Marsa 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/16/"][b]Napoved za 16. teden[/b][/url] - [b]16. - 22. april 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 hvala [color="#3366FF"]Poleg 'Luninih težav' (zaradi močnega vpliva mlaja v tem tednu), kot so preobčutljivost, napetost, vznemirjenost, izčrpanost, nespečnost oz. motnje spanca z intenzivnim sanjanjem, težave z izločanjem, zabuhlost, potenje ipd., bomo spremljali tudi težave na področju dihal, več prehladov, težav s sinusi, alergije, težave in moteče pojave na sluznici in koži in druge moteče pojave, pa tudi glavobole in prebavne motnje (kot posledice nezdravega življenja ali živčnosti in stresa).[/color] tele težave z izločanjem in zabuhlostjo pa opažam že od četrtka... gibanje pa je postalo bolj intenzivno... konec tedna luna v raku, no ja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Opaa, napoved je že tu...pohvaljena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Marsa... Jaz le upam, da bo torek dober dan za izpit...da bom pokala od znanja in energije [b]Najverjetneje se bodo dogajali tudi kakšni pomembni (ali tudi na nek način nenavadni ali vsaj nepričakovani in presenetljivi) premiki na političnem in vojaškem področju.[/b] Spremembe so na vidiku in to ne majhne v glavnem.... ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 marsa....hvala za napoved..... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. april 2007 Avtor Prijavi Deli 16. april 2007 [quote name='Ksenia' post='831823' date='15. Apr 2007, 20:09']... tele težave z izločanjem in zabuhlostjo pa opažam že od četrtka... gibanje pa je postalo bolj intenzivno... konec tedna luna v raku, no ja [/quote] Ti Ksenija, a mas rpeslico, a si ze kdaj pila to? Nabavi si, je djabe, dobis povsod v lekarnah, sicer pa kot plevel raste po raznih barjih pa taksnem okolju. Po mojem bi bla dbest zate. [quote name='enja' post='831832' date='15. Apr 2007, 20:32']Opaa, napoved je že tu...pohvaljena [/quote] O hej Enja, zandje cajte te pa spet pikec vec vidim! (*ma ja, sem se kar zbrcala, ceprav sem dva dni buljila v prazno stran v wordu. ) [quote name='Audente' post='831845' date='15. Apr 2007, 21:02']Marsa... Jaz le upam, da bo torek dober dan za izpit...da bom pokala od znanja in energije [/quote] Ma tudi v torek bo cist OK (ceprav bi blo boljs v sredo), sta tako merkur in Sonce dobr aspektirana, iz mlaja si lohk clo koristi in prednosti vzames, recimo bos imela boljsi spomin, bos lohk potegnila velik informacij iz svoje (pod)zavesti, ki zanje mroda se ne ves, da so tam. V glavnem, srecno in dobr oprav! [quote name='Amis' post='831889' date='15. Apr 2007, 22:02']marsa....hvala za napoved..... .....[/quote] ma amis, vse zate. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 nč od tega kar je v napovedi, nobene zabuhlosti pa etc, sam nagravžne sanje ne moreš da verjameš, kaj si vse bolna domišljija nea skup naštepa pa čist sn v qurcu...res, po razbitem in scefranem brskam, pa ne najdem nč kar bi se dal skp sestavt... vse sn raztrenala ...zdaj pa nč več ne najdem , da bi se dal v kaj lepega sestavit... tak da je dobro fajn razmislit, predno se gre človk potapljat, ni glih zmer zaklad od spod ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 [quote name='Marsa' post='831998' date='16. Apr 2007, 09:24']ma amis, vse zate. [/quote] ..... .... .......(sam veš kaj, tale stavek je tolk lepo slišat, da bi ga takoj klonirala še na kakšna druga 3d področja..... ) [quote name='lia' post='832033' date='16. Apr 2007, 10:31']tak da je dobro fajn razmislit, predno se gre človk potapljat, ni glih zmer zaklad od spod [/quote] aha....sezona globinskih potopov.....heh...ni komentarja.....kažin je pa sam zato, k jedrske odpadke u morje mečejo....pol se ti pa tako zgodi....namest zaklada..... sam se res dogaja zadnje cajte...sem že spet fiksala radarje.....a moram res čist vse zaznat....madonca, bi jih kr izklopila, če bi jih lahko.....#¨#¨$%¨%¨¨%¨#¨"¨&%&/.....bemtiš..... drgač sem pa ok....nekje med vetričem in orto samurajskim mečem....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 [quote name='Marsa' post='831998' date='16. Apr 2007, 09:24']Ti Ksenija, a mas rpeslico, a si ze kdaj pila to? Nabavi si, je djabe, dobis povsod v lekarnah, sicer pa kot plevel raste po raznih barjih pa taksnem okolju. Po mojem bi bla dbest zate. [/quote] preslico si rajshi kup v lekarni ako ne lochish med mochvirsko in travnishko,,, ali pa jo nabiraj z nekom ki preslice lochi... in ne samo po tem kje rastejo. http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 ja prav ma zvezani pa še sam junijska trgatev preslice je za človeško uporabo... starejša preslica je sam za zemljo zalivat ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 mam, sem danes že tole zjutraj pila... kr iz lekarne nabavljeno tnx neki me črne misli obletavajo, šic stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 hvala! evo, sem skladna z napovedjo. zabuhla in z glavobolom . pijem postni čaj. računam na svojo močno voljo in trmo, da mi rata speljat tale malo daljši post. o čustvenih nivojih pa ne bi. pa frizerja imam danes pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2007 Avtor Prijavi Deli 17. april 2007 [quote name='lia' post='832033' date='16. Apr 2007, 10:31']... po razbitem in scefranem brskam, pa ne najdem nč kar bi se dal skp sestavt... vse sn raztrenala ...zdaj pa nč več ne najdem , da bi se dal v kaj lepega sestavit...[/quote] tud jaz. [quote]tak da je dobro fajn razmislit, predno se gre človk potapljat, ni glih zmer zaklad od spod [/quote] ja sam sej se ne potapljas (zmer oz. vsakdo) sam, da isces zaklad, lohk si preprosto si zastavil, da gres do dol (k se pol lazje odzenes), brez upanja na kakrsnekoli zaklade. [quote name='Amis' post='832071' date='16. Apr 2007, 11:51']aha....sezona globinskih potopov.....heh...ni komentarja.....kažin je pa sam zato, k jedrske odpadke u morje mečejo....pol se ti pa tako zgodi....namest zaklada.....[/quote] [quote name='ZVEZANI' post='832073' date='16. Apr 2007, 11:55']preslico si rajshi kup v lekarni ako ne lochish med mochvirsko in travnishko,,, ali pa jo nabiraj z nekom ki preslice lochi... in ne samo po tem kje rastejo.[/quote] [quote name='lia' post='832081' date='16. Apr 2007, 12:04'] ja prav ma zvezani pa še sam junijska trgatev preslice je za človeško uporabo... starejša preslica je sam za zemljo zalivat [/quote] ja, hvala za vajini pripombi, k smo se ustrasil, da bo sla Ksenija rocno na barje trgat preslico. Torrej, niti mal nisem racunala da bi ksenija na tak nacin prisla do preslice, jaz, hvala, jo poznam in jo trgam, ko je, aha to je junija,. ok, pol pac junija, hotla sem sam predstavit dostopnost preslice in razsirjenost. [quote name='Ksenia' post='832092' date='16. Apr 2007, 12:18']mam, sem danes že tole zjutraj pila... kr iz lekarne nabavljeno [/quote] a nis sla na barje gazit? [quote name='lea' post='832383' date='17. Apr 2007, 09:33'] hvala! evo, sem skladna z napovedjo. zabuhla in z glavobolom . pijem postni čaj. računam na svojo močno voljo in trmo, da mi rata speljat tale malo daljši post. o čustvenih nivojih pa ne bi. pa frizerja imam danes [/quote] daljsi post? kaj to pomen? no karkoli in kakorkoli - vso sreco! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 nu tak so men povedal uni biodinamiki po Rudolfu Steinerju, kar se preslice tiče, prej sem jo tud sama štrafala, kjer in kadar sem prišla do nje kar se potapljanja tiče maš prav čist druga perspektiva bivanja, tišina in lepota morskih globin mehko plavanje, nobene težnosti že to je dost , da se splača ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 [quote name='lia' post='832399' date='17. Apr 2007, 10:37']kar se potapljanja tiče maš prav čist druga perspektiva bivanja, tišina in lepota morskih globin [color="#FF0000"]mehko plavanje, nobene težnosti [/color] že to je dost , da se splača [/quote] ....čista spomladanska romantika....... ...... ...za današnje komentarje se zahvalte luni....js jo bom mela pa za izgovor..... ......... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 [quote name='Marsa' post='832395' date='17. Apr 2007, 10:23']daljsi post? kaj to pomen? no karkoli in kakorkoli - vso sreco! [/quote] eh, daljši kot 24 ur, ker sem ga začela včeraj zvečer, traja pa do jutri do enih nekako. sicer bom pa še videla. ja, hvala za , no. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 sam našla nekaj lepega nadšefica, danes ko sem plesala...to je to....popolnoma prazna glava....sam glasba in gib in ritem bobnov.... to je pa res nekaj lepega v tem k***** življenju tak ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 a je mogoče danes kakšen poseben nebesni aspekt...al majo sam vaje?.....k men se je že do 7ih zjutraj tolk zgodilo, da ni res........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 a ne veš, da so to NNNP vaje pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2007 Avtor Prijavi Deli 20. april 2007 ja no, ce druzga ne, smo na 29 ovna oz. se dons premakne okol 13h v bika, pa ze po defoltu je to nasprot sco... tko da, lohk je ze sam to, drugac je pa velik aspektov delujocih, tko da, nc cudnega. Upam da si speljala lea, in da si cist lahka in fit in taka. O Lia, a ves da sem jaz tud plesala ful pa pela pa blazno muzko pogresam, sem hotla onga frenda klicat za muzko delat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 [quote name='Marsa' post='833765' date='20. Apr 2007, 10:10']Upam da si speljala lea, in da si cist lahka in fit in taka. [/quote] valda, da sem! ko se odločim.... mater je bil pa učinkovit, res. prvi dan 3 kg manj , no po enem dnevu pa imam še zmeraj cca 2 kg manj. v glavnem ful dobro, res. nič več zabuhla in splohinoh pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2007 Avtor Prijavi Deli 20. april 2007 dbest! ja, glih ene tko je. tud pr men blo... ene 2.5, pol je pa 'ostal' na cca 1.5 manj na eno meno (sem se na mlaj pa na scip, sam). 20 kilc, stara! () Zapomni si, shrani si tole, ta *podatek* (obcutek), pol je naslednjic ze lazje, si tud bolj motiviran in vse..... Pol pa zalaufas ta proces, grejo pa kile kar same dol! res! tud ko ze nehas!!! jaz sem se na konc ze kar 'ustrasla', k se tok naprogramirala zavzeto in... hm, odloc(e)no, da sem pol se bla prisiljena kar v plus kile spet mal nashtelat. ce najdem fotko (to mam vse v stvidu), jo 1x fliknem gor. cist posushena. to fotko mam za 'dokaz' frendi, da staranje, posushenost ni vedno sam staranje. ji recem, glej to fotko (izpred 10 let) in glej tole (recimo izpred 2). Pa povej, na keri sem 30 in na keri 40. zmotno mislimo, da *pol* (k se 'staras'), da je pa ze sve kar dokoncno pa rapidno pa ful bolj nekak nepopravljivo. pa sploh ni res. edino, kar je res, da recimo pocasnejs se celice obnavljajo in to in morda ne tok uspesno oz. cist dokoncno. Primer: si na morju, te sonc cist prezhge in dobis 3 nove gube na vsaki strani ob oceh in 2 novi vzporedno z ustnicami. Ojoj kao. naslednje leto jih bom mela torej 6 novih in tko. sam ni tko. te grejo se mal nazaj pa tko... pa ene par let mas se vedno sam unidve novi in nic vec. Mine poletje, se mal 'navlazis', presvezis, celice obnovis in to.... pa clo zginejo in se zgladijo, pa brez xy 134 encimskih krem. al pa kozha telesa. morda izpade, da se hvalim, sam se mi zdi, da je dost realno, namrec: moja kozha na telesu se mirno kosa s kozho kake najstnice al pa vsaj 25-letnice. na nekaterih mestih pa mam clo tako kot dojencek. s tem da sem mela 1/3 svoje tezhe viska ze! Po 30. letu! in se je vseen lepo zelasticirala nazaj. tko da, itak ne verjamem v ful stvari, ki jih kao *vemo*. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 [quote name='Marsa' post='833771' date='20. Apr 2007, 10:30']tko da, itak ne verjamem v ful stvari, ki jih kao *vemo*. [/quote] ja, se mi zdi, da sem videla že obe tvoji fotki. uno v + in uno v -. in res je, tudi jaz zgledam mlajša, ko sem bolj suha. pa naj govorijo, kar hočejo. pri meni deluje tako. mogoče pri drugih drugače. no, jaz jih 20 ne rabim skinit. bi bila za v dachau. res. zdaj jih imam 58, dol bi jih pa rada šla ene 2 ali 3, ne več. sem malo pikolovska, priznam . ja, ta filing lahkosti je res fajn! vedno znova se tudi zavem, kako enostavno je biti brez hrane, res. mislim: šala mala. dobro, jaz nisem šla takole načrtno v to za dlje kot...kaj pa vem...40 ur, najbrž bi bilo drugače, če bi se postila 5 dni s čaji, ali pa, ne vem, 3 tedne s sokovi npr. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2007 Avtor Prijavi Deli 20. april 2007 ah pol pa cist pretiravas!!!!!! 58 kil!!!! to je cist super!! jaz sem jih imela 73!!!! pa zato pol 20. pa vedno mi je nihala tezha, nekak med 54 in 58, nikol cez 60, skor nikol do 60. No pol pa kar ni pa ni pa ni slo dol, pod 70. sem se pa mal zamisla pa zasekirala pa se pol za post odlocla. ce sem se ze "smilila" matki! pa k ladja sem bla. ja, a ne? jasno da si mlajsi, ce si lahkotnejsi in gibljivejsi. mi nou noben govoru. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 [quote name='Marsa' post='833782' date='20. Apr 2007, 10:44']ah pol pa cist pretiravas!!!!!! 58 kil!!!! to je cist super!! ....ja, a ne? jasno da si mlajsi, ce si lahkotnejsi in gibljivejsi. mi nou noben govoru. [/quote] (ja, če imam pa metercvancih . ne, ne, saj ne .) itak, da pretiravam. z luno v devici . ja, tud men ne bo pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.