andrej 16. avgust 2002 Prijavi Deli 16. avgust 2002 Slišal sem, bral sem pa ne znam. Zato me zanima, če ima kdo kaj izkušenj ali če kaj ve. Mogoče kaka knjiga, delavnica ali kaj podobno. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. avgust 2002 Prijavi Deli 16. avgust 2002 .. in slovenia se ukvarja s tem polona Sepe. poglej, morda imajo že net stran pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 16. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2002 Pokowc ti pa prav zares vse veš, vsaka čast. Bom preveril in hvala. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 19. avgust 2002 Prijavi Deli 19. avgust 2002 Andrej, če boš kaj našel se priporočam.Tudi sama sem že večkrat razmišljala, da bi se bolj konkretno seznanila s tem. Zdaj pa si me kar spodbudil k temu. Jaz grem kar koj raziskovat in, če kaj izvem sporočim. misti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. avgust 2002 Prijavi Deli 19. avgust 2002 http://www.kriyatantra.com/evo! Zdej pa Delat :o) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. avgust 2002 Prijavi Deli 19. avgust 2002 http://www.tantra.com/hotlinks.html Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 20. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2002 Malo sem pobrskal po netu za tole Polono Sepe in se res ukvarja s tem, našel sem eno delavnico na to temo vendar je bila žal že marca letos. Kaj več mi še ni uspelo najti. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 Polona in Vesna sta na "počitnicah", kolikor sem jaz seznanjena s tem. Naslednja delavnica naj bi bila septembra enkrat. Pred dopustom sem imela namen in željo iti pa mi ni uspelo...Sicer pa delavnica poteka čez vikend. Petek popoldan/zvečer ter sobota in nedelja cel dan. Ponavadi gre za manjše skupine. Delaš s partnerjem - vkolikor prideš na delavnico sam, si "izbereš" partnerja tam. Tako nekako... Suzana *...trenutek, ko sem...* Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. avgust 2002 Prijavi Deli 22. avgust 2002 Tantra.. in seks.. Bral sem knjigo Tantra, duhovnost in seks.. in pravi, bodi tisto, kar delas, bodi pomaranca, ce jes pomaranco.. Tudi midva sva iskala nekoga, ki to obvlada.. pa ga nisva nasla.. zato sva si umislila knjige. Prestudirl sem knjigo "Moski orgazem brez meja" in teoreticno mi je vse jasno, prakticno mi je uspelo do zdaj samo enkrat..Ta knjiga pravi, da moski lahko dozivi vec zaporednih orgazmov, brez izliva.. ker izliv pomeni izgubo energije.. po taoisticnih zakonih. Verjetno se je potrebno nauciti najprej to, predno se prakticira tantro, ker tantricni seks naj bi trajal nekaj ur... 4 -5 -6 ur in po orgazmu, ki je brez izliva.. naj bi oragazem.. oziroam tako imenovana blazenost.. oziroma ekstaza trajala nekja dni po orgazmu.. ker se energija ne izgubi ampak astane v nas.. nas napolni. Pri izlivu pa energijo izgubimo.Da se tega naucimo je potrebno veliko vaditi s samim seboj.. neke vrste samozadovoljevanje.. kjer pa ni izliva.. Da se to naucis, ne potrebujes partnerja. Anekdota.. Midva sva se sla enkrat tantro in sva v spalnici nastimala veliko majhnih sveck in sadje in tko kot je pisalo.. drug dan zjutraj pa je prisel en steklar menjati steklo in se nisva uspela pospraviti.. in je kar malo cudno gledal vse skupaj.. Po mojem je mislil, da imamo kaksno sekto.Tjazy Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 22. avgust 2002 Prijavi Deli 22. avgust 2002 Safe sex http://207.88.74.110/pucklist/venexia gre se za srechanja na astralni ravni na Benetkah. Mogoche ne najdete popolnega moshkega pa smo vsi tantrichni! om saksi aham (I am the witness separated of all). Tantra je kabala, yoga pa nekaj druzga. Mogoche desna tantra pripelje nekjer che hochete MOCHi! Claudio Valentin Solis Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. september 2002 Prijavi Deli 3. september 2002 Najbrž sem glup ko točak, ampak a mi lahko nekdo obrazloži v enem stavku, kva je to tantrični seks. Zveni kot globoka duhovnost (meditacije, hipnoza)+seks. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. september 2002 Prijavi Deli 3. september 2002 ............ Beseda tantra izvira iz sanskrtske besede tan - ki pomeni razšitiri in trayati – ki pomeni osvoboditev. Tantra je duhovna znanost, ki uči metode s katerimi vstopamo v nezavedno in prepoznavamo naše globoko vrojene komplekse, da bi lahko prečistili svojo osebnost in se psihično in fizično prerodili.V tantri razširimo svojo zavest tako, da aktiviramo kundalini in spoznamo božansko naravo v sebi, v vsakemu in v vsem. V Tantra Krija Jogi učimo tehnike s katerimi energije, ki se pri običajnem spolnem odnosu potrošijo, dvigujemo v višje čakre. Svojega partnerja ljubimo kot utelešenje Boga. Fizičnega sveta ne vidimo le kot nekaj, kar nas ovira pri tem, da bi postali duhovni, ampak v fizičnem svetu prepoznavamo latentno božanskost. S tantro dosežemo sintezo duha in materije, ki nam omogoča, da lahko dosežemo svoj najvišji duhovni potencial. Tantra je zacelila razcep, ki obstoja med duhovnim in posvetnim, kajti za tantrika duhovno ne predstavlja konflikta z organskim, temveč njegovo izpolnitev. Njegov cilj ni, da bi odkril neznano, temveč da bi spoznal znano. ............. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. september 2002 Prijavi Deli 3. september 2002 ........božansko vzdrža spolnost in potešitev njenega samega apetitavzdržljivost spolnosti in kontaktnost preko posluha za zvezo . pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. september 2002 Prijavi Deli 5. september 2002 Hvala pokowc za zelo zanimivo razlago. Poznaš kakšno literaturo v zvezi s tem? Hm, ravno zdaj, čisto slučajno poslušam Ravija Shankarja. Hmmmm Indija, icon_smile.gificon_smile_cool.gif. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. september 2002 Prijavi Deli 5. september 2002 .. ej jest raje Obveščam, Delo je Tvoje, im^m delo na Sebi :o) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. september 2002 Prijavi Deli 10. september 2002 No se bom velikce pomatral v zvezi s tem. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Zgaga 6. januar 2004 Prijavi Deli 6. januar 2004 aha dobra tema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 In še bajdevej: Polona Sepe skoraj redno predava tudi na Mavričnih sobotah. Res je, da je tokrat (17.1.) ne bo, imamo pa zato dogovorjene termine za vse naslednje Mavrične sobote od februarske (14.1.) dalje. Toliko za informacijo. Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.