Skoči na vsebino

ZMEDA...

nika26

Recommended Posts

Pozdravljeni!

Danes sem prvič na tem forumu. Prijavila sem se, ker potrebujem pomoč od vas. Živim v precepu med družino in človekom, ki ga ljubim. Doma sem nesrečna, pa me vseeno nekaj zadržuje, da ne morem vstran. Morda otroka ali pa odvisnost od moža, ki mi ves čas pravi, da sem nesposobna, da sem nula in, da brez njega ne morem nič. Na drugi strani me čaka moški, ki me ljubi in se je predvsem zaradi mene razvezal in pustil ženo in dva otroka. Zdaj me čaka, vendar ne vem kako dolgo, saj ni človek, ki bi lahko živel sam. Pučutim se obupno, pod pritiskom. Morda mi boste vi lahko pomagali s kakšnim nasvetom ali morda odgovorom.

Nika

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 50
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pozdravljeni!

Danes sem prvič na tem forumu. Prijavila sem se, ker potrebujem pomoč od vas. Živim v precepu med družino in človekom, ki ga ljubim. Doma sem nesrečna, pa me vseeno nekaj zadržuje, da ne morem vstran. Morda otroka ali pa odvisnost od moža, ki mi ves čas pravi, da sem nesposobna, da sem nula in, da brez njega ne morem nič. Na drugi strani me čaka moški, ki me ljubi in se je predvsem zaradi mene razvezal in pustil ženo in dva otroka. Zdaj me čaka, vendar ne vem kako dolgo, saj ni človek, ki bi lahko živel sam. Pučutim se obupno, pod pritiskom. Morda mi boste vi lahko pomagali s kakšnim nasvetom ali morda odgovorom.

Nika

xrolleyesx Nobenih podatkov ni, sicer bi pa morala vprašati kakšno, ki se bavi z jasnovidnostjo, tu so pa le potrebni rojstni podatki.

Verjamem da se počutiš obupno. Jaz ti svetujem da resno premisliš o vsem skupaj. Tudi o človeku, ki je zapustil družino. Morda je najbolša 3. možnost. Da greš na svoje od moža in si samostojna. Samo ne it z glavo skoz zid pa se oklepat ponujene priložnosti če ne veš kaj je za tem...Bodi res previdna!!!
Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico.

Težko ti svetujem. Predvsem zato, ker si premalo objasnila vse okoliščine. Si odrasla oseba in mislim, da pri sebi veš kaj storiti.

V primeru, da bi bila jaz v nasilnem odnosu (fizičnem ali verbalnem), bi popokala stvari in odšla brez vprašanj. Isto tudi v primeru, ko bi zvedela, da me mož vara.

Če ne, pa bi se vsekakor poskusila pogovoriti z možem, mu povedati kaj pogrešam v vezi in mu tudi razložiti, da nisem srečna. zanimalo bi me, kako on vidi najino vezo, si želi nadaljevati ali pa mu je nesmiselno vse skupaj. Vprašanje je, kaj ti čutiš do njega in ali želiš še nadaljevati pot z njim. V kolikor si odgovorila si na vsa svoja vprašanja ter se pogovorila z možem o vajini vezi ter zaključila, da med vama ni prihodnosti, pojdi stran. Če pa meniš, da bi bi lahko nadaljvala skupaj ter razrešila vajine probleme, potem ostani.

Problem so otroci. Izhajam iz razvezane družine, v kateri sta bila starša fizično in verbalno nasilna drug do drugega. Jaz sem si želela, da se starša ločita in, ko sta se ločila, sem bila srečna. Pa imam oba enako rada. Šele z razvezo, sta lahko oba zadihala in tudi postala dobra prijatelja.

V odnosu, kjer ni nasilja, temveč "varanje", otroka morda lahko slutita dogajanje, lahko pa tudi ne. Šok zna biti velik.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Oprosti, ampak to, da dva ostajata skupaj zaradi otrok, se men zdi totalen larifari :o|o: čista bedarija xrolleyesx al pa izgovor :xx!: ki pa otrokom samo škodi ... koristi prav nič x!x Otroci vedo, kdaj starši niso srečni ... a misliš, da sta otroka srečna x?x otroci vedno vedo (čutijo ...), kadar je nekaj narobe ... in zagotovo vesta, da nisi srečna, torej ne moreta bit srečna onadva ... pa zarad njiju ostajaš v zvezi x?x

Premisli, kaj hočeš ... in naredi tako, da boste srečni x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Pozdravljeni!

Nika

Ne moreš dobiti nasveta za nekaj, pri čemur boš ti in edinole ti sprejela končno odločitev in kakršnokoli svetovanje ali sam namig z naše strani je lahko zelo neprijeten na svetovalca, ker niti sama še ne veš, kaj boš zares storila, če sploh kaj in, ker je forum javen, lahko besede bremenilno obvisijo v zraku, ker ti se lahko kljub vsemu popolnoma drugače odločiš, ane...

Družina, praviš, ne rečeš otroci in mož, rekla si družina...pomisli, rekla si družina...

Nekdo, ki ga ljubiš...kdaj vemo, da nekoga ljubimo? Ko preidemo fazo, da nam je všeč?

Nekje na drugi strani je zopet - družina...hmmm...

...ni človek, ki bi lahko živel sam...hej, saj ne živi sam xrolleyesx

zgornjo vrstico še trikrat preberi x8Dx

Glej, ne upoštevaj mojih besed, opisal bom sliko, katero vidim...od enih drugih, da ne bo kake pomote x;)x

Vidim nekega moškega in neko žensko, tam nekje zadaj pa vidim dve družini, ex., vsebujoči vsaka po enega starša in vsebujoča vsaka tudi otroke, kateri skupaj gledajo odadva, ki sta tudi skupaj...

Ne vem, no, tej sliki manjka okvir, ker kar nekam leze...hmmm...

Ne vem, kdo je naslikal to sliko, vendar je slikar prehitel čas...ali pa se motim, saj je vseeno, kajti moje mnenje tu ni pomembno in govorim o hipotetičnem primeru ter distancirano od prejšnjega posta...

Ni slep, kdor vidi x:)x

Verjamem da se počutiš obupno. Jaz ti svetujem da resno premisliš o vsem skupaj. Tudi o človeku, ki je zapustil družino. Morda je najbolša 3. možnost. Da greš na svoje od moža in si samostojna. Samo ne it z glavo skoz zid pa se oklepat ponujene priložnosti če ne veš kaj je za tem...Bodi res previdna!!!

xyesx

Oprosti, ampak to, da dva ostajata skupaj zaradi otrok, se men zdi totalen larifari :o|o: čista bedarija xrolleyesx al pa izgovor :xx!: ki pa otrokom samo škodi ... koristi prav nič x!x Otroci vedo, kdaj starši niso srečni ... a misliš, da sta otroka srečna x?x otroci vedno vedo (čutijo ...), kadar je nekaj narobe ... in zagotovo vesta, da nisi srečna, torej ne moreta bit srečna onadva ... pa zarad njiju ostajaš v zvezi x?x

Premisli, kaj hočeš ... in naredi tako, da boste srečni x;)x

Se strinjam.....iz lasnih izkušenj lahko povem, da je najslabša možnost, da ostaneš z nekom samo zaradi otroka, ker na koncu otroci najbolj trpijo.

Nika, če se z možem ne razumeš oz nisi srečna stori nekaj za svojo srečo, dokler imaš čas, saj če vstrajaš iz nepravih razlogov neboš mela nič od tega. Lahko pa si celo življenje očitaš, da nisi upala poskusit bit srečna.

Vrjemi otroci so srečni, če smo mi srečni. VELIKO SREČE TI ŽELIM

Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati.

Ja, saj verjetno bom ubrala tretjo pot:-). Mi je že bolj jasna slika... Saj nekje globoko v sebi vem, kaj moram narediti, samo človek vseeno išče odgovore...

Pozdravljeni!

Nika

x8Dx če je človek, ki ne more živeti sam, tudi z drugim ne more

:sori: drugače pa je to tvoja odločitev, kakršnakoli že bo, z njo bo treba živet z vsemi odtenki , ki jih prinesejo odločitve...

svojo srečo polagat v roke drugim ljudem je zelo nespametno.Srečo je treba najt v sebi. Lahko jo samo deliš z nekom.

Po mojih izkušnjah , če živiš pod hudim pritiskom, se ne moreš modro odločati x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pozdravljeni!

Nika

Nika x:)x

ljudje se bojimo sprememb.

ljudje se bojimo samote, včasih se bojimo celo sreče.

mogoče nisi odvisna od moža, morda si se "navadila", da te s svojim vedenjem in besedami zadržuje "spodaj". bojiš se poleteti....v TVOJO svobodo, ki ti jo obljublja moški in nova ljubezen, ki te čaka kot praviš...

PREMISLI, zelo dobro premisli. to je v prvi vrsti tvoje življenje.

TVEGAJ...krila že imaš, le uporabi jih....dvigni se.....in poletela boš.

Pogumno.....in DOSTI SREČE PRI ODLOČITVI!

ZMOREŠ!

...držim pesti xsrcx

............pssssssssssst.....just relax with me..:)

O Nika

Jst sem samo en bk in se ne spoznam na odnose sploh, pa tud povedala nisi praktično nč a ne, razen da si se zacopala v druzga in da bi šla, pa kao da te nekej bremza. Tist k je najpomembnejše, tist si pa spustila. Zakaj? Če si to popucala, fajn. Če pa nisi, ker nis mogla, znala, al pa se tega sploh ne zavedaš, pol pa lezeš iz dežja pod kap.

Zdej, kaj boš storila je itak tvoja stvar, kt tud vse, kar kterakol odločitev prnese s seboj a ne.

Mej se Nika

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

x8Dx če je človek, ki ne more živeti sam, tudi z drugim ne more

:sori: drugače pa je to tvoja odločitev, kakršnakoli že bo, z njo bo treba živet z vsemi odtenki , ki jih prinesejo odločitve...

svojo srečo polagat v roke drugim ljudem je zelo nespametno.Srečo je treba najt v sebi. Lahko jo samo deliš z nekom.

Po mojih izkušnjah , če živiš pod hudim pritiskom, se ne moreš modro odločati x8Dx

sej komej vrjamem, da se z lio strinjam :o|o: x:px x:Dx x^x

in to do pikice. pa še bi se dal mal napumpat use skupej, sam pol bi blo pa res že kr mal kičast

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Nika, samo vprašanje - zaradi tebe se je razvezal ali zaradi sebe? Boš ti naredila spremembo zase ali zanj? Če te resnično ljubi, te bo čakal oz. bo zadovoljen s tem kar mu daš. Te je samo strah, da bo v njegovih očeh drugo bitje ali ti daje pogoje?

Kaj je vzrok da nisi srečna v svojem zakonu?

in niti ne pričakujem odgovora

Kak smisel ima za enkrat razvezanega, da se ponovno veže???

Izjemoma, morda, vendar takšna praksa lahko postane rutina in ne vidim kakšne oprijemljive daljnoročne slike, vsaj z obstoječimi ne...

Sicer pa vsak odloča zase, iskanje nasvetov je le preizkušanje sebe z vidika drugih, kar pa itak nima posebne teže...

x;)x To, kar se dogaja Niki, mi je povsem razumljivo, saj se nam pod različnimi vplilvi planetov dogaja svašta, nekateri občutijo bolj na področju službe, zdravja, drugi pač v partnerstvu.

Vse pa se dogaja z nekim razlogom. Verjetno bo Nika že konec aprila pod pozitivnim aspektom urana (spremembe) na njen ASC precej spremenilo samo sebe, se na znotraj precej osvobodila, zato bo to zanjo precejšnja odrešitev. Kako in kaj vnaprej, je tko al tko že vse odločeno, samo nehaj se vtikti v božji načrt in počakaj na boljše čase.

Prepričana sem, da se bo vse uredilo, vendar za to je potreben en določen čas.

Če pogledam njeno karto, potem se vidi, da je v letošnjem letu vstopila v obdobje sade satija, to je sedemletno obdobje preverjanje samodiscipline in potrpežljivosti.

:palec: :2src: Za začetek Nika, si kupi Kezeletovo knjigo Veličastni saturn, pravljica za odrasle, ki ti bo razodela marsikaj. x;)x

. Kako in kaj vnaprej, je tko al tko že vse odločeno, samo nehaj se vtikti v božji načrt in počakaj na boljše čase.

:eek:

Eeee, Lunca, a lahko tole mal razložiš prosim

Hvala xsrcx

x;)x To, kar se dogaja Niki, mi je povsem razumljivo, saj se nam pod različnimi vplilvi planetov dogaja svašta, nekateri občutijo bolj na področju službe, zdravja, drugi pač v partnerstvu.

Vse pa se dogaja z nekim razlogom. Verjetno bo Nika že konec aprila pod pozitivnim aspektom urana (spremembe) na njen ASC precej spremenilo samo sebe, se na znotraj precej osvobodila, zato bo to zanjo precejšnja odrešitev. Kako in kaj vnaprej, je tko al tko že vse odločeno, samo nehaj se vtikti v božji načrt in počakaj na boljše čase.

Prepričana sem, da se bo vse uredilo, vendar za to je potreben en določen čas.

Če pogledam njeno karto, potem se vidi, da je v letošnjem letu vstopila v obdobje sade satija, to je sedemletno obdobje preverjanje samodiscipline in potrpežljivosti.

:palec: :2src: Za začetek Nika, si kupi Kezeletovo knjigo Veličastni saturn, pravljica za odrasle, ki ti bo razodela marsikaj. x;)x

Hvala sem že slišala za tole knjigo. Si jo bom kupila.

Nika, samo vprašanje - zaradi tebe se je razvezal ali zaradi sebe? Boš ti naredila spremembo zase ali zanj? Če te resnično ljubi, te bo čakal oz. bo zadovoljen s tem kar mu daš. Te je samo strah, da bo v njegovih očeh drugo bitje ali ti daje pogoje?

Kaj je vzrok da nisi srečna v svojem zakonu?

in niti ne pričakujem odgovora

Na nek način mi je dal pogoj, ker čaka, da se razvežem. Morda sem tudi sama kriva, ker mu obljublam. Nimam rada žalostnih obrazov zraven sebe... ampak zaradi tega sem začela dvomiti v njegovo ljubezen.

Men pa tukaj ni jasno zakaj vsi nekaj niko bodrite? In tistega drugega označujete kot krivega, ki izvaja pritiske nanjo?

Prvo kot prvo je premalo znano koliko se poznata s tem drugim...

Moje razmišljanje je razvidno iz sledečih komentarjev in vprašanj:

- to da sta dva skupaj zaradi otrok je samo izgovor, da človek ne razčisti sam s seboj, kaj bi sploh rad. Če je situacija doma res toliko slaba, potem škoduje otrokom in če res škoduje že otrokom, škoduje tudi staršoma, ali je treba potem še kaj razmišljat?

- Če situacija ne škoduje otrokom, potem je treba razčistit pri sebi, zakaj, in kaj si človek sploh želi. Ali je res tako slabo ali pa imamo samo mi tak obdobje in smo bolj občutljivi in svet okoli sebe pač tko vidimo. Če ti partner govori žaljivke, da nisi sposobna, mu daj vedet, da se mu ne pustiš, ... se usedita in pogovorita med sabo kaj koga moti... pojdita v posvetovalnico al kako se že to reče... Če ne želita in če sama pri sebi tud ne moreš si razjasnit kaj hočeš, pač potrpi, bo prišel čas, ko se ti bo v glavi razjasnilo. Ni treba sama sebi ustvarjat pritiske.

- Tisti človek, ki se je ločil, upam da se je ločil zaradi sebe... in da mu zdaj ni žal. V tem, ko pa praviš, da ne more živeti sam, pa deloma vidim tud tvoj strah, da te ne počaka. Mogoče sama v njegovi ljubezni vidiš samo izhod iz stiske, na katerega si se zdej obesila in ti je ta ljubezen samo potuha, da ne razčistiš s seboj?

-Tisto kar me v tvojem primeru kar malo razjezi, je pa naslednje: Pa kaj imaš ti nekomu za obljubljat, da boš nekaj naredila, če še sama pri sebi nimaš razčiščen kaj sploh hočeš? Koga zdaj prenašaš naokrog? Sebe ali njega? OBA! In s tem SAMA ustvarjaš pritisk samo nase! Sej ni čudn, da on pričakuje, da se boš ločila, če sta se pa očitno tako zmenila! On je držal obljubo in misli resno, ti si pa scagala... Nisi ravno zanesljiva.. in tle se je za vprašat koliko ti njega res ljubiš???

- Če res ne zna biti sam, ima zdaj odlično priložnost, da to izkusi, ker ga boš ti ali zapustila ali dala na čakanje... A veš zakaj se je sploh ločil? Kakšen razlog/problem je imel pri sebi doma?

- strinjam se, da če ne zna živeti sam, pol tud v dvoje težko

- v primeru, da ti res želiš biti z njim, te bo počakal, če te ima rad, če pa ti nisi sigurna v svojo ljubezen do njega, te nima pa kaj čakat... kolikor si, glede na dane informacije, razlagam, si sama že enkrat zahinavla. Ne govori nekomu, da ga imaš rada in kaj boš v imenu tega vse naredila, če nimaš resnega namena to res naredit.

ok, zdej pa moram iti,

lp

:eek:

Eeee, Lunca, a lahko tole mal razložiš prosim

Hvala xsrcx

x:Dx x:Dx Sliši in bere se ful smešno. Če si že nekaj časa na svetu in če ti je prišla Kojčeva teorija orenk pod kožo, potem lahko ugotoviš, da je to res. Težko pa razložim tako neosnovano trditev. To je tko, al ti sede al pa ne. x;)x

x:Dx x:Dx Sliši in bere se ful smešno. Če si že nekaj časa na svetu in če ti je prišla Kojčeva teorija orenk pod kožo, potem lahko ugotoviš, da je to res. Težko pa razložim tako neosnovano trditev. To je tko, al ti sede al pa ne. x;)x

O Lunca

Mislm, če ti ni odveč a ne, ti kr razlož, tko, čist po svojih besedah, kt ti razumeš. Ne se ozirat name, mislm, a bom jst zastopu al ne bom. Če ne bom razumel, te bom že vprašal, brez skrbi.

Hvala Ti

xsrcx

O Lunca

Mislm, če ti ni odveč a ne, ti kr razlož, tko, čist po svojih besedah, kt ti razumeš. Ne se ozirat name, mislm, a bom jst zastopu al ne bom. Če ne bom razumel, te bom že vprašal, brez skrbi.

Hvala Ti

xsrcx

xrolleyesx Poglej, nekdo ima že v natalni karti precej razvidno, da bo imel težave v partnerstvu, oz. precej vidno ločitev (npr. DESC v dvojnih znamenjih, mogoče slab aspekt med soncem in uranom in še nekaj takih pokazateljev, ki jih poznajo poznavalci astrologije). V času slabšega tranzita npr. urana skozi hišo partnerstva ali hišo ljubezni, se verjetno precej spremeni na tem ali drugem področju, kar pomeni, da ti menjaš partnerja, oz. parntner tebe, v bistvu menja se njun odnos, ljubezen se ohladi in podobne fore. Vse to je že nekako nakazano. Kako bo kdo odreagirla v danem trenutku pa je odvisno od posameznika. Po domače povedano, kadar ne vemo, kaj bi storili, da bomo dobro prošli, je včasih najboljše, da ne storimo nič, situacija se razreši sama od sebe. Sliši se čudno, vendar je včasih res, da z našim EGOM in našim hotenjem, da bomo situacijo rešili samo sebi v prid, si največkrat škodimo bolj, kot ne.

Mogoče se ljudje samo bojimo novih sprmemb, ki so za nas v določenem času prav travmatične. Čez določen čas pa se pokaže, da je bila to osvoboditev in nam je bila sprememba več kot potrebna za naš nadaljni duhovni razvoj. V tem je ves čar. Tudi ljudi, ki jih srečujemo, so nam dani, ker verjetno njihovo izkušnjo, znanje, prav v tistem trenutku rabimo.

Treba se je ustavit in opazovat, tko kot je rekel Alkimist, slediti znamenjem. x;)x :palec:

O Lunca

Hvala Ti

xsrcx

od Lunce boš vsekakor dobil konkreten odgovor. x;)x na svoje vprašanje :palec:

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

xrolleyesx Poglej, nekdo ima že v natalni karti precej razvidno, da bo imel težave v partnerstvu, oz. precej vidno ločitev (npr. DESC v dvojnih znamenjih, mogoče slab aspekt med soncem in uranom in še nekaj takih pokazateljev, ki jih poznajo poznavalci astrologije). V času slabšega tranzita npr. urana skozi hišo partnerstva ali hišo ljubezni, se verjetno precej spremeni na tem ali drugem področju, kar pomeni, da ti menjaš partnerja, oz. parntner tebe, v bistvu menja se njun odnos, ljubezen se ohladi in podobne fore. Vse to je že nekako nakazano. Kako bo kdo odreagirla v danem trenutku pa je odvisno od posameznika. Po domače povedano, kadar ne vemo, kaj bi storili, da bomo dobro prošli, je včasih najboljše, da ne storimo nič, situacija se razreši sama od sebe. Sliši se čudno, vendar je včasih res, da z našim EGOM in našim hotenjem, da bomo situacijo rešili samo sebi v prid, si največkrat škodimo bolj, kot ne.

Mogoče se ljudje samo bojimo novih sprmemb, ki so za nas v določenem času prav travmatične. Čez določen čas pa se pokaže, da je bila to osvoboditev in nam je bila sprememba več kot potrebna za naš nadaljni duhovni razvoj. V tem je ves čar. Tudi ljudi, ki jih srečujemo, so nam dani, ker verjetno njihovo izkušnjo, znanje, prav v tistem trenutku rabimo.

Treba se je ustavit in opazovat, tko kot je rekel Alkimist, slediti znamenjem. x;)x :palec:

Aha, se prav, en tak gro plan mojega življenja /kaj se mam za naučit /, smo se jst /mislm, jst kt duša a ne/ pa ostali udeleženi zmenil tko okvirno enkrat /pred utelešenjem na primer/. In se zadeva po tem planu odvija a ne. In zdej, mislm, če sem jst tak, zaveden, pozoren, pol lekcije dojemam tko, s prve, sicer se mi ponavljajo, a ne, rajtam da v bolj izraziti obliki, dokler pač ne dojamem. Če povem tko, po domače, k se nekej dogaja, je dobr zame, če se ustavm in se vprašam "Posluš butl, ti, zakva se ti pa tole dogaja? V čem je keč? Kaj te tole vse skupaj uči? Kaj ti skuša Bog dopovedat, ti pokazat, te naučit skozi tole situacijo tu in zdaj?" A ne, ker lahko bi se tud ne vprašal, pa teral dalje kt bk u maline in se pol jokal kao, mislm, kva je pa življenje res zajebana stvar in kurc gleda tako življenje, saj blj k se matram, slabš je a ne.

A sem te prav zastopil, Lunca?

xsrcx

alkemist je pa zvezda čist svoje sorte pomoje.

če se prou spomnim, je un kralj melkezidek al kwa že je biu, unmu pastirčku razložu, da use knjige govorijo isto, največjo laž na svetu. da obstaja neka usoda. in če vrjameš vanjo, pol priznavaš, da nimaš moči nad svojim žiulenjem. to nej bi bla največja laž.

pol ene par strani naprej pa govori o nekem metkubu, ki pa prau, da je use zapisano, določeno, da je zgodbo sveta in zgodbo človeka napisala ista roka, da je treba samo slediti znamenjem in iskati osebno legendo. :o|o: :o|o: :o|o:

ssswwwwaaaašššštttaaaaa xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...