butl 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 No, da se še jaz vtaknem tule.Jaz imam letos tudi nakazane velike težave v partnerstvu, kar se dejansko tudi izkazuje. In zaenkrat sem sprejela ravno tole "bold" varianto ... da sem se prepustila toku in bomo videli, kaj se bo zgodilo. Se bo že, kar se mora zgodit.Mogoče tudi tole ni tako slaba zadeva, da ne forsiraš nekaj vnaprej ... Mysti, zdej, jst se ne spoznam na odnose glih, ampak tud tole, kar je boldan, je fajn ne vzet tko dobesedno kt, ok, kar bo pa bo, pa dat vse štiri od sebe in čakat kar že bo, ampak se vprašat, mislm, kaj me uči, kaj mi sporoča...in pol odreagirat. Bi si mislu no. Mej se fest Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Mysti, zdej, jst se ne spoznam na odnose glih, ampak tud tole, kar je boldan, je fajn ne vzet tko dobesedno kt, ok, kar bo pa bo, pa dat vse štiri od sebe in čakat kar že bo, ampak se vprašat, mislm, kaj me uči, kaj mi sporoča...in pol odreagirat. Bi si mislu no. Mej se fest ok, butl, js se pa nekak kr strinjam s tem poboldanim, mogoče res ne v smislu vse štiri od sebe in molet nekje ampak včasih so enostavno situacije k ne moreš kr tko....k so zadeve vsaj trenutno nerešljive in ker ponavadi je tko, da skoz neki prikrito manipuliramo in izsiljujemo, ker se nam zdi tist moment da hočmo točn to in nč drujga a ne, no pol se izkaže da smo skuhali eno pizdarijo, k jo je nemogoče požret, prizadetih je kup ljudi, vse skup je mim.....če pa lepo pustiš, zaupaš mal v "ono višje" , zaupaš v to da ma pa "ono višje" mogoč boljši plan kt je pa naš, se ponavadi izkaže kok dobr je tko pa še praktičen, mogoče mal banaln primer js blazno vate zaljubljena ti me ne šljiviš pet posto....nardim praktično vse, kar se je mogoče spomnt, vseh možnih drastičnih ukrepov se poslužujem da nekak dosežem svoje, ne sprejmem dejstva, da teb pač ni a ne in da včasih ne gre vse tko kt si zamislimo.....po mukah isusovih in nekem čudežu božjem mi rata yessss anje po nekem cajtu pa ugotovim da to ni to, zajebala sm situacijo, zajebala sebe, tebe, kajga froca po možnosti in psa...... a ni mim no.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 če imaš možnost razmisli nekje sama, odidi na nekaj dnevne počitnice... tako bi jaz, tvoja odločitev je seveda tvoja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 pol ene par strani naprej pa govori o nekem metkubu, ki pa prau, da je use zapisano, določeno, da je zgodbo sveta in zgodbo človeka napisala ista roka, da je treba samo slediti znamenjem in iskati osebno legendo. ssswwwwaaaašššštttaaaaa Točno tko Janko, poznaš zgodbo, oz. pravljico, eni živijo po njej, drugi ne, odvisno. Nekateri iščejo okrog, kar bi lahko našli, če bi bolj enostavneje živeli, tako pa vsak po svoje, bohijs pa s skiro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 pa še praktičen, mogoče mal banaln primer js blazno vate zaljubljena ti me ne šljiviš pet posto....nardim praktično vse, kar se je mogoče spomnt, vseh možnih drastičnih ukrepov se poslužujem da nekak dosežem svoje, ne sprejmem dejstva, da teb pač ni a ne in da včasih ne gre vse tko kt si zamislimo.....po mukah isusovih in nekem čudežu božjem mi rata yessss anje po nekem cajtu pa ugotovim da to ni to, zajebala sm situacijo, zajebala sebe, tebe, kajga froca po možnosti in psa...... a ni mim no.... todi, zdej pa ne ircam. kapo dol, da še kdo tko razmišlja eno je osvojit, pa magar lagat, nakladat, blefirat... pol drugo pa obdržat. in to tko, da je za use dobr pa še bi se dal napihnt, pa se nit teb, nit men ne lub tipkat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 A sem te prav zastopil, Lunca? Super, zdej je pa čas, da si spremeniš nick. dej zraven ta pameten butl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 ok, butl, js se pa nekak kr strinjam s tem poboldanim, mogoče res ne v smislu vse štiri od sebe in molet nekje ampak včasih so enostavno situacije k ne moreš kr tko....k so zadeve vsaj trenutno nerešljive in ker ponavadi je tko, da skoz neki prikrito manipuliramo in izsiljujemo, ker se nam zdi tist moment da hočmo točn to in nč drujga a ne, no pol se izkaže da smo skuhali eno pizdarijo, k jo je nemogoče požret, prizadetih je kup ljudi, vse skup je mim.....če pa lepo pustiš, zaupaš mal v "ono višje" , zaupaš v to da ma pa "ono višje" mogoč boljši plan kt je pa naš, se ponavadi izkaže kok dobr je tko pa še praktičen, mogoče mal banaln primer js blazno vate zaljubljena ti me ne šljiviš pet posto....nardim praktično vse, kar se je mogoče spomnt, vseh možnih drastičnih ukrepov se poslužujem da nekak dosežem svoje, ne sprejmem dejstva, da teb pač ni a ne in da včasih ne gre vse tko kt si zamislimo.....po mukah isusovih in nekem čudežu božjem mi rata yessss anje po nekem cajtu pa ugotovim da to ni to, zajebala sm situacijo, zajebala sebe, tebe, kajga froca po možnosti in psa...... a ni mim no.... Ne, k sem pisal Mystici nisem tko mislu, kt si zastopila, pa Mysti tud rajtam. Sem mislu nekako tko, kt sem prej Lunco zastopu /sej ne vem, če sem jo prav, k ni povedala/. K men tale prepuščanje pomen bit pozoren na znake in se ravnat po njih, če jih zastopim. In če znaki pravjo, pust, počak, pol pustim, počakam. Nikakor pa nisem mislu s teranjem svojega kt bk. U, vidm, da mi je Lunca odgovorila. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 In če znaki pravjo, pust, počak, pol pustim, počakam. Nikakor pa nisem mislu s teranjem svojega kt bk. Pametno, počak, če teraš naprej, futraš samo tisti EGO in to je tvoj polom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 če je človek, ki ne more živeti sam, tudi z drugim ne more drugače pa je to tvoja odločitev, kakršnakoli že bo, z njo bo treba živet z vsemi odtenki , ki jih prinesejo odločitve... svojo srečo polagat v roke drugim ljudem je zelo nespametno.Srečo je treba najt v sebi. Lahko jo samo deliš z nekom. Po mojih izkušnjah , če živiš pod hudim pritiskom, se ne moreš modro odločati se popolnoma strinjam z Lio dodala bi sam še to, da se člouk enostavno ni sposoben SAM odločati (velja za krizne situacije); vedno se bo spraševal "kaj pa če"..."mogoče bi pa"...in tako zmeraj prelaga odgovornost sprejemanja odločitev na nekoga drugega, nekaj drugega, na situacijo na nebu, relativno vlago, nekje zapisano usodo (maktub) ipd. shit Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 pa še praktičen, mogoče mal banaln primer js blazno vate zaljubljena ti me ne šljiviš pet posto....nardim praktično vse, kar se je mogoče spomnt, vseh možnih drastičnih ukrepov se poslužujem da nekak dosežem svoje, ne sprejmem dejstva, da teb pač ni a ne in da včasih ne gre vse tko kt si zamislimo.....po mukah isusovih in nekem čudežu božjem mi rata yessss anje po nekem cajtu pa ugotovim da to ni to, zajebala sm situacijo, zajebala sebe, tebe, kajga froca po možnosti in psa...... a ni mim no.... Ja, pa ne samo to, da čez nekej časa pogruntaš, da si zajebala situacijo, jest mislim, da dokler se trudim na tri šihte, ti tud nč ne ratuje, on te še vedno ne šljivi, al pa mogoče še manj. Šele, kot pravi Kojc, ko postaneš ravnodušna in se ti praktično j...., pol se situacija obrne teb v prid. To čist ta mlajša generacija še ne morte vedet, ker imate premal izkušenj glede tega, ampak drži pa čist tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Ma dej sploh ne bom več brav tega foruma. Desc -DvojčkaSonce kvadrat Uran... Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Ma dej sploh ne bom več brav tega foruma. Desc -DvojčkaSonce kvadrat Uran... Sej tle niso čvekarije, tle se ponavad oglašajo tisti, ki imajo kej pojma o astrologiji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Sej ne zato, ker bi ble čvekarije. Sam zato k same take stvari preberem k mi niso všeč. Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Sej ne zato, ker bi ble čvekarije. Sam zato k same take stvari preberem k mi niso všeč. Bistvo pozavanja astrologije je v tem, da lažje prebaviš tudi tiste stvari, ki ti sprva niso všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 sej ne rečem za kšno stvar že, sam jebi ga... tko je Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 citiranje mi ne dela... A tko kot je lunca zgoraj napisala... je čist res. In to mi je bilo vedno hecno, skregano z logiko. Če si nekaj želiš, usmeris vso energijo v to, da tisto dobiš (vsaj tko so nas učile knjige o uspehu, pa starši in šola itd). Da se ja vidi, da si tisto res želiš.A odziv dobiš šele, ko postanes ravnodušen, ko ti postane že vseeno in ti interes dejansko že čisto upade. Takrat sama ponavadi že iz inata nisem hotla pol več tistega. Ko pridobivaš na izkušnjah, pa ugotoviš, da pali če fejkaš ravnodušnost, češ fajn bi bilo, želim si, a če ne, tud prav... kljub temu da v tebi gori Počasi ugotoviš, da s tisto gorečnostjo in zagnanostjo lahko nekoga prestrašiš oz negativno, nestrpno vplivaš na potek dogodkov, za katere je bolje, če pustiš času čas. Bolje potem tisto energijo pametno uporabit oz porazdeliti. Približno tako kot se pri teku na začetku zaženeš, na koncu ti pa volja upade, ker ti energija poide, in si zadnji na krosu. Samo so pa včasih okoliščine, ko se je res težko pripravit, da pustiš času čas in da ne posežeš vmes oz. ko težko razločiš ali je dobro pustit ali ukrepat. Sploh ko gre za čustva, včasih ni dobro preveč zadrževat v sebi, tako jeze kot pozitivnih čustev. Pol pa vedno iščeš tisto ravnovesje, da je tebi prav in tudi ostali situaciji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Počasi ugotoviš, da s tisto gorečnostjo in zagnanostjo lahko nekoga prestrašiš oz negativno, nestrpno vplivaš na potek dogodkov, za katere je bolje, če pustiš času čas. Bolje potem tisto energijo pametno uporabit oz porazdeliti. Ja, če pa še spustiš EGO in ga napodiš, mu ne daš dihat, potem te pusti pr miru in vse se šlihta v tisto ta pravo, željeno smer, preverjeno, drži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Bl k se ti jebe bol ti je blagor enim k se že rodijo da se jim fučka za vse živo Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Bl k se ti jebe bol ti je blagor enim k se že rodijo da se jim fučka za vse živo uuuuuuuuuuuuuuuuuuu, kle pa morm gobc stegnt zlo očitna pa velika razlika je med nekom, k se zna pa si upa prepustit, k stvari enostavn zna tut uživat, drugič spet sprejemat, pa tut če mu niso lih ušeč, pa pol na vn zgleda ko da se mu jebe in onim, k se nekak sil da ga ne bi przadele, pa spet zgleda ko da se mu jebe...razlika je velika. sm probou obe bil deležen ful foušije, pa tut kronično potrebn, da me kdo objame...a sm znou povedat? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 si glede te tema pa sem nekaj razmišljala - zanimivo bi bilo brati tud tipa ki se je ločil in čaka...mislim da je mal nasankal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 "k se nekak sil da ga ne bi przadele, pa spet zgleda ko da se mu jebe..." Kako se lohk silš pa zgleda, da se ti jebe? Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 "k se nekak sil da ga ne bi przadele, pa spet zgleda ko da se mu jebe..." Kako se lohk silš pa zgleda, da se ti jebe? przadela niso mišlene ženske no tut. ampak na splošn dogodki.če pokažeš da si przadet, si ranljiv, nemočen, čustven... uglaunem čist drugačn, kukr nej bi po današnjih uzorcih moški, pa tut ženske bli.pičim se mal przadevat čaw Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nika26 23. april 2007 Avtor Prijavi Deli 23. april 2007 si glede te tema pa sem nekaj razmišljala - zanimivo bi bilo brati tud tipa ki se je ločil in čaka...mislim da je mal nasankal... Čaka na nekaj, kar ni dobil 100% potrjeno... Na nek način mu obljubljam, da ko se bo vse tako uredilo kot se mora (otroci, stanovanje...), se bom razvezala. Ampak mu ne znam povedati kdaj bo to...in zato mi postavlja pogoje, da dolgo več ne more biti tako... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Čaka na nekaj, kar ni dobil 100% potrjeno... Na nek način mu obljubljam, da ko se bo vse tako uredilo kot se mora (otroci, stanovanje...), se bom razvezala. Ampak mu ne znam povedati kdaj bo to...in zato mi postavlja pogoje, da dolgo več ne more biti tako... Mislim, če te ima resnično rad, te bo skušal razumeri in počakal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Čaka na nekaj, kar ni dobil 100% potrjeno... Na nek način mu obljubljam, da ko se bo vse tako uredilo kot se mora (otroci, stanovanje...), se bom razvezala. Ampak mu ne znam povedati kdaj bo to...in zato mi postavlja pogoje, da dolgo več ne more biti tako... Moje mnenje je pa še vedno, da ne boš mogla zagotovo vedeti, če in koliko te ima rad, dokler mu OBLJUBLJAŠ!!!? ... Ker ne veš če in kdaj boš lahko svoje obljube sploh izpolnila!!! In ker se boji, da bo izigran in da ne boš obljube izpolnila, se počuti ogrožen in ti postavlja pogoje... to je neke vrste obramba. Ko se mu bo situacija predstavila taka kot je in pika, in je potem zgolj njegova volja, če te počaka ali ne ... (če te ima rad, te bo... in če ne bo dobil občutka, da ga izkoriščaš) oz. nikoli ti ne more reči, da si ga izigrala in pritiskati nate, da mu je bilo kaj obljubljeno. Po drugi strani boš pa tudi ti lahko bolje cenila njegovo prisotnost oz trud, da te "čaka"... oz. mu privoščila srečo drugje, če ga imaš rada. Samo moje mnenje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.