Thagirion 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 na obrazu imam preveč podkožnih mozoljev...Sej se ne vidijo...ampak čutim bule pod kožo...potem grda rdeča koža na bradi, mozolji...ter Bradavice na Palcu. Sem bral starejšo temo da se da tega rešit z zdravo prehrano. Torej kakšno hrano naj bi užival. Južne pač ne morem spremenit kakšna je...Mat kuha, vseeno pa je to le majhnem del vsega kar pojem. Česa veliko? čese ne smem? Sem bral da je čokolada tudi kriva...Je ne jem že dalj časa.Sem brau da se moraš iz športom veliko ukvarjati...da znojenje pomaga. Veliko se ukvarjam iz športom. ne pomaga. Hvala vnaprej.P.S. sem pa v Puberteti :xx!: Ampak mislim da tole vseeno ni pomembno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Acidoza ali zakisanost organizma Nase izkusnje ob uporabi FHES, Ziva voda - Active-H Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Thagirion 11. april 2007 Avtor Prijavi Deli 11. april 2007 a dej dej...ne da se men brat take spise...nared mi eno obnovo....plosiim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 a dej dej...ne da se men brat take spise...nared mi eno obnovo....plosiim Kaj bi folk vse naredu da bi bil ok, teb se pa ne da brat ???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milika 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Sej je lepo bilo napisano, Fhes ali Active H, izreden antioksidant, drugo pa je, da bi šel h kakšni dobri kozmetičarki, da ti sčisti ene parkrat kožo in upoštevaš njena navodila. Pazit je treba tudi malo pri hrani. Če boš upošteval teh par kratkih besedic rezultat mislim ne bi smel izostati. Odločitev je pa tvoja ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 na obrazu imam preveč podkožnih mozoljev...Sej se ne vidijo...ampak čutim bule pod kožo...potem grda rdeča koža na bradi, mozolji...ter Bradavice na Palcu. Sem bral starejšo temo da se da tega rešit z zdravo prehrano. Torej kakšno hrano naj bi užival. Južne pač ne morem spremenit kakšna je...Mat kuha, vseeno pa je to le majhnem del vsega kar pojem. Česa veliko? čese ne smem? Sem bral da je čokolada tudi kriva...Je ne jem že dalj časa.Sem brau da se moraš iz športom veliko ukvarjati...da znojenje pomaga. Veliko se ukvarjam iz športom. ne pomaga.Hvala vnaprej.P.S. sem pa v Puberteti :xx!: Ampak mislim da tole vseeno ni pomembno. Pa še kako je pomembno...tukaj sploh ne gre za prehrano, temveč hormone...lahko le poskušaš zdravit simptome, vzrok bo pa ostal... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jeremija 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 Ma kaj je krivo ne ve nihče - največ imajo pri tem sigurno hormoni - ampak hvala za tak odgovor... Sigurno ti bo več sadja in zelenjave koristilo in šport takisto. Meni je v bistvu največ dobrega naredilo sonce, morje in čista morska voda - 1 teden take terapije pa bo boljše - jasno da s soncem ne pretiravaj. Vseeno ti pa priporočam tudi Active H z dodatkom Spiruline ali pa celo Map. Z Active h se boš spucal strupov, s spirolino in Map pa boš obnovil in zrihtal telo - še kako kilo mišic boš zraven dobil. Če rabiš kak članek al pa nasvet oz te zanima kako prit do tega si poglej na www.active-h.net Drugače pa - izkoristi dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 Bradavico praviš,da imaš na palcu...in to samo eno in se že tko obremenjuješ z njo... Jz sem jih imela od 10 do 15 leta na rokah full velik...Prenašale so se same od sebe..na eni roki sem jih imela tudi 10 in to takih velikih.. :xx!: Čist sem bla zakompleksana zaradi njih..pomagalo pa ni nič..Poskusila sem vse kar je možno .....dermatolog mi je priporočal žganje in zamrzovanje bradavic..vendar ni pomagalo.. Končno sem se odločila,da grem na kirurški poseg...ker nisem mogla več živet z njimi...Mislila sem ,da bo tako konec mojega trplenja...Vendar sem se zmotla...Ko so se rane zacelile,so začele nastajati po mojih rokah spet nove bradavice...Nisem mogla verjet.. Potem pa nekoč..kot v pravljici...me ogovori v trgovini moški srednjih let..."Punčka ..kakšne roke pa imaš....??"Mi pove kdo je ,kje stanuje in da naj se oglasim ta isti dan- zvečer pri njemu... Sumljivo mi je bilo vse skupi...Seveda sem poročala doma o tem norem dogodku..Mama je bla čist panična,me ni pustila iti k njemu...Pa sem vseeno šla ,s kolegico...Moški mi je dal eno italijansko mazilo- DUOFILM...Z mazilom sem se mazala 14 dni in vse bradavice so izginile... Nisem mogla verjet..še danes težko verjamem tej zgodbi.... Bila sem presrečna..kupila sem najdražji wisky in odhitela k njemu,vendar je že zdavnej odšel...V Velenju je bil samo par dni,ker je bil nek trgovski potnik... Nikoli ga ne bom pozabla Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majda1 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 preberi knjigo o urinoterapiji. majda1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 preberi knjigo o urinoterapiji. to se pa niti približno simpatično ne čuje ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Thagirion 3. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2007 Bradavico praviš,da imaš na palcu...in to samo eno in se že tko obremenjuješ z njo... Jz sem jih imela od 10 do 15 leta na rokah full velik...Prenašale so se same od sebe..na eni roki sem jih imela tudi 10 in to takih velikih.. :xx!: Čist sem bla zakompleksana zaradi njih..pomagalo pa ni nič..Poskusila sem vse kar je možno .....dermatolog mi je priporočal žganje in zamrzovanje bradavic..vendar ni pomagalo.. Končno sem se odločila,da grem na kirurški poseg...ker nisem mogla več živet z njimi...Mislila sem ,da bo tako konec mojega trplenja...Vendar sem se zmotla...Ko so se rane zacelile,so začele nastajati po mojih rokah spet nove bradavice...Nisem mogla verjet.. Potem pa nekoč..kot v pravljici...me ogovori v trgovini moški srednjih let..."Punčka ..kakšne roke pa imaš....??"Mi pove kdo je ,kje stanuje in da naj se oglasim ta isti dan- zvečer pri njemu... Sumljivo mi je bilo vse skupi...Seveda sem poročala doma o tem norem dogodku..Mama je bla čist panična,me ni pustila iti k njemu...Pa sem vseeno šla ,s kolegico...Moški mi je dal eno italijansko mazilo- DUOFILM...Z mazilom sem se mazala 14 dni in vse bradavice so izginile... Nisem mogla verjet..še danes težko verjamem tej zgodbi.... Bila sem presrečna..kupila sem najdražji wisky in odhitela k njemu,vendar je že zdavnej odšel...V Velenju je bil samo par dni,ker je bil nek trgovski potnik... Nikoli ga ne bom pozabla Ehm...kje je zdaj tisti wisky ? Drgač pa...mam zej za čistit kožo, pa še Tonic po tistem pa je bolš...mal sm bil na morju pa sm osmojen od sonca pa se spljoh ne vidi nič mazolčkov oziroma drugih nepravilnosti. glede bradavic...Nimam samo ene. so 4na enem prsti...pa 2 na drugem. Bom jih šel pomrznit h dohtarc pa bo. Pa glede prehrane...Pijem veliko, čokolade ne jem. Jabolk dosti pojem, drugega sadja tut. Pizzo pa čips pa ne jem tako velikrat, sam se jim ne bom odrekel . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.