, a na tak način še niso mogli dosežt najvišjega cilja duhovnega obstoja, tj. večne ljubezni do Boga.Kako in zakaj tako meniš? v tej dobi se da to dosežt le s pravilnim petjem Svetih Imen Boga.Će bi to držalo, bi bili vsi krišnovci že razsvetljeni. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janardan 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Će bi to držalo, bi bili vsi krišnovci že razsvetljeni. imaš prav, ampak mgd je napisal s pravilnim petjem. pravilno petje pa ni tako enostavno za pogojeno padlo dušo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 10. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2007 Kako in zakaj tako meniš?ker se da v tej trenutni dobi, po volji Boga, dosežt najvišji oz. končni cilj našega duhovnega obstoja, tj. čisto ljubezen do Boga in do vseh v odnosu do Njega le s pravilnim petjem Svetih Imen Boga. Će bi to držalo, bi bili vsi krišnovci že razsvetljeni. če se je nekdo le vpisal v šolo, še ne pomeni, da je šolanje tudi uspešno že zaključil. je pa vpis prvi korak, brez katerega tudi ne gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 ker se da v tej trenutni dobi, po volji Boga, dosežt najvišji oz. končni cilj našega duhovnega obstoja, tj. čisto ljubezen do Boga in do vseh v odnosu do Njega le s pravilnim petjem Svetih Imen Boga. In to veš, po čigavem zagotovilu ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 10. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2007 In to veš, po čigavem zagotovilu ?po besedah mojega duhovnega učitelja, po besedah Ved in lastnih izkušnjah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 imaš prav, ampak mgd je napisal s pravilnim petjem. pravilno petje pa ni tako enostavno za pogojeno padlo dušo Hm. Tu pač ne vem, kaj je mislila s tem ''pravilnim''. ker se da v tej trenutni dobi, po volji Boga, dosežt najvišji oz. končni cilj našega duhovnega obstoja, tj. čisto ljubezen do Boga in do vseh v odnosu do Njega le s pravilnim petjem Svetih Imen Boga.To je res ena od najlažjih poti v tem obdobju. Ni pa edina. Tudi v dobi računalnikov se najde kdo, ki še piše na pisalni stroj. Ni jih pa veliko. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 To je res ena od najlažjih poti v tem obdobju. Ni pa edina. Tudi v dobi računalnikov se najde kdo, ki še piše na pisalni stroj. Ni jih pa veliko. ahama...pa tud v "dobi compov" se najde kdo, k sploh pisat ne zna , jih je pa "veliko" Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 po besedah mojega duhovnega učitelja, po besedah Ved in lastnih izkušnjah. Ah to je samo ena od poti in ne edina..... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Kako in zakaj tako meniš?Će bi to držalo, bi bili vsi krišnovci že razsvetljeni. Tako menim tudi jaz. Hm. Tu pač ne vem, kaj je mislila s tem ''pravilnim''."Pravilno" razumem kot občuteno, s totalno predanostjo. Iz izkušenj so tega sposobni redki. Se je pač treba naučiti, komur je do tega. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 "Pravilno" razumem kot občuteno, s totalno predanostjo. Iz izkušenj so tega sposobni redki. Se je pač treba naučiti, komur je do tega. Če pravilno pomeni iz srca in ne samo iz grla, potem je to to. Če pa pravilno pomeni intonacija, notni zapis, uglašeni inštrumenti, itd...pol pa ni. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 imaš prav, ampak mgd je napisal s pravilnim petjem. pravilno petje pa ni tako enostavno za pogojeno padlo dušo Tole me je spomnilo na nekaj: Prijatelj mi je pred kratkim govoril o , ki ga je imel priložnost spoznati, mislim, da nekje na pacifiških otokih. Življenjska naloga vsakega v tem plemenu je najti svojo pesem. Ne tisto, ki jo slišiš, temveč pesem, ki jo vsakdo nosi v sebi. saj zvok je življenje samo. In tako si ti ljudje celo življenje prepevajo ... Baje je tako, da ko najdeš lastno pesem, to veš, ni nobenega dvoma. Nekateri otočani si tako še pri 40-ih, 50-ih prepevajo razne napeve in iščejo svojo pesem ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Tole me je spomnilo na nekaj: Prijatelj mi je pred kratkim govoril o , ki ga je imel priložnost spoznati, mislim, da nekje na pacifiških otokih. Življenjska naloga vsakega v tem plemenu je najti svojo pesem. Ne tisto, ki jo slišiš, temveč pesem, ki jo vsakdo nosi v sebi. saj zvok je življenje samo. In tako si ti ljudje celo življenje prepevajo ... Baje je tako, da ko najdeš lastno pesem, to veš, ni nobenega dvoma. Nekateri otočani si tako še pri 40-ih, 50-ih prepevajo razne napeve in iščejo svojo pesem ...To pa je projekt. Mi smo lahko srečni, če nam uspe sestaviti jedilnik, ki ustreza naši konstituciji. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 10. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2007 To je res ena od najlažjih poti v tem obdobju. Ni pa edina. Tudi v dobi računalnikov se najde kdo, ki še piše na pisalni stroj. Ni jih pa veliko.ne ni edina. je pa po volji Boga edina uspešna za realizacijo Absolutne resnice, Boga in za prebujanje, gojenje in izražanje večne ljubezni do Njega, kar je najvišji/najprijetnejši obstoj vsakega živega bitja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 v tej dobi se da to dosežt le s pravilnim petjem Svetih Imen Boga.ta stavek.... si pa js razlagam tko... kot ga cutim... da ne gre za noben uglaseni instrument, intonacijo, barvo glasu, posluh..., ceprav tud lahko gre ampk..., da delas to kar RESNiCNO delas!a ves, ko jes, jes! ko nevem... lupis banano, lupis banano..., ko gledas vidis, ko poslusas slisis..., itd...in tud..., da ko nevem trpis mas, skrbi, probleme, da ce """pravilno pojes"""" te to NE spravi iz ravnotezja! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 10. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2007 ta stavek.... si pa js razlagam tko... kot ga cutim... da ne gre za noben uglaseni instrument, intonacijo, barvo glasu, posluh..., ceprav tud lahko gre ampk..., da delas to kar RESNiCNO delas!a ves, ko jes, jes! ko nevem... lupis banano, lupis banano..., ko gledas vidis, ko poslusas slisis..., itd...in tud..., da ko nevem trpis mas, skrbi, probleme, da ce """pravilno pojes"""" te to NE spravi iz ravnotezja! s pravilnim petjem Svetih Imen Boga sem mislu to, da jih poješ za Njegovo zadovoljstvo, iz svoje večne ljubezni do Njega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 To pa je projekt. Mi smo lahko srečni, če nam uspe sestaviti jedilnik, ki ustreza naši konstituciji.... Al pa če se vsaj vsak dan vsaj iz srca nasmejemo. ta stavek.... si pa js razlagam tko... kot ga cutim... da ne gre za noben uglaseni instrument, intonacijo, barvo glasu, posluh..., ceprav tud lahko gre ampk..., da delas to kar RESNiCNO delas!a ves, ko jes, jes! ko nevem... lupis banano, lupis banano..., ko gledas vidis, ko poslusas slisis..., itd...in tud..., da ko nevem trpis mas, skrbi, probleme, da ce """pravilno pojes"""" te to NE spravi iz ravnotezja! ... in takrat si svoboden. Uh, kje je še to. s pravilnim petjem Svetih Imen Boga sem mislu to, da jih poješ za Njegovo zadovoljstvo, iz svoje večne ljubezni do Njega.A ne bi bilo boljše v Svoje zadovoljstvo iz resnične ljubezni do Sebe. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 s pravilnim petjem Svetih Imen Boga sem mislu to, da jih poješ za Njegovo zadovoljstvo, iz svoje večne ljubezni do Njega. ti si pol res dobesedno mislu petje? tud dobr....., pojes lahko tud (najvec, po moje) z dejanji... da se jih zaves, kj tocno TUKAJ in ZDAJ "pocnes" ....in s tem pojes, kr pises, da pojes... nananananaaaaa ... Al pa če se vsaj vsak dan vsaj iz srca nasmejemo. jap... iz/od ... A ne bi bilo boljše v Svoje zadovoljstvo iz resnične ljubezni do Sebe. ... in takrat si svoboden. Uh, kje je še to. svoboden al osvobojen Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 10. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2007 A ne bi bilo boljše v Svoje zadovoljstvo iz resnične ljubezni do Sebe.lahko tud tko rečeš ja. ker če iskreno ljubiš Boga je to v tvoje najvišje dobro. ampak v pravi ljubezni primarno oz. ekskluzivno razmišljaš o zadovoljevanju ljubljene osebe in šele kot stranski produkt avtomatsko pride tud to, da si ti zadovoljen. ti si pol res dobesedno mislu petje? tud dobr....., pojes lahko tud (najvec, po moje) z dejanji... da se jih zaves, kj tocno TUKAJ in ZDAJ "pocnes" ....in s tem pojes, kr pises, da pojes... nananananaaaaa ja, dobesedno petje. ko poješ Sveta Imena Boga za Njegovo zadovoljstvo avtomatsko in hkratno sledijo tudi dejanja, tj. da uporabljaš vse kar ti je na voljo za Njegovo zadovoljstvo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 lahko tud tko rečeš ja. ker če iskreno ljubiš Boga je to v tvoje najvišje dobro. ampak v pravi ljubezni primarno oz. ekskluzivno razmišljaš o zadovoljevanju ljubljene osebe in šele kot stranski produkt avtomatsko pride tud to, da si ti zadovoljen.Saj mogoče imaš prav, ampak jaz tega ne verjamem. Kako sploh (vsaj dolgoročno gledano) lahko zadovoljiš nekoga, če sam nisi zadovoljen? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 10. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2007 Saj mogoče imaš prav, ampak jaz tega ne verjamem. Kako sploh (vsaj dolgoročno gledano) lahko zadovoljiš nekoga, če sam nisi zadovoljen?če zadovoljiš Boga si lahko tudi sam zares zadovoljen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Verjamem, da imamo vsak svojo pot in da potrebuje vsak svojo "vero" (bolj verjetje, zaupanje), da lahko raste. In nekako se mi zdi, da so vsi tile bogovi in ne vem kaj še vse le triki življenja, ki nam pomagajo rasti. Včasih pa nas tudi bremzajo. Kul - ti verjameš v Boga. Jaz mu ne rečem bog, temveč življenje, vesolje, nekdo drug verjame v staro drevo ... Ok, če zadovoljuješ "Njega", le glej da s tem ne spravljaš sebe v nezadovoljstvo. Dogme so nevarne. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 10. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2007 Ok, če zadovoljuješ "Njega", le glej da s tem ne spravljaš sebe v nezadovoljstvo. Dogme so nevarne.le če zadovoljiš Boga si tudi sam lahko zares zadovoljen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Tudi prav. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 le če zadovoljiš Boga si tudi sam lahko zares zadovoljen.a ni to isto...v končni fazi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 10. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2007 a ni to isto...v končni fazi med mano in Bogom obstaja nepojmljiva hkratna večna različnost in enost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.