janko 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Pozdravljeni!Danes sem prvič na tem forumu. Prijavila sem se, ker potrebujem pomoč od vas. Živim v precepu med družino in človekom, ki ga ljubim. Doma sem nesrečna, pa me vseeno nekaj zadržuje, da ne morem vstran. Morda otroka ali pa odvisnost od moža, ki mi ves čas pravi, da sem nesposobna, da sem nula in, da brez njega ne morem nič. Na drugi strani me čaka moški, ki me ljubi in se je predvsem zaradi mene razvezal in pustil ženo in dva otroka. Zdaj me čaka, vendar ne vem kako dolgo, saj ni človek, ki bi lahko živel sam. Pučutim se obupno, pod pritiskom. Morda mi boste vi lahko pomagali s kakšnim nasvetom ali morda odgovorom. Nika no uglaunem.....ko si se ženila prvič.......in on.......je blo to seveda iz ljubezni....torej...........oba vesta za kwa se gre preverjeno Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.