santos 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Kak smo se imel fajn... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 oooo kok fajn... ke pa ste to bli? nism zasledu vidm, da ste fajn papcal pa fajn mel.. fino Eeee..nekje blizu Bleda! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Koncno mal casa, da loh tud jaz kaj povem (Pondelk je bil itak cist nor, mislim v sluzbi :xx!: Danes pa se vecja norisnica, ker se je zgodila prometna nesreca. Tik pred mano na poti v sluzbo in sem moral pomagati vozniku kamijona, ki je koncal v jarku do prihoda resevalcev. No pa potem tud se malo, ker so bili policaji tako zmendeni kot da se nikoli niso videli nesrece No vsaj mislim, da ni bil noben huje poskodvan ) Evo zdaj pa k pikniku.Kot sem pricakoval je bilo res odlicno. Zelo me je veselilo vas tolk spoznat. Zal pa, ker nas je bilo letos dosti vec kot lani, nisem uspel govoriti z vsemi. No sej je se naslednje leto Upam da nisem komu proti veceru prevc tezil. Po Stanetovem viskiju se mi jezik kar ni hotel nehat vrtet Cas je res letel s svetlobno hitrostjo in ce bi bili tam cez noc v sotorih, (mogoce razmislit o tem za drugo leto, ker je plac res coolski) pa se cel naslednji dan, bi ravno tako prehitro minilo.Do torte oz. jagodne pite pa nisem uspel priti. Sem prevec uneto med talanjem kosckov igral odbojko, verjamem pa da je bila odlicna. Aja, se hvala za prevoz tja in nazaj v LJ. Kot je Indy rekel sva potem koncala na Metelkovi, kej je Jankovic cxastil prvi pir Res izjeman dan in prijetna druzba Priporocam vsem, ki se niso bili na luninem pikniku, da drugo leto ali mogoce se letos res pridejo Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Upam da nisem komu proti veceru prevc tezil. Po Stanetovem viskiju se mi jezik kar ni hotel nehat vrtet Sej ql, je blo za zdržat Sm bil jst tud tm tm kr se jacka tiče. Ob priliki nadaljujemo debato Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 eh, čedni ste vsi po vrsti.... no men so fantje mal bolj čedni kot dekleta mene pa itak sama goflja pa izgovori.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 mene pa itak sama goflja pa izgovori.... ....stara dobra lia Pa oboje ti gre enako dobro Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 ....stara dobra lia Pa oboje ti gre enako dobro :wOOt: a STARA pa DOBRA???? zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 ......velik nos, se mi zdi a velik nos maš..ni vudet prej se opazi sco radarsko sekenrski pogled Upam da nisem komu proti veceru prevc tezil. Po Stanetovem viskiju se mi jezik kar ni hotel nehat vrtet mah nisi težil..ko smo se peljal, simbil prav simpatičen in z indiyem sta mela svetovne izjave Scene ne vpraši..... mislim, da neki časa ne bom vozla ponoč po acše čez dan civikam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 :wOOt: a STARA pa DOBRA???? zlomk....tralala Ja.....stara goflja pa dobri izgovori....... ...hm.......tud stari izgovori pa dobra golflja bi šlo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Kva ste luštni piknikarji. Take prijetne energije sevajo s fotk. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 sej mamo lahko tud večkrat, treba poletje izkoristit zakva me ni? mam večinoma že vse zaplaniran, razen 25.8. ...če bi res hotl imet šele avgusta Bi bilo v redu to ponovit... Imamo tri mesece časa da se zmenimo... Mogoče bo takrat še avtorica teme lahko prišla... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 mah nisi težil..ko smo se peljal, simbil prav simpatičen in z indiyem sta mela svetovne izjave Aja, kaj sva pa tazga izjavla Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Aja, kaj sva pa tazga izjavla o ja..js sem se prav veselo hihitala najbolša je bla, ko ste se menl o porodu in si izjavu, sej če fotr ne bo zraven..bomo itak mi pa še ene par takih cvetk Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Na naslednjega, če ne bom tačas s hruške dol visu, kot mi je prerokoval Zvezani, pridem tut jaz, pod pogojem, da bosta dva roštilja.. ker tko kot Židje in njihov kosher ne smejo v isti trgovini imeti mlečne izdelke in mesne izdelke..Tudi jaz ne smem jest zelenjave na žaru, ki jo moram izbrskat iz krožnika polnega mesa..gre za energijski subtilni pretok tamasa v sattvo očem neviden toda prisoten..tko kot vi na primer ne bi šli rojstnga dneva praznovat na pokopališče sem pač član sekte kej čmo zdej.. Brez skrbi, bomo poskrbeli da ne boš ne lačen ne žejen... Na hruško pa raje obesi Zvezanega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 najbolša je bla, ko ste se menl o porodu in si izjavu, sej če fotr ne bo zraven..bomo itak mi Ce zdej pomislim je res bruhaha x:Dx Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 V soboto in nedeljo je v Celju sejem alternativne medicine ALTERMED, pridite na pir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 V soboto in nedeljo je v Celju sejem alternativne medicine ALTERMED, pridite na pir Kaj to pomeni? Da boš dal za pir, al da boš za kakšnim štantom dilal sol, per pa si bom moral kupit sam ?Kakorkoli - svoj mavelj bom v Celje privlekel. alalal Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 V soboto in nedeljo je v Celju sejem alternativne medicine ALTERMED, pridite na pir Verjetno se vidimo... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Kaj to pomeni? Da boš dal za pir, al da boš za kakšnim štantom dilal sol, per pa si bom moral kupit sam ?Kakorkoli - svoj mavelj bom v Celje privlekel. alalalSsol bo dilala ena gospa, midva bova pa z lunatkami pir pila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 a dej bil piknik???JST PA NC VEDU... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 a oba dneva? najmanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 a dej bil piknik???JST PA NC VEDU... Bolje zate, ker bi te itak uporabili za ražnjiče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Bolje zate, ker bi te itak uporabili za ražnjiče. ..a ni to neki najlepsga... razdajat se drugim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Res je ... Kako lepo se ti vrne. Samo v tvojem primeru ne vem, kako bi to bilo ... Ko bi te enkrat naseckali in dali pečt ... Bi se že znajdu, saj si Dvo/šKO ("manipuliše sa mnogo darovima" ... ali kako že). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Res je ... Kako lepo se ti vrne. Samo v tvojem primeru ne vem, kako bi to bilo ... Ko bi te enkrat naseckali in dali pečt ... Bi se že znajdu, saj si Dvo/šKO ("manipuliše sa mnogo darovima" ... ali kako že). ...jest bi reku samo: "To je moje telo, ki se daje za Vas!!!" tko kokr pravjo prostitutke al kdo že... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.