amaze-me 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 LP vsem skupaj.vem da je ta tema in tudi anketa ze odprta, ampak ker mam jaz drugacno anketo in moram seminarsko nardit po svojih merilih vas tudi jaz naprosam za pomoc. v anketi je tudi nekaj dvoumnih stvari, ki sijij lahko vsak razlaga bol po svoje, tko da bo forum bol primeren, ker bom dostopna za vprasanja... :o) lahkopa seveda poleg svojih odgovorov pripisete kaj ste s tem mislili... Vaše odgovore lahko pošljete tudi na e-mail naslov rakitovac.anka@gmail.com Vaši podatki bodo seveda uporabljeni samo v namene moje raziskovalne naloge. tuki je ANKETA 1. SPOL (moški/ženska) 2. VAŠA STAROST MED SAMOPOŠKODOVANJEM 3. VAŠ STATUS MED SAMOPOŠKODOVANJEM (npr. zaposlen/-a, nezaposlen/-a, osnovnošolec/-ka, srednješolec/-ka) 4. SAMOPOŠKODOVANJE UVRŠČAMO MED SAMOPOŠKODOVALNE OBLIKE VEDENJA.PROSIM ČE V SODNJI TABELI OZNAČITE ALI PREPIŠETE SAMOPOŠKODOVALNE OBLIKE VEDENJA, KI STE JIH OPUSTILI IN/ALI TISTE, KI JIH ŠE POČNETE. OPUŠČENE OBLIKE SAMOPOŠKODOVANJA - kajenje - alkoholizem - piercing - tetoviranje - cutting (rezanje) - žganje kože - grizenje nohtov - puljenje las - preprečevanje celjenja ran - butanje udov ob trde predmete - zavračanje nujne medicinske pomoči (npr. kemoterapije) - namerno močno praskanje - samozastrupitve - jemanje drog ali halucinogenih substanc - lomljenje kosti -drugo (napišite kaj) TRAJAJOČE OBLIKE SAMOPOŠKODOVANJA- kajenje - alkoholizem - piercing - tetoviranje - cutting (rezanje) - žganje kože - grizenje nohtov - puljenje las - preprečevanje celjenja ran - butanje udov ob trde predmete - zavračanje nujne medicinske pomoči (npr. kemoterapije) - namerno močno praskanje - samozastrupitve - jemanje drog ali halucinogenih substanc - lomljenje kosti -drugo (napišite kaj) 5. KAJ MENITE, ZAKAJ TO POČNETE/STE POČELI? 6. ALI VAS TO POČETJE V ŽIVLJENJU OVIRA OZ. VAS JE OVIRALO? 7. ČE SE VAM ZDI TO VELIKA OVIRA, BI RADI PRENEHALI? STE ŽE POSKUŠALI PRENEHATI? KJE BI/STE ISKALI POMOČ? 8. KAKO NA VAŠE POČETJE GLEDA OZ. JE GLEDALA OKOLICA (npr. ožji in daljni sorodniki, prijatelji…)? 9. POZNATE ŠE KOGA, KI SE SAMOPOŠKODUJE? V KATERO SKUPINO SAMOPOŠKODOVANJA BI UVRSTILI TO OSEBO? dobro, zdej vas pa lepo pozdravljam in upam, da mi boste odgovorili v cimvecjem stevilu... LP vsem! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Pri anketah sem sam klika, nič tipka, pa še rezultate potem lahko pogledamo.... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amaze-me 15. april 2007 Avtor Prijavi Deli 15. april 2007 kuvrtat ankete so lahko odprtega ali zaprtega tipa.ta je kombinacija obojega.ce te pa zanimajo rezultati, ki jih bom dobila iz tega, ti jih bom napisala tukaj enkrat po petku, ko bom anketo zakljucila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Bolje bi bilo pisati o samouničevalskih nagnjenih kot samopoškodoalnih, a obstaja sploh ta pojem? Tisto od kemoterapije bi js brisala kot primer, raje daj kak primer z zobozdravnikom ker je bolj pogost in odločitev za kemo je bolj kompleksna. In piercing ni lih samopoškodovanje, ker obstajajo kulture ki si luknjajo dele telesa zaradi tradicije, oziroma s to logiko daj pod možnosti še puljenje dlak na nogah z voskom. Prvi stavek pri četrti točki je butast, ga ne rabiš pisat. To boš imela dosti za analizirat, dobro se posveti z profesorco kako, ker ni tko preprosto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amaze-me 18. april 2007 Avtor Prijavi Deli 18. april 2007 Lyassi hvala za predloge.kar se tice primerov- so dani na podlagi dolocenih teorij o samoposkodovalnem oz. samoposkodbenem vedenju. vem, da obstajajo ljudstva, ki to pocnejo iz kulturnega vidika, ampak nasa druzba to (na podlagi teorij) uvrsca tudi v oblike samoposkodovanja. sicer bom jaz te podatke interpretirala na svoj nacin... ce verjames ali ne, je to anketo profesorica dobesedno sestavila x!x nase izdelke tudi slovnicno popravlja, slovnica pa ji ne gre najbolje.zal se tega ne zaveda.ce pa mi zelimo dobit dobro oceno, se moramo drzat nejnih pravil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 LP vsem skupaj.vem da je ta tema in tudi anketa ze odprta, ampak ker mam jaz drugacno anketo in moram seminarsko nardit po svojih merilih vas tudi jaz naprosam za pomoc. v anketi je tudi nekaj dvoumnih stvari, ki sijij lahko vsak razlaga bol po svoje, tko da bo forum bol primeren, ker bom dostopna za vprasanja... :o) lahkopa seveda poleg svojih odgovorov pripisete kaj ste s tem mislili... Vaše odgovore lahko pošljete tudi na e-mail naslov rakitovac.anka@gmail.com Vaši podatki bodo seveda uporabljeni samo v namene moje raziskovalne naloge. tuki je ANKETA 1. SPOL (moški/ženska) 2. VAŠA STAROST MED SAMOPOŠKODOVANJEM3. VAŠ STATUS MED SAMOPOŠKODOVANJEM (npr. zaposlen/-a, nezaposlen/-a, osnovnošolec/-ka, srednješolec/-ka) 4. SAMOPOŠKODOVANJE UVRŠČAMO MED SAMOPOŠKODOVALNE OBLIKE VEDENJA.PROSIM ČE V SODNJI TABELI OZNAČITE ALI PREPIŠETE SAMOPOŠKODOVALNE OBLIKE VEDENJA, KI STE JIH OPUSTILI IN/ALI TISTE, KI JIH ŠE POČNETE. OPUŠČENE OBLIKE SAMOPOŠKODOVANJA - kajenje - alkoholizem - piercing - tetoviranje - cutting (rezanje) - žganje kože - grizenje nohtov - puljenje las - preprečevanje celjenja ran - butanje udov ob trde predmete - zavračanje nujne medicinske pomoči (npr. kemoterapije) - namerno močno praskanje - samozastrupitve - jemanje drog ali halucinogenih substanc - lomljenje kosti -drugo (napišite kaj) TRAJAJOČE OBLIKE SAMOPOŠKODOVANJA- kajenje - alkoholizem - piercing - tetoviranje - cutting (rezanje) - žganje kože - grizenje nohtov - puljenje las - preprečevanje celjenja ran - butanje udov ob trde predmete - zavračanje nujne medicinske pomoči (npr. kemoterapije) - namerno močno praskanje - samozastrupitve - jemanje drog ali halucinogenih substanc - lomljenje kosti -drugo (napišite kaj) 5. KAJ MENITE, ZAKAJ TO POČNETE/STE POČELI?6. ALI VAS TO POČETJE V ŽIVLJENJU OVIRA OZ. VAS JE OVIRALO?7. ČE SE VAM ZDI TO VELIKA OVIRA, BI RADI PRENEHALI? STE ŽE POSKUŠALI PRENEHATI? KJE BI/STE ISKALI POMOČ?8. KAKO NA VAŠE POČETJE GLEDA OZ. JE GLEDALA OKOLICA (npr. ožji in daljni sorodniki, prijatelji…)?9. POZNATE ŠE KOGA, KI SE SAMOPOŠKODUJE? V KATERO SKUPINO SAMOPOŠKODOVANJA BI UVRSTILI TO OSEBO?dobro, zdej vas pa lepo pozdravljam in upam, da mi boste odgovorili v cimvecjem stevilu... LP vsem! xrosex no jst se samoposhkodujem tako:vozim in zagledam policaja,,,ugasnem luchi,,,odpnem varnostni pas,,,nabijem gas do konca,,,zavijem na levi vozni pas,,,iztegnem skozi levo okno desnico z iztegnjenim sredincem,,,JEBATGA-SM DESNICHAR IN POLICAJ JE NA LEVI,,,gledam vanj in se chudim zakaj me ne ustavi,,,zapeljem mimo in pogledam levo nazaj,,,zletim v desni jarek in she dobro da je poln vode drgach bi mi chik ozhgal oko,,,PO TEDNU KOME ZVEM DA JE BIL POLICAJ MAKETA,,,NEKI TACGA K TA TVOJA ANKETA,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 A to delaš za psihologijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.